Tacx Gizlilik Politikası

Son Güncelleme: 29 Nisan 2021

Önceki Politikayı İnceleyin

Gizliliğiniz, bir Garmin şirketi olan Tacx için önemlidir. Bu Gizlilik Politikasını; Tacx web siteleri, hizmetleri ve masaüstü ile mobil uygulamalarını kullandığınızda kişisel verilerinizi nasıl işlediğimize dair bilgi sağlamak için hazırladık.

Henüz Tacx hesabınızı bir Garmin hesabına geçirmediyseniz bu gizlilik politikasında ve Garmin Connect gizlilik politikasında açıklanan hesaplarla ilişkili işleme ve yeni etkinlik verileri, bir Garmin hesabına geçiş yapılana kadar hesabınız için geçerli olmaz. Bu eski Tacx hesapları için geçerli olan Tacx gizlilik politikasını burada bulabilirsiniz.

Tacx web sitesi, hizmetleri ve masaüstü ile mobil uygulamalarının Çin'de kullanılmak üzere tasarlanmadığını unutmayın.

Farklı bir Garmin gizlilik politikasına bağlantı içeren diğer Garmin web siteleri, hizmetleri, uygulamaları ve ürünleri, ilgili gizlilik politikasına göre yönetilir. Örneğin, Garmin Connect ve uyumlu giyilebilir cihazları ve diğer cihazlar için geçerli olan ayrı bir gizlilik politikamız vardır. Diğer gizlilik politikalarımızı incelemek için buraya tıklayın.

"Kişisel veri" tanımlanmış ya da tanımlanabilir bir gerçek kişi ile ilgili bilgidir.

Bu Gizlilik Politikasının belirli bir bölümüne atlamak için lütfen aşağıdaki bağlantıya tıklayın:

Garmin Tarafından İşlenen Kişisel Veri Kategorileri

Bir Garmin hesabı oluşturduğunuzda işlenen kişisel veriler:

Bir Garmin hesabı oluşturduğunuzda e-posta adresinizi, adınızı ve parolanızı belirtmenizi talep ederiz. Dilerseniz adınızı ve soyadınızı belirtmek yerine yalnızca adınızı veya bir takma ad belirtebilirsiniz.

AMAÇLAR VE YASAL DAYANAKLAR:

(a) Hesabınızda oturum açmak için e-posta adresinizi ve parolanızı kullandığınız için Garmin, e-posta adresinizi ve parolanızı işler. E-posta adresinizi ve parolanızı bu amaçla işlemenin yasal dayanağı, Garmin'in hesabınızın güvenliğini korumaya yönelik meşru menfaatidir.

(b) Garmin ayrıca size önemli güvenlik bilgileri veya bu Gizlilik Politikasındaki önemli değişiklikler gibi Garmin ürünleri, hizmetleri, uygulamaları veya hesabı hakkında önemli bilgiler göndermek amacıyla da e-posta adresinizi işler. Belirttiğiniz ad, hesap profilinizle ilişkilendirilir ve Garmin web sitesi veya uygulaması üzerinden yorum veya farklı bir öğe gönderdiğinizde ya da diğer Garmin kullanıcılarıyla bağlantı kurduğunuzda görüntülenir. E-posta adresinizi ve adınızı bu amaçlarla işlemenin yasal dayanağı, Garmin'in size Garmin ürünleriniz, hizmetleriniz, uygulamalarınız veya hesabınız hakkında önemli güvenlik bilgileri ya da başka bilgiler veya bu Gizlilik Politikasındaki önemli değişiklikleri göndermeye ve size diğer Garmin kullanıcılarıyla bağlantı kurma fırsatı sağlamaya yönelik meşru menfaatidir.

(c) Garmin'den pazarlama bilgileri almaya yönelik tercih onayınızı sunmanız halinde Garmin, size Garmin ürünleri, hizmetleri ve uygulamaları hakkında pazarlama bilgileri ve bültenler göndermek amacıyla da e-posta adresinizi işler. E-posta adresinizi bu amaçla işlemenin yasal dayanağı, onayınızdır. Garmin hesabınızda tercihlerinizi değiştirerek ya da pazarlama e-postalarımızın en altında yer alan abonelikten çıkma bağlantısı aracılığıyla onayınızı istediğiniz zaman geri çekebilirsiniz. Garmin'den aldığınız pazarlama e-postaları Garmin hesabınızda sağladığınız tercihlerinize, İnternet Protokolü (IP) adresinizin belirttiği konuma, Garmin hesabınıza eklemiş olduğunuz Garmin cihazlarının türlerine ve Garmin hesabınızda bulunan aboneliklere dayalıdır. Bu amaçla bu verinin işlenmesinin yasal dayanağı, Garmin'in her pazarlama e-postasını pazarlama e-postası almaya onay vermiş her müşteriye göndermek yerine belirli bir pazarlama e-postasını hangi müşterilerin alacağını seçerek her bir müşteriye gönderilen pazarlama e-postalarının sayısını azaltmaya yönelik meşru menfaatidir.

(d) Garmin ayrıca, müşteri destek temsilcilerimizle etkileşimde bulunduğunuzda Garmin hesabınızla ilişkilendirmek için de e-posta adresinizi işler. Bu işlemenin yasal dayanağı, kaliteli müşteri desteği sağlamaya yönelik meşru menfaatimizdir.

(e) Garmin ayrıca, müşteriler şartlarımızı ihlal ettiklerinde onlara bildirimde bulunmak amacıyla da e-posta adresinizi işler. Bu işlemenin yasal dayanağı, tüm müşteriler için kaliteli bir deneyim sunmaya ve şartlarımıza uyulmasını sağlamaya yönelik meşru menfaatimizdir.

Garmin hesabı oluştururken sağlamayı seçmeniz halinde işlenen ek kişisel veriler:

Profilinize konumunuz, katıldığınız aktivite türleri (ör. koşu, doğa yürüyüşü, bisiklet, golf vb.) ve cinsiyetiniz, doğum tarihiniz, boyunuz ve kilonuz gibi ek bilgiler ilave edebilirsiniz.

AMAÇLAR VE YASAL DAYANAK:

Bu bilgiler, bir etkinlik sırasında yaktığınız kalorileri hesaplamak ve isterseniz katıldığınız etkinlik türlerini Bağlantılarınıza gösterebilmenizi sağlamak için kullanılır. Bu bilgileri bu amaçlarla işlemenin yasal dayanağı, onayınızdır. Bu bilgileri hesap profilinizden silerek onayınızı geri çekebilirsiniz.

Profilinizi özelleştirdiğinizde veya bisiklet bilgileri eklediğinizde işlenen ek kişisel veriler:

Varsayılan bisiklet bilgilerinizi özelleştirebilir veya profilinize bisiklet üretimi ve modeli, teknik özellikleri ve bisikletiniz için bir ad gibi kendi bisikletinize ait bilgiler ekleyebilirsiniz.

AMAÇ VE YASAL DAYANAK:

Bu bilgiler, iç mekanda bisiklet sürdüğünüz sırada performansınızı hesaplamak için kullanılır. Bu amaçla bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, size mümkün olan en doğru hesaplamaları sunma konusundaki meşru menfaatimizdir.

İç mekan bisiklet etkinlik verilerinizi Garmin'e yüklemeyi seçtiğinizde işlenen kişisel veriler:

İç mekan bisiklet etkinlik verilerinizi (ör. mesafe, süre, tempo, kalp hızı, güç, hız, yakılan kaloriler vb.) Tacx antrenman cihazınızdan Garmin hesabınıza yükleyebilirsiniz. Tacx antrenman cihazınızı, etkinliklerinizi Garmin'e yüklemeye onay vermeden de kullanabilirsiniz. İç mekan bisiklet etkinliklerinizi Garmin'e yüklemeyi seçmeniz halinde Garmin hesabınızdaki gizlilik ayarlarını yöneterek başkalarının etkinlik verilerinizi görüp göremeyeceğini kontrol edebilirsiniz. İç mekan bisiklet etkinlik verileriniz varsayılan olarak "Gizli" durumunda ayarlanmıştır.

AMAÇLAR VE YASAL DAYANAKLAR:

(a) İç mekan bisiklet etkinlik verilerinizi Garmin'e yüklemeyi seçmeniz halinde Garmin iç mekan bisiklet etkinlik verilerinizi depolamanıza ve analiz etmenize, etkinlik sırasında veri toplamak için kullanılan Garmin cihazlarını belirlemenize, kalp hızınızla bağlantılı stres puanı, Body Battery veya nabız oksimetresi gibi metrikleri görmenize, fitness hedeflerinizi takip etmenize ve isterseniz etkinlik verilerinizi başkalarıyla paylaşmanıza olanak sağlamak için işler. AEA'da, Birleşik Krallık'ta ya da İsviçre'de ikamet ediyorsanız bu işlemenin yasal dayanağı, Garmin hesabınızdan istediğiniz zaman geri çekebileceğiniz açık onayınızdır.

(b) Tacx antrenman cihazınız tarafından oluşturulan iç mekan bisiklet etkinlik verilerini Garmin hesabınıza yüklemeyi ve Insights'a katılmayı seçmeniz halinde Garmin hesabınızda size bir Insights bölümü sunulur. Bu bölümde tavsiyeler ve motive edici mesajlar, etkinlik verilerinize dayalı olarak ilginizi çekebilecek bilgi ve makalelere bağlantılar ve etkinlik verilerinizin Garmin Connect topluluğundaki diğer kişilerin toplu etkinlik verileriyle karşılaştırması da yer alır. AEA'da, Birleşik Krallık'ta ya da İsviçre'de ikamet ediyorsanız bu verileri bu amaçla işlemenin yasal dayanağı, Garmin hesabınızdan istediğiniz zaman geri çekebileceğiniz açık onayınızdır.

(c) İç mekan bisiklet etkinlik verilerinizi Garmin'e yüklemeyi seçmeniz halinde Garmin ayrıca, kullanım ve eğilimleri toplu bir şekilde analiz etmek ve özellik ve hizmetleri geliştirmek veya iyileştirmek için bu verileri işler. Bu işlemenin yasal dayanağı, Garmin'in ilgili ve kaliteli özellikler ve hizmetler sağlamaya yönelik meşru menfaatidir.

(d) İç mekan bisiklet etkinlik verilerinizi Garmin'e yüklemeyi seçmeniz ve ürün geliştirme tercihine onay vermeniz halinde Garmin, hesabınıza yüklenen iç mekan bisiklet etkinlik verilerinizi, daha iyi ve daha ilgili Garmin ürünleri ve hizmetleri oluşturmamıza yardımcı olmak için şirket içinde araştırma ve geliştirme amacıyla işler. AEA'da, Birleşik Krallık'ta ya da İsviçre'de ikamet ediyorsanız bu verileri bu amaçla işlemenin yasal dayanağı, Garmin hesabınızdan istediğiniz zaman geri çekebileceğiniz açık onayınızdır.

Tacx web sitesi aracılığıyla Tacx Meydan Okumalarına katıldığınızda işlenen kişisel veriler:

Tacx web sitesi aracılığıyla Tacx Meydan Okumalarına katılmayı seçmeniz halinde ad, e-posta adresi, posta adresi, ülke ve Tacx Cloud hesabı kimlik numarası bilgilerinizi isteriz.

AMAÇLAR VE YASAL DAYANAK:

Etkinlik verilerinizi incelemek ve Tacx Meydan Okumasını tamamladığınızı doğrulamak için Tacx Cloud hesabı kimlik numaranızı işleriz. Sizi Tacx Meydan Okumasını tamamlayan Meydan Okuma Kahramanları listesine eklemek ve tamamlama saatiniz ile tarihinizi göstermek için Tacx Meydan Okuması gereksinimlerine ilişkin olarak adınızı, ülkenizi ve etkinlik verilerinizi işleriz. Tacx Meydan Okumasını tamamlama karşılığında bir ödül sunulması halinde bunu size göndermek için adınızı ve posta adresinizi işleriz. Bu amaçlarla bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, Garmin kullanıcılarının katılımını ve fitness etkinliklerini teşvik etme, katılımı ödüllendirme ve başarıyı kutlama konusundaki meşru menfaatimizdir.

Tacx hizmetleri aboneliği satın aldığınızda işlenen kişisel veriler:

Tacx hizmetleri aboneliği satın aldığınızda ad, e-posta adresi, fatura adresi veya geçerli olduğu durumlarda kupon kodu bilgilerinizi isteriz. Tacx hizmetleri aboneliği satın aldığınızda, Adyen adlı bir üçüncü taraf, ödeme kartı bilgilerinizi işler. Adyen hakkında daha fazla bilgiyi burada bulabilirsiniz.

AMAÇLAR VE YASAL DAYANAK:

Aboneliğinizi ayarlamak, satın alınan hizmetlere erişim sağlamak ve satın alınan abonelik için ödeme tahsil etmek amacıyla bu bilgileri işleriz. Bu amaçlarla bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, sözleşme yapılmasıdır.

Tacx web sitesinden film indirdiğinizde veya izlediğinizde işlenen kişisel veriler:

Tacx web sitesinden film indirdiğinizde veya izlediğinizde hesap bilgilerinizi ve talep edilen içeriğe erişim sağlamak için abonelik durumunuzu kontrol etmek üzere seçili içeriği işleriz.

AMAÇLAR VE YASAL DAYANAK:

Talebinizi doğrulamak ve geçerli bir satın almanız veya aboneliğiniz olması halinde talep edilen içeriği size sağlamak için bu bilgiyi işleriz. Bu işlemenin yasal dayanağı, yapılan sözleşmedir.

Garmin ile iletişim kurduğunuzda işlenen kişisel veriler:

E-posta ile veya telefonla, çevrimiçi olarak veya şahsen müşteri destek temsilcilerimizle etkileşimde bulunduğunuzda adınız, posta adresiniz, telefon numaranız, e-posta adresiniz ve iletişim tercihleriniz gibi kişisel verileri ve sahip olduğunuz Garmin ürünleriyle ilgili seri numaraları ve satın alma tarihleri gibi bilgileri ve satın aldığınız aboneliklerle ilgili bilgileri toplarız. Ayrıca ürün veya uygulama performansıyla ilgili sorunları tanılamak ve destek veya servis sorunlarıyla ilgili bilgileri kaydetmek için faydalı olan olay kayıtları oluşturabiliriz. Geçerli kanunlara tabi olarak müşteri hizmetlerini geliştirmek amacıyla müşteri destek temsilcileriyle yapılan görüşmeleri de kaydedip inceleyebilir ve gönüllü müşteri anketleri aracılığıyla bize sağlanan geri bildirimleri analiz edebiliriz. Onayınızla, müşteri destek temsilcilerimiz sorununuzu tespit etmeye ve çözmeye yardımcı olmak için uygunsa Garmin hesabınızda oturum açabilir.

AMAÇLAR VE YASAL DAYANAKLAR:

Bu bilgileri, size müşteri ve ürün desteği sağlamak, müşterilerimize sunduğumuz müşteri ve ürün desteği türlerini ve kalitesini izlemek ve onarımları, iadeleri veya değişimleri kolaylaştırmak için kullanırız. Bu amaçlarla bu bilgileri işlemenin yasal dayanağı, Garmin'in kaliteli ürün desteği sağlamaya yönelik meşru menfaatidir. Sorununuzu tespit etmeye ve çözmeye yardımcı olmak için uygunsa Garmin hesabınızda oturum açmanın yasal dayanağı, geri çekebileceğiniz onayınızdır.

Kişisel Veri Alıcısı Kategorileri

DİĞER GARMIN CONNECT KULLANICILARI:

Etkinlikleriniz ve Garmin hesabınızla ilişkilendirilmiş etkinlik verileriniz varsayılan olarak "Gizli" durumuna ayarlanmıştır. Garmin hesabınızdaki gizlilik ayarlarını değiştirerek başkalarının etkinliklerinizi ve etkinlik verilerinizi görüntülemesine izin vermeyi seçebilirsiniz. Gruplara katılabilir ya da diğer Garmin Connect kullanıcılarıyla Bağlantılar oluşturabilirsiniz. Ayrıca Meydan Okumalarda ve Lider Panolarında diğer Garmin Connect kullanıcılarına katılmayı da seçebilirsiniz. Bu şekillerde başkalarıyla etkileşime geçtiğinizde, Garmin hesabınızdaki gizlilik ayarlarınız "Gizli" olarak ayarlanmış olsa bile Meydan Okuma veya Lider Panosuyla ilgili verilerinizi (ör. adım Lider Panosu veya Meydan Okuması sırasında toplam adım sayınız) göstermiş olursunuz.

CANLI RAKİPLER:

Canlı Rakipler özelliğini etkinleştirmeyi seçmeniz halinde aynı iç mekan bisiklet etkinliğini yapan diğer kullanıcılar, etkinlik performansınızı (ör. hız, mesafe veya güç), adınızı ve profil resminizi görebilecektir.

TACX WEB SİTESİ ZİYARETÇİLERİ:

Bir Tacx Meydan Okumasını tamamladığınızda ilgili Tacx Meydan Okumasının sayfasında gezinen Tacx web sitesi ziyaretçileri tam adınızı, tamamlama saatiniz ile tarihinizi ve Meydan Okuma Kahramanları listesindeki ülkenizi görecektir.

İÇERİK VEYA ÖZELLİK SAĞLAYICILARI; DİĞER ÜÇÜNCÜ TARAFLAR:

Zaman zaman, Garmin'e ya da müşterilerimize içerik veya özellik sağlayan şirketlerle, sağladıkları içeriğin veya özelliğin kalitesini geliştirmek amacıyla ve diğer üçüncü taraflarla araştırma amacıyla veya başka amaçlar doğrultusunda kimliksiz ve toplu olarak etkinlik verilerini paylaşır veya bunlara bu tür verileri satarız.

DİĞER HİZMET SAĞLAYICILARI:

Garmin, e-posta gönderimlerinde yardımcı olması için Adobe, bir Twilio hizmeti olan SendGrid, Spotler (eski adıyla MailPlus) ve bir Mailchimp hizmeti olan Mandrill gibi üçüncü tarafların bulut hizmetlerini kullanır. Bu hizmetler; e-postaların açılıp açılmadığı, e-postalardaki bağlantılara tıklanıp tıklanmadığı ve bu bağlantılara tıklandıktan sonra satın alım yapılıp yapılmadığı gibi bu e-postalarla ilişkili etkinlikleri izleyebilir. Garmin bu verileri e-postalarıyla ne düzeyde etkileşimde bulunulduğunu analiz etmek için kullanır.

Garmin, Tacx hizmetlerine ve web sitesine yönelik altyapı ve barındırma sağlaması için Kinsta, Google barındırma hizmetleri ve bir Microsoft hizmeti olan Azure hizmetlerini kullanır. Ayrıca Garmin, Tacx web sitesini sağlayıp sürdürmek için Red Factory hizmetlerini kullanır.

Garmin, ilgili amaçlar için ve Tacx web sitesi, hizmetleri ve masaüstü ile mobil uygulamalarının kullanımını daha iyi anlamamıza yardımcı olması amacıyla da üçüncü taraf hizmet sağlayıcıları kullanır.

DİĞER İFŞALAR:

Şu durumlarda sizinle ilgili kişisel verileri başkalarına ifşa edebiliriz: (a) bunun için geçerli onayınızı almış olmamız halinde; (b) geçerli bir mahkeme celbi, mahkeme veya yargı emri veya diğer geçerli yasal süreç gibi yasal yükümlülüklere uymak için; (c) hüküm ve koşullarımızdan ya da politikalarımızdan herhangi birini uygulamak için veya (d) mevcut yasal çözümleri uygulamak veya hukuki taleplere karşı savunma yapmak için gerektiği şekilde.

İflas veya benzer işlemler de dahil ancak bunlarla sınırlı olmamak kaydıyla Garmin'in ticari faaliyetinin, varlıklarının veya hisselerinin tamamının veya bir bölümünün yeniden düzenlenmesi, birleştirilmesi, satışı, iş ortaklığı, devri, transferi veya başka şekilde tasarrufu halinde de kişisel verilerinizi bir bağlı kuruluşa, iştirake veya üçüncü tarafa aktarabiliriz. Ancak kişisel verileri aktardığımız bu gibi kuruluşlar, size bildirimde bulunmadan ve geçerli kanunlar gerektirdiğinde onayınızı almadan bu Gizlilik Politikasında açıklanan haller haricinde kişisel verilerinizi işleme iznine sahip olmayacaktır.

Kişisel Veri Aktarımları

Garmin küresel bir işletmedir. Ürünlerimizi, uygulamalarımızı ve hizmetlerimizi sunmak için kişisel verilerinizi başka ülkelerdeki Garmin şirketlerine aktarmamız gerekebilir. Garmin şirketlerine bakın.

Bir Garmin hesabı oluşturduğunuzda, hesabınızın profiline kişisel veri eklediğinizde veya Garmin hesabınıza veri yüklediğinizde kişisel verileriniz toplanır ve ABD, Birleşik Krallık ve/veya Avustralya'da bulunan sunucularda depolanır.

Avrupa Ekonomik Alanı ("AEA") içindeki bir ülkede, Birleşik Krallık'ta ("BK") veya İsviçre'de ikamet eden şahıslara ilişkin kişisel veriler; destek, altyapı, güvenlik ve diğer önemli özelliklerin sağlanması amacıyla diğer Garmin şirketleri adına Garmin Würzburg GmbH tarafından kontrol edilir ve işlenir. Garmin Würzburg GmbH, bu şirketlerin Avrupa Ekonomik Alanı'nda veya Avrupa Komisyonu tarafınca yeterli kabul edilen bir yargı bölgesinde bulunmadığı durumlar için Avrupa Komisyonu onaylı model anlaşma maddelerini uygulamaya koymuştur.

Tüm Garmin şirketlerinin, bu Gizlilik Politikasında belirtilen gizlilik uygulamalarını yerine getirmesi istenir.

Çerezler ve Benzer Teknolojiler

Sizin ve diğer ziyaretçilerin Tacx web sitesinde nasıl gezindiğini analiz etmemize, site kullanımı ve yanıtlama oranları hakkında toplu istatistikler derlememize, Garmin'in sunucularıyla ilgili problemleri tanılamamıza ve Tacx web sitesini yönetmemize yardımcı olması için üçüncü taraf sağlayıcıların yardımıyla, sitemizi ziyaret ettiğinizde belirli bilgileri toplarız. Bu bilgiler arasında IP adresleri, cihazın coğrafi konumu, tarayıcı türü, tarayıcı dili, talep tarihiniz ve saatiniz, ziyaret süreleriniz, sayfa görüntülemeleri ve tıkladığınız sayfa öğeleri (ör. bağlantılar) yer alır. Sitemizde veya e-posta mesajlarımızda bu bilgileri toplamamıza ve analiz etmemize yardımcı olması için tanımlama bilgileri, piksel etiketleri, web işaretleri, açık GIF'ler veya benzer araçlar kullanabiliriz. Bu bilgileri sitemizde daha iyi, daha ilgili içerikler sağlamak, sorunları tanımlamak ve düzeltmek ve sitemizdeki genel deneyiminizi iyileştirmek için kullanırız.

Bu analiz bilgilerinin işlenmesinin yasal dayanağı; kullanıcı deneyimini ve web sitelerimizin işlevselliğini geliştirebilmek amacıyla müşterilerimizin web sitelerimizle ne şekilde etkileşimde bulunduğunu anlamaya yönelik meşru menfaatimizdir.

Bilgilerin bu teknolojiler kullanılarak toplanmasını istemiyorsanız çoğu tarayıcıda bu teknolojilerin birçoğunu otomatik olarak reddetmenize ya da kabul etme veya reddetme seçeneklerinin sunulmasına olanak veren basit bir prosedür vardır.

Aşağıda, halihazırda kullanmakta olduğumuz üçüncü taraf sağlayıcılara örnekler verilmiştir:

  • Google: Google Analytics, site istatistiklerini ve web sitelerindeki kullanıcı demografilerini, ilgi alanlarını ve davranışlarını izlemek için kullanılır. Ayrıca web sitesi ziyaretçilerinin web sitemizi nasıl bulduğunu anlamak ve arama motoru optimizasyonumuzu geliştirmek için Google Search Console hizmetini kullanırız. Bu analiz bilgilerinin ne şekilde kullanılabileceği, bilgilerinizin kullanımını nasıl kontrol edebileceğiniz ve verilerinizin Google Analytics tarafından kullanılması konusundaki tercihinizi nasıl değiştirebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

  • Azure Application Insights: Bir Microsoft hizmeti olan Azure Application Insights, kullanıcı deneyimini iyileştirmek amacıyla web sitemiz ve hizmetlerimiz ile ilgili sorunları tanımlamamıza yardımcı olması için kullanılır.

Uygulama Analizleri

Kullanıcılardan Tacx masaüstü ve mobil uygulamaları kullanımları ile ilgili veriler toplarız. Toplanan analiz bilgisi türleri arasında uygulamanın sunucularımıza eriştiği tarih ve saat, uygulama sürümü, cihazın konumu, dil ayarı, uygulamaya hangi bilgilerin ve dosyaların indirildiği, kullanıcı davranışı (ör. kullanılan özellikler, kullanım sıklığı), cihaz durumu bilgileri, cihaz modeli, donanım ve işletim sistemi bilgileri ve uygulamanın ne şekilde çalıştığıyla ilgili bilgiler yer alır. Garmin bu verileri bu ve diğer uygulamaların kalitesini ve işlevini artırmak; size ve diğer kullanıcılara en iyi hizmeti sunacak ürünleri ve özellikleri geliştirmek ve pazarlamak; uygulama kararlılığı ile ilgili sorunları ve diğer kullanım sorunlarını en kısa süre içinde tanımlamaya ve gidermeye yardımcı olmak amacıyla kullanır.

Bu analiz bilgilerinin işlenmesinin yasal dayanağı; kullanıcı deneyimini ve ürünlerimizin ve uygulamalarımızın işlevselliğini geliştirebilmek amacıyla müşterilerimizin ürünlerimiz ve uygulamalarımız ile ne şekilde etkileşimde bulunduğunu anlamaya yönelik meşru menfaatimizdir.

Aşağıda, halihazırda kullanmakta olduğumuz üçüncü taraf sağlayıcılara örnekler verilmiştir:

  • Google: Google Analytics, istatistikleri ve uygulamalardaki kullanıcı demografisini, ilgi alanlarını ve davranışını izlemek için kullanılır. Bu analiz bilgilerinin ne şekilde kullanılabileceği, bilgilerinizin kullanımını nasıl kontrol edebileceğiniz ve verilerinizin Google Analytics tarafından kullanılması konusundaki tercihinizi nasıl değiştirebileceğiniz hakkında daha fazla bilgi edinin.

  • Microsoft App Center; Firebase (Crashlytics): Microsoft App Center (eski adıyla HockeyApp) ve bir Google hizmeti olan Firebase (Crashlytics), kullanıcı deneyiminin iyileştirilmesi ve uygulama hatalarının temel nedenlerinin belirlenip çözülebilmesi için Garmin uygulamalarının kullanımını daha iyi anlamak amacıyla kullanılır.

Çocuklar

ABD'deki 13 yaşından küçük ve dünyanın geri kalan bölgelerindeki 16 yaşından küçük bireylerin Garmin'e kişisel veri sağlamamalarını rica ederiz. ABD'deki 13 yaşından küçük veya dünyanın geri kalan bölgelerindeki 16 yaşından küçük bir çocuğun kişisel verilerini topladığımızı öğrenirsek bu bilgileri ilk fırsatta silmek için gerekli adımları atarız.

Gizlilik Politikası Güncellemeleri

Yeni ürünler, hizmetler ve uygulamalar ekledikçe, sunduğumuz güncel teklifleri iyileştirdikçe, teknolojiler ve kanunlar değiştikçe bu Gizlilik Politikasını güncelleyebiliriz. Bu Gizlilik Politikasının en son ne zaman revize edildiğini, bu sayfanın üst kısmında bulunan "Son Güncelleme" alanına bakarak anlayabilirsiniz. Revize edilmiş Gizlilik Politikası yayınlanınca tüm değişiklikler yürürlüğe girmiş olur.

Bu değişiklikler önemli ise size bildirimde bulunuruz ve geçerli kanunlar gerektiriyorsa onayınızı alırız. Bu bildirim e-postayla ya da değişiklik bildirimlerinin bu Gizlilik Politikasına bağlantı veren Garmin web sitelerinde veya uygulamalarında yayınlanması yoluyla sağlanır.

Kişisel Verilerin Saklanması

Garmin hesabının aktif olduğu düşünüldüğü sürece kişisel verilerinizi saklarız. Tacx Meydan Okuması bilgileri, söz konusu Tacx Meydan Okuması web sitesinden kaldırılana kadar saklanır. Ayrıca, silme haklarınızla ilgili açıklama için aşağıdaki "Haklarınız" bölümüne bakın.

Profil Oluşturma Dahil Otomatik Karar Verme

Garmin, sizi önemli ölçüde etkileyen algoritmalara veya diğer otomatik işleme faaliyetlerine dayalı kararlar vermez.

Veri Denetleyicisi ve Veri Koruma Sorumlusu

AEA'daki bir ülkede, Birleşik Krallık'ta ya da İsviçre'de ikamet ediyorsanız Garmin tarafından toplanan kişisel verileriniz Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Almanya adresinde bulunan Garmin Würzburg GmbH tarafından kontrol edilir. Şirketin AB Veri Koruma Sorumlusuna [email protected] adresinden e-postayla erişilebilir.

AEA, Birleşik Krallık ve İsviçre dışında ikamet ediyorsanız Garmin tarafından toplanan kişisel verileriniz 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, ABD adresinde bulunan Garmin International, Inc. tarafından kontrol edilir ve [email protected] adresinden e-postayla erişilebilir. Şirketin Brezilya Veri Koruma Sorumlusu aynı adrestedir ve ilgili kişiye şu adresten e-postayla erişilebilir: [email protected]. Şirketin temsilcisinin Türk ilgili kişiye şu adresten e-postayla erişilebilir: [email protected].

Haklarınız

AEA'da, Birleşik Krallık'ta veya İsviçre'de ikamet ediyorsanız Genel Veri Koruma Yönetmeliği ("GDPR") veya diğer geçerli yasalarda belirtilen koşullara tabi olmak kaydıyla Garmin'den kişisel verilerinize erişim ve kişisel verilerinizin düzeltilmesini veya silinmesini talep etme, veri taşınabilirliği, kişisel verilerinizin işlenmesini sınırlandırma, kişisel verilerinizin işlenmesine itiraz etme hakkına ve bir denetleyici makama şikayette bulunma hakkına sahipsiniz. Bu haklarla ilgili daha fazla bilgi edinmek için lütfen GDPR ile ilgili olarak birçok dilde bulabileceğiniz, Avrupa Komisyonu'nun "Haklarım" sayfasını ziyaret edin. AEA, Birleşik Krallık ve İsviçre dışında ikamet ediyorsanız yerel kanunlar kapsamında benzer haklarınız olabilir.

Kişisel verilerinize ilişkin erişim veya düzeltme, taşıma veya silme talebinde bulunmak veya Garmin hesabınızı silmek için lütfen Hesap Yönetim Merkezimizi ziyaret edin.

AEA'da, Birleşik Krallık'ta veya İsviçre'de ikamet ediyor ve işlemenin sınırlandırılması hakkınızı veya işlemeye itiraz etme hakkınızı kullanmak istiyorsanız lütfen Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Almanya adresinde bulunan Garmin Würzburg GmbH'deki şirketin AB Veri Koruma Sorumlusu ile iletişime geçin ya da [email protected] adresine e-posta gönderin.

AEA, Birleşik Krallık ve İsviçre'de ikamet etmiyor ancak yerel kanunlarınız kapsamında bu hakları veya başka hakları kullanma hakkına sahip olduğunuza inanıyorsanız lütfen [email protected] adresinden e-postayla Garmin International, Inc. ile iletişime geçin.

Kaliforniya'da İkamet Edenlere Yönelik Gizlilik Uygulamaları ve Hakları Bildirimi

Kaliforniya'da ikamet ediyorsanız Kaliforniya kanunları kişisel verilerinize ilişkin ek haklar sağlayabilir. Kaliforniya gizlilik haklarınız hakkında daha fazla bilgi edinmek için lütfen CCPA Gizlilik Bildirimi sayfamızı ziyaret edin.

Tüm ticari markalar ilgili sahiplerine aittir.