ActiveCaptain-yhteisön, ActiveCaptain-mobiilisovelluksen, OnDeckin, HomePortin ja Garmin QuickDraw -yhteisön tietosuojakäytäntö

Päivitetty viimeksi: 15.syyskuu.2020

Tarkista aiempi käytäntö

Garmin arvostaa yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojakäytäntö on laadittu antamaan tietoja siitä, miten me ja tytäryhtiömme, Garmin Services, Inc. ("Garmin Services"), käsittelemme henkilötietojasi, kun käytät veneilysivustojamme ja -sovelluksiamme.

Muita Garmin-sivustoja, -sovelluksia ja -tuotteita, jotka eivät sisällä linkkiä tähän tietosuojakäytäntöön, vaan johonkin toiseen Garmin-tietosuojakäytäntöön, koskee kyseinen tietosuojakäytäntö.

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavaan luonnolliseen henkilöön.

Voit siirtyä tiettyyn tämän tietosuojakäytännön osaan valitsemalla linkin alta:

Garminin käsittelemien henkilötietojen luokat

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun luot Garmin-tilin:

Kun luot Garmin-tilin, pyydämme sähköpostiosoitteesi ja nimesi. Jos haluat, voit ilmoittaa meille vain etunimesi tai lempinimesi.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

(a) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi, koska käytät sitä ja salasanaa kirjautuessasi tilillesi. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että tilisi suojeleminen on Garminin edun mukaista.

(b) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen lähettää sinulle tärkeitä tietoja Garmin-tuotteistasi, -sovelluksistasi tai -tilistäsi, kuten tärkeitä turvallisuustietoja tai tietoja olennaisista muutoksista tähän tietosuojakäytäntöön. Antamasi nimi liitetään tiliprofiiliisi, ja se näkyy, kun lähetät kommentteja. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi ja nimesi käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota sinulle tärkeitä turvallisuustietoja tai muita tietoja Garmin-tuotteistasi, -sovelluksistasi tai -tilistäsi tai tietoja olennaisista muutoksista tähän tietosuojakäytäntöön sekä mahdollisuuden pitää yhteyttä muihin Garmin-käyttäjiin.

(c) Jos hyväksyt, että Garmin lähettää sinulle markkinointitietoja, Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen lähettää sinulle markkinointitietoja Garmin-tuotteista ja -sovelluksista. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on antamasi lupa. Voit peruuttaa suostumuksen milloin tahansa muuttamalla (asetuksia)[https://www.garmin.com/fi-FI/account/] Garmin-tililläsi tai valitsemalla markkinointiviestin lopussa olevan tilauksen peruutuslinkin. Garminilta saamasi markkinointiviestit perustuvat Garmin-tilisi asetuksiin, IP-osoitteesi sijaintiin, Garmin-tilillesi lisäämiesi Garmin-laitteiden tyyppiin ja mahdollisiin Garmin-tililläsi oleviin tilauksiin. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista vähentää kullekin asiakkaalle lähetettyjen markkinointiviestien määrää valitsemalla, ketkä asiakkaat saavat minkäkin viestin, sen sijasta, että kaikki viestit lähetettäisiin kaikille asiakkaille, jotka ovat hyväksyneet markkinointiviestit.

(d) Garmin käsittelee sähköpostiosoitteesi myös sen liittämiseksi Garmin-tiliisi, kun olet yhteydessä asiakastukemme edustajiin. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on etumme mukaista tarjota laadukasta asiakastukea.

(e) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen ilmoittaa asiakkaille käyttöehtojen rikkomuksista. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on etumme mukaista varmistaa laadukas käyttäjäkokemus kaikille asiakkaille ja varmistaa, että käyttöehtoja noudatetaan.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun olet yhteydessä Garminiin:

Kun olet yhteydessä asiakastukemme edustajiin sähköpostitse, puhelimitse, verkossa tai henkilökohtaisesti, saatamme kerätä henkilötietoja, kuten nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja toivomuksesi yhteydenottotavasta sekä omistamiesi Garmin-tuotteiden tietoja, kuten sarjanumerot ja ostopäivät. Lisäksi saatamme luoda tapahtumalokeja, joiden avulla voidaan ratkaista tuotteen tai sovelluksen suorituskykyyn liittyviä ongelmia, sekä tallentaa tietoja tuki- tai palveluongelmasta. Asiakastuen parantamiseksi saatamme lisäksi tallentaa ja tarkistaa sovellettavien lakien mukaan keskusteluja asiakastuen edustajien kanssa ja analysoida palautetta, jota saamme vapaaehtoisista asiakaskyselyistä. Asiakastukemme edustajat voivat kirjautua tarvittaessa luvallasi Garmin-tilillesi ongelman vianmääritystä ja ratkaisemista varten.

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

Käytämme näitä tietoja asiakas- ja tuotetuen toimittamiseen sekä tuotetukemme laadun ja tyyppien seurantaan. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota laadukasta tuotetukea. Oikeudellinen peruste kirjautumiseen tarvittaessa Garmin-tilillesi vianmääritystä ja ongelman ratkaisemista varten on antamasi lupa, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun osallistut ActiveCaptain-yhteisön toimintaan sivustossa tai mobiilisovelluksessa:

Kun lisäät arvosteluja tai kommentteja merkintöihin, käsittelemme kapteeninimeäsi, josta tunnistamme arvostelun tai kommentin kirjoittajan. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on antamasi lupa. Voit peruuttaa antamasi luvan milloin tahansa poistamalla arvostelun, kommentin tai Garmin-tilisi. Kun saat pisteitä osallistumisestasi, käsittelemme sähköpostiosoitettasi, jotta voimme lisätä pisteet Garmin-tilillesi. Lisäksi käsittelemme kapteeninimeäsi, jotta voimme näyttää keräämiesi pisteiden määrän. Kun äänestät arviota tai kommenttia, käsittelemme sähköpostiosoitteesi, jotta voimme varmistaa, että äänesi lasketaan vain kerran.

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista palkita käyttäjiä aktiivisesta osallistumisesta ActiveCaptain-yhteisön toimintaan.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun osallistut Garmin Quickdraw -yhteisön toimintaan sivustossa tai mobiilisovelluksessa:

Kun lataat mittaustietoja Garmin Quickdraw -yhteisöön, käsittelemme kyseisten tietojen sisältämiä sijaintitietoja voidaksemme lisätä tiedot Garmin Quickdraw -yhteisössä käytettävissä oleviin Garmin Quickdraw -karttatietoihin. Lisäksi kun haet karttatietoja tietyltä alueelta, käsittelemme antamaasi sijaintia voidaksemme etsiä karttatietoja määritetyltä alueelta.

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on sopimuksen täytäntöönpaneminen.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun ostat, rekisteröit tai päivität karttoja tai laitteita:

Kun ostat, rekisteröit tai päivität karttoja tai laitteita, käsittelemme todennustunnisteita ja laitteen tietoja, kuten laitteen tunnisteita.

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

(a) Kun rekisteröit jälleenmyyjältä ostetun karttakortin tai ostat karttoja mobiililaitteen sovelluskaupasta, käsittelemme tunnistetietoja ja laitteen tietoja voidaksemme aktivoida ostamasi tuotteen ja sallia sisällön lataamisen. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on sopimuksen täytäntöönpaneminen.

(b) Kun rekisteröit karttaplotterin, sisäisiä karttoja tai lisälaitteita automaattisesti tai manuaalisesti, käsittelemme tunnistetietojasi ja laitteidesi tunnuksia voidaksemme rekisteröidä tuotteet tilillesi. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota laadukasta asiakastukea ja takuupalvelua.

(c) Kun yhdistät laitteeseen sovelluksen kautta, käsittelemme laitteen tiedot, kuten osanumeron ja laiteohjelmistoversion, jotta voimme kertoa sinulle mahdollisista päivityksistä. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota sinulle päivitetty laiteohjelmisto ja laadukas tuotteen käyttökokemus.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun synkronoit tietosi Garmin-tilillesi:

Kun lataa reittipisteet ja reitit Garmin-tilillesi, käsittelemme nämä tiedot, jotta tiedot synkronoidaan kaikkien laitteidesi välillä.

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on sopimuksen täytäntöönpaneminen.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun varaat yrityksesi ActiveCaptain Business Program -ohjelmassa:

Kun varaat yrityksesi ActiveCaptain Business Program -ohjelmassa, pyydämme sinua ilmoittamaan ActiveCaptain-tilisi tiedot ja nimesi. Jos haluat myöntää tai perua muiden yrityskäyttäjien käyttöoikeuden, pyydämme sinua antamaan heidän ActiveCaptain-nimensä.

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

Garmin käsittelee ActiveCaptain-tilisi tietoja ja nimeäsi yrityksen ja siihen liittyvien kohdepisteiden yhdistämiseen tiliisi ActiveCaptain-yhteisössä. Garmin käsittelee käyttöoikeuden saavien tai menettävien lisäyrityskäyttäjien ActiveCaptain-nimiä liittyvien kohdepisteiden hallinnan, esimerkiksi kampanjoiden tai mainosten lisäämisen tai poistamisen, hallinnan takia. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste sopimuksen täytäntöönpaneminen.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun ostat tilauksen:

Kun ostat tilauksen, esimerkiksi OnDeckin tai ActiveCaptain-yritysohjelman, keräämme tietoja, kuten nimesi, yrityksesi nimen, sähköpostiosoitteen, laskutusosoitteen ja puhelinnumeron. Kolmas osapuoli, WorldPay, käsittelee maksukorttisi tiedot, kun ostat tilauksen. Suosittelemme, että tutustut perusteellisesti WorldPayn tietosuojakäytäntöön.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

(a) Garmin Services käsittelee sähköpostiosoitettasi voidakseen liittää sen tilaukseesi ja lähettää sinulle laskutus- ja muita tilaukseesi liittyviä tietoja. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on tilaussopimuksen täytäntöönpaneminen.

(b) Garmin Services käsittelee sähköpostiosoitettasi voidakseen lähettää sinulle tilaajan tietojen säilyttämistä koskevia sähköpostiviestejä, jos asut Yhdysvalloissa etkä kiellä kyseisten sähköpostiviestien vastaanottamista tai jos asut Yhdysvaltojen ulkopuolella ja tilaat kyseisiä sähköpostiviestejä. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on antamasi lupa, jonka voit peruuttaa milloin tahansa.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun käytät OnDeck-tuotetta ja -palveluja:

Kun käytät OnDeck-palvelua, voimme kerätä tietoja, kuten tiettyjen yhteyshenkilöiden tai omistajien nimet, sähköpostiosoitteet tai puhelinnumerot.

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

Garmin käsittelee tietoja tietyistä yhteyshenkilöistäsi tai omistajistasi lähettääkseen ilmoituksia tililläsi määrittämälläsi tavalla. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on tilaussopimuksen täytäntöönpaneminen.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun joku lisää sinut hätäyhteyshenkilöksi Garmin-tilillään:

Jos Garmin-käyttäjä lisää sinut hätäyhteyshenkilöksi Garmin-tililleen, hän ilmoittaa meille puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

Näiden tietojen avulla ilmoitamme sinulle kyseiseen Garmin-käyttäjään liittyvistä tapahtumista. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelyyn näitä tarkoituksia varten on se, että on Garminin edun mukaista antaa käyttäjille mahdollisuus ilmoittaa hätäyhteyshenkilöilleen itseään koskevasta tapahtumasta, jossa he tarvitsevat apua.

Henkilötietojen vastaanottajien luokat

Hätäyhteyshenkilösi:

Jos ilmoitat Garminille hätäyhteyshenkilöitä, joita käytetään, kun onnettomuus havaitaan tai siitä ilmoitetaan ja osallistut tapahtumaan, jonka Garmin-laitteesi havaitsee, ilmoitamme tapahtumaan liittyviä tietoja, kuten sijainnin, valitsemillesi hätäyhteyshenkilöille tekstiviestillä tai sähköpostitse.

ActiveCaptain-yritysomistajat:

Jos käytät linkkiä, joka on annettu varatun yrityksen kohdepisteessä, esimerkiksi Ota meihin yhteyttä- tai Tykkää meistä Facebookissa -painiketta, yrityksen omistaja voi kerätä henkilötietoja, kun sinut on ohjattu linkin kohteeseen. Suosittelemme, että tutustut perusteellisesti kohdesivujen tietosuojakäytäntöihin. Yritysten omistajille toimitetaan päivittäin heidän varattujen yritystensä kohdepisteiden koosteet kohdepisteiden näytöistä.

Palveluntarjoajat:

Garmin Services käyttää Googlen osoitteentarkistusta varmistaakseen, että laskutusosoitteet on annettu oikein määritettäessä tilauspalveluja. Garmin Services voi myös käyttää kolmansia osapuolia velkaantuneiden tilien velkojen perimispalveluissa.

Muu luovutus:

Saatamme luovuttaa Henkilötietojasi muille: (a) jos meillä on siihen lupasi, (b) jotta voimme noudattaa voimassa olevaa haastetta, oikeuden määräystä, lakia tai muuta lakivelvoitetta, (c) jotta voimme noudattaa käyttöehtojamme tai käytäntöjämme tai (d) voidaksemme käyttää tarvittaessa saatavilla olevia oikeuskeinoja tai puolustaa oikeudellisia vaateita.

Lisäksi voimme siirtää henkilötietosi tytäryhtiölle tai kolmannelle osapuolelle Garminin liiketoiminnan tai sen osien, omaisuuden tai osakkeiden uudelleenorganisoinnissa, fuusiossa, myynnissä, yhteisyrityksessä, siirrossa tai muussa luovutuksessa (mukaan lukien konkurssi tai vastaava tilanne), kunhan kyseisellä taholla, jolle siirrämme henkilötietoja, ei ole lupaa käsitellä henkilötietojasi muutoin kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvatuilla tavoilla ilman erillistä ilmoitusta ja, jos sovellettavat lait sitä edellyttävät, ilman lupaasi.

Henkilötietojen siirrot

Garmin on maailmanlaajuinen yritys. Jotta voimme tarjota tuotteitamme, sovelluksiamme ja palvelujamme, meidän tarvitsee ehkä siirtää henkilötietojasi muissa maissa sijaitseville Garmin-yrityksille. Näytä Garminin omistamat yritykset. Jos asut Kiinan ulkopuolella ja luot Garmin-tilin, lisäät tiliprofiiliisi henkilötietoja tai lataat tietoja Garmin-tililleen, henkilötietosi kerätään ja tallennetaan Garmin International Inc:n palvelimiin Yhdysvalloissa ja Garmin (Europe) Ltd:n palvelimissa Isossa-Britanniassa. Jos asut Kiinassa ja luot Garmin-tilin, lisäät tiliprofiiliisi henkilötietoja tai lataat tietoja Garmin-tililleen, henkilötietosi kerätään ja tallennetaan Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd:n palvelimiin Kiinassa.

Euroopan talousalueella (”ETA”), Isossa-Britanniassa (”Iso-Britannia”) tai Sveitsissä asuvien henkilöiden henkilötietoja hallinnoi Garmin Würzburg GmbH, ja niitä käsittelevät Garmin International, Inc., Garmin Services, Inc. ja Garmin AT, Inc.

Garmin International, Inc., Garmin Services, Inc. ja Garmin AT, Inc. noudattavat EU:n ja Yhdysvaltain sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain välisiä Privacy Shield -periaatteita, jotka koskevat henkilötietojen keräämistä, käyttämistä, jakamista ja säilyttämistä ETA:n, Ison-Britannian ja Sveitsin alueelta, kuten EU:n ja Yhdysvaltain sekä Sveitsin ja Yhdysvaltain Privacy Shield -sertifioinnissa on kuvattu. Katso lisätietoja Privacy Shield -sopimuksesta täältä.

Garmin International, Inc:n, Garmin Services, Inc:n ja Garmin AT, Inc:n toimintaa valvoo Yhdysvaltain FTC (Federal Trade Commission), ja ne vastaavat kolmansille osapuolille siirretyistä henkilötiedoista, joita kyseiset kolmannet osapuolet käsittelevät puolestamme. Jos haluat tehdä valituksen siitä, miten noudatamme Privacy Shield -sopimusta, lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected] Voit toimittaa huomautuksen myös valitsemallemme puolueettomalle riitojen ratkaisutaholle (JAMS) ja joissakin tapauksissa käynnistää Privacy Shield -välimiesmenettelyn.

Kaikkien Garmin-yritysten on noudatettava tässä tietosuojakäytännössä määritettyjä yksityisyyskäytäntöjä.

Evästeet ja vastaavat tekniikat

Sivustot:

Jotta voimme analysoida Garmin-sivustojen käyttöä, kerätä koottuja tilastotietoja sivuston käytöstä ja vastausasteesta, diagnosoida Garminin palvelimien ongelmia ja hallinnoida Garmin-sivustoja, keräämme kolmansien osapuolten analyysipalveluntoimittajien avulla tiettyjä tietoja, kun käytät sivustoamme. Tiedot sisältävät IP-osoitteen, laitteen maantieteellisen sijainnin, selaimen tyypin, selaimen kielen, pyynnön päiväyksen ja kellonajan, käyntiajat, sivun katselukerrat ja napsauttamasi sivuelementit (kuten linkit). Saatamme käyttää sivustoissamme tai sähköpostiviesteissämme evästeitä, jäljitteitä (pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä ja kirkkaita GIF-kuvia) tai muita vastaavia työkaluja kyseisten tietojen keräämiseen ja analysointiin. Näiden tietojen avulla pystymme tarjoamaan sivustossamme entistä parempaa, asianmukaisempaa sisältöä, tunnistamaan ja korjaamaan ongelmia ja parantamaan sivuston yleistä käyttökokemusta.

Jos et halua, että tietoja kerätään näillä tekniikoilla, voit kieltää monia näistä tekniikoista automaattisesti useimmissa selaimissa tai estää tai sallia niitä halutessasi.

Jos lisäksi asut Euroopan unionin alueella tai muulla oikeudenkäyttöalueella, jolla edellytetään lupaasi näiden tekniikoiden käyttämiseen sivustoissamme, voit määrittää evästeasetuksesi sivustoissa. Osa evästeistä on kuitenkin pakollisia sivuston keskeisten toimintojen käyttämiseksi. Kyseisiä evästeitä ei voi poistaa käytöstä.

HomePort, OnDeck ja BaseCamp:

Keräämme käyttäjiltä tietoja myös HomePort, OnDeck- ja BaseCamp-sovellusten käytöstä. Kerättävät analyysitiedot sisältävät päiväyksen ja kellonajan, jolloin sovellus käyttää palvelimiamme, ohjelmistoversion, laitteen sijainnin, kieliasetuksen, tiedot sovellukseen ladatuista tiedoista ja tiedostoista sekä käyttäjän toiminnasta (esimerkiksi käytetyistä ominaisuuksista ja käyttötiheydestä), laitteen tilatiedot, laitteen mallin, laitteiston ja käyttöjärjestelmän tiedot sekä sovelluksen toimintaan liittyvät tiedot. Garmin käyttää näitä tietoja sovellusten laadun ja toimintojen parantamiseen, käyttäjille hyödyllisten tuotteiden ja ominaisuuksien kehittämiseen ja markkinointiin sekä sovellusten vakausongelmien ja muiden käytettävyysongelmien tunnistamiseen ja korjaamiseen mahdollisimman nopeasti.

Oikeudellinen peruste näiden analyysitietojen käsittelemiseen on se, että on Garminin edun mukaista tietää, miten asiakkaamme käyttävät tuotteitamme, sovelluksiamme ja sivustojamme, jotta voimme parantaa niiden käyttökokemusta ja toimintoja.

Käytämme tällä hetkellä esimerkiksi seuraavia kolmannen osapuolen analyysipalveluja ja vastaavia:

Analyysipalvelut:

  • Google: Seuraamme Google Analytics- ja Google Data Studio -palvelujen avulla sivustotilastoja sekä käyttäjien väestötietoja, kiinnostuksen kohteita ja sivustoissa tekemiä toimintoja. Google Search Consolen avulla näemme, miten sivustomme käyttäjät löytävät sivustomme, ja parannamme sillä hakukoneoptimointiamme. Lue lisätietoja siitä, miten näitä analyysitietoja voidaan käyttää, miten voit hallinnoida tietojesi käyttämistä ja miten voit kieltää Google Analyticsia käyttämästä tietojasi.

  • HockeyApp; Firebase (Crashlytics): Microsoftin HockeyApp-palvelu ja Googlen Firebase (Crashlytics) -palvelu näyttävät, miten Garminin sovelluksia käytetään, jotta voimme parantaa käyttökokemusta sekä tunnistaa ja ratkaista sovelluksen kaatumisen perimmäisiä syitä.

  • Flurry: Flurry (Yahoon palvelu) näyttää, miten Garmin-mobiilisovelluksia (kuten Garmin ActiveCaptain -sovellusta) käytetään. Käytämme näitä tietoja käyttökokemuksen parantamiseen.

  • Hotjar: Tämä sivusto käyttää Hotjar-verkkoanalytiikkaa. Hotjarin avulla voimme mitata ja arvioida sivuston käyttötapoja, kuten hiiren napsautuksia ja liikkeitä, näppäinpainalluksia (pois lukien tiedot, joista henkilö voidaan tunnistaa), vieritystoimintoja, sivuja, joilla käyttäjät ovat vierailleet, sekä sivustossa tehtyjä toimintoja. Lisätietoja on Hotjarin tietosuojakäytännössä. Voit kieltää Hotjaria seuraamasta sivuston käyttöäsi.

  • Loggly; Datadog; New Relic: Käytämme Loggly (SolarWinds-palvelu)-, Datadog- ja New Relic -palvelun avulla keräämiämme tietoja mobiilisovellustemme ja sivustojemme käytön seuraamiseen, käyttökokemuksen parantamiseen ja ongelmien vianmääritykseen.

Tag Management:

Garmin käyttää Tealium IQ Tag Management -palvelua sivuston käytön mittaukseen käyttämiensä analyysipalvelujen sekä eväste- ja pikselitunnistetekniikoiden hallintaan. Tealium saa näiden palvelujen toimittamista varten Garminin sivustojen käyttäjiä koskevat perustason palvelinlokitiedot (kuten IP-osoitteen sekä selaimen ja käyttöjärjestelmän tiedot).

Tietosuojakäytännön päivitykset

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain uusien tuotteiden ja sovellusten lisäämisen, nykyisen valikoimamme kehittämisen sekä tekniikoiden ja lakien muuttumisen vuoksi. Käyttäjä voi tarkistaa tämän tietosuojakäytännön viimeisen muutospäivän sivun yläreunan kohdasta Päivitetty viimeksi. Kaikki muutokset tulevat voimaan, kun muutettu tietosuojakäytäntö on julkaistu.

Ilmoitamme käyttäjälle, jos teemme merkittäviä muutoksia, ja pyydämme käyttäjältä luvan, jos sovellettava laki siihen velvoittaa. Muutoksia koskeva ilmoitus toimitetaan sähköpostitse tai julkaistaan Garmin Connect -sivustossa tai vívofit jr. -sovelluksen kautta.

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietosi niin kauan kuin Garmin-tilisi on aktiivinen. Lisätietoja oikeudestasi tietojesi poistamiseen on jäljempänä kohdassa Oikeutesi.

Tietoja valvova taho ja tietosuojavaltuutettu

Jos asut Euroopan talousalueella, Isossa-Britanniassa tai Sveitsissä, Garminin keräämiä henkilötietojasi hallinnoi Garmin Würzburg GmbH, jonka osoite on Beethovenstraße 1a+b, 97080 Würzburg (Saksa). Yhtiön EU:n alueen tietosuojavastaava toimii samassa osoitteessa, ja häneen saa yhteyden sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Jos asut Kiinassa, Garminin keräämiä henkilötietojasi hallinnoi Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd., jonka osoite on 37F, Tower A, New CHJ International Business Center, No 391, Guiping Road, Xuhui District, Shanghai 200233, China ja johon saa yhteyden myös sähköpostitse: [email protected]

Jos et asu Euroopan talousalueella, Isossa-Britanniassa, Sveitsissä tai Kiinassa, Garminin keräämiä henkilötietoja hallinnoi Garmin International Inc., jonka osoite on 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062 ja johon saa yhteyden myös sähköpostitse: [email protected]

Oikeutesi

Jos asut Euroopan unionissa tai Isossa-Britanniassa, sinulla on yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation) tai Ison-Britannian Data Protection Act 2018 -asetuksen mukainen oikeus pyytää Garminilta oikeutta henkilötietojesi käyttämiseen, korjaamiseen tai poistamiseen, tietojen siirtämiseen, henkilötietojesi käsittelemisen rajoittamiseen, henkilötietojesi käsittelemisen vastustamiseen ja valituksen tekemiseen valvontaviranomaiselle. Lisätietoja näistä oikeuksista on Euroopan komission Oikeuteni-sivulla "Oikeuteni-sivulla") , jossa käsitellään GDPR-asetusta ja joka on saatavilla useilla kielillä. Jos et asu Euroopan unionissa tai Isossa-Britanniassa, sinulla voi olla vastaavia paikallisten lakien mukaisia oikeuksia.

Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi, pyytää korjaamaan, siirtämään tai poistamaan ne tai poistaa Garmin-tilisi tilinhallintakeskuksessa.

Jos asut Euroopan unionissa tai Isossa-Britanniassa ja haluat käyttää oikeuttasi rajoittaa tai vastustaa tietojesi käsittelyä, ota yhteys Garminin EU:n alueen tietosuojavaltuutettuun, joka toimii Garmin Würzburg GmbH:ssa osoitteessa Beethovenstraße 1 A & B, 97080 Würzburg, tai lähetä sähköpostia osoitteeseen [email protected]

Jos asut Kiinassa ja haluat käyttää rekisteröidyn oikeuksiasi, ota yhteyttä Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd:hen sähköpostiosoitteeseen [email protected]

Jos et asu Euroopan unionissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Kiinassa, mutta uskot, että sinulla on oikeus käyttää näitä tai muita oikeuksia paikallisen lainsäädännön nojalla, ota yhteyttä Garmin International, Inc:iin osoitteessa [email protected]

Ilmoitus Kalifornian asukkaille yksityisyyden suojan käytännöistä ja oikeuksista

Jos asut Kaliforniassa, sinulla saattaa olla Kalifornian lainsäädännön mukaisia henkilötietojasi koskevia lisäoikeuksia. Voit lukea lisää yksityisyyden oikeuksista Kaliforniassa CCPA-yksityisyysilmoituksesta.

Kaikki tavaramerkit kuuluvat omistajilleen.