FLTPLAN.COM GİZLİLİK POLİTİKASI

Son Güncelleme: 29 Nisan 2021

Önceki Politikayı İnceleyin

Gizliliğiniz Garmin için önemlidir. Bu Gizlilik Politikasını; FltPlan Go companion, FltLogic ve FltTrack mobil uygulamalarının yanı sıra FltPlan.com, FltLogic.com ve FltSafety.com sitelerini ve hizmetlerini kullandığınızda kişisel verilerinizi nasıl işlediğimize dair size bilgi sağlamak için hazırladık.

Farklı bir Garmin gizlilik politikasına bağlantı içeren diğer Garmin web siteleri, hizmetleri, uygulamaları ve ürünleri, ilgili gizlilik politikasına göre yönetilir. Diğer gizlilik politikalarımızı incelemek için buraya tıklayın.

"Kişisel veri" tanımlanmış ya da tanımlanabilir bir gerçek kişi ile ilgili bilgidir.

Bu Gizlilik Politikasının belirli bir bölümüne atlamak için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayın:

Garmin Tarafından İşlenen Kişisel Veri Kategorileri

FltPlan hesabı ve kullanıcı profili oluşturduğunuzda işlenen kişisel veriler:

Bir FltPlan hesabı oluşturduğunuzda bir kullanıcı adı ve parola belirtmenizi talep ederiz. FltPlan kullanıcı profili oluşturduğunuzda ad ve soyadı, adres, ülke, telefon numarası, e-posta adresi, hava limanı ana üssü gibi kullanıcı bilgilerini ve pilot adı, telefon numaraları, e-posta adresi ve lisans numarası gibi pilot bilgilerini talep ederiz.

AMAÇLAR VE YASAL DAYANAKLAR:

(a) Hesabınızda oturum açmak amacıyla kullanıcı adınızı ve parolanızı kullandığınız için Garmin kullanıcı adınızı ve parolanızı işler. Kullanıcı adınızı ve parolanızı bu amaçla işlemenin yasal dayanağı, hesabınızın güvenliğini korumaya yönelik meşru menfaatimizdir.

(b) Garmin kullanıcı ve pilot bilgilerinizi, uçuş planları derlemek veya hesaplamalar yapmak gibi hizmetlerle kullanılmak üzere ilgili bilgilere kolay erişim sağlamak amacıyla işler. Bu amaçla bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, hizmetlerle kullanılmak üzere bu verileri depolamak için size bir araç sağlamaya yönelik meşru menfaatimizdir.

(c) Garmin ayrıca, size önemli güvenlik bilgileri veya bu Gizlilik Politikasındaki önemli değişiklikler gibi FltPlan hizmetleri, uygulamaları veya hesabı hakkında önemli bilgiler göndermek amacıyla da e-posta adresinizi işler. E-posta adresinizi bu amaçla işlemenin yasal dayanağı, size FltPlan hizmetleriniz, uygulamalarınız veya hesabınız hakkında önemli güvenlik bilgileri ya da başka bilgiler veya bu Gizlilik Politikasındaki önemli değişiklikleri göndermeye yönelik meşru menfaatimizdir.

(d) Garmin ayrıca, müşteri destek temsilcileriyle etkileşimde bulunduğunuzda FltPlan hesabınızla ilişkilendirmek için de e-posta adresinizi işler. E-posta adresinizi bu amaçla işlemenin yasal dayanağı, kaliteli müşteri desteği sağlamaya yönelik meşru menfaatimizdir.

(e) FltBrief aboneliği oluşturmayı tercih ederseniz Garmin size FltBrief bülteni göndermek için e-posta adresinizi işler. E-posta adresinizi bu amaçla işlemenin yasal dayanağı, onayınızdır. Onayınızı, FltBrief e-postasında yer alan abonelikten çıkma bağlantısını kullanarak veya FltPlan.com adresindeki FltBrief sayfası aracılığıyla abonelikten çıkarak istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz.

(f) Garmin ayrıca, müşteriler şartlarımızı ihlal ettiklerinde onlara bildirimde bulunmak amacıyla da e-posta adresinizi işler. Bu işlemenin yasal dayanağı, tüm müşteriler için kaliteli bir deneyim sunmaya ve şartlarımıza uyulmasını sağlamaya yönelik meşru menfaatimizdir.

FltPlan hesabınıza bir uçak eklediğinizde işlenen kişisel veriler:

FltPlan hesabınıza bir uçak eklediğinizde üretim, model, ekipman, kuyruk numarası ve çağrı adı gibi bilgileri talep ederiz. Ayrıca model numaraları, sistem veya ünite tanımlama numaraları gibi havacılık ürün bilgilerini ve uçağın ICAO verilerini talep ederiz. ICAO verileri; ana üssünüz, operatör adı, acil durum iletişim bilgileri, havacılık iletişim bilgileri ve uydu telefon numarasını içerir.

AMAÇ VE YASAL DAYANAK:

Bu bilgiler, uçak bilgilerinizi düzenlemenize yardımcı olmak ve uçuş planlama sürecinde kullanılmak üzere işlenir. Bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, kaliteli uçak organizasyonu ve uçuş planlama hizmeti sunmaya yönelik meşru menfaatimizdir.

FltPlan hesabınıza başka bilgiler eklediğinizde işlenen kişisel veriler:

FltPlan hesabınıza depolanan rotalar, belgeler, navigasyon günlükleri, yolcu bilgileri, pilotlar ve uçak bilgileri gibi başka tür bilgiler ekleyebilirsiniz. İşlenen veri türü, hesabınıza eklediğiniz bilgilerin türüne bağlıdır ancak GPS konumlarını veya günlüklerini, adlarını, iletişim bilgilerini veya uçak üretimini ve modelini içerebilir.

AMAÇLAR VE YASAL DAYANAK:

Bu bilgiler, uçak bilgilerinizi düzenlemenize yardımcı olmak ve uçuş planlama sürecinde kullanılmak üzere işlenir. Bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, kaliteli uçak organizasyonu ve uçuş planlama hizmeti sunmaya yönelik meşru menfaatimizdir.

Uçuş planları oluşturmak ve sunmak için FltPlan hesabınızı kullandığınızda işlenen kişisel veriler:

Uçuş planları oluşturmak ve bu uçuş planlarını ilgili havacılık kurumlarına sunmak için FltPlan hesabınızı kullanabilirsiniz. Bunu yaptığınızda adınızı ve adresinizi, uçak bilgilerini, uçuş tarihini ve saatini ve ilişkili uçuş bilgilerini işleriz.

AMAÇ VE YASAL DAYANAK:

Bu bilgiler, uçuş planları oluşturmanıza ve bunları ilgili havacılık kurumlarına sunmanıza yardımcı olmak için işlenir. Bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, uçuş planları oluşturmak ve sunmak için müşterilerimize bir araç sağlamaya yönelik meşru menfaatimizdir.

Kısa bilgilendirme oluşturmak için FltPlan hesabınızı kullandığınızda işlenen kişisel veriler:

Yolcu veya FBO için kısa bilgilendirme gibi kısa bilgilendirme oluşturmak için FltPlan hesabınızı kullanabilirsiniz. Bunu yaptığınızda şirket, pilot adı, mürettebat üyesi adları ve iletişim bilgileri gibi bilgileri işleriz.

AMAÇ VE YASAL DAYANAK:

Bu bilgiler, ilgili bilgilerle istenilen kısa bilgilendirmeyi oluşturmak için işlenir. Bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, kısa bilgilendirme oluşturmak için müşterilerimize bir araç sağlamaya yönelik meşru menfaatimizdir.

Hesaplamalar gerçekleştirmek için FltPlan hesabınızı kullandığınızda işlenen kişisel veriler:

Pist analizi veya ağırlık ve denge gibi hesaplamalar gerçekleştirmek için FltPlan hesabınızı kullanabilirsiniz. Bunu yaptığınızda kalkış ve varış zamanları, uçak bilgileri, kullanıcı kimliği ve kuyruk numarası gibi bilgileri işleriz.

AMAÇ VE YASAL DAYANAK:

Bu bilgiler, istenilen hesaplamayı gerçekleştirmek için işlenir. Bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, sözleşme yapılmasıdır.

Bir bildirim oluşturmak ve sunmak için FltPlan hesabınızı kullandığınızda işlenen kişisel veriler:

eAPIS hizmetine abone olursanız ABD dışında seyahat için bir bildirim oluşturmak ve sunmak için FltPlan hesabınızı kullanabilirsiniz. Bunu yaptığınızda yolcu adlarını, doğum yeri ülkelerini ve pasaport numaralarını işleriz.

AMAÇ VE YASAL DAYANAK:

Bu bilgiler, bildirim oluşturmak ve bildirimi ilgili kurumlara sunmak için işlenir. Bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, sözleşme yapılmasıdır.

Uçuş takibi özelliğini kullandığınızda işlenen kişisel veriler:

Ücretsiz veya premium uçuş takibi özelliğini kullandığınızda uçağın kuyruk numarasını ve verilen e-posta adreslerini veya telefon numaralarını işleriz.

AMAÇLAR VE YASAL DAYANAK:

Bu bilgiler uçuşlarınızla ilgili önemli bilgilerin kaydını tutmanıza yardımcı olmak ve uçuşlarınız sırasında bu bilgileri veya uçağınızın konumunu başkalarıyla paylaşmanızı sağlamak için işlenir. Bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, önemli uçuş bilgilerinin kaydını tutmaları için müşterilerimize bir araç sunmaya ve uçuşları sırasında uçağın konumunu başkalarıyla paylaşmalarını sağlamaya yönelik meşru menfaatimizdir.

eLogbook özelliğini kullandığınızda işlenen kişisel veriler:

eLogbook özelliğini kullanmak ve bir hesap oluşturmak için lisansınızı, e-posta adresinizi ve bir güvenlik sorusu ile bunun yanıtını işleriz. Bir günlük girişi oluşturmak için eLogbook özelliğini kullandığınızda kalkış ve iniş hava limanları, uçak bilgileri, tarihler ve saatler, koşullar ve göndermeyi seçtiğiniz notlar veya belgeler gibi uçuşlarınızla ilgili bilgileri işleriz.

AMAÇ VE YASAL DAYANAK:

Bu verileri müşterilerimize, yasal düzenleme bakımından gerekli bu kayıtları pilot günlüklerinde tutacakları otomatik bir araç sunmak için işleriz. Bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, müşterilerimize, yasal düzenleme bakımından gerekli bu kayıtları pilot günlüklerinde tutacakları otomatik bir araç sunmaya yönelik meşru menfaatimizdir.

Premium hizmetler satın aldığınızda işlenen kişisel veriler:

FltPlan'den premium hizmetler satın alırsanız Garmin; adınızı, e-posta adresinizi, fatura adresinizi, fatura telefon numaranızı, birincil ve ikincil kişilerinizi toplar. Talep edilen hizmet için kuyruk numarası, doğum tarihi veya sertifika posta adresi gibi gerekli bilgileri ve ayrıca kredi kartı numarası, son kullanma tarihi ve CVV gibi kredi kartı bilgilerini toplarız. Bir üçüncü taraf olan Adyen, Garmin müşterileri bir satın alma işlemi için ödeme kartı kullandıklarında müşteri ödeme kartı bilgilerini işler. Adyen hakkında daha fazla bilgiye buradan ulaşabilirsiniz.

AMAÇLAR VE YASAL DAYANAKLAR:

Bu bilgileri, ödemenizi işleyebilmek ve satın alma işleminizi gerçekleştirebilmek için toplarız. E-posta adresinizi satın almanızla ilgili e-postalar göndermek için de işleriz. Bu amaçlarla bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, sözleşme yapılmasıdır. Kişisel verilerinizi, dolandırıcılık tespiti süreçlerimizin bir parçası olarak da işleriz. Bu amaçla kişisel verilerinizi işlemenin yasal dayanağı, Garmin'i ve müşterilerimizi hileli işlemlerde bulunma girişimlerinden korumaya yönelik meşru menfaatimizdir.

Garmin ile iletişim kurduğunuzda işlenen kişisel veriler:

E-posta ile veya telefonla, çevrimiçi olarak veya şahsen müşteri destek temsilcilerimizle etkileşimde bulunduğunuzda adınız, posta adresiniz, telefon numaranız, e-posta adresiniz ve iletişim tercihleriniz gibi kişisel verileri ve sahip olduğunuz Garmin veya üçüncü taraf havacılık ürünleriyle ilgili seri numaraları, model numaraları ve satın alma tarihi ve satın aldığınız abonelikler gibi bilgileri toplarız. Ayrıca ürün veya uygulama performansıyla ilgili sorunları tanılamak ve destek veya servis sorunlarıyla ilgili bilgileri kaydetmek için faydalı olan olay kayıtları oluşturabiliriz. Bir FltLogic demosu planlama talebi gönderdiğinizde talebinizi gerçekleştirmek üzere sizinle iletişime geçmek için iletişim bilgilerinizi işleriz. Geçerli kanunlara tabi olarak müşteri hizmetlerini geliştirmek amacıyla müşteri destek temsilcileriyle yapılan görüşmeleri de kaydedip inceleyebilir ve gönüllü müşteri anketleri aracılığıyla bize sağlanan geri bildirimleri analiz edebiliriz. Onayınızla, müşteri desteği temsilcilerimiz sorununuzu tespit etmeye ve çözmeye yardımcı olmak için uygunsa FltPlan hesabınıza erişebilir.

AMAÇLAR VE YASAL DAYANAKLAR:

Bu bilgileri, size müşteri ve ürün desteği sağlamak ve müşterilerimize sunduğumuz müşteri ve ürün desteği türlerini ve kalitesini izlemek için kullanırız. Bu amaçlarla bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, Garmin'in kaliteli ürün desteği sağlamaya yönelik meşru menfaatidir. Uygun olduğu takdirde sorununuzu tespit etmeye ve çözmeye yardımcı olmak için FltPlan hesabınızda oturum açmanın yasal dayanağı, geri çekebileceğiniz onayınızdır.

Kişisel Veri Alıcısı Kategorileri

HAVACILIK KURUMLARI:

Uçuş planları oluşturmak ve sunmak için FltPlan'i kullandığınızda uçuş planlarınız ve ilişkili bilgiler, ilgili havacılık kurumlarına gönderilir.

UÇUŞLARINIZI TAKİP ETMEYE DAVET ETTİĞİNİZ KİŞİLER:

FltPlan hesabınızda başka kişilerin uçuşunuzun konumunu takip etmesine veya diğer ilgili bilgileri almasına izin verebilirsiniz. Bu bilgiler, FltPlan hesabınızda gerçek zamanlı olarak ve takip geçmişinizde gösterilir.

BELGELER PAYLAŞTIĞINIZ KİŞİLER:

FltPlan hesabınızda diğer kullanıcılarla belgeler paylaşabilirsiniz. Her iki kullanıcı da bu paylaşımı etkinleştirmelidir.

BİR ŞİRKET HESABI KAPSAMINDAYSANIZ ŞİRKETİNİZ:

FltPlan hesabınız, bir şirket hesabının alt hesabıysa şirket hesabı yöneticileri, hesap profilinize girdiğiniz bilgileri kullanabilir. Bu bilgiler; kullanıcı adı, fiziki adres, e-posta adresi, telefon numarası, pilot ve mürettebat bilgileri, tıbbi notlar ve yolcu adlarını içerir. Ancak FltPlan hesabı parolanız şirket hesabı yöneticileriyle paylaşılmaz.

DİĞER HİZMET SAĞLAYICILARI:

Talebiniz üzerine Garmin, aşağıdakiler gibi belirli hizmetleri sağlamak üzere bilgileri üçüncü taraf iş ortaklarına aktarabilir:

  • Yakıt planlama hizmetleri sağlamak için FuelerLinx.

  • Uluslararası üst geçiş kontrolünü kolaylaştırmak için CST Flight Services (eski adıyla Caribbean Sky Tours).

  • Araç kiralama veya otel rezervasyonu ayarlamak için FlightBridge.

Garmin, eAPIS hizmeti abonelerine uçuş bildirimleri göndermek için LuxSci adlı bir üçüncü taraf kullanır. Garmin, ilgili amaçlar için ve FltPlan web siteleri, hizmetleri ve uygulamalarının kullanımını daha iyi anlamamıza yardımcı olması amacıyla üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları kullanır.

DİĞER İFŞALAR:

Şu durumlarda sizinle ilgili kişisel verileri başkalarına ifşa edebiliriz: (a) bunun için geçerli onayınızı almış olmamız halinde; (b) geçerli bir mahkeme celbi, mahkeme veya yargı emri veya diğer geçerli yasal süreç gibi yasal yükümlülüklere uymak için; (c) hüküm ve koşullarımızdan ya da politikalarımızdan herhangi birini uygulamak için veya (d) mevcut yasal çözümleri uygulamak veya hukuki taleplere karşı savunma yapmak için gerektiği şekilde.

İflas veya benzer işlemler de dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla Garmin'in ticari faaliyetinin, varlıklarının veya hisselerinin tamamının veya bir bölümünün yeniden düzenlenmesi, birleştirilmesi, satışı, iş ortaklığı, devri, transferi veya başka şekilde tasarrufu halinde de kişisel verilerinizi bir bağlı kuruluşa, iştirake veya üçüncü tarafa aktarabiliriz. Ancak kişisel verileri aktardığımız bu gibi kuruluşlar, size bildirimde bulunmadan ve geçerli kanunlar gerektirdiğinde onayınızı almadan bu Gizlilik Politikasında açıklanan haller haricinde kişisel verilerinizi işleme iznine sahip olmayacaktır.

Kişisel Veri Aktarımları

Garmin küresel bir işletmedir. Ürünlerimizi, uygulamalarımızı ve hizmetlerimizi sunmak için kişisel verilerinizi başka ülkelerdeki Garmin şirketlerine aktarmamız gerekebilir. Garmin şirketlerine bakın.

Bir FltPlan hesabı oluşturduğunuzda, hesap profilinize kişisel veri eklediğinizde veya FltPlan hesabınıza veri yüklediğinizde kişisel verileriniz toplanır ve ABD'de bulunan sunucularda depolanır.

Avrupa Ekonomik Alanı ("AEA") içindeki bir ülkede, Birleşik Krallık'ta ("BK") veya İsviçre'de ikamet eden şahıslara ilişkin kişisel veriler; destek, altyapı, güvenlik ve diğer önemli özelliklerin sağlanması amacıyla diğer Garmin şirketleri adına Garmin Würzburg GmbH tarafından kontrol edilir ve işlenir. Garmin Würzburg GmbH, bu şirketlerin Avrupa Ekonomik Alanı'nda veya Avrupa Komisyonu tarafınca yeterli kabul edilen bir yargı bölgesinde bulunmadığı durumlar için Avrupa Komisyonu onaylı model anlaşma maddelerini uygulamaya koymuştur.

Tüm Garmin şirketlerinin, bu Gizlilik Politikasında belirtilen gizlilik uygulamalarını yerine getirmesi istenir.

Çerezler ve Benzer Teknolojiler

Sizin ve diğer ziyaretçilerin web sitemizde nasıl gezindiğini analiz etmemize, site kullanımı ve yanıtlama oranları hakkında toplu istatistikler derlememize, Garmin'in sunucularıyla ilgili problemleri tanılamamıza, oturum açma web sayfalarını yönetmemize ve web sitesi sayfalarında ve site ziyaretlerinde kullanıcı deneyimi sürekliliğini sürdürmemize yardımcı olması için üçüncü taraf sağlayıcıların yardımıyla, sitemizi ziyaret ettiğinizde belirli bilgileri toplarız. Bu bilgiler arasında IP adresleri, cihazın coğrafi konumu, tarayıcı türü, tarayıcı dili, talep tarihiniz ve saatiniz, ziyaret süreleriniz, sayfa görüntülemeleri ve tıkladığınız sayfa öğeleri (ör. bağlantılar) yer alır. Sitelerimizde veya e-posta iletilerimizde bu bilgileri toplamamıza ve analiz etmemize yardımcı olması için çerezler, piksel etiketleri, web işaretleri, açık GIF'ler veya benzer araçlar kullanabiliriz. Bu bilgileri sitelerimizde daha iyi, daha ilgili içerikler sağlamak, sorunları tanımlamak ve düzeltmek ve sitelerimizdeki genel deneyiminizi iyileştirmek için kullanırız.

Bu analiz bilgilerinin işlenmesinin yasal dayanağı; kullanıcı deneyimini ve web sitelerimizin işlevselliğini geliştirebilmek amacıyla müşterilerimizin web sitelerimizle ne şekilde etkileşimde bulunduğunu anlamaya yönelik meşru menfaatimizdir.

Bilgilerin bu teknolojiler kullanılarak toplanmasını istemiyorsanız çoğu tarayıcıda bu teknolojilerin birçoğunu otomatik olarak reddetmenize ya da kabul etme veya reddetme seçeneklerinin sunulmasına olanak veren basit bir prosedür vardır.

Avrupa Birliği'nde ya da sitelerimizde tanımlama bilgilerini kullanabilmemiz için sizden izin alınmasını gerektiren başka bir yargı bölgesinde ikamet ediyorsanız sitelerde tanımlama bilgisi tercihlerinizi yönetebilirsiniz; ancak temel site işlevlerinin sağlanması için belirli tanımlama bilgilerinin etkinleştirilmiş olması gerekir ve bu tanımlama bilgilerini devre dışı bırakmayı seçemezsiniz.

Aşağıda, halihazırda kullanmakta olduğumuz üçüncü taraf sağlayıcılara örnekler verilmiştir:

ANALİZ HİZMETLERİ:

  • Google: Google Analytics, site istatistiklerini ve web sitelerindeki kullanıcı demografilerini, ilgi alanlarını ve davranışlarını izlemek için kullanılır. Bu analiz bilgilerinin ne şekilde kullanılabileceği, bilgilerinizin kullanımını nasıl kontrol edebileceğiniz ve verilerinizin Google Analytics tarafından kullanılması konusundaki tercihinizi nasıl değiştirebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

  • Piwik: Bir Matomo hizmeti olan Piwik, site istatistiklerini ve web sitelerindeki kullanıcı demografilerini, ilgi alanlarını ve davranışlarını izlemek için kullanılır.

UYGULAMA PERFORMANSI TAKİBİ:

Garmin, karmaşık ekosistemimizin performansını analiz ve takip etmek için AppDynamics hizmetini kullanır. Bu tür hizmetler sağlamak amacıyla AppDynamics, anormal hataları ve yanıt sürelerini tespit ve teşhis etmek için gereken IP adresi gibi temel talep bilgileri alır.

ETİKET YÖNETİMİ:

Garmin, web sitesi kullanımını ölçmek için kullandığı çeşitli analiz hizmetleri ile tanımlama bilgisi ve piksel etiketi teknolojilerini yönetmeye yardımcı olması için Tealium IQ Tag Management hizmetini kullanır. Bu hizmetleri sağlamak için Tealium, Garmin web sitesi kullanıcılarından temel sunucu kayıt bilgilerini (ör. IP adresi, tarayıcı ve işletim sistemi bilgileri) alır.

Uygulama Analizleri

Kullanıcılardan FltPlan Go companion, FltLogic ve FltTrack mobil uygulamaları kullanımları ile ilgili veriler toplarız. Toplanan analiz bilgisi türleri arasında uygulamanın sunucularımıza eriştiği tarih ve saat, yazılım sürümü, cihazın konumu, dil ayarı, uygulamaya hangi bilgilerin ve dosyaların indirildiği, kullanıcı davranışı (ör. kullanılan özellikler, kullanım sıklığı), cihaz durumu bilgileri, cihaz modeli, donanım ve işletim sistemi bilgileri ve uygulamanın ne şekilde çalıştığıyla ilgili bilgiler yer alır. Garmin bu verileri bu ve diğer uygulamaların kalitesini ve işlevini artırmak; size ve diğer kullanıcılara en iyi hizmeti sunacak ürünleri ve özellikleri geliştirmek ve pazarlamak; uygulama kararlılığı ile ilgili sorunları ve diğer kullanım sorunlarını en kısa süre içinde tanımlamaya ve gidermeye yardımcı olmak amacıyla kullanır.

Bu analiz bilgilerinin işlenmesinin yasal dayanağı; kullanıcı deneyimini ve ürünlerimizin ve uygulamalarımızın işlevselliğini geliştirebilmek amacıyla müşterilerimizin ürünlerimiz ve uygulamalarımız ile ne şekilde etkileşimde bulunduğunu anlamaya yönelik meşru menfaatimizdir.

Aşağıda, halihazırda kullanmakta olduğumuz üçüncü taraf sağlayıcılara örnekler verilmiştir:

  • Google: Bir Google hizmeti olan Firebase, uygulama istatistiklerini ve mobil uygulamalarımızdaki kullanıcı demografilerini, ilgi alanlarını ve davranışlarını izlemek için kullanılır. Bu analiz bilgilerinin ne şekilde kullanılabileceği, bilgilerinizin kullanımını nasıl kontrol edebileceğiniz ve verilerinizin Google Analytics tarafından kullanılması konusundaki tercihinizi nasıl değiştirebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

  • Microsoft App Center; Crashlytics (Fabric): Microsoft App Center (eski adıyla HockeyApp) ve bir Google hizmeti olan Crashlytics (Fabric), kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi ve uygulama hatalarının temel nedenlerinin belirlenip çözülebilmesi için uygulamalarımızın kullanımını daha iyi anlamak amacıyla kullanılır.

Gizlilik Politikası Güncellemeleri

Yeni ürünler, hizmetler ve uygulamalar ekledikçe, sunduğumuz güncel teklifleri iyileştirdikçe, teknolojiler ve kanunlar değiştikçe bu Gizlilik Politikasını güncelleyebiliriz. Bu Gizlilik Politikasının en son ne zaman revize edildiğini, bu sayfanın üst kısmında bulunan "Son Güncelleme" alanına bakarak anlayabilirsiniz. Revize edilmiş Gizlilik Politikası yayınlanınca tüm değişiklikler yürürlüğe girmiş olur.

Bu değişiklikler önemli ise size bildirimde bulunuruz ve geçerli kanunlar gerektiriyorsa onayınızı alırız. Bu bildirim, e-postayla ya da değişiklik bildirimlerinin FltPlan.com web sitesinde ve FltPlan Go uygulaması aracılığıyla yayınlanması yoluyla yapılacaktır.

Kişisel Verilerin Saklanması

Kişisel verilerinizi, FltPlan hesabınızın etkin olduğu düşünüldüğü sürece veya bu gibi verileri gerektiren premium hizmetlerin iptaline kadar saklarız. Ayrıca, silme haklarınızla ilgili açıklama için aşağıdaki "Haklarınız" bölümüne bakın.

Profil Oluşturma Dahil Otomatik Karar Verme

Garmin, sizi önemli ölçüde etkileyen algoritmalara veya diğer otomatik işleme faaliyetlerine dayalı kararlar vermez.

Veri Denetleyicisi ve Veri Koruma Sorumlusu

AEA'daki bir ülkede, Birleşik Krallık'ta ya da İsviçre'de ikamet ediyorsanız Garmin tarafından toplanan kişisel verileriniz Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Almanya adresinde bulunan Garmin Würzburg GmbH tarafından kontrol edilir. Şirketin AB Veri Koruma Sorumlusuna [email protected] adresinden e-postayla erişilebilir.

AEA, Birleşik Krallık ve İsviçre dışında ikamet ediyorsanız Garmin tarafından toplanan kişisel verileriniz 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, ABD adresinde bulunan Garmin International, Inc. tarafından kontrol edilir ve [email protected] adresinden e-postayla erişilebilir. Şirketin Brezilya Veri Koruma Sorumlusu aynı adrestedir ve ilgili kişiye şu adresten e-postayla erişilebilir: [email protected]. Şirketin temsilcisinin Türk ilgili kişiye şu adresten e-postayla erişilebilir: [email protected].

Haklarınız

AEA'da, Birleşik Krallık'ta veya İsviçre'de ikamet ediyorsanız Genel Veri Koruma Yönetmeliği ("GDPR") veya diğer geçerli yasalarda belirtilen koşullara tabi olmak kaydıyla Garmin'den kişisel verilerinize erişim ve kişisel verilerinizin düzeltilmesini veya silinmesini talep etme, veri taşınabilirliği, kişisel verilerinizin işlenmesini sınırlandırma, kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkına ve bir denetleyici makama şikayette bulunma hakkına sahipsiniz. Bu haklarla ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen GDPR ile ilgili olarak birçok dilde bulabileceğiniz, Avrupa Komisyonu'nun "Haklarım" sayfasını ziyaret edin. AEA, Birleşik Krallık ve İsviçre dışında ikamet ediyorsanız yerel kanunlar kapsamında benzer haklarınız olabilir.

Kişisel verilerinize ilişkin erişim veya düzeltme, taşıma veya silme talebinde bulunmak veya FltPlan hesabınızı silmek için lütfen şu adresten e-postayla bizimle iletişime geçin: [email protected].

AEA'da, Birleşik Krallık'ta veya İsviçre'de ikamet ediyor ve işlemenin sınırlandırılması hakkınızı veya işlemeye itiraz etme hakkınızı kullanmak istiyorsanız lütfen Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Almanya adresinde bulunan Garmin Würzburg GmbH'deki şirketin AB Veri Koruma Sorumlusu ile iletişime geçin ya da [email protected] adresine e-posta gönderin.

AEA, Birleşik Krallık ve İsviçre'de ikamet etmiyor ancak yerel kanunlarınız kapsamında bu hakları veya başka hakları kullanma hakkına sahip olduğunuza inanıyorsanız lütfen [email protected] adresinden e-postayla Garmin International, Inc. ile iletişime geçin.

Kaliforniya'da İkamet Edenlere Yönelik Gizlilik Uygulamaları ve Hakları Bildirimi

Kaliforniya'da ikamet ediyorsanız Kaliforniya kanunları kişisel verilerinize ilişkin ek haklar sağlayabilir. Kaliforniya gizlilik haklarınız hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen şu sayfamızı ziyaret edin: CCPA Gizlilik Bildirimi.

Tüm ticari markalar ilgili sahiplerine aittir.