Privātuma politika

Pēdējoreiz atjaunots: 29 Aprīlis 2021

Skatīt iepriekšējo politiku

Jūsu privātums uzņēmumam Garmin ir svarīgs. Mēs izstrādājām šo Privātuma politiku, lai informētu jūs par to, kā mēs apstrādājam jūsu personas datus, kad jūs izveidojat Garmin kontu, sazināties ar mūsu klientu atbalsta dienesta speciālistiem, veicat pirkumus mūsu veikalos, apmeklējat vietni Garmin.com vai citas Garmin tīmekļa vietnes vai izmantojat Garmin lietotnes, kuras ietver saiti uz šo privātuma politiku.

Citas Garmin tīmekļa vietnes, pakalpojumi, lietotnes un produkti, kas ietver saiti uz citu Garmin privātuma politiku, pārvalda šī attiecīgā privātuma politika. Piemēram, mums ir atsevišķa privātuma politika, kas attiecas uz Garmin Connect un ar to saderīgām valkājamām un citām ierīcēm. Noklikšķiniet šeit, lai skatītu mūsu citas privātuma politikas!

“Personas dati” ir informācija, kas saistīta ar identificētu vai identificējamu fizisku personu.

Lai pārietu uz noteiktu šīs Privātuma politikas iedaļu, lūdzu, noklikšķiniet uz saites zemāk!

Garmin apstrādāto personas datu kategorijas

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs izveidojat Garmin kontu.

Kad veidojat Garmin kontu, mēs lūdzam jūs norādīt savu e-pasta adresi, vārdu un paroli. Ja vēlaties, varat nenorādīt pilnu vārdu un uzvārdu, bet tikai vārdu vai segvārdu.

Nolūki un juridiskais pamatojums

(a) Garmin apstrādā jūsu e-pasta adresi un paroli, tāpēc ka jūs izmantojat e-pasta adresi un paroli, lai pierakstītos savā kontā. E-pasta adreses un paroles apstrādes juridiskais pamatojums šādā nolūkā balstās uz Garmin likumisku interesi aizsargāt jūsu konta drošību.

(b) Garmin arī apstrādā jūsu e-pasta adresi, lai nosūtītu jums svarīgu informāciju par jūsu Garmin produktiem, pakalpojumiem, lietotnēm vai kontu, piemēram, svarīgu drošības informāciju vai informāciju par būtiskām izmaiņām šajā Privātuma politikā. Jūsu norādītais vārds ir saistīts ar jūsu konta profilu un tiek rādīts, kad iesniedzat komentārus vai citus materiālus Garmin tīmekļa vietnē vai lietotnē vai sadarbojaties ar citiem Garmin lietotājiem. Juridiskais pamatojums jūsu e-pasta adreses un vārda apstrādei šādos nolūkos ir Garmin likumiska interese nodrošināt jums svarīgu drošības vai citu informāciju par jūsu Garmin produktiem, pakalpojumiem, lietotnēm vai kontu vai nozīmīgām izmaiņām šajā Privātuma politikā, kā arī nodrošināt iespēju jums sadarboties ar citiem Garmin lietotājiem.

(c) Ja jūs piekrītat saņemt no Garmin reklāmas informāciju, Garmin apstrādās jūsu e-pasta adresi arī, lai nosūtītu jums reklāmas informāciju par Garmin produktiem, pakalpojumiem un lietotnēm, kā arī mūsu informatīvos materiālus. Juridiskais pamatojums jūsu e-pasta adreses apstrādei šādā nolūkā ir jūsu piekrišana. Savu piekrišanu jebkurā laikā varat atsaukt, mainot savas izvēles savā Garmin kontā vai izmantojot anulēšanas saiti mūsu reklāmas e-pasta vēstuļu apakšā. No Garmin saņemto reklāmas e-pasta vēstuļu pamatā ir izvēles, kuras norādāt savā Garmin kontā, atrašanās vieta, ko norāda jūsu interneta protokola (IP) adrese, Garmin ierīču veidi, kurus jūs pievienojāt savam Garmin kontam, un jebkuri jūsu Garmin kontā iekļauti abonementi. Juridiskais pamatojums šo datu apstrādei šādā nolūkā ir Garmin likumiska interese samazināt to reklāmas e-pasta vēstuļu skaitu, kas nosūtītas konkrētam klientam, atlasot, kuri klienti saņem noteiktas reklāmas e-pasta vēstules, nevis sūtot visas reklāmas vēstules ikvienam klientam, kurš ir piekritis saņemt reklāmas e-pasta vēstules;

(d) Garmin arī apstrādā jūsu e-pasta adresi, lai saistītu to ar jūsu Garmin kontu, kad jūs sazināties ar mūsu klientu atbalsta pārstāvjiem. Juridiskais pamatojums šādai apstrādei ir mūsu likumiska interese sniegt kvalitatīvu atbalstu klientiem.

(e) Garmin apstrādā e-pasta adresi arī tādēļ, lai nosūtītu paziņojumus klientiem, kad tie ir pārkāpuši mūsu lietošanas noteikumus. Juridiskais pamatojums šādai apstrādei ir mūsu likumiska interese nodrošināt visiem klientiem kvalitatīvu mūsu piedāvāto produktu darbību un sekot mūsu noteikumu ievērošanai.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs sinhronizējat savu Garmin ierīci.

Kad jūs sinhronizējat savu Garmin ierīci, izmantojot Garmin Express, mēs reģistrējam datus par pārraidi, piemēram, sinhronizācijai izmantoto IP adresi, sinhronizācijas laiku un datumu, avārijas / diagnostikas žurnālus, ierīces ģeogrāfisko atrašanās vietu, informāciju par jūsu ierīci un sinhronizācijai izmantoto tīklu (piem., Wi-Fi vai mobilo), kā arī ierīces akumulatora uzlādes līmeni.

Nolūks un juridiskais pamatojums

Mēs apstrādājam šo informāciju, lai palīdzētu noteikt un atrisināt kļūdas vai sinhronizācijas problēmas. Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei šādā nolūkā ir Garmin likumiska interese novērst kļūdas vai sinhronizācijas problēmas un nodrošināt kvalitatīvu produkta atbalstu.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs sazināties ar Garmin.

Kad jūs sazināties ar mūsu klientu atbalsta dienesta pārstāvjiem, izmantojot e-pastu, tālruni, tiešsaisti vai personīgi, mēs vācam personas datus, piemēram, jūsu vārdu, pasta adresi, tālruņa numuru, e-pasta adresi un saziņas izvēles, kā arī informāciju par jums piederošajiem Garmin produktiem, piemēram, to sērijas numuru un iegādes datumu. Mēs arī varam izveidot notikumu žurnālus, kas ir noderīgi, diagnosticējot ar produkta vai lietotnes veiktspēju saistītas problēmas, un iegūt informāciju, kas saistīta ar atbalsta vai pakalpojuma problēmu. Lai uzlabotu klientu apkalpošanu, saskaņā ar piemērojamajiem tiesību aktiem mēs varam arī ierakstīt un pārskatīt sarunas ar klientu atbalsta pārstāvjiem un analizēt jebkuru brīvprātīgās klientu aptaujās mums sniegto atsauksmi. Ar jūsu piekrišanu mūsu klientu atbalsta dienesta pārstāvji var pierakstīties jūsu Garmin kontā, ja piemērojams, lai palīdzētu novērst problēmas un atrisināt jūsu jautājumu.

Nolūki un juridiskais pamatojums

Mēs izmantojam šo informāciju, lai sniegtu jums klientu un produktu atbalstu un sekotu mūsu klientiem sniegtā un produktu atbalsta kvalitātei un veidiem, kā arī lai atvieglotu produktu remontu, atpakaļnodošanu vai apmaiņu. Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei šādos nolūkos ir Garmin likumiska interese nodrošināt kvalitatīvu produkta atbalstu. Juridiskais pamatojums, pierakstoties jūsu Garmin kontā, ja piemērojams, lai palīdzētu novērst problēmu un atrisināt jūsu jautājumu, ir piekrišana, kuru jūs varat atsaukt.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs izmantojat Garmin navigācijas ierīci vai lietotni automašīnai.

Ja jūs izmantojat Garmin navigācijas ierīci vai lietotni automašīnai un paužat savu piekrišanu, Garmin vāks un augšupielādēs no jūsu ierīces tādus datus kā atrašanās vieta, ātrums, virziens un ierakstīšanas laiks un datums. Ja jūs veicat piekrišanu, kad to lūdzam, Garmin var arī koplietot šos apkopotos datus ar trešām personām, lai uzlabotu satiksmes, stāvvietu un cita satura funkciju kvalitāti, ko sniedz atbilstošie satura nodrošinātāji.

Nolūks un juridiskais pamatojums

Šie dati tiek apvienoti ar citu piekrišanu devušu lietotāju datiem un izmantoti, lai uzlabotu mūsu produktu, pakalpojumu un lietotņu, kā arī Garmin vai trešo personu nodrošinātu satiksmes, stāvvietu un cita satura funkciju kvalitāti. Juridiskais pamatojums šo datu apstrādei šādā nolūkā ir jūsu piekrišana, kuru jūs jebkurā laikā varat atsaukt iestatījumos savā Garmin ierīcē vai lietotnē.

Tālāk norādīti personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs iegādājaties produktu, pakalpojumu vai abonementu Garmin tīmekļa vietnē vai lietotnē vai izmantojot klientu atbalsta dienestu.

Ja jūs iegādājaties produktu, pakalpojumu vai abonementu Garmin tīmekļa vietnē vai lietotnē vai izmantojot klientu atbalsta dienestu, Garmin vāc tādus datus kā jūsu vārds un uzvārds, adrese, e-pasta adrese un tālruņa numurs. Mēs neskatām un neglabājam jūsu maksājuma kartes informāciju. Trešās personas maksājuma apstrādātāji tiek izmantoti atkarībā no reģiona un iegādātā produkta. Šie maksājumu apstrādātāji ir Adyen, PayPal, Alipay (tikai Ķīnā), WeChat Pay, ko nodrošina tenpay (tikai Ķīnā), UnionPay (tikai Ķīnā), NewebPay, Klarna un Veritrans. Papildu informāciju par Adyen varat skatīt šeit. Mūsu krāpniecības atklāšanas procesos mēs izmantojam arī Cybersource, kas ir Visa nodrošināts risinājums, kā arī izmantojam tādu trešo personu kā Google vai CDYNE nodrošinātus adreses verifikācijas pakalpojumus.

Dažos reģionos cita trešā persona - Narvar, nodrošina preču pārvadāšanas informāciju, kas ļauj jums sekot Garmin tīmekļa vietnē iegādātajām precēm vai klientu atbalsta dienestā iegādātajiem, remontētajiem vai apmainītajiem produktiem.

Nolūki un juridiskais pamatojums

Mēs vācam tādus datus kā jūsu vārds un uzvārds, pasta adrese un tālruņa numurs, lai varam apstrādāt jūsu pasūtījumu un nodrošināt jūsu pirkumu. Juridiskais pamatojums jūsu vārda un uzvārda, pasta adreses un tālruņa numura apstrādei šādā nolūkā ir līguma izpilde. Mēs apstrādājam jūsu personas datus arī krāpniecības atklāšanas procesu ietvaros. Juridiskais pamatojums jūsu personas datu apstrādei šādā nolūkā ir mūsu likumiska interese aizsargāt Garmin un mūsu klientus no mēģinājumiem iesaistīt krāpnieciskos darījumos.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs iegādājaties produktu Garmin veikalā.

Kad jūs pērkat produktu Garmin veikalā, mēs varam vākt jūsu vārdu un uzvārdu, adresi, tālruņa numuru, kā arī citu kontaktinformāciju vai pirkuma informāciju, piemēram, rēķina numuru vai informāciju par iegādātajiem produktiem. Dažās valstīs trešās personas pakalpojumu sniedzēji var tikt izmantoti, lai izveidotu ziņojumu attiecīgajai nodokļu regulatīvajai iestādei.

Nolūki un juridiskais pamatojums

Mēs apstrādājam šo informāciju, lai mūsu sistēmās izveidotu rēķinu nodokļu ziņošanas nolūkos vai pēc jūsu lūguma. Juridiskais pamatojums jūsu informācijas apstrādei rēķina izveidei nodokļu ziņošanas nolūkos ir juridisko pienākumu izpilde. Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei rēķina izveidošanas nolūkos pēc jūsu pieprasījuma ir līguma izpilde.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs Garmin ierīcē vai lietotnē izmantojat uz atrašanās vietu balstītus pakalpojumus.

Ja izvēlaties savā Garmin ierīcē vai lietotnē izmantot uz atrašanās vietu balstītus pakalpojumus, piemēram, informāciju par laikapstākļiem, satiksmi, degvielas cenām un reģionālām norisēm, tiks vākta informācija par jūsu ierīces fizisko atrašanās vietu, lai Garmin vai mūsu pakalpojuma nodrošinātāji var sniegt jums šādus uz atrašanās vietu balstītus pakalpojumus.

Nolūks un juridiskais pamatojums

Jūsu ierīces atrašanās vietas apstrādes nolūks ir nodrošināt jums tādus uz atrašanās vietu balstītus pakalpojumus, kurus vēlaties izmantot. Juridiskais pamatojums šo datu apstrādei šādā nolūkā ir līguma izpilde.

Personas datu saņēmēju kategorijas

JŪSU LIVETRACK UZAICINĀTĀS PERSONAS.

LiveTrack ir funkcija, kas ir pieejama dažās Garmin ierīcēs, un tā piedāvā jums iespēju sūtīt saiti jūsu izvēlētajiem cilvēkiem, ļaujot tiem skatīt jūsu ierīces reāllaika atrašanās vietu. Tā kā ikviens, kuram ir piekļuve saitei, varēs skatīt jūsu Garmin ierīces reāllaika atrašanās vietu, jums ir rūpīgi jāpārdomā, kam vēlaties nosūtīt saiti, un jāpārliecinās, ka varat uzticēties šīm personām. Nesūtiet saiti personām, kurām nevēlaties dot iespēju skatīt savas Garmin ierīces atrašanās vietu.

CITI PAKALPOJUMU SNIEDZĒJI.

Garmin izmanto trešo personu, piemēram, Adobe un SendGrid (kas ir Twilio pakalpojums) mākoņpakalpojumus, kas palīdz nosūtīt e-pasta vēstules. Šie pakalpojumi seko ar šīm e-pasta vēstulēm saistītām darbībām, piemēram, vai tās tika atvērtas, vai uz saitēm e-pasta vēstulēs tika noklikšķināts un vai pēc noklikšķināšanas uz saitēm tika veikti pirkumi. Garmin izmanto šos datus, lai analizētu intereses par šīm e-pasta vēstulēm līmeni. Garmin izmanto trešās personas pakalpojumu sniedzējus arī, lai labāk izprastu Garmin Express un Garmin tīmekļa vietņu un lietotņu lietošanu, kā arī saistītos nolūkos.

Garmin izmanto trešo personu pakalpojumu sniedzējus, lai nosūtītu nopirktos produktus klientiem. Dažos reģionos Garmin izmanto trešo personu Erply, lai nodrošinātu tirdzniecības vietas pakalpojumus, un citu trešo personu Global Blue, lai nodrošinātu klientiem nodokļu atlaides dokumentus pēc pieprasījuma. Garmin izmanto arī trešās personas pakalpojumu sniedzēju VHT, lai nodrošinātu klientiem atzvanīšanas funkcijas pieprasījuma atbalstu.

CITI INFORMĀCIJAS ATKLĀŠANAS GADĪJUMI.

Mēs varam izpaust jūsu personas datus citām personām: a) ja mums ir derīga jūsu piekrišana šādi rīkoties; b) lai nodrošinātu likumisko prasību izpildi, piemēram, likumīgas tiesas pavēstes, tiesas izpildraksta vai tiesas pieprasījuma, vai cita spēkā esoša tiesas procesa gadījumā; c) lai īstenotu jebkuru no mūsu noteikumiem un nosacījumiem vai politikām; vai d) lai pēc nepieciešamības izmantotu pieejamos tiesiskās aizsardzības līdzekļus un aizstāvētos tiesībpamatotos prasījumos.

Turklāt mēs varam nodot jūsu personas datus filiālei, meitasuzņēmumam vai trešai personai jebkuras visa Garmin uzņēmuma vai visu aktīvu vai akciju reorganizācijas, apvienošanas, pārdošanas, iekļaušanas kopuzņēmumā, piešķiršanas, nodošanas vai citādas pārvietošanas gadījumā, tostarp (bet ne tikai) saistībā ar jebkuru bankrota vai līdzīgu procedūru, ar nosacījumu, ka jebkurš šāds subjekts, kuram mēs nododam personas datus, bez iepriekšēja paziņojuma jums un bez jūsu piekrišanas nedrīkstēs apstrādāt jūsu personas datus citā nolūkā, izņemot vienīgi šajā Privātuma politikā aprakstīto, ja to nosaka piemērojamie tiesību akti.

Personas datu pārsūtīšana

Garmin ir globāla līmeņa uzņēmums. Lai piedāvātu mūsu produktus, lietotnes un pakalpojumus, iespējams, mums būs nepieciešamība iesniegt jūsu personas datus citiem Garmin uzņēmumiem citās valstīs. Skatiet Garmin piederošos uzņēmumus!

Klientiem ārpus Ķīnas: kad jūs izveidojat Garmin kontu, pievienojat personas datus savā konta profilā vai augšupielādējat datus savā Garmin kontā, jūsu personas dati tiek apkopoti un saglabāti serveros ASV, AK un / vai Austrālijā. Klientiem Ķīnā: kad jūs izveidojat Garmin kontu, pievienojat personas datus savā konta profilā vai augšupielādējat datus savā Garmin kontā, jūsu personas dati tiek apkopoti un saglabāti Garmin China Shanghai RHQ Co., Ltd. serveros Ķīnā.

Personas datus personām, kuras dzīvo Eiropas Ekonomikas zonas ("EEZ") valstī, Apvienotajā Karalistē ("AK") vai Šveicē, pārvalda Garmin Würzburg GmbH un apstrādā tā vārdā citi Garmin piederoši uzņēmumi, lai nodrošinātu atbalstu, infrastruktūru, drošību un citas galvenās funkcijas. Garmin Würzburg GmbH ir noslēdzis Eiropas Komisijas apstiprinātas līguma standartklauzulas ar tiem uzņēmumiem, kuri neatrodas EEZ valstī vai jurisdikcijā, ko Eiropas Komisija ir atzinusi kā valsti, kas ieviesusi pietiekamu aizsardzību.

Visiem Garmin piederošiem uzņēmumiem ir jāievēro privātuma prakse, kas noteikta šajā Privātuma politikā.

Sīkfaili un līdzīgas tehnoloģijas

Lai iegūtu informāciju par to, kā Garmin izmanto sīkfailus ("cookies") un līdzīgas tehnoloģijas mūsu tīmekļa vietnēs, aicinām aplūkot mūsu dokumentu Sīkfailu politika.

Lietojuma analīze

Mēs vācam no lietotājiem datus par to, kā tie lieto Garmin mobilās lietotnes un Garmin Express. Vāktās analīzes informācijas veidi ietver datumu un laiku, kad lietotne piekļūst mūsu serveriem, lietotnes versiju, ierīces atrašanās vietu, valodas iestatījumu, kāda informācija un faili tika lejupielādēti lietotnē, lietotāja uzvedību (piem., izmantotās funkcijas, lietošanas biežums), ierīces statusa informāciju, informāciju par ierīces modeli, aparatūru un operētājsistēmu, kā arī to, kā lietotne darbojas. Garmin izmanto šos datus, lai uzlabotu šo un citu lietotņu kvalitāti un funkcionalitāti, izstrādātu un piedāvātu produktus un funkcijas, kas vislabāk piemērotas jums un citiem lietotājiem, kā arī lai iespējami ātrāk noteiktu un novērstu lietotņu stabilitātes un citas lietojamības problēmas.

Juridiskais pamatojums šādas analīzes informācijas apstrādei ir mūsu likumiska interese izprast to, kā mūsu klienti strādā ar mūsu produktiem un lietotnēm, lai varam uzlabot lietotāja iespējas un mūsu produktu un lietotņu funkcionalitāti.

  • Google: mēs izmantojam Google Analytics, lai sekotu statistiskai un lietotāju demogrāfiskai informācijai, interesēm un uzvedībai lietotnēs. Uzziniet vairāk, kā šī analīzes informācija var tikt izmantota, kā jūs varat pārvaldīt savas informācijas izmantošanu un kā atteikt, neļaujot Google Analytics izmantot jūsu datus!

  • Azure Application Insights: Azure Application Insights ir Microsoft pakalpojums, kas tiek izmantots, lai mēs labāk izprastu Garmin Express lietošanu un uzlabotu lietotāja darbību tajā.

  • Microsoft App Center; Firebase (Crashlytics): Microsoft App Center, iepriekš zināms kā HockeyApp, un Firebase (Crashlytics), kas ir Google pakalpojums, tiek izmantoti, lai mēs labāk izprastu mūsu lietotņu izmantošanu un uzlabotu lietotāju darbību tajās, kā arī noteiktu un novērstu lietotņu avāriju pamata iemeslus.

  • Flurry; Amplitude: Flurry un Amplitude mēs izmantojam, lai labāk izprastu Garmin mobilo lietotņu lietošanu un varētu uzlabot lietotāju darbību tajās.

SOCIĀLIE TĪKLI.

Trešo pušu sociālie tīkli, kas nodrošina sociālās tīklošanās iespējas (piem., lai ļautu jums izveidot savienojumu ar tādiem sociālajiem tīkliem kā vietni Facebook, Google, QQ vai Sina Weibo, lai meklētu draugus, ko uzaicināt kā pievienotās personas, vai lai noklikšķinātu lapā uz "Like") Garmin mobilajās lietotnēs, var vākt informāciju par to, kā jūs lietojat mūsu lietotnes. Tas, kā trešā persona izmanto šādu informāciju, ir atkarīgs no privātuma politikas, kas ir pieejama attiecīgajā sociālā tīkla tīmekļa vietnē, un mēs aicinām jūs rūpīgi iepazīties ar šo informāciju. Šādas trešās personas var izmantot šīs metodes un šo informāciju savos nolūkos, saistot informāciju par to, kā jūs izmantojat mūsu lietotnes, ar jebkuru citu personas informāciju, kas tām var būt par jums. Mēs varam arī iegūt no sociālajiem tīkliem informāciju analīzei, kas palīdz mums mērīt sociālajos tīklos izvietotā mūsu satura un reklāmas efektivitāti (piem., parādījumi un klikšķi).

Bērni

Mēs lūdzam personas, kas ir jaunākas par 13 gadiem ASV un jaunākas par 16 gadiem pārējās pasaules valstīs, neiesniegt Garmin personas datus. Ja uzzināsim, ka esam vākuši personas datus no bērna, kas ir jaunāks par 13 gadiem ASV vai 16 gadiem citās pasaules valstīs, mēs rīkosimies, lai iespējami ātri dzēstu šo informāciju.

Privātuma politikas atjauninājumi

Tā kā mēs pastāvīgi pievienojam piedāvājumam jaunus produktus, pakalpojumus un lietotnes un uzlabojam mūsu pašreizējos piedāvājumus un tā kā tehnoloģijas mainās un tiesību aktos tiek veikti grozījumi, mēs ik pa laikam varam veikt izmaiņas šajā Privātuma politikā. Jūs varat redzēt, kad šī Privātuma politika pēdējo reizi ir pārskatīta,— to norāda uzraksts “Pēdējo reizi atjaunināts” šīs lapas augšā. Jebkuras izmaiņas stāsies spēkā no brīža, kad mēs publicēsim pārskatīto Privātuma politiku.

Ja veiktie grozījumi būs būtiski, mēs jums par tiem paziņosim, un gadījumos, kad to nosaka tiesību akti, mēs iegūsim jūsu piekrišanu. Šis paziņojums par izmaiņām tiks nosūtīts e-pasta vēstulē vai publicēts Garmin tīmekļa vietnēs un lietotnēs, kurām ir saite uz šo Privātuma politiku.

Personas datu saglabāšana

Mēs saglabāsim jūsu personas datus tik ilgi, kamēr jūsu Garmin konts būs uzskatāms par aktīvu. Skatiet tālāk arī sadaļu “Jūsu tiesības” par to, kādas ir jūsu tiesības dzēst informāciju.

Automatizēta lēmumu pieņemšana, ietverot profilēšanu

Garmin nepieņem lēmumus, pamatojoties uz algoritmiem vai citu automatizētu apstrādi, kas būtiski jūs ietekmē.

Datu pārzinis un datu aizsardzības speciālists

Ja uzturaties EEZ valstī, Apvienotajā Karalistē vai Šveicē, Garmin savāktos jūsu personas datus pārvalda Garmin Würzburg GmbH, kura adrese ir Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany (Vācija). Ar uzņēmuma ES datu aizsardzības speciālistu var sazināties, rakstot e-pasta ziņojumu uz šo e-pasta adresi: [email protected]

Ja uzturaties Ķīnā, jūsu Garmin vāktos personas datus pārvalda Garmin China Shanghai RHQ Co., Ltd., kura adrese ir 37F, Tower A, New CHJ International Business Center, No 391, Guiping Road, Xuhui District, Shanghai 200233, China (Ķīna), ar ko varat sazināties, rakstot uz e-pasta adresi: [email protected]

Ja uzturaties ārpus EEZ, Apvienotās Karalistes, Šveices un Ķīnas, Garmin vāktos personas datus pārvalda Garmin International, Inc., 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, USA, ar ko varat sazināties, rakstot e-pasta vēstuli uz adresi: [email protected] Uzņēmuma Brazīlijas datu aizsardzības speciālists atrodas tajā pašā adresē, un ar to varat sazināties, rakstot uz e-pasta adresi: [email protected]

Jūsu tiesības

Ja uzturaties EEZ, Apvienotajā Karalistē vai Šveicē, saskaņā ar Vispārīgajā datu aizsardzības regulā ("VDAR") vai citā piemērojamā tiesību aktā izklāstītajiem noteikumiem jums ir tiesības pieprasīt no Garmin piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, datu pārnesamību, jūsu personas datu apstrādes ierobežošanu, kā arī tiesības iebilst pret jūsu personas datu apstrādi un tiesības iesniegt sūdzību pārraudzības iestādei. Lai iegūtu papildu informāciju par šīm tiesībām, dodieties uz Eiropas Komisijas lapu “Manas tiesības”, kas attiecas uz VDAR un kuru varat skatīt vairākās valodās. Ja uzturaties ārpus EEZ, Apvienotās Karalistes un Šveices, iespējams, jums ir līdzīgas tiesības saskaņā ar vietējiem tiesību aktiem.

Lai pieprasītu piekļuvi saviem personas datiem vai savam Garmin kontam un lai labotu, pārnestu vai dzēstu savus personas datus vai dzēstu Garmin kontu, lūdzu, dodieties uz mūsu konta pārvaldības centru.

Ja uzturaties EEZ, Apvienotajā Karalistē vai Šveicē un vēlaties īstenot savas tiesības ierobežot savu datu apstrādi vai iebilst pret to, lūdzu, sazinieties ar uzņēmuma ES datu aizsardzības speciālistu uzņēmumā Garmin Würzburg GmbH, kura adrese ir Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany (Vācija). Varat arī rakstīt e-pasta ziņojumu: [email protected]

Ja uzturaties Ķīnā un vēlaties īstenot savas datu subjekta tiesības, lūdzu, sazinieties ar Garmin China Shanghai RHQ Co., Ltd., rakstot uz e-pasta adresi: [email protected]

Ja neuzturaties EEZ, Apvienotajā Karalistē, Šveicē vai Ķīnā, bet uzskatāt, ka jums ir pamats izmantot šīs vai citas tiesības saskaņā ar vietējiem tiesību aktiem, lūdzu, sazinieties ar Garmin International, Inc., rakstot uz e-pasta adresi: [email protected]

Paziņojums Kalifornijas iedzīvotājiem par privātuma praksi un tiesībām

Ja dzīvojat Kalifornijā, Kalifornijas tiesību akti var nodrošināt jums papildu tiesības attiecībā uz personas datiem. Lai uzzinātu vairāk par savām privātuma tiesībām Kalifornijā, lūdzu, dodieties uz: CCPA Privātuma paziņojums.

Visas prečzīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.