PRIVĀTUMA POLITIKA FLTPLAN.COM

Pēdējoreiz atjaunots: 29 Aprīlis 2021

Skatīt iepriekšējo politiku

Jūsu privātums uzņēmumam Garmin ir svarīgs. Mēs izstrādājām šo Privātuma politiku, lai informētu par to, kā mēs apstrādājam jūsu personas datus, kad jūs izmantojat FltPlan.com, FltLogic.com un FltSafety.com tīmekļa vietnes un pakalpojumus, kā arī mobilās lietotnes FltPlan Go companion, FltLogic un FltTrack.

Citas Garmin tīmekļa vietnes, pakalpojumus, lietotnes un produktus, kas ietver saiti uz citu Garmin privātuma politiku, pārvalda šī attiecīgā privātuma politika. Noklikšķiniet šeit, lai skatītu mūsu citas privātuma politikas!

“Personas dati” ir informācija, kas saistīta ar identificētu vai identificējamu fizisku personu.

Lai pārietu uz noteiktu šīs Privātuma politikas iedaļu, lūdzu, noklikšķiniet uz saites zemāk!

Garmin apstrādāto personas datu kategorijas

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs izveidojat FltPlan kontu un lietotāja profilu.

Kad izveidojat FltPlan kontu, mēs lūdzam jūs norādīt lietotājvārdu un paroli. Kad izveidojat FltPlan lietotāja profilu, mēs lūdzam jūs sniegt tādu lietotāja informāciju kā vārds un uzvārds, adrese, valsts, tālruņa numurs, e-pasta adrese un bāzes lidosta, kā arī tādu pilota informāciju kā pilota vārds un uzvārds, tālruņa numuri, e-pasta adrese un licences numurs.

Nolūki un juridiskais pamatojums

a) Garmin apstrādā jūsu lietotājvārdu un paroli, tāpēc ka jūs izmantojat lietotājvārdu un paroli, lai pieteiktos savā kontā. Lietotājvārda un paroles apstrādes juridiskais pamatojums šādā nolūkā ir mūsu likumiskā interese aizsargāt jūsu konta drošību.

b) Garmin apstrādā jūsu lietotāja un pilota informāciju, lai ļautu jums viegli piekļūt attiecīgajai informācijai pakalpojumu lietošanai, piemēram, lai veidotu lidojumu plānus vai veiktu aprēķinus. Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei šādā nolūkā ir mūsu likumiska interese nodrošināt jums rīku šo datu glabāšanai, lai izmantotu pakalpojumus.

c) Garmin arī apstrādā jūsu e-pasta adresi, lai nosūtītu jums svarīgu informāciju par jūsu FltPlan pakalpojumiem, lietotnēm vai kontu, piemēram, svarīgu drošības informāciju vai informāciju par būtiskām izmaiņām šajā Privātuma politikā. Juridiskais pamatojums jūsu e-pasta adreses apstrādei šādā nolūkā ir mūsu likumiska interese nodrošināt jums svarīgu drošības vai citu informāciju par jūsu FltPlan pakalpojumiem, lietotnēm vai kontu vai nozīmīgām izmaiņām šajā Privātuma politikā.

d) Garmin arī apstrādā jūsu e-pasta adresi, lai saistītu to ar jūsu FltPlan kontu, kad jūs sazināties ar mūsu klientu atbalsta dienesta pārstāvjiem. Juridiskais pamatojums jūsu e-pasta adreses apstrādei šādā nolūkā ir mūsu likumiska interese sniegt kvalitatīvu atbalstu klientiem.

e) Ja jūs izvēlaties abonēt FltBrief, Garmin apstrādā jūsu e-pasta adresi, lai nosūtītu jums FltBrief informatīvos materiālus. Juridiskais pamatojums jūsu e-pasta adreses apstrādei šādā nolūkā ir jūsu piekrišana, ko jūs jebkurā laikā varat atsaukt, izmantojot abonementa anulēšanas saiti jebkurā FltBrief e-pasta vēstulē vai anulējot abonementu FltBrief lapā vietnē FltPlan.com.

f) Garmin apstrādā e-pasta adresi arī tādēļ, lai nosūtītu paziņojumus klientiem, kad tie ir pārkāpuši mūsu noteikumus. Juridiskais pamatojums šādai apstrādei ir mūsu likumiska interese nodrošināt visiem klientiem kvalitatīvu mūsu piedāvāto produktu darbību un sekot mūsu noteikumu ievērošanai.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs pievienojat savam FltPlan kontam lidaparātu.

Kad jūs savam FltPlan kontam pievienojat lidaparātu, mēs lūdzam tādu informāciju kā ražojuma nosaukums, modelis, aprīkojums, reģistrācijas numurs un izsaukuma signāls. Mēs lūdzam jums arī informāciju par aviācijas elektronikas produktiem, piemēram, lidaparāta modeļu numurus, sistēmas vai ierīču identifikācijas numurus un ICAO datus. ICAO dati ietver jūsu bāzes lidostu, operatora nosaukumu, kontaktinformāciju ārkārtas gadījumiem, aviācijas kontaktinformāciju un satelīta tālruņa numuru.

Nolūks un juridiskais pamatojums

Šī informācija tiek apstrādāta, lai palīdzētu jums organizēt informāciju par savu lidaparātu, kā arī izmantotu to lidojumu plānošanas procesā. Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei ir mūsu likumiska interese nodrošināt kvalitatīvu lidaparāta organizēšanas un lidojuma plānošanas pakalpojumu.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs pievienojat savam FltPlan kontam citu informāciju.

Savam FltPlan kontam varat pievienot cita veida informāciju, piemēram, saglabātos maršrutus, dokumentus, navigācijas žurnālus, pasažieru informāciju, kā arī informāciju par pilotiem un lidaparātu. Apstrādāto datu veids ir atkarīgs no kontam pievienotās informācijas veida, bet var ietvert GPS pozīcijas vai žurnālus, vārdus, kontaktinformāciju vai lidaparāta ražotāju un modeli.

Nolūki un juridiskais pamatojums.

Šī informācija tiek apstrādāta, lai palīdzētu jums organizēt informāciju par savu lidaparātu, kā arī izmantotu to lidojumu plānošanas procesā. Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei ir mūsu likumiska interese nodrošināt kvalitatīvu lidaparāta organizēšanas un lidojuma plānošanas pakalpojumu.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs izmantojat FltPlan kontu, lai izveidotu un reģistrētu lidojumu plānus.

FltPlan kontu varat izmantot, lai izveidotu lidojumu plānus un reģistrētu šos lidojumu plānus attiecīgās aviācijas iestādēs. Kad jūs to darāt, mēs apstrādājam jūsu vārdu un uzvārdu, adresi, informāciju par lidaparātu, lidojuma datumu un laiku, kā arī saistīto lidojuma informāciju.

Nolūks un juridiskais pamatojums

Šī informācija tiek apstrādāta, lai palīdzētu jums veidot lidojumu plānus un reģistrēt tos attiecīgās aviācijas iestādēs. Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei ir mūsu likumiska interese nodrošināt saviem klientiem rīku lidojumu plānu izveidei un reģistrēšanai.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs izmantojat FltPlan kontu, lai izveidotu instruktāžas.

Jūs varat izmantot FltPlan kontu, lai izveidotu instruktāžas, piemēram, pasažieru vai komerclidojumu instruktāžas. Kad jūs to darāt, mēs apstrādājam tādu informāciju kā uzņēmuma nosaukums, pilota vārds un uzvārds, apkalpes komandas dalībnieku vārds un uzvārds, kā arī kontaktinformācija.

Nolūks un juridiskais pamatojums

Šī informācija tiek apstrādāta, lai izveidotu vajadzīgo instruktāžu ar nepieciešamo informāciju. Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei ir mūsu likumiska interese nodrošināt saviem klientiem rīku instruktāžu izveidei.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs izmantojat FltPlan kontu, lai veiktu aprēķinus.

Jūs varat izmantot savu FltPlan kontu, lai veiktu aprēķinus, piemēram, veiktu starta ceļa analīzi vai aprēķinātu svaru un līdzsvaru. Kad jūs to darāt, mēs apstrādājam tādu informāciju kā izlidošanas un ierašanās laiks, informācija par lidaparātu, lietotāja ID un reģistrācijas numurs.

Nolūks un juridiskais pamatojums

Šī informācija tiek apstrādāta, lai veiktu vajadzīgo aprēķinu. Šīs informācijas apstrādes juridiskais pamatojums ir līguma izpilde.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs izmantojat FltPlan kontu, lai izveidotu un iesniegtu manifestu.

Ja jūs abonējat eAPIS pakalpojumu, jūs varat izmantot FltPlan kontu, lai izveidotu un iesniegtu manifestu par ceļojumu ārpus ASV. Kad to darāt, mēs apstrādājam pasažieru vārdu un uzvārdu, dzimšanas valsti un pases numuru.

Nolūks un juridiskais pamatojums

Šī informācija tiek apstrādāta, lai izveidotu un attiecīgās iestādēs iesniegtu manifestu. Šīs informācijas apstrādes juridiskais pamatojums ir līguma izpilde.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad izmantojat lidojumu izsekošanas funkciju.

Kad jūs izmantojat bezmaksas vai maksas lidojumu izsekošanas funkciju, mēs apstrādājam lidaparāta reģistrācijas numuru un iesniegto(-ās) e-pasta adresi(-es) vai tālruņa numuru(-s).

Nolūki un juridiskais pamatojums.

Šī informācija tiek apstrādāta, lai palīdzētu jums sekot svarīgiem datiem par saviem lidojumiem un jūs lidojuma laikā varētu koplietot šo informāciju vai jūsu lidaparāta atrašanās vietu ar citām personām. Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei ir mūsu likumiska interese nodrošināt saviem klientiem rīku, kas ļauj sekot svarīgiem lidojuma datiem un lidojuma laikā koplietot lidaparāta atrašanās vietu ar citām personām.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad izmantojat funkciju eLogbook.

Lai izmantotu funkciju eLogbook un izveidotu kontu, mēs apstrādājam jūsu licenci, e-pasta adresi un drošības jautājumu un atbildi. Kad jūs izmantojat funkciju eLogbook, lai izveidotu žurnāla ierakstu, mēs apstrādājam informāciju par jūsu lidojumiem, piemēram, pacelšanās un nolaišanās lidosta, informācija par lidaparātu, datums un laiks, apstākļi, kā arī piezīmes vai dokumenti, kurus varat iesniegt.

Nolūks un juridiskais pamatojums

Mēs apstrādājam šos datus, lai nodrošinātu mūsu klientiem automatizētu rīku reglamentu noteikto ierakstu reģistrēšanai pilotu žurnālos. Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei ir mūsu likumiska interese nodrošināt saviem klientiem automatizētu rīku šo reglamentu noteikto ierakstu reģistrēšanai pilotu žurnālos.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs iegādājaties maksas pakalpojumus.

Ja jūs iegādājaties FltPlan maksas pakalpojumus, Garmin vāc tādu informāciju kā jūsu vārds un uzvārds, e-pasta adrese, rēķina adrese, rēķina tālruņa numurs un galvenās un papildu kontaktpersonas. Mēs vācam arī tādu informāciju, kas ir nepieciešama pieprasītajam pakalpojumam, piemēram, reģistrācijas numurs, dzimšanas datums vai sertifikāta nosūtīšanas adrese, kā arī tādu informāciju par kredītkarti kā kartes numurs, derīguma termiņš un CVV numurs. Trešā persona Adyen apstrādā maksājuma karšu informāciju, kad Garmin klienti izmanto maksājuma karti, lai veiktu pirkumu. Papildu informāciju par Adyen varat skatīt šeit!

Nolūki un juridiskais pamatojums

Mēs vācam šo informāciju, lai varam apstrādāt jūsu maksājumu un noformēt jūsu pirkumu. Jūsu e-pasta adresi apstrādājam arī, lai nosūtītu jums e-pasta vēstules par jūsu pirkumu. Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei šādos nolūkos ir līguma izpilde. Mēs apstrādājam jūsu personas datus arī krāpniecības atklāšanas procesu ietvaros. Juridiskais pamatojums jūsu personas datu apstrādei šādā nolūkā ir mūsu likumiska interese aizsargāt Garmin un mūsu klientus no mēģinājumiem iesaistīt krāpnieciskos darījumos.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs sazināties ar Garmin.

Kad jūs sazināties ar mūsu klientu atbalsta dienesta pārstāvjiem e-pastā, pa tālruni, tiešsaistē vai personīgi, mēs vācam personas datus, piemēram, jūsu vārdu un uzvārdu, pasta adresi, tālruņa numuru, e-pasta adresi un saziņas izvēli, kā arī informāciju par jums piederošajiem Garmin vai trešās personas aviācijas elektronikas produktiem, piemēram, to sērijas numuru, modeļa numuru un iegādes datumu, un informāciju par jūsu iegādātajiem abonementiem. Mēs arī varam izveidot notikumu žurnālus, kas ir noderīgi, diagnosticējot ar produkta vai lietotnes veiktspēju saistītas problēmas, un iegūstam informāciju, kas saistīta ar atbalsta vai pakalpojuma problēmu. Ja jūs lūdzat ieplānot FltLogic demonstrāciju, mēs apstrādājam jūsu kontaktinformāciju, lai sazinātos ar jums un izpildītu pieprasījumu. Lai uzlabotu klientu apkalpošanu, saskaņā ar piemērojamajiem tiesību aktiem mēs varam arī ierakstīt un pārskatīt sarunas ar klientu atbalsta pārstāvjiem un analizēt jebkuru brīvprātīgās klientu aptaujās mums sniegto atsauksmi. Ar jūsu piekrišanu mūsu klientu atbalsta dienesta pārstāvji var piekļūt jūsu FltPlan kontam, ja piemērojams, lai palīdzētu novērst problēmas un atrisināt jūsu jautājumu.

Nolūki un juridiskais pamatojums

Mēs izmantojam šo informāciju, lai sniegtu jums klientu un produktu atbalstu un sekotu mūsu klientiem sniegtā atbalsta un produktu atbalsta kvalitātei un veidiem. Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei šādos nolūkos ir Garmin likumiska interese nodrošināt kvalitatīvu produkta atbalstu. Juridiskais pamatojums, pierakstoties jūsu FltPlan kontā, ja piemērojams, lai palīdzētu novērst problēmu un atrisināt jūsu jautājumu, ir jūsu piekrišana, kuru jūs varat atsaukt.

Personas datu saņēmēju kategorijas

AVIĀCIJAS IESTĀDES

Kad jūs izmantojat FltPlan, lai veidotu un reģistrētu lidojumu plānus, jūsu lidojumu plāni un saistītā informācija tiek iesniegta attiecīgajās aviācijas iestādēs.

PERSONAS, KURAS UZAICINĀT SEKOT JŪSU LIDOJUMIEM

Savā FltPlan kontā jūs varat atļaut cilvēkiem sekot sava lidojuma atrašanās vietai vai saņemt citu derīgu informāciju. Šī informācija tiks rādīta reāllaikā jūsu sekošanas vēsturē FltPlan kontā.

PERSONAS, AR KURĀM JŪS KOPLIETOJAT DOKUMENTUS

Savā FltPlan kontā jūs varat koplietot dokumentus ar citiem lietotājiem. Abiem lietotājiem šī koplietošana ir jāiespējo.

JŪSU UZŅĒMUMS, JA IZMANTOJAT UZŅĒMUMA KONTU

Ja jūsu FltPlan konts ir uzņēmuma konta atvasinātais konts, uzņēmuma konta administrators(-i) var izmantot informāciju, kuru jūs ievadāt savā konta profilā, tostarp lietotājvārdu, fizisko adresi, e-pasta adresi, tālruņa numuru, pilota un apkalpes komandas informāciju, medicīniskas piezīmes un pasažieru vārdus. Taču jūsu FltPlan konta parole netiek koplietota ar uzņēmuma konta administratoru(-iem).

CITI PAKALPOJUMU SNIEDZĒJI

Pēc jūsu pieprasījuma Garmin pārsūta informāciju trešās puses sadarbības partneriem, lai sniegtu noteiktus pakalpojumus, piemēram:

  • FuelerLinx, lai sniegtu degvielas plānošanas pakalpojumus;

  • CST Flight Services, kas iepriekš zināms kā Caribbean Sky Tours, lai atbalstītu starptautisku pārlidojumu nodrošinājumu;

  • FlightBridge, lai nodrošinātu automašīnu nomas un viesnīcu rezervēšanu.

Garmin izmanto trešās puses pakalpojumu sniedzēju LuxSci, lai sūtītu lidojumu paziņojumus eAPIS pakalpojuma abonentiem. Garmin izmanto trešās puses pakalpojumu sniedzējus arī, lai labāk izprastu FltPlan tīmekļa vietņu, pakalpojumu un lietotņu lietošanu, kā arī saistītos nolūkos.

CITI INFORMĀCIJAS ATKLĀŠANAS GADĪJUMI

Mēs varam izpaust jūsu personas datus citām personām: a) ja mums ir jūsu derīga piekrišana šādi rīkoties; b) lai nodrošinātu likumisko prasību izpildi, piemēram, derīgas tiesas pavēstes, tiesas izpildraksta vai tiesas pieprasījuma, vai cita spēkā esoša tiesas procesa gadījumā; c) lai īstenotu jebkuru no mūsu noteikumiem un nosacījumiem vai politikām; vai d) lai pēc nepieciešamības izmantotu pieejamos tiesiskās aizsardzības līdzekļus un aizstāvētos tiesībpamatotos prasījumos.

Turklāt mēs varam nodot jūsu personas datus filiālei, meitasuzņēmumam vai trešai personai jebkuras visa Garmin uzņēmuma vai visu aktīvu vai akciju reorganizācijas, apvienošanas, pārdošanas, iekļaušanas kopuzņēmumā, piešķiršanas, nodošanas vai citādas pārvietošanas gadījumā, tostarp (bet ne tikai) saistībā ar jebkuru bankrota vai līdzīgu procedūru, ar nosacījumu, ka jebkurš šāds subjekts, kuram mēs nododam personas datus, bez iepriekšēja paziņojuma jums un bez jūsu piekrišanas nedrīkstēs apstrādāt jūsu personas datus citā nolūkā, izņemot vienīgi šajā Privātuma politikā aprakstīto, ja to nosaka piemērojamie tiesību akti.

Personas datu pārsūtīšana

Garmin ir globāla līmeņa uzņēmums. Lai piedāvātu mūsu produktus, lietotnes un pakalpojumus, iespējams, mums būs nepieciešamība iesniegt jūsu personas datus citiem Garmin uzņēmumiem citās valstīs. Skatiet Garmin piederošos uzņēmumus.

Kad jūs izveidojat FltPlan kontu, pievienojat personas datus savā konta profilā vai augšupielādējat datus savā FltPlan kontā, jūsu personas dati tiks apkopoti un saglabāti serveros Amerikas Savienotajās Valstīs.

Personas datus personām, kuras uzturas Eiropas Ekonomikas zonas ("EEZ") valstī, Apvienotajā Karalistē ("AK”") vai Šveicē, pārvalda Garmin Würzburg GmbH un apstrādā tā vārdā citi Garmin piederoši uzņēmumi, lai nodrošinātu atbalstu, infrastruktūru, drošību un citas galvenās funkcijas. Garmin Würzburg GmbH ir noslēdzis Eiropas Komisijas apstiprinātas līguma standartklauzulas ar tiem uzņēmumiem, kuri neatrodas EEZ valstī vai jurisdikcijā, ko Eiropas Komisija ir atzinusi kā valsti, kas ieviesusi pietiekamu aizsardzību.

Visiem Garmin piederošiem uzņēmumiem ir jāievēro privātuma prakse, kas noteikta šajā Privātuma politikā.

Sīkfaili un līdzīgas tehnoloģijas

Lai labāk analizētu to, kā jūs un citi apmeklētāji naviģējat mūsu tīmekļa vietnēs, mēs iegūstam apkopotu statistiku par vietnes lietošanu un atbildes ātrumu, un, lai atvieglotu jebkuru Garmin serveru problēmu diagnosticēšanu un pārvaldītu pieteikšanos tīmekļa vietnes lapās, kā arī lai nodrošinātu lietotāju pastāvīgu darbību tīmekļa vietnes lapās un vietnes apmeklējumus, mēs ar trešās puses pakalpojuma sniedzēju palīdzību vācam noteiktu informāciju, kad jūs apmeklējat mūsu vietni. Šī informācija ietver IP adresi, ierīces ģeogrāfisko atrašanās vietu, pārlūkprogrammas veidu, pārlūkprogrammas valodu, jūsu pieprasījuma datumu un laiku, jūsu apmeklējuma(-u) laiku(-s), lapu skatījumus un lapu elementus (piemēram, saites), uz kuriem noklikšķināt. Mūsu vietnēs vai mūsu e-pasta ziņojumos mēs varam izmantot sīkfailus, pikseļu birkas, tīmekļa bāksignālus, tukšus GIF attēlus vai citus līdzīgus rīkus, kas palīdz mums vākt un analizēt šādu informāciju. Mēs izmantojam šo informāciju, lai nodrošinātu labāku, piemērotāku saturu mūsu vietnēs, noteiktu un novērstu problēmas un uzlabotu jūsu vispārējo darbību mūsu vietnēs.

Juridiskais pamatojums šādas analīzes informācijas apstrādei ir mūsu likumiska interese izprast to, kā mūsu klienti strādā ar mūsu tīmekļa vietnēm, lai varam uzlabot lietotāja iespējas un mūsu tīmekļa vietņu funkcionalitāti.

Ja nevēlaties, ka ar jums saistītā informācija tiek vākta, izmantojot šādas tehnoloģijas, lielākajā daļā pārlūkprogrammu ir iekļauta vienkārša procedūra, kura ļauj automātiski daudzas no šīm tehnoloģijām atteikt vai piedāvā iespēju tās atteikt vai pieņemt.

Ja uzturaties Eiropas Savienībā vai citā tādā jurisdikcijā, kas pieprasa mums iegūt jūsu piekrišanu sīkfailu lietošanai mūsu vietnēs, jums būs iespēja pārvaldīt savas sīkfailu prioritātes tīmekļa vietnēs, izņemot gadījumus, kad noteikti sīkfaili ir nepieciešami, lai nodrošinātu vietnes pamatfunkcionalitāti, un jums nav izvēles atspējot šos sīkfailus.

Piedāvājam dažus mūsu pašlaik izmantoto trešās personas pakalpojumu nodrošinātāju piemērus.

ANALYTICS PAKALPOJUMI.

  • Google: mēs izmantojam Google Analytics, lai sekotu vietņu statistiskai un lietotāju demogrāfiskai informācijai, interesēm un uzvedībai tīmekļa vietnēs. Uzziniet vairāk, kā šī analīzes informācija var tikt izmantota, kā jūs varat pārvaldīt savas informācijas izmantošanu un kā atteikt, neļaujot Google Analytics izmantot jūsu datus!

  • Piwik: Piwik ir Matomo pakalpojums, ko mēs arī izmantojam, lai sekotu vietņu statistiskai un lietotāju demogrāfiskai informācijai un to interesēm un uzvedībai tīmekļa vietnēs.

LIETOJUMPROGRAMMU VEIKTSPĒJAS UZRAUDZĪBA.

Garmin izmanto AppDynamics, lai analizētu un pārraudzītu mūsu kompleksās ekosistēmas veiktspēju. Lai sniegtu šādus pakalpojumus, AppDynamics saņem pieprasīto pamatinformāciju, tostarp IP adresi, kas nepieciešama, lai noteiktu un diagnosticētu netipiskas kļūdas un atbildes laikus.

TAGU PĀRVALDĪBA.

Garmin izmanto Tealium IQ tagu pārvaldību, lai labāk pārvaldītu dažādus analīzes pakalpojumus un sīkfailu un pikseļu birku tehnoloģijas, ko Garmin izmanto, lai mērītu tīmekļa vietnes lietojumu. Lai sniegtu šādus pakalpojumus, Tealium saņem no Garmin tīmekļa vietņu lietotājiem servera žurnāla pamatinformāciju (piem., informāciju par IP adresi, pārlūkprogrammu un operētājsistēmu).

Lietojuma analīze

Mēs vācam lietotāju datus par to, kā tie izmanto mobilās lietotnes FltPlan Go companion, FltLogic un FltTrack. Vāktās analīzes informācijas veidi ietver datumu un laiku, kad lietotne piekļūst mūsu serveriem, programmatūras versiju, ierīces atrašanās vietu, valodas iestatījumu, lietotnē lejupielādētās informācijas un failu datus, lietotāja uzvedību (piem., izmantotās funkcijas, lietošanas biežums), ierīces statusa informāciju, informāciju par ierīces modeli, aparatūru un operētājsistēmu, kā arī to, kā lietotne darbojas. Garmin izmanto šos datus, lai uzlabotu šo un citu lietotņu kvalitāti un funkcionalitāti, izstrādātu un piedāvātu produktus un funkcijas, kas vislabāk piemērotas jums un citiem lietotājiem, kā arī lai iespējami ātrāk noteiktu un novērstu lietotņu stabilitātes un citas lietojamības problēmas.

Juridiskais pamatojums šādas analīzes informācijas apstrādei ir mūsu likumiska interese izprast to, kā mūsu klienti strādā ar mūsu produktiem un lietotnēm, lai varam uzlabot lietotāja iespējas un mūsu produktu un lietotņu funkcionalitāti.

Piedāvājam dažus mūsu pašlaik izmantoto trešās personas pakalpojumu nodrošinātāju piemērus.

  • Google: Mēs izmantojam Firebase, Google pakalpojumu, lai sekotu lietotņu statistiskai un lietotāju demogrāfiskai informācijai, lietotāju interesēm un uzvedībai mūsu mobilajās lietotnēs. Uzziniet vairāk, kā šī analīzes informācija var tikt izmantota, kā jūs varat pārvaldīt savas informācijas izmantošanu un kā atteikt, neļaujot Google Analytics izmantot jūsu datus.

  • Microsoft App Center; Crashlytics (Fabric): Microsoft App Center, iepriekš zināms kā HockeyApp, un Crashlytics (Firebase), kas ir Google pakalpojums, tiek izmantoti, lai mēs labāk izprastu mūsu lietotņu izmantošanu un uzlabotu lietotāju darbību, kā arī noteiktu un novērstu lietotņu avāriju pamata iemeslus.

Privātuma politikas atjauninājumi

Tā kā mēs pastāvīgi pievienojam piedāvājumam jaunus produktus, pakalpojumus un lietotnes un uzlabojam mūsu pašreizējos piedāvājumus un tā kā tehnoloģijas mainās un tiesību aktos tiek veikti grozījumi, mēs ik pa laikam varam veikt izmaiņas šajā Privātuma politikā. Jūs varat redzēt, kad šī Privātuma politika pēdējo reizi ir pārskatīta,— to norāda uzraksts “Pēdējoreiz atjaunots” šīs lapas augšā. Jebkuras izmaiņas stāsies spēkā no brīža, kad mēs publicēsim pārskatīto Privātuma politiku.

Ja veiktie grozījumi būs būtiski, mēs jums par tiem paziņosim, un gadījumos, kad to nosaka tiesību akti, mēs iegūsim jūsu piekrišanu. Šis paziņojums par izmaiņām tiks nosūtīts e-pasta vēstulē vai publicēts tīmekļa vietnē FltPlan.com un lietotnē FltPlan Go.

Personas datu saglabāšana

Mēs saglabāsim jūsu personas datus tik ilgi, kamēr jūsu FltPlan konts būs uzskatāms par aktīvu, vai līdz tādu maksas pakalpojumu anulēšanai, kuriem ir nepieciešami šādi dati. Skatiet tālāk arī sadaļu “Jūsu tiesības” par to, kādas ir jūsu tiesības dzēst informāciju.

Automatizēta lēmumu pieņemšana, ietverot profilēšanu

Garmin nepieņem lēmumus, pamatojoties uz algoritmiem vai citu automatizētu apstrādi, kas būtiski ietekmē jūs.

Datu pārzinis un datu aizsardzības speciālists

Ja uzturaties EEZ valstī, Apvienotajā Karalistē vai Šveicē, Garmin savāktos jūsu personas datus pārvalda Garmin Würzburg GmbH, kura adrese ir Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany (Vācija). Ar uzņēmuma ES datu aizsardzības speciālistu var sazināties, rakstot e-pasta ziņojumu: [email protected]

Ja uzturaties ārpus EEZ, Apvienotās Karalistes un Šveices, Garmin savāktos jūsu personas datus pārvalda Garmin International, Inc., 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, ar ko varat sazināties, rakstot uz e-pasta adresi: [email protected] Uzņēmuma Brazīlijas datu aizsardzības speciālists atrodas tajā pašā adresē, un ar to varat sazināties, rakstot uz e-pasta adresi: [email protected]

Jūsu tiesības

Ja uzturaties EEZ, Apvienotajā Karalistē vai Šveicē, saskaņā ar Vispārīgajā datu aizsardzības regulā ("VDAR") vai citā piemērojamā tiesību aktā izklāstītajiem noteikumiem jums ir tiesības pieprasīt no Garmin piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, datu pārnesamību, jūsu personas datu apstrādes ierobežošanu, kā arī tiesības iebilst pret jūsu personas datu apstrādi un tiesības iesniegt sūdzību pārraudzības iestādei. Lai iegūtu papildu informāciju par šīm tiesībām, dodieties uz Eiropas Komisijas lapu “Manas tiesības” kas attiecas uz VDAR un kuru varat skatīt vairākās valodās. Ja uzturaties ārpus Eiropas Savienības un Apvienotās Karalistes, iespējams, jums ir līdzīgas tiesības saskaņā ar vietējiem tiesību aktiem.

Lai pieprasītu piekļuvi saviem personas datiem vai labotu, pārnestu vai dzēstu tos vai lai dzēstu savu FltPlan kontu, lūdzu, sazinieties ar mums, rakstot uz e-pasta adresi: [email protected].

Ja uzturaties EEZ, Apvienotajā Karalistē vai Šveicē un vēlaties īstenot savas tiesības ierobežot savu datu apstrādi vai iebilst pret to, lūdzu, sazinieties ar uzņēmuma ES datu aizsardzības speciālistu uzņēmumā Garmin Würzburg GmbH, kura adrese ir Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany (Vācija), vai rakstiet uz e-pasta adresi: [email protected].

Ja neuzturaties EEZ, Apvienotajā Karalistē vai Šveicē, bet uzskatāt, ka jums ir pamats izmantot šīs vai citas tiesības saskaņā ar vietējiem tiesību aktiem, lūdzu, sazinieties ar Garmin International, Inc., rakstot uz e-pasta adresi: [email protected].

Paziņojums Kalifornijas iedzīvotājiem par privātuma praksi un tiesībām

Ja dzīvojat Kalifornijā, Kalifornijas tiesību akti var nodrošināt jums papildu tiesības attiecībā uz personas datiem. Lai uzzinātu vairāk par savām privātuma tiesībām Kalifornijā, lūdzu, dodieties uz: CCPA Privātuma paziņojums.

Visas prečzīmes ir to attiecīgo īpašnieku īpašums.