Skip navigation links
En mand, der fisker på en båd langs kysten

Softwareopdateringer til marineenheder

Det er tid til at opdatere din marinesoftware. Vi forbedrer jævnligt vores produkter for at tilføje funktionalitet og give dig forbedrede funktioner, og vi har gjort det nemt for dig at føje disse nye funktioner til dine kompatible Garmin enheder. Få mere at vide om de funktioner, der er tilgængelige i vores seneste version, og kom derefter i gang med opdateringen.

Se nyhederne

Har du brug for hjælp?

Hjælpen starter her. Garmin Support Center giver vejledning og kan besvare mange af dine spørgsmål om opdatering. Du kan også chatte, ringe eller sende en e-mail for at få yderligere produktsupport.

Få hjælp

1Kræver ActiveCaptain appen på din kompatible smartphone parret med din kompatible plotter.

Mac er et varemærke tilhørende Apple Inc., som er registreret i USA og andre lande.