ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ FLTPLAN.COM

Τελευταία ενημέρωση: 29 Απριλίου 2021

Διαβάστε την προηγούμενη πολιτική

Η διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων σας είναι σημαντική για την Garmin. Σκοπός της παρούσας πολιτικής απορρήτου είναι να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, όταν χρησιμοποιείτε τους ιστοτόπους και τις υπηρεσίες FltPlan.com, FltLogic.com και FltSafety.com, καθώς και τη συνοδευτική εφαρμογή FltPlan Go και τις εφαρμογές για κινητές συσκευές FltLogic και FltTrack.

Άλλοι ιστότοποι, υπηρεσίες, εφαρμογές και προϊόντα της Garmin που εμπεριέχουν σύνδεσμο που παραπέμπει σε διαφορετική πολιτική απορρήτου της Garmin διέπονται από την εν λόγω πολιτική απορρήτου. Κάντε κλικ εδώ, για να διαβάσετε τις άλλες πολιτικές απορρήτου μας.

"Προσωπικά δεδομένα" είναι οι πληροφορίες που σχετίζονται με ένα ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο.

Για να μεταβείτε σε μια συγκεκριμένη ενότητα αυτής της Πολιτικής απορρήτου, κάντε κλικ σε ένα σύνδεσμο παρακάτω:

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία από την Garmin

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τη δημιουργία λογαριασμού και προφίλ χρήστη FltPlan:

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό FltPlan, θα πρέπει να παρέχετε ένα όνομα χρήστη και έναν κωδικό πρόσβασης. Όταν δημιουργείτε ένα προφίλ χρήστη FltPlan, σας ζητούμε κάποια στοιχεία χρήστη, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, χώρα, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση email, αεροπορική βάση, καθώς και στοιχεία πιλότου, π.χ. όνομα πιλότου, αριθμούς τηλεφώνου, διεύθυνση email και αριθμό άδειας.

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ:

(α) Η Garmin επεξεργάζεται το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας, καθώς χρησιμοποιείτε αυτό το όνομα χρήστη, σε συνδυασμό με έναν κωδικό πρόσβασης, για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Η νομική βάση για την επεξεργασία του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης για τον συγκεκριμένο σκοπό είναι το έννομο συμφέρον μας για την προστασία της ασφάλειας του λογαριασμού σας.

(β) Η Garmin επεξεργάζεται τα στοιχεία χρήστη και πιλότου σας για να επιτρέψει την εύκολη πρόσβαση στα σχετικά στοιχεία για χρήση με τις υπηρεσίες, π.χ. για την προετοιμασία σχεδίου πτήσης ή για την πραγματοποίηση υπολογισμών. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών για τον συγκεκριμένο σκοπό προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή σε εσάς ενός εργαλείου για την αποθήκευση αυτών των δεδομένων για χρήση με τις υπηρεσίες.

(γ) Η Garmin επεξεργάζεται, επίσης, τη διεύθυνση email σας με σκοπό την αποστολή σε εσάς σημαντικών πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες, τις εφαρμογές ή τον λογαριασμό FltPlan που διαθέτετε, όπως σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια ή σημαντικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική απορρήτου. Η νομική βάση για την επεξεργασία της διεύθυνσης email σας για τον συγκεκριμένο σκοπό προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή σε εσάς σημαντικών πληροφοριών για την ασφάλεια ή άλλων πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες, τις εφαρμογές ή τον λογαριασμό FltPlan που διαθέτετε, καθώς και ουσιαστικών αλλαγών στην παρούσα Πολιτική απορρήτου.

(δ) Η Garmin επεξεργάζεται επίσης τη διεύθυνση email σας για να τη συσχετίσει με τον λογαριασμό FltPlan που διαθέτετε, όταν επικοινωνείτε με τους εκπροσώπους του τμήματος υποστήριξης πελατών μας. Η νομική βάση για την επεξεργασία της διεύθυνσης email σας για τον συγκεκριμένο σκοπό βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης πελατών υψηλής ποιότητας.

(ε) Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στο FltBrief, η Garmin επεξεργάζεται τη διεύθυνση email σας, με σκοπό την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου FltBrief. Η νομική βάση για την επεξεργασία της διεύθυνσης email σας για τον συγκεκριμένο σκοπό προκύπτει από τη συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής σε οποιοδήποτε email FltBrief ή καταργώντας την εγγραφή σας μέσω της σελίδας FltBrief στη διεύθυνση FltPlan.com.

(στ) Η Garmin επεξεργάζεται επίσης τη διεύθυνση email σας, για να ενημερώνει τους πελάτες, όταν παραβιάζουν τους όρους μας. Η νομική βάση για αυτήν την επεξεργασία προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας να παρέχουμε μια άριστη εμπειρία χρήσης για όλους τους πελάτες μας και να διασφαλίζουμε την τήρηση των όρων μας.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά την προσθήκη ενός αεροσκάφους στον λογαριασμό FltPlan που διαθέτετε:

Όταν προσθέτετε κάποιο αεροσκάφος στον λογαριασμό FltPlan που διαθέτετε, σας ζητούμε κάποια στοιχεία, όπως τη μάρκα, το μοντέλο, τον εξοπλισμό, τον αριθμό ουράς και το σήμα κλήσης. Σας ζητούμε επίσης τα στοιχεία του αεροηλεκτρονικού προϊόντος σας, π.χ. αριθμούς μοντέλων, αριθμούς αναγνώρισης συστήματος ή μονάδας, καθώς και τα στοιχεία ΔΟΠΑ του αεροσκάφους. Τα δεδομένα ΔΟΠΑ περιλαμβάνουν την αεροπορική σας βάση, το όνομα χειριστή, στοιχεία επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης, στοιχεία επικοινωνίας κατά την αερομεταφορά και δορυφορικό αριθμό τηλεφώνου.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Αυτές οι πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία για να σας βοηθήσουν στην οργάνωση των στοιχείων του αεροσκάφους και για χρήση στη διαδικασία σχεδιασμού της πτήσης. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή μιας ποιοτικής υπηρεσίας οργάνωσης αεροσκαφών και σχεδιασμού πτήσης.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά την προσθήκη άλλων πληροφοριών στον λογαριασμό FltPlan που διαθέτετε:

Μπορείτε να προσθέσετε και άλλους τύπους πληροφοριών στον λογαριασμό FltPlan σας, όπως αποθηκευμένες πορείες, έγγραφα, αρχεία καταγραφής πλοήγησης, στοιχεία επιβατών, πιλότους και στοιχεία αεροσκαφών. Ο τύπος των δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία εξαρτάται από τον τύπο των στοιχείων που προσθέτετε στον λογαριασμό σας, αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει θέσεις GPS ή αρχεία καταγραφής, ονόματα, στοιχεία επικοινωνίας, ή μάρκα και μοντέλο αεροσκάφους.

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Αυτές οι πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία για να σας βοηθήσουν στην οργάνωση των στοιχείων του αεροσκάφους και για χρήση στη διαδικασία σχεδιασμού της πτήσης. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή μιας ποιοτικής υπηρεσίας οργάνωσης αεροσκαφών και σχεδιασμού πτήσης.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τη χρήση του λογαριασμού FltPlan που διαθέτετε για τη δημιουργία και την υποβολή σχεδίων πτήσης:

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας FltPlan για τη δημιουργία σχεδίων πτήσης και την κατάθεσή τους στις αρμόδιες αρχές πολιτικής αεροπορίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επεξεργαζόμαστε το όνομα και τη διεύθυνσή σας, τα στοιχεία του αεροσκάφους, την ημερομηνία και την ώρα της πτήσης, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με την πτήση.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Η επεξεργασία αυτών των πληροφοριών σάς βοηθάει να δημιουργείτε σχέδια πτήσης και να τα καταθέτετε στις αρμόδιες αρχές πολιτικής αεροπορίας. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή στους πελάτες μας ενός εργαλείου για τη δημιουργία και την υποβολή σχεδίων πτήσης.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τη χρήση του λογαριασμού FltPlan που διαθέτετε για τη δημιουργία ενημερώσεων:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό FltPlan σας για να δημιουργήσετε ενημερώσεις, όπως ενημερώσεις για επιβάτες ή FBO. Σε αυτή την περίπτωση, επεξεργαζόμαστε στοιχεία όπως τα εξής: εταιρεία, όνομα πιλότου, ονόματα μελών πληρώματος και στοιχεία επικοινωνίας.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Αυτά τα στοιχεία υποβάλλονται σε επεξεργασία για τη δημιουργία της επιθυμητής ενημέρωσης με τις σχετικές πληροφορίες. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή στους πελάτες μας ενός εργαλείου για τη δημιουργία ενημερώσεων.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τη χρήση του λογαριασμού FltPlan που διαθέτετε για την πραγματοποίηση υπολογισμών:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό FltPlan σας για να κάνετε υπολογισμούς, όπως ανάλυση διαδρόμου αεροδρομίου, ή βάρος και ισορροπία. Σε αυτή την περίπτωση, επεξεργαζόμαστε πληροφορίες όπως χρόνους αναχώρησης και άφιξης, στοιχεία αεροσκάφους, αναγνωριστικό χρήστη και αριθμό ουράς.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Αυτά τα στοιχεία υποβάλλονται σε επεξεργασία για την εκτέλεση του επιθυμητού υπολογισμού. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών προκύπτει από την εκτέλεση σύμβασης.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τη χρήση του λογαριασμού FltPlan που διαθέτετε για τη δημιουργία και την υποβολή δήλωσης:

Αν εγγραφείτε στην υπηρεσία eAPIS, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό FltPlan σας για να δημιουργήσετε και να υποβάλετε δήλωση για ταξίδι εκτός των ΗΠΑ. Σε αυτή την περίπτωση, επεξεργαζόμαστε ονόματα επιβατών, χώρες γέννησης και αριθμούς διαβατηρίων.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Αυτά τα στοιχεία υποβάλλονται σε επεξεργασία για τη δημιουργία και την υποβολή δήλωσης προς τις αρμόδιες αρχές. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών προκύπτει από την εκτέλεση σύμβασης.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τη χρήση της λειτουργίας παρακολούθησης πτήσης:

Όταν χρησιμοποιείτε τη δωρεάν ή premium λειτουργία παρακολούθησης πτήσεων, επεξεργαζόμαστε τον αριθμό ουράς του αεροσκάφους και τις διευθύνσεις email και τους αριθμούς τηλεφώνου που παρέχονται.

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Αυτές οι πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία για να σας βοηθούν στην παρακολούθηση σημαντικών λεπτομερειών σχετικά με τις πτήσεις σας. Συνεπώς, μπορείτε να κοινοποιείτε αυτές τις λεπτομέρειες ή τη θέση του αεροσκάφους σας σε τρίτους στη διάρκεια των πτήσεων. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή στους πελάτες μας ενός εργαλείου που τους επιτρέπει να παρακολουθούν σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τις πτήσεις και να κοινοποιούν τη θέση του αεροσκάφους τους σε τρίτους στη διάρκεια των πτήσεων.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τη χρήση της λειτουργίας eLogbook:

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία eLogbook και να δημιουργήσετε λογαριασμό, επεξεργαζόμαστε την άδειά σας, τη διεύθυνση email, καθώς και μια ερώτηση και απάντηση ασφαλείας. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία eLogbook για να δημιουργήσετε μια καταχώριση, επεξεργαζόμαστε πληροφορίες για τις πτήσεις σας, όπως τα αεροδρόμια απογείωσης και προσγείωσης, στοιχεία αεροσκάφους, ημερομηνίες και ώρες, συνθήκες, και παρατηρήσεις ή έγγραφα που μπορείτε να υποβάλετε.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα για να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο που τους επιτρέπει να τηρούν τα δεδομένα που απαιτούνται από τις κανονιστικές αρχές στα αρχεία καταγραφής του πιλότου. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των στοιχείων προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή στους πελάτες μας ενός αυτοματοποιημένου εργαλείου που τους επιτρέπει να τηρούν τα δεδομένα που απαιτούνται από τις κανονιστικές αρχές στα αρχεία καταγραφής του πιλότου.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά την αγορά υπηρεσιών premium:

Εάν αγοράζετε υπηρεσίες premium από το FltPlan, η Garmin συλλέγει το όνομά σας, τη διεύθυνση email, τη διεύθυνση τιμολόγησης, τον τηλεφωνικό αριθμό τιμολόγησης, καθώς και τις κύριες και δευτερεύουσες επαφές. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες που απαιτούνται για την υπηρεσία που ζητείται, όπως αριθμό ουράς, ημερομηνία γέννησης, ή ταχυδρομική διεύθυνση πιστοποιητικού, καθώς και στοιχεία πιστωτικής κάρτας, όπως αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης και αριθμό CVV. Ένας τρίτος πάροχος, η Adyen, υποβάλλει σε επεξεργασία τα στοιχεία καρτών πληρωμής, κάθε φορά που οι πελάτες της Garmin χρησιμοποιούν μια κάρτα πληρωμής για την πραγματοποίησης μιας αγοράς. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Adyen εδώ.

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ:

Συλλέγουμε αυτά τα στοιχεία, ώστε να μπορούμε να επεξεργαστούμε την πληρωμή σας και να διεκπεραιώσουμε την αγορά σας. Επεξεργαζόμαστε επίσης τη διεύθυνση email σας με σκοπό την αποστολή σε εσάς email σχετικά με την αγορά σας. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών για τους συγκεκριμένους σκοπούς προκύπτει από την εκτέλεση σύμβασης. Επίσης, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας ως μέρος των διαδικασιών μας για τον εντοπισμό περιστατικών απάτης. Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας για τον συγκεκριμένο σκοπό προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την προστασία της Garmin και των πελατών μας από απόπειρες εμπλοκής τους σε παράνομες συναλλαγές.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά την επικοινωνία σας με την Garmin:

Όταν επικοινωνείτε με τους εκπροσώπους του τμήματος υποστήριξης πελατών μας μέσω email, τηλεφώνου, online ή αυτοπροσώπως, συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email και τις προτιμήσεις σας σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας, καθώς και πληροφορίες για τα αεροηλεκτρονικά προϊόντα της Garmin ή τρίτων που έχετε στην κατοχή σας, όπως σειριακούς αριθμούς, αριθμούς μοντέλων και ημερομηνίες αγοράς τους, αλλά και συνδρομές που έχετε αγοράσει. Ενδέχεται επίσης να δημιουργήσουμε αρχεία καταγραφής συμβάντων που είναι χρήσιμα για τη διάγνωση προβλημάτων σχετικά με την απόδοση προϊόντων ή εφαρμογών και να καταγράψουμε πληροφορίες για θέματα υποστήριξης ή υπηρεσιών. Αν επιθυμείτε να προγραμματίσετε μια επίδειξη του FltLogic, επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ενδέχεται επίσης να καταγράψουμε και να εξετάσουμε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και να αναλύσουμε τυχόν σχόλια που μας έχουν αποσταλεί μέσω εθελοντικών ερευνών πελατών. Με τη συγκατάθεσή σας, οι εκπρόσωποι του τμήματος υποστήριξης πελατών μας μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό σας FltPlan, εάν αυτό είναι απαραίτητο, για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση και την επίλυση προβλημάτων.

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ:

Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για την παροχή υποστήριξης πελατών και προϊόντων, καθώς και για την παρακολούθηση της ποιότητας και του είδους της εξυπηρέτησης πελατών και των προϊόντων που παρέχουμε στους πελάτες μας. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών για τους συγκεκριμένους σκοπούς βασίζεται στο έννομο συμφέρον της Garmin για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης υψηλής ποιότητας. Η νομική βάση για τη σύνδεση στον λογαριασμό FltPlan που διαθέτετε, εάν χρειάζεται, με σκοπό την παροχή βοήθειας για την αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων προκύπτει από τη συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε.

Κατηγορίες ληπτών προσωπικών δεδομένων

ΑΡΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ:

Όταν χρησιμοποιείτε το FltPlan για τη δημιουργία και την κατάθεση σχεδίων πτήσης, τα σχέδια πτήσης και οι σχετικές πληροφορίες υποβάλλονται στις αρμόδιες αρχές πολιτικής αεροπορίας.

ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ:

Από τον λογαριασμό FltPlan σας, μπορείτε να εκχωρείτε σε άλλους τη δυνατότητα παρακολούθησης της θέσης της πτήσης σας, καθώς και τη δυνατότητα λήψης άλλων σχετικών πληροφοριών. Αυτές οι πληροφορίες θα εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο και στο ιστορικό παρακολούθησης του λογαριασμού FltPlan.

ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ:

Από τον λογαριασμό FltPlan σας, μπορείτε να κοινοποιείτε έγγραφα σε άλλους χρήστες. Σε αυτήν την περίπτωση, και οι δύο χρήστες θα πρέπει να έχουν ενεργοποιήσει τη δυνατότητα κοινής χρήσης.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ, ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

Αν ο λογαριασμός FltPlan είναι θυγατρικός εταιρικού λογαριασμού, τότε ο διαχειριστής ή οι διαχειριστές του εταιρικού λογαριασμού μπορούν να χρησιμοποιήσουν πληροφορίες που προσθέτετε στο προφίλ του λογαριασμού σας, όπως όνομα χρήστη, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση email, αριθμός τηλεφώνου, στοιχεία πιλότου και πληρώματος, ιατρικό ιστορικό και ονόματα επιβατών. Ωστόσο, ο κωδικός πρόσβασης του προσωπικού σας λογαριασμού FltPlan δεν κοινοποιείται στους διαχειριστές του εταιρικού λογαριασμού.

ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ:

Κατόπιν αιτήματός σας, η Garmin μεταβιβάζει πληροφορίες σε τρίτους συνεργάτες για την παροχή ορισμένων υπηρεσιών, όπως οι εξής:

  • FuelerLinx για την παροχή υπηρεσιών διαχείρισης καυσίμου.

  • CST Flight Services, πρώην Caribbean Sky Tours, για τη διευκόλυνση στη διαχείριση διεθνών υπερπτήσεων.

  • FlightBridge για την οργάνωση των ενοικιάσεων αυτοκινήτων ή των ξενοδοχειακών κρατήσεων.

Η Garmin χρησιμοποιεί έναν τρίτο πάροχο, την LuxSci, για την αποστολή ειδοποιήσεων πτήσεων στους συνδρομητές της υπηρεσίας eAPIS. Η Garmin χρησιμοποιεί τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να μας βοηθήσουν στην καλύτερη κατανόηση της χρήσης των ιστοτόπων, των υπηρεσιών και των εφαρμογών FltPlan, καθώς και για άλλους σχετικούς σκοπούς.

ΛΟΙΠΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς σε άλλους: (α) εάν έχουμε την έγκυρη συγκατάθεσή σας να το πράξουμε, (β) για τη συμμόρφωσή μας με νομικές υποχρεώσεις, όπως στην περίπτωση έγκυρης κλήτευσης, δικαστικής εντολής ή άλλης έγκυρης νομικής διαδικασίας, (γ) για την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων ή των πολιτικών μας ή (δ) όπως απαιτείται, για την επιδίωξη διαθέσιμων έννομων μέσων ή για την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

Ενδέχεται επίσης να μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε μια σχετιζόμενη, θυγατρική ή τρίτη εταιρεία σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, συγχώνευσης, πώλησης, κοινοπραξίας, εκχώρησης, μεταβίβασης ή άλλου τύπου διάθεσης όλων ή μέρους των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, των παγίων ή των μετοχών της Garmin, όπως, μεταξύ άλλων, σε σχέση με οποιαδήποτε διαδικασία πτώχευσης ή παρόμοια, υπό την προϋπόθεση ότι η εν λόγω οντότητα στην οποία μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα δεν θα μπορεί να τα επεξεργαστεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από αυτούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου χωρίς να σας ειδοποιήσει και, εφόσον απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, να λάβει τη συγκατάθεσή σας.

Μεταφορές προσωπικών δεδομένων

Η Garmin είναι μια παγκόσμια επιχείρηση. Για να μπορούμε να σας παρέχουμε τα προϊόντα, τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες μας, ίσως χρειαστεί να μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε εταιρείες που ανήκουν στην Garmin και βρίσκονται σε άλλες χώρες. Δείτε τις εταιρείες που ανήκουν στην Garmin.

Όταν δημιουργείτε έναν λογαριασμό FltPlan, προσθέτετε προσωπικά δεδομένα στο προφίλ του λογαριασμού σας ή αποστέλλετε δεδομένα στον λογαριασμό FltPlan που διαθέτετε, τα προσωπικά σας δεδομένα θα συλλέγονται και θα αποθηκεύονται σε διακομιστές στις ΗΠΑ.

Τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν άτομα που κατοικούν σε χώρα του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ("ΕΟΧ"), το Ηνωμένο Βασίλειο ("ΗΒ") ή την Ελβετία ελέγχονται από την Garmin Würzburg GmbH και υποβάλλονται σε επεξεργασία για λογαριασμό της από άλλες εταιρείες που ανήκουν στην Garmin για την παροχή υποστήριξης, υποδομών, ασφάλειας και άλλων βασικών λειτουργιών. Η Garmin Würzburg GmbH έχει συνάψει ένα εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μοντέλο συμβατικών ρητρών στις περιπτώσεις όπου αυτές οι εταιρείες δεν βρίσκονται στον ΕΟΧ ή σε μια περιοχή δικαιοδοσίας που κρίνεται αρμόζουσα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Όλες οι εταιρείες που ανήκουν στην Garmin υποχρεούνται να τηρούν τις πρακτικές απορρήτου που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου.

Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες

Με σκοπό την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο εσείς και άλλοι επισκέπτες περιηγείστε στους ιστοτόπους μας, τη συλλογή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και την απόκριση των ιστοτόπων, τη διάγνωση τυχόν προβλημάτων στους διακομιστές της Garmin, τη διαχείριση των σελίδων εισόδου στους ιστοτόπους, καθώς και για την παροχή μιας συνεπούς εμπειρίας για τους χρήστες σε όλες τις σελίδες και τις επισκέψεις του ιστοτόπου μας, συλλέγουμε, με τη βοήθεια τρίτων παρόχων υπηρεσιών, συγκεκριμένες πληροφορίες, όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται η διεύθυνση IP, η γεωγραφική θέση της συσκευής, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, η γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, η ημερομηνία και η ώρα του αιτήματός σας, οι ώρες των επισκέψεών σας, οι προβολές σελίδων και τα στοιχείων σελίδων (π.χ. σύνδεσμοι) στα οποία κάνετε κλικ. Έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε cookies, ετικέτες εικονοστοιχείων, προειδοποιητικά σήματα web, clear GIF’ ή άλλα παρόμοια εργαλεία στους ιστοτόπους μας ή στα email που αποστέλλουμε για τη συλλογή και την ανάλυση ανάλογων πληροφοριών. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για την παροχή καλύτερου, πιο σχετικού περιεχομένου στους ιστοτόπους μας, για τον προσδιορισμό και την επιδιόρθωση προβλημάτων, καθώς και για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας σας στους ιστοτόπους μας.

Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των αναλυτικών πληροφοριών προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την κατανόηση του τρόπου αλληλεπίδρασης των πελατών με τους ιστοτόπους μας, ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε την εμπειρία των χρηστών και τη λειτουργικότητα των ιστοτόπων μας.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη συλλογή στοιχείων με χρήση αυτών των τεχνολογιών, υπάρχει μια απλή διαδικασία στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης που σας επιτρέπει να απορρίπτετε αυτόματα πολλές από αυτές τις τεχνολογίες ή σας δίνει την επιλογή να τις απορρίπτετε και να τις αποδέχεστε κατά περίπτωση.

Εάν διαμένετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή σε άλλη δικαιοδοσία η οποία μας υποχρεώνει να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies στις τοποθεσίες μας, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τις δικές σας προτιμήσεις cookies στις τοποθεσίες μας, πλην ορισμένων cookies τα οποία απαιτούνται για την εκτέλεση βασικών λειτουργιών των τοποθεσιών, για τα οποία δεν έχετε δικαίωμα απενεργοποίησης.

Παρακάτω ακολουθούν παραδείγματα τρίτων παρόχων που χρησιμοποιούμε επί του παρόντος:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ:

  • Google: Το Google Analytics χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση των στατιστικών στοιχείων μιας τοποθεσίας και των δημογραφικών στοιχείων, των ενδιαφερόντων και της συμπεριφοράς των χρηστών στους ιστοτόπους. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ενδεχόμενο τρόπο χρήσης αυτών των αναλυτικών στοιχείων, τον τρόπο να ελέγχετε τη χρήση των πληροφοριών σας και τον τρόπο να αποκλείσετε τη χρήση των δεδομένων σας από το Google Analytics.

  • Piwik: Το Piwik είναι μια υπηρεσία της Matomo και χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση των στατιστικών στοιχείων μιας τοποθεσίας και των δημογραφικών στοιχείων, των ενδιαφερόντων και της συμπεριφοράς των χρηστών στους ιστοτόπους.

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ:

Η Garmin χρησιμοποιεί το AppDynamics για την ανάλυση και την παρακολούθηση της απόδοσης του πολύπλοκου οικοσυστήματος που διαθέτουμε. Για την παροχή αυτών των υπηρεσιών, το AppDynamics λαμβάνει βασικές πληροφορίες αιτήματος, όπως η διεύθυνση IP, που απαιτούνται για τον εντοπισμό και τη διάγνωση μη φυσιολογικών σφαλμάτων και χρόνων απόκρισης.

TAG MANAGEMENT:

Η Garmin χρησιμοποιεί το Tag Management της Tealium IQ για τη διαχείριση των διαφορετικών υπηρεσιών ανάλυσης στοιχείων και των τεχνολογιών cookies και ετικετών εικονοστοιχείων, που χρησιμοποιεί η Garmin για τη μέτρηση της χρήσης των ιστοτόπων της. Για την παροχή των εν λόγω υπηρεσιών, η Tealium λαμβάνει βασικές πληροφορίες καταγραφής διακομιστών από χρήστες των ιστοτόπων της Garmin (π.χ. διεύθυνση IP, πληροφορίες για το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα).

Ανάλυση στοιχείων εφαρμογών

Συλλέγουμε δεδομένα από χρήστες σχετικά με τη χρήση της συνοδευτικής εφαρμογής FltPlan Go και των εφαρμογών για κινητές συσκευές FltLogic και FltTrack. Στους τύπους αναλυτικών πληροφοριών που συλλέγονται περιλαμβάνεται η ημερομηνία και η ώρα κατά την οποία η εφαρμογή αποκτά πρόσβαση στους διακομιστές μας, η έκδοση του λογισμικού, η τοποθεσία της συσκευής, η ρύθμιση γλώσσας, οι πληροφορίες και τα αρχεία που έχουν ληφθεί στην εφαρμογή, η συμπεριφορά του χρήστη (π.χ. λειτουργίες που χρησιμοποιούνται, συχνότητα χρήσης), πληροφορίες κατάστασης της συσκευής, το μοντέλο της συσκευής, πληροφορίες για το υλικό και για το λειτουργικό σύστημα, καθώς και πληροφορίες που σχετίζονται με τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής. Η Garmin χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για τη βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργικότητας αυτών και άλλων εφαρμογών, για την ανάπτυξη και την εμπορική προώθηση προϊόντων και λειτουργιών που εξυπηρετούν καλύτερα εσάς και άλλους χρήστες, καθώς και για τον προσδιορισμό και την επιδιόρθωση ζητημάτων σταθερότητας εφαρμογών και άλλων προβλημάτων χρήσης το συντομότερο δυνατό.

Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των αναλυτικών πληροφοριών προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την κατανόηση του τρόπου αλληλεπίδρασης των πελατών με τα προϊόντα και τις εφαρμογές μας, ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε την εμπειρία των χρηστών και τη λειτουργικότητα των προϊόντων και των εφαρμογών μας.

Παρακάτω ακολουθούν παραδείγματα τρίτων παρόχων που χρησιμοποιούμε επί του παρόντος:

  • Google: Το Firebase είναι μια υπηρεσία της Google και χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση των στατιστικών στοιχείων μιας εφαρμογής και των δημογραφικών στοιχείων, των ενδιαφερόντων και της συμπεριφοράς των χρηστών στις εφαρμογές μας για κινητές συσκευές. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ενδεχόμενο τρόπο χρήσης αυτών των αναλυτικών στοιχείων, τον τρόπο να ελέγχετε τη χρήση των πληροφοριών σας και τον τρόπο να αποκλείσετε τη χρήση των δεδομένων σας από το Google Analytics.

  • Microsoft App Center, Crashlytics (Fabric): Το Microsoft App Center, πρώην HockeyApp, και το Crashlytics (Fabric), το οποίο αποτελεί μια υπηρεσία της Google, χρησιμοποιούνται για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τη χρήση των εφαρμογών μας για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και να αναγνωρίζουμε και να επιλύουμε τις βασικές αιτίες σφαλμάτων των εφαρμογών.

Ενημερώσεις Πολιτικής απορρήτου

Έχουμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική απορρήτου κατά διαστήματα λόγω της προσθήκης νέων προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών, της βελτίωσης των τρεχουσών προσφορών μας και των αλλαγών σε τεχνολογίες και νομοθεσίες. Μπορείτε να προσδιορίσετε την ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης της παρούσας Πολιτικής απορρήτου από το υπόμνημα "Τελευταία ενημέρωση" στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας. Τυχόν αλλαγές θα τίθενται σε ισχύ από τη στιγμή της δημοσίευσης της αναθεωρημένης Πολιτικής απορρήτου.

Σε περίπτωση που αυτές οι αλλαγές είναι ουσιαστικές, θα σας αποστέλλουμε σχετική ειδοποίηση και θα λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας, όποτε αυτό απαιτείται βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Η ειδοποίηση αυτή θα παρέχεται μέσω email ή μέσω δημοσίευσης των αλλαγών στο FltPlan.com και στην εφαρμογή FltPlan Go.

Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα ο λογαριασμός FltPlan θεωρείται ενεργός ή έως την ακύρωση των υπηρεσιών premium για τις οποίες απαιτούνται τα εν λόγω δεδομένα. Επίσης, δείτε παρακάτω στην ενότητα “Τα δικαιώματά σας” για μια περιγραφή του δικαιώματος διαγραφής που έχετε.

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ

Η Garmin δεν προβαίνει στη λήψη αποφάσεων βάσει αλγορίθμων ή άλλων αυτοματοποιημένων διαδικασιών που σας επηρεάζουν σημαντικά.

Ελεγκτής δεδομένων και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων

Εάν διαμένετε σε μια χώρα εντός του ΕΟΧ, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ελβετία, τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγονται από την Garmin ελέγχονται από την Garmin Würzburg GmbH, στη διεύθυνση Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων για την ΕΕ της εταιρείας μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

Εάν διαμένετε εκτός του ΕΟΧ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελβετίας, τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγονται από την Garmin ελέγχονται από την Garmin International, Inc., 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, USA, με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στη διεύθυνση [email protected]. Ο υπεύθυνος προστασίας προσωπικών δεδομένων για τη Βραζιλία της εταιρείας έχει έδρα στην ίδια διεύθυνση και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στη διεύθυνση email [email protected].

Τα δικαιώματά σας

Εάν διαμένετε στον ΕΟΧ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ελβετία, έχετε το δικαίωμα, υπό τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων ("ΓΚΠΔ") ή άλλης ισχύουσας νομοθεσίας, να ζητήσετε από την Garmin πρόσβαση σε και διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας, φορητότητα των δεδομένων, περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, καθώς και να υποβάλετε καταγγελία σε μια εποπτική αρχή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα δικαιώματα, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα "Τα δικαιώματά μου" της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφορικά με τον ΓΚΠΔ, η οποία είναι διαθέσιμη σε αρκετές γλώσσες. Εάν διαμένετε εκτός του ΕΟΧ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελβετίας, μπορεί να έχετε παρόμοια δικαιώματα σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία.

Για να ζητήσετε πρόσβαση ή διόρθωση, φορητότητα ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας, ή για να διαγράψετε τον λογαριασμό FltPlan που διαθέτετε, επικοινωνήστε μαζί μας μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

Εάν διαμένετε στον ΕΟΧ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ελβετία και επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για τον περιορισμό της επεξεργασίας ή το δικαίωμά σας για την άρνηση της επεξεργασίας, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων για την ΕΕ της Garmin Würzburg GmbH, στη διεύθυνση Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany, ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

Εάν δεν διαμένετε στον ΕΟΧ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ελβετία, αλλά πιστεύετε ότι έχετε το δικαίωμα άσκησης των συγκεκριμένων ή οποιωνδήποτε άλλων δικαιωμάτων σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία, επικοινωνήστε με την Garmin International, Inc. μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

Σημείωση για τους κατοίκους της Καλιφόρνια σχετικά με πρακτικές και δικαιώματα περί απορρήτου

Εάν είστε κάτοικος της Καλιφόρνια, η νομοθεσία της Καλιφόρνια μπορεί να σας παρέχει πρόσθετα δικαιώματα όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματά σας περί απορρήτου βάσει της νομοθεσίας της Καλιφόρνια, μπορείτε να ανατρέξετε στη Δήλωση απορρήτου CCPA.

Όλα τα εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.