ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΡΡΗΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ FLTPLAN.COM

Τελευταία ενημέρωση: 1 Ιανουαρίου 2020

Η διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων σας είναι σημαντική για την Garmin. Σκοπός της παρούσας πολιτικής απορρήτου είναι να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων όταν χρησιμοποιείτε τους ιστοτόπους και τις υπηρεσίες FltPlan.com, FltLogic.com, FltSafety.com, καθώς και τη συνοδευτική εφαρμογή FltPlan Go και τις εφαρμογές για κινητά FltLogic και FltTrack.

Άλλοι ιστότοποι, εφαρμογές και προϊόντα της Garmin που δεν περιλαμβάνουν σύνδεσμο σε αυτήν την Πολιτική απορρήτου αλλά περιλαμβάνουν σύνδεσμο σε διαφορετική πολιτική απορρήτου της Garmin, διέπονται από την εν λόγω πολιτική απορρήτου.

"Προσωπικά δεδομένα" είναι οι πληροφορίες που σχετίζονται με ένα ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο.

Για να μεταβείτε σε μια συγκεκριμένη ενότητα αυτής της Πολιτικής απορρήτου, κάντε κλικ σε ένα σύνδεσμο παρακάτω:

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία από την Garmin

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΚΑΙ ΠΡΟΦΙΛ ΧΡΗΣΤΗ FLTPLAN:

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό FltPlan, θα πρέπει να παρέχετε ένα όνομα χρήστη. Όταν δημιουργείτε ένα προφίλ χρήστη FltPlan, σας ζητούμε κάποια στοιχεία χρήστη, όπως ονοματεπώνυμο, διεύθυνση, χώρα, αριθμό τηλεφώνου, διεύθυνση email, αεροπορική βάση, καθώς και στοιχεία πιλότου, όπως όνομα πιλότου, αριθμούς τηλεφώνου, διεύθυνση email και αριθμό άδειας.

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

(α) Η Garmin επεξεργάζεται το όνομα χρήστη σας, καθώς χρησιμοποιείτε αυτό το όνομα χρήστη, σε συνδυασμό με έναν κωδικό πρόσβασης, για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Η νομική βάση για την επεξεργασία του ονόματος χρήστη και του κωδικού πρόσβασης για τον συγκεκριμένο σκοπό είναι το έννομο συμφέρον μας για την προστασία της ασφάλειας του λογαριασμού σας.

(β) Η Garmin επεξεργάζεται τα στοιχεία χρήστη και πιλότου σας για να επιτρέψει την εύκολη πρόσβαση στα σχετικά στοιχεία για χρήση με τις υπηρεσίες, π.χ. για την προετοιμασία σχεδίου πτήσης ή για την πραγματοποίηση υπολογισμών. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών για τον συγκεκριμένο σκοπό προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή σε εσάς ενός εργαλείου για την αποθήκευση αυτών των δεδομένων για χρήση με τις υπηρεσίες.

(γ) Η Garmin επεξεργάζεται επίσης τη διεύθυνση email σας με σκοπό την αποστολή σε εσάς σημαντικών πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες, τις εφαρμογές ή τον λογαριασμό FltPlan που διαθέτετε, όπως σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια ή σημαντικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική απορρήτου. Η νομική βάση για την επεξεργασία της διεύθυνσης email σας για τον συγκεκριμένο σκοπό προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή σε εσάς σημαντικών πληροφοριών για την ασφάλεια ή άλλων πληροφοριών σχετικά με τις υπηρεσίες, τις εφαρμογές ή τον λογαριασμό FltPlan που διαθέτετε, καθώς και ουσιαστικών αλλαγών στην παρούσα Πολιτική απορρήτου.

(δ) Η Garmin επεξεργάζεται επίσης τη διεύθυνση email σας για να τη συσχετίσει με τον λογαριασμό σας FltPlan όταν επικοινωνείτε με τους εκπροσώπους του τμήματος υποστήριξης πελατών μας. Η νομική βάση για την επεξεργασία της διεύθυνσης email σας για τον συγκεκριμένο σκοπό βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης πελατών υψηλής ποιότητας.

(ε) Εάν επιλέξετε να εγγραφείτε στο FltBrief, η Garmin επεξεργάζεται τη διεύθυνση email σας, με σκοπό την αποστολή του ενημερωτικού δελτίου FltBrief. Η νομική βάση για την επεξεργασία της διεύθυνσης email σας για τον συγκεκριμένο σκοπό προκύπτει από τη συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή χρησιμοποιώντας τον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής σε οποιοδήποτε email FltBrief ή καταργώντας την εγγραφή σας μέσω της σελίδας FltBrief στη διεύθυνση FltPlan.com.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΕΝΟΣ ΑΕΡΟΣΚΑΦΟΥΣ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ FLTPLAN:

Όταν προσθέτετε κάποιο αεροσκάφος στον λογαριασμό FltPlan που διαθέτετε, σας ζητούμε κάποια στοιχεία, όπως τη μάρκα, το μοντέλο, τον εξοπλισμό, τον αριθμό ουράς και το σήμα κλήσης. Σας ζητούμε επίσης τα στοιχεία του αεροηλεκτρονικού προϊόντος σας, όπως αριθμούς μοντέλων, αριθμούς αναγνώρισης συστήματος ή μονάδας, καθώς και τα στοιχεία ΔΟΠΑ του αεροσκάφους. Τα δεδομένα ΔΟΠΑ περιλαμβάνουν την αεροπορική σας βάση, το όνομα χειριστή, στοιχεία επικοινωνίας έκτακτης ανάγκης, στοιχεία επικοινωνίας κατά την αερομεταφορά και δορυφορικό αριθμό τηλεφώνου.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Αυτές οι πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία για να σας βοηθήσουν στην οργάνωση των στοιχείων του αεροσκάφους και για χρήση στη διαδικασία σχεδιασμού της πτήσης. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή μιας ποιοτικής υπηρεσίας οργάνωσης αεροσκαφών και σχεδιασμού πτήσης.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΘΗΚΗ ΑΛΛΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΩΝ ΣΤΟΝ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΣΑΣ FLTPLAN:

Μπορείτε να προσθέσετε και άλλους τύπους πληροφοριών στον λογαριασμό FltPlan σας, όπως αποθηκευμένες πορείες, έγγραφα, αρχεία καταγραφής πλοήγησης, στοιχεία επιβατών, πιλότους και στοιχεία αεροσκαφών. Ο τύπος των δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία εξαρτάται από τον τύπο των στοιχείων που προσθέτετε στον λογαριασμό σας, αλλά θα μπορούσε να περιλαμβάνει θέσεις GPS ή αρχεία καταγραφής, ονόματα, στοιχεία επικοινωνίας, ή μάρκα και μοντέλο αεροσκάφους.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Αυτές οι πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία για να σας βοηθήσουν στην οργάνωση των στοιχείων του αεροσκάφους και για χρήση στη διαδικασία σχεδιασμού της πτήσης. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή μιας ποιοτικής υπηρεσίας οργάνωσης αεροσκαφών και σχεδιασμού πτήσης.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ FLTPLAN ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΣΧΕΔΙΩΝ ΠΤΗΣΗΣ:

Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τον λογαριασμό σας FltPlan για τη δημιουργία σχεδίων πτήσης και την κατάθεσή τους στις αρμόδιες αρχές πολιτικής αεροπορίας. Σε αυτές τις περιπτώσεις, επεξεργαζόμαστε το όνομα και τη διεύθυνσή σας, τα στοιχεία του αεροσκάφους, την ημερομηνία και την ώρα της πτήσης, καθώς και άλλες πληροφορίες σχετικά με την πτήση.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Η επεξεργασία αυτών των πληροφοριών σάς βοηθάει να δημιουργείτε σχέδια πτήσης και να τα καταθέτετε στις αρμόδιες αρχές πολιτικής αεροπορίας. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή στους πελάτες μας ενός εργαλείου για τη δημιουργία και την υποβολή σχεδίων πτήσης.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ FLTPLAN ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΩΝ:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό FltPlan σας για να δημιουργήσετε ενημερώσεις, όπως ενημερώσεις για επιβάτες ή FBO. Σε αυτή την περίπτωση, επεξεργαζόμαστε στοιχεία όπως τα εξής: εταιρεία, όνομα πιλότου, ονόματα μελών πληρώματος και στοιχεία επικοινωνίας.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Αυτά τα στοιχεία υποβάλλονται σε επεξεργασία για τη δημιουργία της επιθυμητής ενημέρωσης με τις σχετικές πληροφορίες. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή στους πελάτες μας ενός εργαλείου για τη δημιουργία ενημερώσεων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ FLTPLAN ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΥΠΟΛΟΓΙΣΜΩΝ:

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό FltPlan σας για να κάνετε υπολογισμούς, όπως ανάλυση διαδρόμου αεροδρομίου, ή βάρος και ισορροπία. Σε αυτή την περίπτωση, επεξεργαζόμαστε πληροφορίες όπως χρόνους αναχώρησης και άφιξης, στοιχεία αεροσκάφους, αναγνωριστικό χρήστη και αριθμό ουράς.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Αυτά τα στοιχεία υποβάλλονται σε επεξεργασία για την εκτέλεση του επιθυμητού υπολογισμού. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών προκύπτει από την εκτέλεση σύμβασης.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ ΣΑΣ FLTPLAN ΓΙΑ ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΟΛΗ ΔΗΛΩΣΗΣ:

Αν εγγραφείτε στην υπηρεσία eAPIS, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον λογαριασμό FltPlan σας για να δημιουργήσετε και να υποβάλετε δήλωση για ταξίδι εκτός των ΗΠΑ. Σε αυτή την περίπτωση, επεξεργαζόμαστε ονόματα επιβατών, χώρες γέννησης και αριθμούς διαβατηρίων.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Αυτά τα στοιχεία υποβάλλονται σε επεξεργασία για τη δημιουργία και την υποβολή δήλωσης προς τις αρμόδιες αρχές. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών προκύπτει από την εκτέλεση σύμβασης.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗΣ ΠΤΗΣΗΣ:

Όταν χρησιμοποιείτε τη δωρεάν ή premium λειτουργία παρακολούθησης πτήσεων, επεξεργαζόμαστε τον αριθμό ουράς του αεροσκάφους και τις διευθύνσεις email και τους αριθμούς τηλεφώνου που παρέχονται.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Αυτές οι πληροφορίες υποβάλλονται σε επεξεργασία για να σας βοηθούν στην παρακολούθηση σημαντικών λεπτομερειών σχετικά με τις πτήσεις σας. Συνεπώς, μπορείτε να κοινοποιείτε αυτές τις λεπτομέρειες ή τη θέση του αεροσκάφους σας σε τρίτους στη διάρκεια των πτήσεων. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή στους πελάτες μας ενός εργαλείου που τους επιτρέπει να παρακολουθούν σημαντικές λεπτομέρειες σχετικά με τις πτήσεις και να κοινοποιούν τη θέση του αεροσκάφους τους σε τρίτους στη διάρκεια των πτήσεων.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ELOGBOOK:

Για να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία eLogbook και να δημιουργήσετε λογαριασμό, επεξεργαζόμαστε την άδειά σας, τη διεύθυνση email, καθώς και μια ερώτηση και απάντηση ασφαλείας. Όταν χρησιμοποιείτε τη λειτουργία eLogbook για να δημιουργήσετε μια καταχώριση, επεξεργαζόμαστε πληροφορίες για τις πτήσεις σας, όπως τα αεροδρόμια απογείωσης και προσγείωσης, στοιχεία αεροσκάφους, ημερομηνίες και ώρες, συνθήκες, και παρατηρήσεις ή έγγραφα που μπορείτε να υποβάλετε.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Επεξεργαζόμαστε αυτά τα δεδομένα για να παρέχουμε στους πελάτες μας ένα αυτοματοποιημένο εργαλείο που τους επιτρέπει να τηρούν τα δεδομένα που απαιτούνται από τις κανονιστικές αρχές στα αρχεία καταγραφής του πιλότου. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των στοιχείων προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την παροχή στους πελάτες μας ενός αυτοματοποιημένου εργαλείου που τους επιτρέπει να τηρούν τα δεδομένα που απαιτούνται από τις κανονιστικές αρχές στα αρχεία καταγραφής του πιλότου.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ PREMIUM:

Εάν αγοράζετε υπηρεσίες premium από το FltPlan, η Garmin συλλέγει το όνομά σας, τη διεύθυνση email, τη διεύθυνση τιμολόγησης, τον τηλεφωνικό αριθμό τιμολόγησης, καθώς και κύριες και δευτερεύουσες επαφές. Συλλέγουμε επίσης πληροφορίες που απαιτούνται για την υπηρεσία που ζητείται, όπως αριθμό ουράς, ημερομηνία γέννησης, ή ταχυδρομική διεύθυνση πιστοποιητικού, καθώς και στοιχεία πιστωτικής κάρτας, όπως αριθμό κάρτας, ημερομηνία λήξης και αριθμό CVV. Η WorldPay, ένας τρίτος πάροχος υπηρεσιών, υποβάλλει σε επεξεργασία τα στοιχεία που προέρχονται από κάρτες πληρωμής των πελατών της Garmin, όταν χρησιμοποιούν τις εν λόγω κάρτες για αγορές. Σας συνιστούμε να διαβάσετε προσεκτικά την Πολιτική απορρήτου της WorldPay.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Συλλέγουμε αυτά τα στοιχεία ώστε να μπορούμε να επεξεργαστούμε την πληρωμή σας και να διεκπεραιώσουμε την αγορά σας. Επεξεργαζόμαστε επίσης τη διεύθυνση email σας με σκοπό την αποστολή σε εσάς email σχετικά με την αγορά σας. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών για τους συγκεκριμένους σκοπούς προκύπτει από την εκτέλεση σύμβασης. Επίσης, επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά δεδομένα σας ως μέρος των διαδικασιών μας για τον εντοπισμό περιστατικών απάτης. Η νομική βάση για την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας για τον συγκεκριμένο σκοπό προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την προστασία της Garmin και των πελατών μας από απόπειρες εμπλοκής τους σε παράνομες συναλλαγές.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ GARMIN:

Όταν επικοινωνείτε με τους εκπροσώπους του τμήματος υποστήριξης πελατών μας μέσω email, τηλεφώνου, online ή αυτοπροσώπως, συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα, την ταχυδρομική διεύθυνση, τον αριθμό τηλεφώνου, τη διεύθυνση email και τις προτιμήσεις σας σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας, καθώς και πληροφορίες για τα αεροηλεκτρονικά προϊόντα της Garmin ή τρίτων που έχετε στην κατοχή σας, όπως σειριακούς αριθμούς, αριθμούς μοντέλων και ημερομηνίες αγοράς τους. Ενδέχεται επίσης να δημιουργήσουμε αρχεία καταγραφής συμβάντων που είναι χρήσιμα για τη διάγνωση προβλημάτων σχετικά με την απόδοση προϊόντων ή εφαρμογών και να καταγράψουμε πληροφορίες για θέματα υποστήριξης ή υπηρεσιών. Αν επιθυμείτε να προγραμματίσετε μια επίδειξη του FltLogic, επεξεργαζόμαστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας για να επικοινωνήσουμε μαζί σας ώστε να ικανοποιήσουμε το αίτημά σας. Για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ενδέχεται επίσης να καταγράψουμε και να εξετάσουμε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και να αναλύσουμε τυχόν σχόλια που μας έχουν αποσταλεί μέσω εθελοντικών ερευνών πελατών. Με τη συγκατάθεσή σας, οι εκπρόσωποι του τμήματος υποστήριξης πελατών μας μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό σας FltPlan, εάν αυτό είναι απαραίτητο, για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση και την επίλυση προβλημάτων.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για την παροχή υποστήριξης πελατών και προϊόντων, καθώς και για την παρακολούθηση της ποιότητας και του είδους της εξυπηρέτησης πελατών και των προϊόντων που παρέχουμε στους πελάτες μας. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών για τους συγκεκριμένους σκοπούς βασίζεται στα έννομα συμφέροντα της Garmin για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης υψηλής ποιότητας. Η νομική βάση για τη σύνδεση στον λογαριασμό σας FltPlan, εάν χρειάζεται, με σκοπό την παροχή βοήθειας για την αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων προκύπτει από τη συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΠΟΥ ΥΠΟΒΑΛΛΟΝΤΑΙ ΣΕ ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΓΓΡΑΦΗ ΣΑΣ ΣΤΟ FLTBRIEF:

Αν επιλέξετε να εγγραφείτε στο FltBrief, το ενημερωτικό δελτίο του FltPlan, επεξεργαζόμαστε τη διεύθυνση email σας.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Χρησιμοποιούμε τη διεύθυνση email σας για την αποστολή του ενημερωτικού μας δελτίου FltBrief. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των στοιχείων για τον συγκεκριμένο σκοπό προκύπτει από τη συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε ανά πάσα στιγμή κάνοντας κλικ στον σύνδεσμο κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος οποιουδήποτε ενημερωτικού δελτίου FltBrief ή καταργώντας την εγγραφή σας μέσω του ιστοτόπου FltBrief.

Κατηγορίες ληπτών προσωπικών δεδομένων

ΑΡΧΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑΣ:

Όταν χρησιμοποιείτε το FltPlan για τη δημιουργία και την κατάθεση σχεδίων πτήσης, τα σχέδια πτήσης και οι σχετικές πληροφορίες υποβάλλονται στις αρμόδιες αρχές πολιτικής αεροπορίας.

ΑΤΟΜΑ ΠΟΥ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙΤΕ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΙΣ ΠΤΗΣΕΙΣ ΣΑΣ:

Από τον λογαριασμό FltPlan σας, μπορείτε να εκχωρείτε σε άλλους τη δυνατότητα παρακολούθησης της θέσης της πτήσης σας, καθώς και τη δυνατότητα λήψης άλλων σχετικών πληροφοριών. Αυτές οι πληροφορίες θα εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο και στο ιστορικό παρακολούθησης του λογαριασμού FltPlan.

ΑΤΟΜΑ ΣΤΑ ΟΠΟΙΑ ΚΟΙΝΟΠΟΙΕΙΤΕ ΕΓΓΡΑΦΑ:

Από τον λογαριασμό FltPlan σας, μπορείτε να κοινοποιείτε έγγραφα σε άλλους χρήστες. Σε αυτήν την περίπτωση, και οι δύο χρήστες θα πρέπει να έχουν ενεργοποιήσει τη δυνατότητα κοινής χρήσης.

Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΑΣ, ΑΝ ΣΥΜΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΚΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ:

Αν ο λογαριασμός FltPlan είναι θυγατρικός εταιρικού λογαριασμού, τότε ο διαχειριστής οι ή διαχειριστές του εταιρικού λογαριασμού μπορούν να χρησιμοποιήσουν πληροφορίες που προσθέτετε στο προφίλ του λογαριασμού σας, όπως όνομα χρήστη, διεύθυνση κατοικίας, διεύθυνση email, αριθμό τηλεφώνου, στοιχεία πιλότου και πληρώματος, ιατρικό ιστορικό και ονόματα επιβατών. Ωστόσο, ο κωδικός πρόσβασης του προσωπικού σας λογαριασμού FltPlan δεν κοινοποιείται στους διαχειριστές του εταιρικού λογαριασμού.

ΑΛΛΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ:

Κατόπιν αιτήματός σας, η Garmin μεταβιβάζει πληροφορίες σε τρίτους συνεργάτες για την παροχή ορισμένων υπηρεσιών, όπως οι εξής:

• στη FuelerLinx, η οποία παρέχει υπηρεσίες σχεδιασμού εφοδιασμού καυσίμων.

• στην Caribbean Sky Tours, η οποία διευκολύνει τον χειρισμό διεθνών υπερπτήσεων.

• στη FlightBridge, η οποία αναλαμβάνει ενοικιάσεις αυτοκινήτων ή κρατήσεις ξενοδοχείων.

Η Garmin χρησιμοποιεί τρίτους παρόχους υπηρεσιών, με σκοπό την καλύτερη κατανόηση της χρήσης του ιστοτόπου FltPlan και της εφαρμογής FltPlan.

ΑΛΛΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς σε άλλους: (α) εάν έχουμε την έγκυρη συγκατάθεσή σας για να κάνουμε κάτι τέτοιο, (β) για λόγους συμμόρφωσης με μια κλήτευση, νομική εντολή, δικαστική εντολή, νομική διαδικασία ή άλλη νομική υποχρέωση, (γ) για την επιβολή οποιουδήποτε όρου ή προϋπόθεσης ή πολιτικών μας ή (δ) όπως απαιτείται για την άσκηση διαθέσιμων νομικών μέσων ή την υποστήριξη νομικών αξιώσεων.

Ενδέχεται επίσης να μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε μια σχετιζόμενη, θυγατρική ή τρίτη εταιρεία σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, συγχώνευσης, πώλησης, κοινοπραξίας, εκχώρησης, μεταβίβασης ή άλλου τύπου διάθεσης όλων ή μέρους των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, των παγίων ή των μετοχών της Garmin, όπως, μεταξύ άλλων, σε σχέση με οποιαδήποτε διαδικασία πτώχευσης ή παρόμοια, υπό την προϋπόθεση ότι η εν λόγω οντότητα στην οποία μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα δεν θα μπορεί να τα επεξεργαστεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από αυτούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου χωρίς να σας ειδοποιήσει και, εφόσον απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, να λάβει τη συγκατάθεσή σας.

Μεταφορές προσωπικών δεδομένων

Η Garmin είναι μια παγκόσμια επιχείρηση. Για λόγους παροχής των προϊόντων, των εφαρμογών και των υπηρεσιών μας, ενδέχεται να χρειαστεί να μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε άλλες εταιρείες Garmin που βρίσκονται σε διαφορετικές χώρες. Δείτε τις εταιρείες που ανήκουν στην Garmin. Κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού Garmin, την προσθήκη προσωπικών δεδομένων στο προφίλ του λογαριασμού σας ή την αποστολή δεδομένων στο λογαριασμό Garmin που διαθέτετε, τα προσωπικά δεδομένα σας θα συλλέγονται και θα αποθηκεύονται στους διακομιστές της Garmin International Inc. στις Η.Π.Α. Τα προσωπικά δεδομένα που αφορούν άτομα τα οποία διαμένουν σε μια χώρα εντός του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου (Ε.Ο.Χ.), στο Ηνωμένο Βασίλειο (ΗΒ) ή στην Ελβετία ελέγχονται από την Garmin Würzburg GmbH και υποβάλλονται σε επεξεργασία για λογαριασμό της από την Garmin International, Inc., την Garmin Services, Inc. και την Garmin AT, Inc.

Η Garmin International, Inc., η Garmin Services, Inc. και η Garmin AT, Inc. συμμορφώνονται με τις αρχές της Ασπίδας προστασίας για την ιδιωτικότητα (Privacy Shield) Ε.Ε.-Η.Π.Α. και Ελβετίας-Η.Π.Α. σχετικά με τη συλλογή, τη χρήση, την κοινοποίηση και τη διατήρηση προσωπικών πληροφοριών από τον Ε.Ο.Χ., το ΗΒ και την Ελβετία, όπως περιγράφονται στις πιστοποιήσεις της Ασπίδας προστασίας για την ιδιωτικότητα Ε.Ε.-Η.Π.Α. και Ελβετίας-Η.Π.Α. της εταιρείας μας. Μάθετε περισσότερα σχετικά με το Privacy Shield.

Η Garmin International, Inc., η Garmin Services, Inc. και η Garmin AT, Inc. υπόκεινται στην εποπτεία της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Εμπορίου των Η.Π.Α. (U.S. Federal Trade Commission) και παραμένουν υπεύθυνες για τα προσωπικά δεδομένα που μεταφέρονται σε τρίτους προς επεξεργασία για λογαριασμό μας. Εάν θέλετε να κάνετε κάποια καταγγελία που αφορά τη συμμόρφωση μας με το Privacy Shield, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση email [email protected]. Μπορείτε επίσης να κάνετε μια καταγγελία στο ανεξάρτητο όργανο επίλυσης διαφορών που έχει επιλεγεί από εμάς, JAMS, και σε ορισμένες περιπτώσεις, να προσφύγετε στη διαδικασία διαιτησίας του Privacy Shield.

Όλες οι εταιρείες Garmin υποχρεούνται να τηρούν τις πρακτικές απορρήτου που ορίζονται στην παρούσα Δήλωση απορρήτου.

Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες

ΙΣΤΟΤΟΠΟΣ:

Με σκοπό την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο εσείς και άλλοι επισκέπτες περιηγείστε στους ιστοτόπους μας, τη συλλογή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και την απόκριση των ιστοτόπων, τη διάγνωση τυχόν προβλημάτων στους διακομιστές της Garmin, τη διαχείριση των σελίδων εισόδου στους ιστοτόπους, καθώς και για την παροχή μιας συνεπούς εμπειρίας για τους χρήστες σε όλες τις σελίδες και τις επισκέψεις του ιστοτόπου μας, συλλέγουμε, με τη βοήθεια τρίτων παρόχων υπηρεσιών ανάλυσης στοιχείων, συγκεκριμένες πληροφορίες, όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται η διεύθυνση IP, η γεωγραφική θέση της συσκευής, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, η γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, η ημερομηνία και η ώρα του αιτήματός σας, οι ώρες των επισκέψεών σας, οι προβολές σελίδων και τα στοιχείων σελίδων (π.χ. σύνδεσμοι) στα οποία κάνετε κλικ. Έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε cookies, ετικέτες εικονοστοιχείων, προειδοποιητικά σήματα web, clear GIF’ ή άλλα παρόμοια εργαλεία στους ιστοτόπους μας ή στα email που αποστέλλουμε για τη συλλογή και την ανάλυση ανάλογων πληροφοριών. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για την παροχή καλύτερου, πιο σχετικού περιεχομένου στους ιστοτόπους μας, για τον προσδιορισμό και την επιδιόρθωση προβλημάτων, καθώς και για τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας σας στους ιστοτόπους μας.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη συλλογή στοιχείων με χρήση αυτών των τεχνολογιών, υπάρχει μια απλή διαδικασία στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης που σας επιτρέπει να απορρίπτετε αυτόματα πολλές από αυτές τις τεχνολογίες ή σας δίνει την επιλογή να τις απορρίπτετε και να τις αποδέχεστε κατά περίπτωση.

Εάν διαμένετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή σε άλλη δικαιοδοσία η οποία μας υποχρεώνει να λάβουμε τη συγκατάθεσή σας για τη χρήση cookies στις τοποθεσίες μας, τότε θα έχετε τη δυνατότητα να διαχειρίζεστε τις δικές σας προτιμήσεις cookie στις τοποθεσίες μας, πλην ορισμένων cookie τα οποία απαιτούνται για την εκτέλεση βασικών λειτουργιών των τοποθεσιών, για τα οποία δεν έχετε δικαίωμα απενεργοποίησης. Ακολουθούν παραδείγματα τρίτων παρόχων υπηρεσιών ανάλυσης στοιχείων και παρόμοιων υπηρεσιών που χρησιμοποιούμε επί του παρόντος:

ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΑΝΑΛΥΣΗΣ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ:

  • Google: Το Google Analytics χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση στατιστικών στοιχείων σχετικά με ιστοτόπους, καθώς και δημογραφικών στοιχείων των χρηστών, ενδιαφερόντων και συμπεριφοράς των χρηστών σε αυτούς τους ιστοτόπους. Το Google Firebase χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση στατιστικών στοιχείων σχετικά με εφαρμογές, καθώς και δημογραφικών στοιχείων, ενδιαφερόντων και συμπεριφοράς των χρηστών στις εφαρμογές μας για κινητά. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ενδεχόμενο τρόπο χρήσης αυτών των αναλυτικών στοιχείων, τον τρόπο να ελέγχετε τη χρήση των πληροφοριών σας και τον τρόπο να αποκλείσετε τη χρήση των δεδομένων σας από το Google Analytics.

  • Piwik: Το Piwik, μια υπηρεσία της Matomo, χρησιμοποιείται επίσης για την παρακολούθηση στατιστικών στοιχείων σχετικά με ιστοτόπους, καθώς και δημογραφικών στοιχείων, ενδιαφερόντων και συμπεριφοράς των χρηστών σε ιστοτόπους.

  • AppCenter; Crashlytics (Fabric): Το AppCenter, μια υπηρεσία της Microsoft, και το Crashlytics, μια υπηρεσία της Google, χρησιμοποιούνται για την καλύτερη κατανόηση της χρήσης των εφαρμογών μας, με στόχο τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και την επίλυση των βασικών αιτιών σφαλμάτων εφαρμογών.

TAG MANAGEMENT:

Η Garmin χρησιμοποιεί το Tealium IQ Tag Management για τη διαχείριση των διαφόρων υπηρεσιών ανάλυσης στοιχείων και των τεχνολογιών cookie και ετικέτας εικονοστοιχείων που χρησιμοποιούνται από την Garmin για τη μέτρηση της χρήσης των ιστοτόπων. Για την παροχή των εν λόγω υπηρεσιών, η Tealium λαμβάνει βασικές πληροφορίες καταγραφής διακομιστών από χρήστες των ιστοτόπων της Garmin (π.χ. διεύθυνση IP, πληροφορίες για το πρόγραμμα περιήγησης και το λειτουργικό σύστημα).

ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΠΟΔΟΣΗΣ ΕΦΑΡΜΟΓΗΣ:

Η Garmin χρησιμοποιεί το AppDynamics για την ανάλυση και την παρακολούθηση της απόδοσης του σύνθετου οικοσυστήματός μας. Για την παροχή των υπηρεσιών AppDynamics, το AppDynamics λαμβάνει βασικές πληροφορίες αιτήματος, όπως διεύθυνση IP, που απαιτούνται για τον εντοπισμό και τη διάγνωση μη φυσιολογικών σφαλμάτων και χρόνων απόκρισης.

Ενημερώσεις Πολιτικής απορρήτου

Έχουμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική απορρήτου κατά διαστήματα λόγω της προσθήκης νέων προϊόντων και εφαρμογών, της βελτίωσης των τρεχουσών προσφορών μας και των αλλαγών σε τεχνολογίες και νομοθεσίες. Μπορείτε να προσδιορίσετε την ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης της παρούσας Πολιτικής απορρήτου από το υπόμνημα "Τελευταία ενημέρωση" στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας. Τυχόν αλλαγές θα τίθενται σε ισχύ από τη στιγμή της δημοσίευσης της αναθεωρημένης Πολιτικής απορρήτου.

Σε περίπτωση που αυτές οι αλλαγές είναι ουσιαστικές, θα σας αποστέλλουμε σχετική ειδοποίηση και θα λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας, όποτε αυτό απαιτείται βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Η ειδοποίηση αυτή θα παρέχεται μέσω email ή μέσω δημοσίευσης των αλλαγών στο FltPlan.com και στην εφαρμογή FltPlan Go.

Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Διατηρούμε τα προσωπικά σας δεδομένα για όσο διάστημα ο λογαριασμός FltPlan θεωρείται ενεργός ή έως την ακύρωση των υπηρεσιών premium για τις οποίες απαιτούνται τα εν λόγω δεδομένα. Επίσης, δείτε παρακάτω στην ενότητα “Τα δικαιώματά σας” για μια περιγραφή του δικαιώματος διαγραφής που έχετε.

Ελεγκτής δεδομένων και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων

Εάν διαμένετε σε μια χώρα εντός του Ε.Ο.Χ., στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ελβετία, τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγονται από την Garmin ελέγχονται από την Garmin Würzburg GmbH, η οποία έχει έδρα στη διεύθυνση Beethovenstraße 1a+b, 97080 Würzburg, Γερμανία. Ο υπεύθυνος προστασίας προσωπικών δεδομένων για την Ε.Ε. της εταιρείας έχει έδρα στην ίδια διεύθυνση και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στη διεύθυνση email [email protected]

Εάν διαμένετε εκτός του Ε.Ο.Χ., του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελβετίας, τα προσωπικά δεδομένα που συλλέγονται από την Garmin ελέγχονται από την Garmin International, Inc., 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στη διεύθυνση [email protected]

Τα δικαιώματά σας

Εάν διαμένετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή το Ηνωμένο Βασίλειο, έχετε το δικαίωμα, υπό τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων (ΓΚΠΔ) ή του Νόμου περί προστασίας δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου του 2018, να ζητήσετε από την Garmin πρόσβαση σε και διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας, φορητότητα των δεδομένων, περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών δεδομένων, να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, καθώς και να υποβάλετε μια καταγγελία σε μια εποπτική αρχή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα δικαιώματα, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα [σελίδα "Τα δικαιώματά μου"] της Ευρωπαϊκής Επιτροπής (https://ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/reform/rights-citizens/my-rights_en/ "σελίδα Τα δικαιώματά μου") σχετικά με το Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων, η οποία είναι διαθέσιμη σε αρκετές γλώσσες. Εάν διαμένετε εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης και του Ηνωμένου Βασιλείου, μπορεί να έχετε παρόμοια δικαιώματα σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία.

Για να ζητήσετε πρόσβαση ή διόρθωση, φορητότητα ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας, ή για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας FltPlan, επικοινωνήστε μαζί μας στη διεύθυνση [email protected].

Εάν διαμένετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή στο Ηνωμένο Βασίλειο και επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για περιορισμό ή άρνηση της επεξεργασίας, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων της εταιρείας για την Ε.Ε. στην Garmin Würzburg GmbH στη διεύθυνση Beethovenstraße 1a+b, 97080 Würzburg, Γερμανία ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected]. Εάν δεν διαμένετε στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή στο Ηνωμένο Βασίλειο αλλά πιστεύετε ότι έχετε το δικαίωμα περιορισμού ή άρνησης της επεξεργασίας σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία, επικοινωνήστε με την Garmin International, Inc. στη διεύθυνση [email protected]

Σημείωση για τους κατοίκους της Καλιφόρνια σχετικά με πρακτικές και δικαιώματα περί απορρήτου

Εάν είστε κάτοικος της Καλιφόρνια, η νομοθεσία της Καλιφόρνια μπορεί να σας παρέχει πρόσθετα δικαιώματα όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματά σας περί απορρήτου βάσει της νομοθεσίας της Καλιφόρνια, μπορείτε να ανατρέξετε στη Δήλωση απορρήτου CCPA.

Όλα τα εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.