Skip navigation links
En man som fiskar på en båt längs kusten

Programvaruuppdateringar för marina enheter

Det är dags att uppdatera den nya programvaran. Vi förbättrar regelbundet våra produkter och lägger till fler och bättre funktioner. Vi har gjort det enkelt för dig att lägga till de nya funktionerna till dina kompatibla Garmin-enheter. Läs mer om de funktioner som finns i våra senaste versioner och kom sedan igång med din uppdatering.

Visa nyheterna

Behöver du hjälp?

Här får du hjälp. Garmin Support Center guidar dig och kan svara på många av dina uppdateringsfrågor. Du kan även chatta, ringa eller skicka e-post för ytterligare produktsupport.

Få hjälp

1Kräver att ActiveCaptain-appen på din kompatibla smartphone paras ihop med en kompatibel plotter.

Mac är ett varumärke som tillhör Apple Inc., registrerat i USA och andra länder.