Politik om beskyttelse af personlige oplysninger

Sidst opdateret: 10. maj 2022

Dit privatliv er vigtigt for Garmin. Vi har udviklet denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger for at informere dig om, hvordan vi behandler dine personlige oplysninger, når du opretter en Garmin konto, interagerer med vores kundesupportmedarbejdere, foretager et køb i en af vores butikker, besøger Garmin.com eller andre Garmin websteder eller bruger Garmin apps, der indeholder et link til denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger.

Andre Garmin websteder, apps og produkter, der indeholder et link til en anden Garmin politik om beskyttelse af personlige oplysninger, er underlagt denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Vi har eksempelvis en separat politik om beskyttelse af personlige oplysninger, der gælder for Garmin Connect og dens kompatible bærbare udstyr og andre enheder. Klik her for at gennemse vores andre politikker for beskyttelse af personlige oplysninger.

"Personlige oplysninger" er oplysninger vedrørende en identificeret eller identificerbar fysisk person. Yderligere oplysninger, der er specifikke for din jurisdiktion, kan være angivet i et separat dokument. Rul til afsnittet "Dine rettigheder" for at se vores supplerende politikker, der kan gælde for dig. Det juridiske grundlag til behandling af personoplysninger, der er angivet i denne politik om beskyttelse af personlige oplysninger, er baseret på EU's forordning om generel databeskyttelse ("GDPR") og lovgivning i andre jurisdiktioner, der har lignende grundlag.

Klik på et nedenstående link for at gå videre til en specifik del af denne Privatlivspolitik:

Kategorier af personoplysninger behandlet af Garmin

Personlige oplysninger, der behandles, når du opretter en Garmin-konto:

Når du opretter en Garmin konto, beder vi dig om at angive din e-mailadresse, dit navn og din adgangskode. Du kan vælge alene at oplyse dit fornavn eller et kaldenavn i stedet for dit fulde navn, hvis du ønsker det. Vi beder dig muligvis også om at oplyse dit mobiltelefonnummer.

FORMÅL OG JURIDISKE GRUNDLAG:

(a) Garmin indsamler og behandler din e-mailadresse og din adgangskode, eftersom du bruger din e-mailadresse og adgangskode til at logge på din konto. Det juridiske grundlag for at behandle din e-mailadresse og adgangskode til dette formål er Garmins legitime interesse i at beskytte din kontos sikkerhed. Hvis du aktiverer tofaktorgodkendelse, behandler Garmin dit mobiltelefonnummer eller din e-mailadresse for at sende sikkerhedskoden via SMS eller e-mail. Det juridiske grundlag for at behandle disse oplysninger til dette formål er vores legitime interesse i at beskytte din kontos sikkerhed. Hvis du er bosiddende på det kinesiske fastland, behandler Garmin dit mobilnummer med henblik på godkendelse af rigtige navne.

(b) Garmin behandler også din e-mailadresse med det formål at sende dig vigtige informationer om dine Garmin produkter, tjenester, apps eller din konto, såsom vigtige sikkerhedsoplysninger eller væsentlige ændringer af denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger. Det navn, du oplyser, er tilknyttet din kontoprofil og vises, når du indsender kommentarer eller andet materiale på et Garmin websted eller i en Garmin app eller interagerer med andre Garmin brugere. Det juridiske grundlag for at behandle din e-mailadresse og dit navn til disse formål er Garmins legitime interesse i at give dig vigtige oplysninger om sikkerhed eller anden information om dine Garmin produkter, tjenester, apps eller din konto eller væsentlige ændringer af denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger og give dig mulighed for at komme i forbindelse med andre Garmin brugere.

(c) Hvis du giver dit samtykke til at modtage marketinginformation fra Garmin, vil Garmin også behandle din e-mailadresse med det formål at sende dig marketinginformation om Garmins produkter, tjenester og apps samt nyhedsbreve. Det juridiske grundlag for at behandle din e-mailadresse til dette formål er dit samtykke. Du kan trække dit samtykke tilbage på et hvilket som helst tidspunkt ved at ændre dine indstillinger på din Garmin-konto eller via afmeld-linket i bunden af vores marketingmails. Marketingmails, du modtager fra Garmin, er baseret på de indstillinger, du angiver for din Garmin-konto, den landestandard, der angives af din IP-adresse, hvilke typer Garmin-enheder du har tilføjet til din Garmin-konto og eventuelle abonnementer inkluderet i din Garmin-konto. Det juridiske grundlag for behandling af disse data til dette formål er Garmins legitime interesse i at mindske antallet af marketingmails sendt til den enkelte kunde ved at vælge, hvilke kunder der vil modtage en bestemt marketingmail, i stedet for at skulle sende alle marketingmails til alle kunder, der har indvilliget i at modtage marketingmails. Hvis du er bosiddende på det kinesiske fastland, kan Garmin bruge dit mobilnummer til at sende marketingkommunikation via SMS.

(d) Garmin behandler også din e-mailadresse for at knytte den til din Garmin konto, når du interagerer med vores kundeservicemedarbejdere. Det juridiske grundlag for denne behandling er vores legitime interesse i at yde kundesupport af høj kvalitet.

(e) Garmin behandler også din e-mailadresse for at kunne give kunder besked, når de har overtrådt vores betingelser. Det juridiske grundlag for denne behandling er vores legitime interesse i at sikre en god oplevelse for alle kunder og sikre overholdelse af vores betingelser.

Personlige oplysninger, der behandles, når du synkroniserer din Garmin enhed:

Hver gang du synkroniserer din Garmin enhed gennem Garmin Express, logfører vi data om overførslen, eksempelvis den IP-adresse (Internet Protocol), der blev anvendt til synkroniseringen, tidspunktet og datoen for synkroniseringen, logs for nedbrud/diagnosticering, enhedens geografiske placering, oplysninger om din enhed, oplysninger om det netværk, der blev brugt til synkroniseringen (eksempelvis Wi-Fi eller mobilnetværk), og enhedens batteriniveau.

FORMÅL OG JURIDISK GRUNDLAG:

Vi behandler disse oplysninger for at hjælpe med at identificere og løse fejl eller synkroniseringsproblemer. Det juridiske grundlag for behandling af this information til dette formål er Garmins legitime interesse i at løse fejl og synkroniseringsproblemer og yde produktsupport af høj kvalitet.

Personlige oplysninger, der behandles, når du kommunikerer med Garmin:

Når du kommunikerer med vores kundeservicemedarbejdere på e-mail, telefon, online eller personligt, indsamler vi personlige oplysninger såsom dit navn, din postadresse, dit telefonnummer, din e-mailadresse og din foretrukne kontaktmetode og oplysninger om de Garmin produkter, du ejer, f.eks. serienummer og købsdatoer samt abonnementer, du har købt. Vi kan også oprette hændelseslogge, der er nyttige til at diagnosticere problemer med produktets eller appens ydeevne, og indsamle oplysninger om support- eller serviceproblemet. For at forbedre kundeservicen, som er underlagt gældende lovgivning, kan vi også registrere og gennemgå samtaler med kundeservicemedarbejdere og analysere eventuelle tilbagemeldinger til os gennem frivillige kundeundersøgelser. Med dit samtykke kan vores kundesupportmedarbejdere logge på din Garmin konto, hvis det er relevant, for at hjælpe med at fejlfinde og løse problemet.

FORMÅL OG JURIDISKE GRUNDLAG:

Vi bruger denne information til at tilbyde dig kunde- og produktsupport, overvåge kvaliteten og typer af kunde- og produktsupport, som vi leverer til vores kunder, og til at give lette reparationer, returneringer og ombytninger. Det juridiske grundlag for behandling af disse oplysninger til dette formål er Garmins legitime interesse i at yde produktsupport af høj kvalitet. Det juridiske grundlag for at logge på din Garmin konto, hvis det er relevant, for at hjælpe med at fejlfinde og løse problemet, er dit samtykke, som du kan trække tilbage.

Personlige oplysninger, der behandles, når du bruger din Garmin bilnavigationsenhed eller app:

Hvis du bruger en Garmin bilnavigationsenhed eller app og giver dit samtykke, vil Garmin indsamle og uploade oplysninger fra din enhed som f.eks. position, hastighed, retning og tid og dato for optagelsen. Hvis du giver dit samtykke, når du bliver spurgt, kan Garmin også dele disse aggregerede data med tredjeparter med henblik på at forbedre kvaliteten af trafik-, parkerings- og andre funktioner, der er aktiveret af indholdsleverandører.

FORMÅL OG JURIDISK GRUNDLAG:

Disse data aggregeres med data fra andre brugere, der har givet deres samtykke, og bruges til at forbedre kvaliteten af vores produkter, tjenester og apps samt de funktioner for trafik, parkering og andet, som Garmin eller tredjeparter tilbyder. Det juridiske grundlag for behandling af disse data er dit samtykke, og du kan til enhver tid trække dette samtykke tilbage i indstillingerne af din Garmin enhed eller app.

Personlige oplysninger, der behandles, når du køber et produkt, en tjeneste eller et abonnement på et Garmin websted eller i en Garmin app eller gennem kundesupport:

Hvis du køber et produkt, en tjeneste eller et abonnement på et Garmin websted eller i en Garmin app eller gennem kundesupport, vil Garmin indsamle dit navn, din adresse, din e-mailadresse og dit telefonnummer. Vi kan ikke se eller gemme dine betalingskortoplysninger, som håndteres af tredjepartstjenesteudbydere.

FORMÅL OG JURIDISKE GRUNDLAG:

Vi indsamler dit navn, din postadresse og dit telefonnummer, så vi kan behandle din ordre og gennemføre dit køb. Det juridiske grundlag for at behandle dit navn, din postadresse og dit telefonnummer til disse formål er opfyldelsen af en kontrakt. Vi behandler dine personlige oplysninger som en del af vores processer til registrering af bedrageri. Det juridiske grundlag for behandling af dine personlige oplysninger til dette formål er vores legitime interesse i at beskytte Garmin og vores kunder mod at deltage i falske transaktioner. Hvis du er bosiddende på det kinesiske fastland og giver dit samtykke til at modtage marketingoplysninger fra Garmin, vil vi også behandle dit telefonnummer for at sende dig marketingkommunikation.

Personlige oplysninger, der behandles, når du køber et produkt i en Garmin butik:

Når du køber et produkt i en Garmin butik, kan vi indsamle dit navn, din adresse, dit telefonnummer, andre kontaktoplysninger eller købsoplysninger, eksempelvis fakturanummer eller købte produkter.

FORMÅL OG JURIDISKE GRUNDLAG:

Vi indhenter disse oplysninger for at generere en faktura i vores systemer til momsrapporteringsformål eller på din anmodning. Det juridiske grundlag for behandling af dine oplysninger til generering af en faktura til momsrapportering er at overholde en juridisk forpligtelse. Det juridiske grundlag for behandling af dine oplysninger til generering af en faktura på din anmodning er gennemførelsen af en kontrakt.

Personlige oplysninger, der behandles, når du bruger positionsbaserede tjenester på din Garmin enhed eller app:

Hvis du vælger at bruge positionsbaserede tjenester, f.eks. til oplysninger om trafik, brændstofpriser, spilletider for film og lokale begivenheder på din Garmin-enhed eller -app, indhentes oplysninger om den fysiske position, for at Garmin eller vores leverandører kan levere disse positionsbaserede tjenester.

FORMÅL OG JURIDISK GRUNDLAG:

Formålet med at behandle positionen af enheden er at give dig de positionsbaserede tjenester, du ønsker at bruge. Det juridiske grundlag for behandling af disse oplysninger til dette formål er opfyldelse af en kontrakt.

Kategorier af modtagere af personlige oplysninger

TJENESTEUDBYDERE:

Garmin bruger cloud-tjenester fra tredjeparter som Adobe og SendGrid, en Twilio-tjeneste, der hjælper med at afsende e-mails. Disse tjenester sporer de aktiviteter, der er forbundet med disse e-mails, eksempelvis om de er åbnet, om der blev klikket på links i e-mails og om de indkøb, der blev foretaget, skete efter klik på disse links. Garmin benytter disse data til at analysere niveauet af engagement med sine e-mails. Garmin benytter også tredjepartstjenesteudbydere for at få hjælp til bedre at forstå brugen af Garmin Express og Garmin websteder og apps, samt til relaterede formål.

Tredjepartsbetalingsbehandlere benyttes, afhængigt af regionen og det købte produkt. Disse betalingsbehandlere omfatter Adyen, PayPal, Alipay (kun det kinesiske fastland), WeChat Pay Powered by tenpay (kun det kinesiske fastland), UnionPay (kun det kinesiske fastland), NewebPay, Klarnaog Veritrans. Du kan finde flere oplysninger om Adyen her. Vi bruger også Cybersource, en løsning fra Visa, i vores processer til registrering af svindel, og vi bruger tjenester til adressekontrol, der leveres af tredjeparter såsom Google eller CDYNE.

Garmin bruger tredjepartstjenesteudbydere til at sende købte produkter til kunder. I nogle områder bruger Garmin en tredjepart, Erply, til at levere point-of-sales til køb i en butik. I nogle områder bruger Garmin en tredjepart, Narvar, så du kan få vist leveringsoplysninger og spore varer, der er købt på et Garmin websted eller købt, repareret eller ombyttet via kundesupport. I nogle områder bruger Garmin en tredjepart , Global Blue, til at levere dokumenter om skatterefusion til kunder efter anmodning. Garmin bruger også en tredjepartsudbyder, VHT, til at levere funktioner til tilbagekaldsanmodninger til kundesupportformål. I nogle lande benyttes der muligvis tredjepartsleverandører til at generere den rapportering, der kræves for det relevante skatteretlige organ.

ANDRE OFFENTLIGGØRELSER:

Vi kan behandle og videregive personoplysninger om dig til andre: (a) hvis vi har et gyldigt samtykke hertil, (b) for at overholde juridiske forpligtelser, eksempelvis en gyldig vidnestævning, retskendelse, juridisk proces eller anden gyldig retlig forpligtelse, (c) for at håndhæve vores vilkår og betingelser eller politikker eller (d) om nødvendigt for at forfølge tilgængelige retsmidler eller forsvare retskrav.

Vi kan også videregive dine personoplysninger til et affilieret selskab, et datterselskab eller en tredjepart i tilfælde af omorganisering, sammenlægning, salg, joint venture, overdragelse, overførsel eller anden form for afhændelse af alle eller en del af Garmins forretningsaktiviteter, aktiver eller aktier, herunder, uden begrænsning, i forbindelse med en konkurs eller en lignende proces, forudsat at en sådan enhed, som vi overfører personlige oplysninger til, ikke får lov til at behandle dine personlige oplysninger på anden måde end som beskrevet i denne Privatlivspolitik, uden at meddele dig herom og, hvis det kræves af gældende lovgivning, indhente dit samtykke.

Internationale overførsler af personoplysninger

Garmin er en global forretning. For at kunne tilbyde vores produkter, apps og tjenester, kan vi være nødsaget til at videregive dine personoplysninger til Garmin ejede selskaber i andre lande. Se Garmin ejede virksomheder.

Når du opretter en Garmin konto for kunder uden for det kinesiske fastland, tilføjer personlige data i din kontoprofil eller overfører data til din Garmin konto, indsamles og gemmes dine personlige data på servere i USA, Storbritannien og/eller Australien. Når du opretter en Garmin konto for kunder på det kinesiske fastland, tilføjer personlige data i din kontoprofil eller overfører data til din Garmin konto, indsamles og gemmes dine personlige data på Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd.'s servere på det kinesiske fastland.

Personoplysninger om enkeltpersoner med bopæl i et land inden for Det Europæiske Økonomiske Samarbejdsområde (EØS), Storbritannien (UK) eller i Schweiz administreres af Garmin Würzburg GmbH og behandles på dets vegne af andre Garmin ejede selskaber for at kunne levere support, infrastruktur, sikkerhed og andre vigtige funktioner. Garmin Würzburg GmbH har indgået kontraktbestemmelser, hvor disse selskaber ikke er beliggende i EØS eller et retsområde, som Europa-Kommissionen finder passende i henhold til den gældende databeskyttelseslovgivning.

Alle Garmin-ejede selskaber skal følge den praksis for beskyttelse af personlige oplysninger, der er beskrevet i denne erklæring om beskyttelse af personlige oplysninger.

Cookies og lignende teknologier

Oplysninger om Garmins brug af cookies og lignende teknologier på vores websteder kan findes i vores cookiepolitik.

Overvågning og analyse

Vi indsamler data fra brugere om deres brug af vores produkter, tjenester, websteder og apps. De typer af analytiske oplysninger, der indsamles, omfatter datoen og klokkeslættet, hvor der fås adgang til vores servere, software- eller firmwareversion, enhedens placering, sprogindstilling, hvilke oplysninger og filer der er downloadet, brugeradfærd (f.eks. hvilke funktioner der bruges, udnyttelsesfrekvens), oplysninger om enhedens tilstand, enhedsmodel, oplysninger om hardware og operativsystem samt oplysninger om, hvordan produktet, tjenesten, webstedet eller appen fungerer. Garmin bruger disse oplysninger til at forbedre kvaliteten, sikkerheden og funktionaliteten af vores produkter, tjenester, websteder eller apps, udvikle og markedsføre produkter og funktioner, der bedst tjener dig og andre brugere, samt identificere og løse stabilitetsproblemer og andre problemer med brugbarhed så hurtigt som muligt.

Det juridiske grundlag for behandling af disse analytiske oplysninger er vores legitime interesse i at forstå, hvordan vores kunder bruger vores produkter, tjenester, websteder og apps, så vi kan forbedre brugernes oplevelse samt funktionaliteten.

Her er eksempler på tredjepartsleverandører, vi bruger:

  • Google: Google Analytics bruges til at spore statistik og demografiske oplysninger om brugere, interesser og adfærd. Find flere oplysninger om, hvordan disse analyseoplysninger kan bruges, hvordan du kan styre brugen af dine oplysninger, og hvordan du fravælger, at dine data bruges af Google Analytics.

  • Azure Application Insights: Azure Application Insights, en Microsoft tjeneste, bruges til at hjælpe os med at få en bedre forståelse af brugen, så vi kan forbedre brugeroplevelsen.

  • Microsoft App Center; Firebase (Crashlytics): Microsoft App Center, tidligere kendt som HockeyApp og Firebase (Crashlytics), en Google tjeneste, bruges til at hjælpe os med bedre at forstå brugen, så vi kan forbedre brugeroplevelsen, samt til at identificere og løse de grundlæggende årsager til nedbrud eller fejl.

  • Flurry; Amplitude: Flurry og Amplitude bruges til at hjælpe os med bedre at forstå brugen, så vi kan forbedre brugeroplevelsen.

Se afsnittet Cookies og lignende teknologier for at få oplysninger om overvågnings- og analyseleverandører, der bruger cookies.

SOCIALE NETVÆRK:

Sociale netværk fra tredjeparter, der leverer sociale netværksfunktioner (f.eks. for at give dig mulighed for at oprette forbindelse til sociale medier som Facebook, Google, QQeller Sina Weibo for at finde venner, der kan tilføjes som forbindelser eller for at "synes godt om" en side) i Garmins produkter, tjenester, websteder eller apps kan indsamle oplysninger om din brug af vores produkter, tjenester, websteder eller apps. Tredjeparts brug af sådanne oplysninger afhænger af den pågældende tredjeparts politik for beskyttelse af personlige oplysninger, som er tilgængelig på det sociale netværks websted, og som vi opfordrer dig til at gennemlæse grundigt. Sådanne tredjeparter kan bruge disse metoder og oplysninger til deres egne formål ved at relatere oplysninger om din brug af vores produkter, tjenester, websteder eller apps med eventuelle personlige oplysninger, som de måtte være i besiddelse af. Vi kan også indhente analyseoplysninger fra sociale netværk, som giver os mulighed for at måle effektiviteten af vores indhold og reklamer på sociale netværk (eksempelvis visninger og klik).

Børn

Vi anmoder om, at personer under 13 år i USA og under 16 år i resten af verden ikke videregiver personoplysninger til Garmin. Hvis vi erfarer, at vi har indhentet personoplysninger fra et barn under 13 år i USA og under 16 år i resten af verden, vil vi træffe de nødvendige foranstaltninger til hurtigst muligt at slette disse oplysninger.

Opdateringer af privatlivspolitik

Vi forbeholder os ret til at opdatere denne politik for beskyttelse af personlige oplysninger fra tid til anden, når vi tilføjer nye produkter, tjenester og forbedrer vores aktuelle tilbud, samt ved teknologi- og lovændringer. Du kan se, hvornår denne privatlivspolitik sidst blev ændret, ved at se "Sidst opdateret" øverst på denne side. Ændringerne træder i kraft, når vi offentliggør den ændrede privatlivspolitik.

Vi vil informere dig, hvis disse ændringer er af væsentlig betydning, og hvis det kræves af den gældende lovgivning, vil vi bede om dit samtykke. Denne meddelelse om ændringer vil blive sendt pr. e-mail eller ved at offentliggøre en bemærkning på Garmin-websteder og apps, der linker til denne privatlivspolitik.

Opbevaring af personoplysninger

Vi opbevarer dine personlige oplysninger, så længe din Garmin konto anses for at være aktiv i overensstemmelse med gældende lovgivning eller lovgivningsmæssige forpligtelser. Derudover kan du se nedenfor under dine rettigheder for at finde en beskrivelse af din ret til sletning.

Automatiseret beslutningstagning, herunder profilering

Garmin træffer ingen beslutninger baseret på algoritmer eller anden automatiseret behandling, der påvirker dig væsentligt.

Dataansvarlig og databeskyttelsesansvarlig

Hvis du bor i et land inden for EØS, Storbritannien eller Schweiz, kontrolleres de personlige oplysninger, Garmin indsamler, af Garmin Würzburg GmbH, Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Tyskland. Virksomhedens EU-databeskyttelsesansvarlige kan kontaktes via e-mail på [email protected].

Hvis du bor på det kinesiske fastland, kontrolleres dine personlige oplysninger, som Garmin indsamler, af Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd., 37F, Tower A, New CHJ International Business Center, No 391, Guiping Road, Xuhui District, Shanghai 200233, Kina. Virksomhedens databeskyttelsesansvarlige på det kinesiske fastland kan kontaktes på samme adresse og via e-mail på [email protected].

Hvis du bor uden for EØS, Storbritannien, Schweiz og det kinesiske fastland, kontrolleres dine personoplysninger, som Garmin indsamler, af Garmin International, Inc., 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, USA, som du kan kontakte ved at sende en e-mail til [email protected]. Virksomhedens brasilianske databeskyttelsesansvarlige befinder sig på samme adresse og kan kontaktes via e-mail på [email protected]. Virksomhedens tyrkiske databeskyttelsesansvarlige kan kontaktes via e-mail på [email protected].

Dine rettigheder

Hvis du bor i EØS, Storbritannien eller Schweiz, har du i henhold til reglerne i den generelle forordning om databeskyttelse ("GDPR") eller anden gældende lov ret til at anmode Garmin om adgang til og berigtigelse eller sletning af dine personoplysninger, dataportabilitet, begrænsning af behandlingen af dine personlige oplysninger, ret til at gøre indsigelse mod behandlingen af dine personoplysninger og ret til at indgive klage til en tilsynsmyndighed. Du kan finde flere oplysninger om disse rettigheder på Europa-Kommissionens side "Mine rettigheder" i forbindelse med GDPR, som kan ses på en række sprog. Hvis du er bosiddende uden for EØS, Storbritannien og Schweiz, kan du have lignende rettigheder i henhold til den lokale lovgivning.

For at anmode om adgang til eller berigtigelse, portabilitet eller sletning af dine personlige oplysninger eller for at slette din Garmin konto kan du besøge vores Kontoadministrationscenter.

Hvis du er bosiddende i EØS, Storbritannien eller Schweiz og ønsker at udøve din ret til begrænsning af behandling eller din ret til at gøre indsigelse mod behandlingen, skal du kontakte virksomhedens EU-databeskyttelsesansvarlige hos Garmin Würzburg GmbH, Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Tyskland, eller via e-mail på [email protected].

Hvis du er bosiddende på det kinesiske fastland og ønsker at udøve dine rettigheder, skal du kontakte Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd. via e-mail på [email protected].

Hvis du ikke er bosiddende i EØS, Storbritannien, Schweiz eller det kinesiske fastland, men mener, at du har ret til at udøve disse eller andre rettigheder i henhold til lokal lovgivning, skal du kontakte Garmin International, Inc. via e-mail på [email protected].

Meddelelse til personer bosiddende i Californien om procedurer og rettigheder vedrørende beskyttelse af personlige oplysninger

Hvis du er bosiddende i Californien, kan lovgivningen i Californien give dig yderligere rettigheder vedrørende dine personlige oplysninger. Du kan få mere at vide om dine rettigheder for beskyttelse af personlige oplysninger i Californien ved at besøge vores CCPA-meddelelse om beskyttelse af personlige oplysninger

Alle varemærker tilhører deres respektive ejere.

Seneste politikversioner