Bij sporten blijf ikzelf mijn grootste concurrent

Bij het sporten

blijf ikzelf mijn grootste concurrent.

En dan nog, ik beschouw mezelf niet als tegenpartij maar als medestander. Kortom, een ander perspectief op competitie. Zonder druk, op mijn eigen ritme. Elke dag weer iets beter: een stap meer, die extra kilometer, een toertje erbij, mijn doel bestaat eruit beter te doen maar me vooral beter te voelen. Beat Yesterday : vandaag beter dan gisteren en morgen nog net iets beter. Daarom draag ik een activity tracker; hij registreert elk aspect van mijn progressie, ieder succes, elke dag opnieuw. Of ik nu ga lopen rond het meer, roeien in de fitnesszaal of de trap oploop in plaats van de lift te gebruiken. Hij moedigt me aan, maakt me fier en dat succes deel ik al te graag op Facebook.

En als het tijd is om even wat te bewegen of om te gaan slapen om mijn slaapritme te respecteren, dan krijg ik een kleine herinnering.

Zo breek ik elke dag weer een nieuw record,
het mijne.

garmin.com/vivo