A GARMIN CLIPBOARD EDZŐKNEK SZÓLÓ ALKALMAZÁS ADATVÉDELMI SZABÁLYZATA

Legutóbbi módosítás ideje: 2021. április 29.

Tekintse át a korábbi szabályzatot

A Garmin számára fontos az Ön adatainak védelme. A jelen Adatvédelmi szabályzatot azért alkottuk meg, hogy tájékoztassuk Önt arról, hogyan kezeljük a személyes adatait, amikor a Garmin Clipboard edzőknek szóló alkalmazást használja, vagy sportolóként csatlakozik egy Garmin Clipboard névsorhoz.

A Garmin azon egyéb webhelyeire, szolgáltatásaira, alkalmazásaira és termékeire, amelyek egy másik Garmin adatvédelmi szabályzatra mutató hivatkozást tartalmaznak, az adott adatvédelmi szabályzat irányadó. Például külön adatvédelmi szabályzatot dolgoztunk ki a Garmin Connect szolgáltatásra, valamint az azzal kompatibilis viselhető és egyéb eszközökre vonatkozóan. Kattintson ide a többi adatvédelmi szabályzat elolvasásához.

A „Személyes adat” azonosított vagy azonosítható természetes személyre vonatkozó információ.

Ha az Adatvédelmi szabályzat egy adott részére szeretne lépni, kattintson az alábbi hivatkozások valamelyikére:

A Garmin által kezelt személyes adatok kategóriái

Garmin-fiók létrehozásakor kezelt személyes adatok:

Amikor létrehoz egy Garmin-fiókot, akkor az e-mail-címe, a neve és a jelszava megadására kérjük. Dönthet úgy, hogy csak az utónevét vagy egy becenevet ad meg a teljes neve helyett.

CÉLOK ÉS JOGALAPOK:

a) A Garmin azért kezeli az Ön e-mail címét és jelszavát, mert a fiókjába való bejelentkezéshez Ön az e-mail-címét és a jelszavát használja. Az e-mail-címe és jelszava e célból történő kezelésének jogalapja a Garmin ahhoz fűződő jogos érdeke, hogy biztosítsa az Ön fiókjának védelmét.

b) A Garmin emellett abból a célból is kezeli az Ön e-mail-címét, hogy fontos információkat küldjön az Ön számára a Garmin termékekkel, szolgáltatásokkal, alkalmazásokkal vagy a felhasználói fiókkal kapcsolatban például fontos biztonsági tudnivalókról vagy a jelen Adatvédelmi szabályzat lényeges módosításáról. Az Ön által megadott nevet hozzátársítjuk a felhasználói fiókjához tartozó profilhoz, és ez fog megjelenni, amikor megjegyzéseket vagy egyéb anyagokat tesz közzé a Garmin egyik webhelyén vagy alkalmazásában, vagy ha kapcsolatba lép más Garmin felhasználókkal. Az Ön e-mail-címének és nevének e célokból történő kezelésének jogalapja a Garmin ahhoz fűződő jogos érdeke, hogy fontos biztonsági és egyéb tudnivalókat nyújtson az Ön számára a Garmin termékeivel, szolgáltatásaival, alkalmazásaival vagy felhasználói fiókjával, illetve a jelen Adatvédelmi szabályzat lényeges módosításával kapcsolatban, valamint lehetőséget kínáljon Önnek, hogy kapcsolatba léphessen a többi Garmin felhasználóval.

c) Ha Ön hozzájárul ahhoz, hogy marketinginformációkat kapjon a Garmin vállalattól, akkor a Garmin abból a célból is kezeli az Ön e-mail-címét, hogy a Garmin termékekkel, szolgáltatásokkal és alkalmazásokkal kapcsolatos marketinginformációkat küldhessen Önnek. Az Ön e-mail-címének ebből a célból történő kezelésének jogalapja az Ön hozzájárulása. A hozzájárulását bármikor visszavonhatja úgy, hogy módosítja a beállításait a Garmin-fiókjában, vagy rákattint a marketing témájú e-mailek végén található, leiratkozásra szolgáló hivatkozásra. A Garmin vállalat által küldött marketing témájú e-mailek az Ön Garmin-fiókjában megadott beállításokon, az IP-címe által azonosított helyen, a Garmin-fiókjában hozzáadott Garmin eszközök típusán és a Garmin-fiókjához tartozó előfizetéseken alapulnak. Az adatok ebből a célból történő kezelésének jogalapja a Garmin ahhoz fűződő jogos érdeke, hogy csökkentse az egyes ügyfeleknek kiküldött, marketing témájú e-mailek számát azáltal, hogy kiválasztja, mely ügyfelek kapnak meg egy adott típusú, marketing témájú e-mailt, ahelyett, hogy minden olyan ügyfél megkapná az összes, marketing témájú e-mailt, aki hozzájárult az ilyen e-mailek küldéséhez.

d) A Garmin emellett abból a célból is kezeli az Ön e-mail-címét, hogy társíthassa az Ön Garmin-fiókjához, amikor Ön az ügyfélszolgálati képviselőinkkel folytat kommunikációt. Az ilyen célú adatkezelés jogalapja a magas színvonalú ügyfélszolgálat biztosításához fűződő jogos érdekünk.

e) A Garmin továbbá abból a célból is kezeli az e-mail-címeket, hogy értesítse az ügyfeleit a feltételeink megsértéséről. Az ilyen célú adatkezelés jogalapja az ahhoz fűződő jogos érdekünk, hogy minden ügyfelünknek kiemelkedő élményt nyújthassunk, és biztosíthassuk a feltételeink maradéktalan betartását.

A Garmin vállalattal folytatott kommunikáció során kezelt személyes adatok:

Amikor Ön e-mailben, telefonon, az interneten keresztül vagy személyesen kapcsolatba lép ügyfélszolgálati képviselőinkkel, különböző személyes adatokat (például név, levelezési cím, telefonszám, e-mail-cím és előnyben részesített kapcsolatfelvételi mód adatai) gyűjtünk, valamint gyűjtjük az Ön tulajdonában lévő Garmin termékek adatait (például sorozatszám, vásárlás dátuma, megvásárolt előfizetések) is. A termék vagy az alkalmazás teljesítményéhez kapcsolódó problémák diagnosztizálásához hasznos eseménynaplókat is készíthetünk, és rögzíthetjük a támogatási vagy szervizelési kérdésekhez kapcsolódó adatokat. A hatályos jogszabályoknak megfelelően az ügyfélszolgálat fejlesztése érdekében rögzíthetjük és áttekinthetjük az ügyfélszolgálati képviselőkkel folytatott beszélgetéseket is, valamint kielemezhetjük az önkéntes ügyfélfelmérések útján számunkra adott visszajelzéseket. Az Ön hozzájárulásával az ügyfélszolgálati képviselőink a szükséges esetekben bejelentkezhetnek az Ön Garmin-fiókjába, ezáltal elősegítve a hibaelhárítást és a problémák megoldását.

CÉLOK ÉS JOGALAPOK:

Ezeket az adatokat arra használjuk fel, hogy ügyfélszolgálatot és terméktámogatást biztosítsunk az Ön számára, és megfigyelhessük az ügyfeleink számára biztosított ügyfélszolgálat és terméktámogatás színvonalát és típusait, valamint lehetővé tegyük a javítási, visszaküldési és csereszolgáltatásokat. Az ilyen célú adatkezelés jogalapja a Garmin vállalatnak a magas színvonalú terméktámogatás biztosításához fűződő jogos érdeke. Az Ön Garmin-fiókjába a szükséges esetekben történő, a hibaelhárítást és a probléma megoldását segítő bejelentkezés jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet visszavonhat.

Személyes adatok, amelyeket akkor kezelünk, amikor létrehoz egy edzői profilt a Garmin Clipboard edzőknek szóló alkalmazásban:

A Garmin Clipboard edzőknek szóló alkalmazás használatakor meg kell adnia a Garmin-fiókjához tartozó hitelesítő adatokat vagy – ha még nem rendelkezik Garmin-fiókkal – létre kell hoznia egy Garmin-fiókot. Meg kell adnia az edzőként használt nevét, és – ha szeretné – megadhat egy profilképet.

CÉLOK ÉS JOGALAPOK:

a) A Garmin abból a célból kezeli a Garmin-fiókja adatait, hogy összekapcsolja a Garmin-fiókot a Garmin Clipboard edzői profiljával. Az ilyen célú adatkezelési tevékenységek jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet bármikor visszavonhat sportágainak, csapatainak és adatainak törlésével a Garmin Clipboard edzőknek szóló alkalmazás beállításaiban.

b) A Garmin azon célból kezeli az edzőként használt nevét és – ha megadta – a profilképét, hogy megjelenítse azokat azon sportolók számára, akiket meghívott, hogy csatlakozzanak a névsorhoz. Az ilyen célú adatkezelési tevékenység jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet bármikor visszavonhat az edzőként használt neve és a profilképe törlésével vagy módosításával a Garmin Clipboard edzőknek szóló alkalmazás beállításaiban.

Személyes adatok, amelyeket akkor kezelünk, amikor létrehoz egy sportolói névsort a Garmin Clipboard edzőknek szóló alkalmazásban:

Amikor létrehoz egy sportolói névsort a Garmin Clipboard edzőknek szóló alkalmazásban, meg kell adnia az egyesülete nevét és kategóriáját (például iskola vagy klub), a sportágat és a csapatnevet. Kiegészítheti az egyes sportolói névsorokat további információkkal, például ha úgy dönt, megadhat egy képet az egyesületről, hozzáadhatja az egyesület színeit vagy egy csapatképet.

CÉLOK ÉS JOGALAPOK:

a) A Garmin abból a célból kezeli az edzőként használt neve mellett az egyesülete nevét és a sportágat, hogy azonosítsa Önt azon sportolók előtt, akiket meghív a névsorhoz. Az ilyen célú adatkezelés jogalapja az a jogi kötelezettségünk, hogy minden sportolótól megfelelő információk birtokában történő hozzájárulást kell szereznünk ahhoz, hogy megoszthassuk a sportoló adatait egy adott névsorral.

b) A Garmin abból a célból kezeli az Ön egyesületének kategóriáját, hogy az alapértelmezett beállításokat az egyesület jellegéhez igazítsa, és hogy jobban megértsük a felhasználóinkat. Az ilyen célú adatkezelés jogalapja az ahhoz fűződő jogos érdekünk, hogy kiemelkedő élményt és releváns funkciókat nyújtsunk a felhasználóinknak.

c) A Garmin abból a célból kezeli a csapatnevet, hogy lehetővé tegye Önnek a sportolók csoportosítását a névsorban, és az adott csapat összesített adatainak megtekintését. A névsoron belül több csapatot is létrehozhat, és kiválaszthatja, mely sportolókat társítja az egyes csapatokhoz. Az ilyen célú adatkezelés jogalapja szerződés teljesítése.

d) A Garmin kezeli az egyesülete fényképét, színeit és a csapatképet, ha megadja ezeket az adatokat, abból a célból, hogy – amennyiben szeretné – személyre szabhassa a névsor vagy a csapatok megjelenését. Az adatkezelés jogalapja az Ön hozzájárulása. A hozzájárulása visszavonásához módosítsa vagy törölje ezeket az adatokat a Garmin Clipboard edzőknek szóló alkalmazás beállításaiban.

Személyes adatok, amelyeket akkor kezelünk, ha Ön sportolóként csatlakozik valamely névsorhoz:

Ha egy edző meghívta Önt, hogy csatlakozzon egy névsorhoz, és még nem kapcsolta össze a Garmin-fiókját a Garmin Clipboard alkalmazással, akkor meg kell adnia a Garmin-fiókja adatait, vagy – ha még nem rendelkezik Garmin-fiókkal – létre kell hoznia egyet. Arra is megkérjük, hogy járuljon hozzá a Garmin Connect tevékenységi adatainak a Garmin Clipboard alkalmazással való megosztásához. Ha hozzájárul a Garmin Connect tevékenységi adatainak a Garmin Clipboard alkalmazással való megosztásához, akkor meg kell adnia egy nevet vagy becenevet, valamint – ha szeretné – megadhat egy profilképet. Arra is megkérjük, hogy járuljon hozzá a Garmin Clipboard alkalmazással megosztott tevékenységi adatainak a névsorral és az edzővel való megosztásához. Lehetősége lesz beállítani a stresszel és alvással kapcsolatos adatok láthatóságát.

CÉLOK ÉS JOGALAPOK:

a) A Garmin abból a célból kezeli a Garmin-fiókja adatait, hogy összekapcsolja a Garmin-fiókját a Garmin Clipboard alkalmazással, valamint a Garmin Clipboard alkalmazás letölthesse a tevékenységi adatait a Garmin Connect alkalmazásból. Az ilyen célú adatkezelési tevékenységek jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet bármikor visszavonhat úgy, hogy a Garmin-fiókjában leválasztja a Garmin-fiókját a Garmin Clipboard alkalmazásról.

b) A Garmin abból a célból is kezeli a Garmin-fiókja adatait, hogy felvegye Önt a kiválasztott névsorba, és megossza a Garmin Connect tevékenységi adatait az ehhez a listához tartozó edzővel. Az összekapcsolás után a Garmin Clipboard edzőknek szóló alkalmazásban láthatók lesznek a névsor edzője számára a Garmin Connect tevékenységi adatai egyénileg és azon adatokkal összesített formában is, amelyeket a csapat többi sportolója megosztott az edzővel. Az adatkezelési tevékenységek jogalapja az Ön hozzájárulása. Bármikor visszavonhatja a hozzájárulását, ha kilép a sportolói névsorból a Garmin Clipboard sportolói portálon, amely itt található, vagy a Garmin Connect beállításaiban található Garmin Clipboard linkre kattint, vagy törli a profilját és az adatait a Garmin Clipboard sportolói portálon.

c) A Garmin abból a célból kezeli a stresszel és alvással kapcsolatos adatokra vonatkozó beállításait, hogy szűrni tudja az edző részére a Garmin Clipboard edzőknek szóló alkalmazásban megjeleníthető adatokat. Bármikor módosíthatja ezeket a beállításokat a Garmin Clipboard sportolói portálon, amely itt található, vagy a Garmin Connect beállításaiban található Garmin Clipboard linkre kattintva. Az ilyen célú adatkezelés jogalapja az ahhoz fűződő jogos érdekünk, hogy – ha szeretné – beállíthassa a további kapcsolódó adatoknak az edzővel való megosztását.

d) A Garmin abból a célból kezeli a nevét vagy becenevét és – amennyiben megadta – a profilképét, hogy meg tudja jeleníteni ezeket az adatokat az edző részére a Garmin Clipboard edzőknek szóló alkalmazásban. Az ilyen célú adatkezelési tevékenység jogalapja az Ön hozzájárulása, amelyet bármikor visszavonhat a neve vagy beceneve, illetve a profilképe törlésével vagy módosításával a Garmin Clipboard sportolói portálon, amely itt található, vagy a Garmin Connect beállításaiban található Garmin Clipboard linkre kattintva.

A személyes adatok címzettjeinek kategóriái

EDZŐK:

Amikor csatlakozik egy listához, a névsorhoz tartozó edző kezeli az Ön Garmin Connect tevékenységi adatait, beleértve – az Ön döntése alapján – a stresszel és alvással kapcsolatos adatait, továbbá a nevét vagy becenevét és – amennyiben megadta – a profilképét.

SZOLGÁLTATÓK:

A Garmin egy külső felet, az Amazon Web Services (AWS) szolgáltatót veszi igénybe a feltöltött egyesületek, csapatok, névsorok vagy profilképek tárolására. A Garmin a weboldalak és alkalmazások használatának jobb megértése érdekében, valamint ezekkel kapcsolatos célokból is alkalmaz külső szolgáltatókat.

EGYÉB ADATKÖZLÉSEK:

Az Önnel kapcsolatos személyes adatokat a következő esetekben oszthatjuk meg másokkal: a) ha rendelkezünk az Ön erre vonatkozó érvényes hozzájárulásával; b) annak érdekében, hogy megfeleljünk jogi kötelezettségeknek, például egy érvényes idézésnek, bírósági határozatnak vagy egyéb érvényes jogi eljárásnak; c) hogy érvényesítsük a feltételeink és kikötéseink vagy szabályzataink valamelyikét; illetve d) az elérhető jogorvoslati lehetőségek igénybevételéhez vagy a jogszerű követelések védelméhez szükséges esetekben.

Emellett az is előfordulhat, hogy a személyes adatait egy társult vállalkozás, leányvállalat vagy külső fél számára továbbítjuk átszervezés, cégegyesítés, értékesítés, vegyes vállalat létrehozása, a Garmin üzleti tevékenységének, eszközeinek vagy készletének teljes vagy részleges engedményezése, átruházása vagy egyéb módon történő elidegenítése esetén (beleértve különösen a csődeljárással vagy ahhoz hasonló eljárással kapcsolatban) azzal a feltétellel, hogy az adott vállalat, amelynek továbbítjuk az Ön személyes adatait, kizárólag akkor kezelheti az Ön adatait a jelen Adatvédelmi szabályzatban leírtaktól eltérő módon, ha erről előzetesen értesíti Önt, vagy a hatályos jogszabályok előírása alapján beszerzi az Ön hozzájárulását.

Személyes adatok továbbítása

A Garmin globális vállalat. A termékeink, alkalmazásaink és szolgáltatásaink biztosítása érdekében szükség lehet arra, hogy az Ön személyes adatait más országokban működő, a Garmin tulajdonában lévő vállalatoknak továbbítsuk. Tekintse meg a Garmin tulajdonában lévő vállalatokat.

Amikor Ön létrehoz egy Garmin-fiókot, személyes adatokat ad meg a felhasználói fiókja profiljában, vagy feltölti az adatait a Garmin-fiókjába, akkor a személyes adatait a Egyesült Államokban, az Egyesült Királyságban vagy Ausztráliában található kiszolgálókon fogjuk összegyűjteni és tárolni.

Az Európai Gazdasági Térség (a továbbiakban: EGT) valamely országában, az Egyesült Királyságban vagy Svájcban élő személyek személyes adatait a Garmin Würzburg GmbH kezeli, és e vállalat megbízásából a Garmin tulajdonában lévő vállalatok dolgozzák fel őket annak érdekében, hogy támogatást, infrastruktúrát, biztonságot és egyéb fontos funkciókat biztosítsanak. A Garmin Würzburg GmbH az Európai Bizottság által jóváhagyott szerződési mintafeltételek léptetett hatályba, amennyiben ezek a vállalatok nem az EGT-ben vagy az Európai Bizottság által megfelelőnek ítélt országban működnek.

A Garmin tulajdonában lévő összes vállalat számára kötelező a jelen Adatvédelmi szabályzatban foglalt adatvédelmi gyakorlatok betartása.

Az alkalmazásokkal kapcsolatos elemzőeszközök

A felhasználóktól gyűjtjük a Garmin Clipboard edzőknek szóló alkalmazás használatával kapcsolatos adatokat. Többek között az alábbi típusú analitikai adatokat gyűjtjük: annak dátuma és időpontja, amikor az alkalmazás a kiszolgálóinkat eléri, az alkalmazás verziószáma, a mobileszköz helyzete, a nyelvi beállítások, milyen adatok és állományok töltődtek le az eszközre, a felhasználói szokások (például milyen funkciókat használ, milyen gyakran), az eszköz állapotára vonatkozó adatok, az eszköz modellszáma, a hardver és az operációs rendszer adatai, valamint az alkalmazás működési módjára vonatkozó adatok. A Garmin ezeket az adatokat az alábbi célokból használja fel: a Garmin Clipboard edzőknek szóló alkalmazás és más alkalmazások minőségének és működésének fejlesztése, az Önt és más felhasználókat a lehető legjobban kiszolgáló termékek és funkciók kifejlesztése és forgalmazása, valamint az alkalmazás stabilitási problémái és a használhatóságot érintő más problémák lehető leggyorsabb megállapításának és megoldásának támogatása.

Az említett analitikai adatok kezelésének jogalapja az annak megismeréséhez fűződő jogos érdekünk, hogyan folytatnak interakciót az ügyfeleink a termékeinkkel és alkalmazásainkkal, hogy ezáltal javítani tudjuk a felhasználói élményt, valamint termékeink és alkalmazásaink működését.

Néhány a jelenleg alkalmazott külső szolgáltatóink közül:

  • Google: A Google Analytics szolgáltatást statisztikák és a felhasználók demográfiai adatainak, érdeklődésének és alkalmazásokkal kapcsolatos szokásainak megismerésére használjuk. Tudjon meg többet azzal kapcsolatban, hogyan használhatók fel ezek az analitikai adatok, hogyan szabályozhatja az adatai felhasználását, és hogyan tilthatja le az adatai Google Analytics általi felhasználását.

  • Microsoft App Center; Firebase (Crashlytics): A Microsoft App Center szolgáltatás (korábbi nevén HockeyApp) és a Google Firebase (Crashlytics) szolgáltatása segíti a Garmin alkalmazások használatának hatékonyabb megértését, amelynek célja a felhasználói élmény javítása, valamint az alkalmazás összeomlása mögötti alapvető okok megállapítása és megoldása.

Gyermekek

Arra kérjük (az Egyesült Államokban élő) 13 év alatti vagy (a világ többi részén élő) 16 év alatti személyeket, hogy ne adjanak meg személyes adatokat a Garmin vállalatnak. Ha tudomásunkra jut, hogy (az Egyesült Államokban élő) 13 év alatti vagy (a világ többi részén élő) 16 év alatti gyermektől személyes adatokat gyűjtöttünk, a lehető leghamarabb megtesszük az adatok törléséhez szükséges lépéseket.

Az Adatvédelmi szabályzat módosításai

Fenntartjuk a jogot arra, hogy időről időre módosítsuk a jelen Adatvédelmi szabályzatot új termékek, szolgáltatások és alkalmazások bevezetése, kínálatunk bővítése, valamint a technológia és a jogszabályok változása miatt. Az Adatvédelmi szabályzat legutóbbi módosításának időpontja az oldal tetején található „Legutóbbi módosítás ideje” rovatban látható. A változások a módosított Adatvédelmi szabályzat közzétételével lépnek hatályba.

Amennyiben lényeges módosításról van szó, arról értesítést küldünk, valamint a hatályos jogszabályok által előírt esetekben megszerezzük az Ön hozzájárulását. Ezt az értesítést e-mailben küldjük el, vagy a módosításról értesítést teszünk közzé a Garmin webhelyein és alkalmazásaiban, amelyek a jelen Adatvédelmi szabályzatra mutató hivatkozást fognak tartalmazni.

Személyes adatok megőrzése

Személyes adatait mindaddig megőrizzük, amíg a Garmin-fiókja aktívnak tekinthető, vagy megfelel a vonatkozó jogszabályok vagy rendelkezések előírásainak. Emellett tekintse át az alábbi, „Az Ön jogai” című részt, amely ismerteti a törléshez való jogot.

Automatizált döntéshozatal, ideértve a profilalkotást is

A Garmin nem hoz algoritmusok vagy más, automatizált feldolgozási módszer alapján olyan döntéseket, amelyek jelentősen mértékben érintenék Önt.

Adatkezelő és adatvédelmi tisztviselő

Ha Ön az EGT, az Egyesült Királyság vagy Svájc területén él, akkor az Ön Garmin által gyűjtött személyes adatait a Garmin Würzburg GmbH kezeli, amelynek székhelye: Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Németország. A vállalat európai uniós adatvédelmi tisztviselője e-mailben érhető el az [email protected] e-mail címen.

Ha Ön az EGT, az Egyesült Királyság vagy Svájc területén kívül él, akkor az Ön Garmin által gyűjtött személyes adatait a Garmin International, Inc. (1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, USA) kezeli, amellyel e-mailben is felveheti a kapcsolatot a [email protected] címen. A vállalat brazíliai adatvédelmi tisztviselője ugyanezen a címen érhető el, és e-mailben is kereshető a [email protected] e-mail-címen.

Az Ön jogai

Ha Ön az EGT, az Egyesült Királyság vagy Svájc területén él, akkor az általános adatvédelmi rendeletben (GDPR) vagy egyéb hatályos jogszabályokban meghatározott feltételek értelmében jogosult arra, hogy kérje a Garmin vállalattól a személyes adataihoz való hozzáférést, a személyes adatai helyesbítését vagy törlését, valamint a személyes adatai kezelésének korlátozását, megilleti az adathordozhatósághoz való jog, továbbá jogosult arra, hogy tiltakozzon a személyes adatai kezelése ellen, valamint jogosult arra, hogy panaszt nyújtson be egy felügyeleti hatóságnál. Az említett jogokkal kapcsolatos további információkért látogasson el az Európai Bizottság GDPR-rel kapcsolatos „Jogaim” oldalára, amely számos nyelven megjeleníthető. Ha Ön az EGT, az Egyesült Királyság vagy Svájc területén kívül él, akkor a helyi jogszabályok értelmében adott esetben megillethetik hasonló jogok.

Ha a személyes adataival kapcsolatos hozzáférést, helyesbítést, hordozhatóságot vagy törlést szeretne kérni, vagy törölni kívánja a Garmin-fiókját, kérjük, lépjen be a Fiókkezelő központba.

Ha Ön az EGT, az Egyesült Királyság vagy Svájc területén él, és szeretné az adatkezelés korlátozására vagy az adatkezeléssel kapcsolatos tiltakozásra vonatkozó jogát gyakorolni, forduljon a vállalat európai uniós adatvédelmi tisztviselőjéhez a Garmin Würzburg GmbH vállalatnál a Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Németország címen vagy e-mailben az [email protected] címen.

Ha Ön az EGT, az Egyesült Királyság vagy Svájc területén kívül él, de úgy véli, hogy a helyi jogszabályok értelmében jogosult gyakorolni az említett vagy egyéb jogokat, forduljon e-mailben a Garmin International, Inc. vállalathoz a [email protected] e-mail-címen.

Az adatvédelmi gyakorlatokkal és jogokkal kapcsolatos megjegyzés kaliforniai illetőségűek számára

Amennyiben Ön Kaliforniában él, a kaliforniai törvények értelmében további jogok illethetik meg személyes adataival kapcsolatban. A kaliforniai adatvédelmi jogokkal kapcsolatos további információkért kérjük, olvassa el a CCPA adatvédelmi nyilatkozatát.

A védjegyek jogos tulajdonosaik tulajdonát képezik.