Tietosuojakäytäntö

Päivitetty viimeksi: 10.5.2022

Garmin arvostaa yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää tietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun luot Garmin-tilin, olet yhteydessä asiakastukeemme, teet ostoksen jostakin kaupastamme, käytät sivustoa osoitteessa Garmin.com tai muita Garminin sivustoja taikka käytät Garmin-sovelluksia, jotka sisältävät linkin tähän tietosuojakäytäntöön.

Muut Garminin sivustot, sovellukset ja tuotteet, jotka sisältävät linkin johonkin muuhun Garminin tietosuojakäytäntöön, ovat kyseisen tietosuojakäytännön alaisia. Esimerkiksi Garmin Connectille ja sen kanssa yhteensopiville puettaville Garmin-laitteille ja muille laitteille on oma tietosuojakäytäntönsä. Katso muut tietosuojakäytäntömme napsauttamalla tätä.

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavissa olevaan luonnolliseen henkilöön. Hallintoalueeseesi liittyviä lisätietoja saatetaan toimittaa erillisessä asiakirjassa. Katso Oikeutesi-kohdasta lisäkäytäntömme, jotka saattavat koskea sinua. Oikeudellinen peruste tässä tietosuojakäytännössä mainittujen henkilötietojen käsittelemiseen perustuu EU:n yleiseen tietosuoja-asetukseen (”GDPR”) ja muiden hallintoalueiden lakeihin, joilla on vastaava peruste.

Voit siirtyä tiettyyn tämän tietosuojakäytännön osioon valitsemalla linkin alta:

Garminin käsittelemien henkilötietojen luokat

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun luot Garmin-tilin:

Kun luot Garmin-tilin, pyydämme sähköpostiosoitteesi, nimesi ja salasanasi. Jos haluat, voit ilmoittaa meille vain etunimesi tai lempinimesi. Saatamme pyytää myös matkapuhelinnumeroasi.

TARKOITUKSET JA OIKEUDELLISET PERUSTEET:

(a) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi, koska käytät niitä kirjautuessasi tilillesi. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi ja salasanasi käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että tilisi suojeleminen on Garminin edun mukaista. Jos otat käyttöön kaksivaiheisen todennuksen, Garmin käsittelee matkapuhelinnumeroasi tai sähköpostiosoitettasi turvakoodin lähettämistä varten tekstiviestillä tai sähköpostitse. Oikeudellinen peruste kyseisten tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että tilisi suojeleminen on Garminin edun mukaista. Jos asut Manner-Kiinassa, Garmin käsittelee matkapuhelinnumeroasi todellisen nimen todennusta varten.

(b) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen lähettää sinulle tärkeitä tietoja Garmin-tuotteistasi, -palveluistasi, -sovelluksistasi tai -tilistäsi, kuten tärkeitä turvallisuustietoja tai tietoja olennaisista muutoksista tähän tietosuojakäytäntöön. Antamasi nimi liitetään tiliprofiiliisi, ja se näkyy, kun lähetät kommentteja tai muuta materiaalia Garminin sivustossa tai sovelluksessa taikka pidät yhteyttä muihin Garmin-käyttäjiin. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi ja nimesi käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota sinulle tärkeitä turvallisuustietoja tai muita tietoja Garmin-tuotteistasi, -palveluistasi, -sovelluksistasi tai -tilistäsi tai tietoja olennaisista muutoksista tähän tietosuojakäytäntöön sekä mahdollisuuden pitää yhteyttä muihin Garmin-käyttäjiin.

(c) Jos hyväksyt, että Garmin lähettää sinulle markkinointitietoja, Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen lähettää sinulle markkinointitietoja Garmin-tuotteista, -palveluista ja -sovelluksista sekä uutiskirjeitä. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on antamasi lupa. Voit peruuttaa suostumuksesi milloin tahansa muuttamalla Garmin-tilisi asetuksia tai valitsemalla markkinointiviestin lopussa olevan tilauksen peruutuslinkin. Garminilta saamasi markkinointiviestit perustuvat Garmin-tilisi asetuksiin, IP-osoitteesi sijaintiin, Garmin-tilillesi lisäämiesi Garmin-laitteiden tyyppiin ja mahdollisiin Garmin-tililläsi oleviin tilauksiin. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista vähentää kullekin asiakkaalle lähetettyjen markkinointiviestien määrää valitsemalla, ketkä asiakkaat saavat minkäkin viestin, sen sijasta, että kaikki viestit lähetettäisiin kaikille asiakkaille, jotka ovat hyväksyneet markkinointiviestit. Jos asut Manner-Kiinassa, Garmin saattaa lähettää sinulle markkinointiviestintää tekstiviestillä käyttäen matkapuhelinnumeroasi.

(d) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös sen liittämiseksi Garmin-tiliisi, kun olet yhteydessä asiakastukemme edustajiin. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on etumme mukaista tarjota laadukasta asiakastukea.

(e) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen ilmoittaa asiakkaille käyttöehtojen rikkomuksista. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on etumme mukaista varmistaa laadukas käyttäjäkokemus kaikille asiakkaille ja varmistaa, että käyttöehtoja noudatetaan.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun synkronoit Garmin-laitteen:

Kun synkronoit laitteesi Garmin Expressin kautta, kirjaamme aina siirron tiedot, kuten synkronoinnissa käytetyn IP-osoitteen, synkronointiajan ja -päivän, kaatumis-/diagnostiikkalokit, laitteen maantieteellisen sijainnin, tietoja laitteesta, tietoja synkronointiin käytetystä verkosta (kuten Wi-Fi- tai matkapuhelinverkosta) ja laitteen akun varaustason.

TARKOITUS JA OIKEUDELLINEN PERUSTE:

Käsittelemme näitä tietoja, jotta voimme tunnistaa ja korjata virheitä tai synkronointiongelmia. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista korjata virheet tai synkronointiongelmat ja tarjota laadukasta tuotetukea.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun olet yhteydessä Garminiin:

Kun olet yhteydessä asiakastukemme edustajiin sähköpostitse, puhelimitse, verkossa tai henkilökohtaisesti, saatamme kerätä henkilötietoja, kuten nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja toivomuksesi yhteydenottotavasta, omistamiesi Garmin-tuotteiden tietoja, kuten sarjanumerot ja ostopäivät, sekä tiedot ostamistasi tilauksista. Lisäksi saatamme luoda tapahtumalokeja, joiden avulla voidaan ratkaista tuotteen tai sovelluksen suorituskykyyn liittyviä ongelmia, sekä tallentaa tietoja tuki- tai palveluongelmasta. Asiakastuen parantamiseksi saatamme lisäksi tallentaa ja tarkistaa sovellettavien lakien mukaan keskusteluja asiakastuen edustajien kanssa ja analysoida palautetta, jota saamme vapaaehtoisista asiakaskyselyistä. Asiakastukemme edustajat voivat kirjautua tarvittaessa luvallasi Garmin-tilillesi ongelman vianmääritystä ja ratkaisemista varten.

TARKOITUKSET JA OIKEUDELLISET PERUSTEET:

Käytämme näitä tietoja asiakas- ja tuotetuen toimittamiseen, asiakas- ja tuotetukemme laadun ja tyyppien seurantaan sekä korjausten, palautusten ja vaihtojen helpottamiseen. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota laadukasta tuotetukea. Oikeudellinen peruste kirjautumiseen tarvittaessa Garmin-tilillesi vianmääritystä ja ongelman ratkaisemista varten on antamasi lupa, jonka voit peruuttaa.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun käytät automaattista Garmin-navigointilaitetta tai -sovellusta:

Jos käytät automaattista Garmin-navigointilaitetta tai -sovellusta ja annat suostumuksesi, Garmin kerää ja lataa laitteestasi erilaisia tietoja, kuten sijainnin, nopeuden, suunnan sekä tallennuksen kellonajan ja päivämäärän. Jos annat kysyttäessä suostumuksesi, Garmin saattaa myös jakaa näitä koostemuotoisia tietoja kolmansille osapuolille liikenne- ja pysäköintiominaisuuden sekä muiden sisällöntoimittajien tarjoamien ominaisuuksien kehittämiseen.

TARKOITUS JA OIKEUDELLINEN PERUSTE:

Tiedot yhdistetään muiden suostumuksensa antaneiden käyttäjien tietojen kanssa, ja niitä käytetään tuotteidemme, palvelujemme ja sovellustemme sekä Garminin tai kolmansien osapuolten toimittamien liikenne- ja pysäköintiominaisuuksien sekä muiden ominaisuuksien kehittämiseen. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelyyn tässä tarkoituksessa on suostumuksesi, jonka voit peruuttaa milloin tahansa Garmin-laitteen tai -sovelluksen asetuksissa.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun ostat tuotteen, palvelun tai tilauksen Garmin-sivustosta tai -sovelluksesta taikka asiakastuen kautta:

Jos ostat jonkin tuotteen, palvelun tai tilauksen Garmin-sivustosta tai -sovelluksesta taikka asiakastuen kautta, Garmin kerää nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Emme tarkastele emmekä säilytä maksukorttitietojasi, vaan niitä käsittelevät kolmansien osapuolten palvelut.

TARKOITUKSET JA OIKEUDELLISET PERUSTEET:

Keräämme nimesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme käsitellä tilauksesi ja viimeistellä ostoksesi. Oikeudellinen peruste nimesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi käsittelyyn näissä tarkoituksissa on sopimuksen täytäntöönpaneminen. Käsittelemme henkilötietojasi myös osana petosten havaitsemisprosesseja. Oikeudellinen peruste henkilötietojesi käsittelyyn tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista suojata Garminia ja asiakkaitamme vilpilliseltä toiminnalta tai sellaisen yrityksiltä. Jos asut Manner-Kiinassa ja valitset markkinointitietojen vastaanottamisen Garminilta, käsittelemme myös puhelinnumeroasi markkinointiviestinnän lähettämistä varten.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun ostat tuotteen Garminin kaupasta:

Kun ostat tuotteen Garmin-kaupasta, saatamme kerätä nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, muita yhteystietoja tai ostoksen tietoja, kuten laskun numeron tai ostetut tuotteet.

TARKOITUKSET JA OIKEUDELLISET PERUSTEET:

Käsittelemme näitä tietoja laskun luomiseen järjestelmissämme veroilmoitustarkoituksiin tai asiakkaan pyynnöstä. Oikeudellinen peruste tietojesi käsittelemiseen laskua varten veroilmoitustarkoituksiin on laillisen velvoitteen täytäntöönpaneminen. Oikeudellinen peruste tietojesi käsittelemiseen laskua varten asiakkaan pyynnöstä on sopimuksen täytäntöönpaneminen.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun käytät Garmin-laitteen tai -sovelluksen sijaintiperustaisia palveluja:

Jos käytät Garmin-sovelluksessa tai -laitteessa sijaintiperustaisia palveluja, kuten säätä, liikennetietoja, polttoainehintoja, elokuvien esitysaikoja ja paikallisia tapahtumia koskevat tiedot, laitteesi fyysinen sijainti kerätään, jotta Garmin tai palveluntarjoajamme voivat tarjota sinulle näitä sijaintiperustaisia palveluja.

TARKOITUS JA OIKEUDELLINEN PERUSTE:

Laitteesi sijainnin käsittelyn tarkoituksena on tarjota sinulle haluamiasi sijaintiperustaisia palveluja. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on sopimuksen täytäntöönpaneminen.

Henkilötietojen vastaanottajien luokat

PALVELUNTARJOAJAT:

Garmin käyttää sähköpostiviestien lähettämiseen kolmansien osapuolten (kuten Adobe ja Twilio-palvelu SendGrid) pilvipalveluja. Kyseiset palvelut seuraavat sähköpostiviesteihin liittyvää toimintaa, kuten sitä, avattiinko viestit, napsautettiinko viesteissä olevia linkkejä ja tehtiinkö linkkien napsauttamisen jälkeen ostoksia. Garmin analysoi näiden tietojen avulla sitä, miten paljon asiakkaat käyttävät sähköpostiviestejä. Garmin käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia myös Garmin Expressin sekä Garmin-sivustojen ja -sovellusten käytön analysointiin ja vastaaviin tarkoituksiin.

Käytämme kolmansien osapuolten maksunkäsittelijöitä alueen ja ostetun tuotteen mukaan. Näitä maksunkäsittelijöitä ovat esimerkiksi Adyen, PayPal, Alipay (vain Manner-Kiina), WeChat Pay, jonka tarjoaa tenpay (vain Manner-Kiina), UnionPay (vain Manner-Kiina), NewebPay, Klarna ja Veritrans. Lisätietoja Adyenista on täällä. Lisäksi käytämme petosten tunnistukseen Visan tarjoamaa Cybersource-ratkaisua, ja kolmansien osapuolten (kuten Googlen tai CDYNEn) tarjoamia osoitetarkistuspalveluja.

Garmin käyttää kolmansien osapuolten palveluntarjoajia ostettujen tuotteiden toimittamiseen asiakkaille. Joillakin alueilla Garmin käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoaja Erplya, joka toimittaa myyntipalvelut kaupassa tehtäviä ostoksia varten. Joillakin alueilla Garmin käyttää kolmatta osapuolta, Narvaria, jotta näet toimitustiedot ja voit seurata tuotteita, joita olet ostanut Garminin sivustosta tai ostanut, korjauttanut tai vaihtanut asiakastuen kautta. Joillakin alueilla Garmin käyttää kolmatta osapuolta, Global Blueta veroalennuspapereiden toimittamiseen asiakkaille pyydettäessä. Lisäksi Garmin käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajaa VHT, joka toimittaa soittopyyntötoiminnot asiakastukea varten. Joissakin maissa saatamme käyttää kolmansia osapuolia tarvittavien raporttien luomiseen asianmukaisille veroviranomaisille.

MUU LUOVUTUS:

Saatamme käsitellä henkilötietojasi ja luovuttaa niitä muille: (a) jos meillä on siihen voimassa oleva lupasi, (b) jotta voimme noudattaa voimassa olevaa haastetta, oikeuden määräystä, lakia tai muuta lakivelvoitetta, (c) jotta voimme noudattaa käyttöehtojamme tai käytäntöjämme tai (d) voidaksemme käyttää tarvittaessa saatavilla olevia oikeuskeinoja tai puolustaa oikeudellisia vaateita.

Lisäksi voimme siirtää henkilötietojasi tytäryhtiölle tai kolmannelle osapuolelle liiketoimintamme tai sen osien, omaisuuden tai osakkeiden uudelleenorganisoinnissa, fuusiossa, myynnissä, yhteisyrityksessä, siirrossa tai muussa luovutuksessa (mukaan lukien konkurssi tai vastaava tilanne), kunhan kyseisellä taholla, jolle siirrämme henkilötietoja, ei ole lupaa käsitellä henkilötietojasi muutoin kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvatuilla tavoilla ilman erillistä ilmoitusta ja, jos sovellettavat lait sitä edellyttävät, ilman lupaasi.

Kansainväliset henkilötietojen siirrot

Garmin on maailmanlaajuinen yritys. Jotta voimme tarjota tuotteitamme, sovelluksiamme ja palvelujamme, meidän tarvitsee ehkä siirtää henkilötietojasi muissa maissa sijaitseville Garminin omistamille yrityksille. Näytä Garminin omistamat yritykset.

Jos asut muualla kuin Manner-Kiinassa ja luot Garmin-tilin, lisäät henkilötietoja tilisi profiiliin tai lataat tietoja Garmin-tilillesi, henkilötietosi kerätään ja ne tallennetaan palvelimiin Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja/tai Australiassa. Jos asut Manner-Kiinassa ja luot Garmin-tilin, lisäät henkilötietoja tilisi profiiliin tai lataat tietoja Garmin-tilillesi, henkilötietosi kerätään ja ne tallennetaan Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd:n palvelimiin Kiinassa.

Euroopan talousalueella (ETA), Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä asuvien henkilöiden henkilötietoja hallinnoi Garmin Würzburg GmbH, ja niitä käsittelevät muut Garminin omistamat yritykset tuen, infrastruktuurin, suojauksen ja muiden olennaisten toimintojen toimittamiseksi. Jos nämä yritykset eivät sijaitse ETA-alueella tai muulla sovellettavan tietosuojalainsäädännön mukaan riittävällä oikeudenkäyttöalueella, Garmin Würzburg GmbH siirtää tiedot hyväksyttyjen mallisopimuslausekkeiden mukaisesti.

Kaikkien Garminin omistamien yritysten on noudatettava tässä tietosuojakäytännössä määritettyjä yksityisyyskäytäntöjä.

Evästeet ja vastaavat tekniikat

Tietoja Garminin evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käytöstä sivustoissamme on evästekäytännössämme.

Seuranta ja analytiikka

Keräämme käyttäjiltä tietoja siitä, miten he käyttävät tuotteitamme, palvelujamme, sivustojamme ja sovelluksiamme. Kerättävät analyysitiedot sisältävät päiväyksen ja kellonajan, jolloin palvelimiamme käytetään, ohjelmisto- tai laiteohjelmistoversion, laitteen sijainnin, kieliasetuksen, tiedot ladatuista tiedoista ja tiedostoista sekä käyttäjän toiminnasta (esimerkiksi käytetyistä ominaisuuksista ja käyttötiheydestä), laitteen tilatiedot, laitteen mallin, laitteiston ja käyttöjärjestelmän tiedot sekä tuotteen, palvelun, sivuston tai sovelluksen toimintaan liittyvät tiedot. Garmin käyttää näitä tietoja tuotteidemme, palvelujemme, sivustojemme tai sovellustemme laadun, suojauksen ja toimintojen parantamiseen, käyttäjille hyödyllisten tuotteiden ja ominaisuuksien kehittämiseen ja markkinointiin sekä vakausongelmien ja muiden käytettävyysongelmien tunnistamiseen ja korjaamiseen mahdollisimman nopeasti.

Oikeudellinen peruste näiden analyysitietojen käsittelemiseen on se, että on Garminin edun mukaista tietää, miten asiakkaamme käyttävät tuotteitamme, palvelujamme, sivustojamme ja sovelluksiamme, jotta voimme parantaa niiden käyttökokemusta ja toimintoja.

Esimerkkejä tällä hetkellä käyttämistämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajista:

  • Google: Google Analytics -palvelun avulla seurataan tilastoja sekä käyttäjien väestötietoja, kiinnostuksen kohteita ja toimintaa. Lue lisää siitä, siitä, miten näitä analyysitietoja voidaan käyttää, miten voit hallinnoida tietojesi käyttämistä ja miten voit kieltää Google Analyticsia käyttämästä tietojasi.

  • Azure Application Insights: Microsoftin Azure Application Insights -palvelusta saamme käyttötietoja, joiden avulla voimme parantaa käyttökokemusta.

  • Microsoft App Center; Firebase (Crashlytics): Microsoft App Center, aiemmin HockeyApp, ja Googlen Firebase (Crashlytics) -palvelu näyttävät käyttäjätietoja, jotta voimme parantaa käyttökokemusta sekä tunnistaa ja ratkaista kaatumisten tai virheiden perimmäisiä syitä.

  • Flurry; Amplitude: käytämme Flurrya ja Amplitudea käytön analysointiin, jotta voimme parantaa käyttökokemusta.

Evästeet ja vastaavat tekniikat -kohdassa on lisätietoja evästeitä käyttävistä seuranta- ja analytiikkapalveluntarjoajista.

YHTEISÖPALVELUT:

Kolmansien osapuolten yhteisöpalvelut, jotka tarjoavat yhteisöpalveluominaisuuksia (esimerkiksi mahdollisuuden etsiä yhteyksiksi lisättäviä kavereita yhteisöpalveluista, kuten Facebookista, Googlesta, QQ:sta tai Sina Weibosta sekä tykätä sivuista) Garmin-tuotteisiin, -palveluihin, -sivustoihin tai -sovelluksiin, saattavat kerätä tietoja siitä, miten tuotteitamme, palvelujamme, sivustojamme tai sovelluksiamme käytetään. Se, miten kolmas osapuoli käyttää kyseisiä tietoja, määräytyy kyseisen yhteisöpalvelun sivustossa nähtävissä olevan tietosuojakäytännön mukaan. Suosittelemme, että tutustut siihen. Tällaiset kolmannet osapuolet saattavat käyttää näitä tapoja ja tietoja omiin käyttötarkoituksiinsa yhdistämällä käyttäjäkohtaisia tuotteidemme, palvelujemme, sivustojemme tai sovellustemme käyttötietoja mahdollisiin käyttäjästä saatavillaan oleviin henkilötietoihin. Lisäksi saatamme saada yhteisöpalveluista analyysitietoja, joiden avulla voimme mitata sisältömme ja mainontamme tehoa yhteisöpalveluissa (esimerkiksi katselukerrat ja napsautukset).

Lapset

Pyydämme, että alle 13-vuotiaat (Yhdysvalloissa) ja alle 16-vuotiaat (muissa maissa) eivät ilmoita henkilötietoja Garminille. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet alle 13-vuotiaan (Yhdysvalloissa) tai 16-vuotiaan (muissa maissa) lapsen tietoja, poistamme tiedot mahdollisimman pian.

Tietosuojakäytännön päivitykset

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain uusien tuotteiden, palvelujen ja sovellusten lisäämisen, nykyisen valikoimamme kehittämisen sekä tekniikoiden ja lakien muuttumisen vuoksi. Käyttäjä voi tarkistaa tämän tietosuojakäytännön viimeisen muutospäivän sivun yläreunan kohdasta Päivitetty viimeksi. Kaikki muutokset tulevat voimaan, kun muutettu tietosuojakäytäntö on julkaistu.

Ilmoitamme käyttäjälle, jos teemme merkittäviä muutoksia, ja pyydämme käyttäjältä luvan, jos sovellettava laki siihen velvoittaa. Toimitamme ilmoituksen sähköpostitse tai lisäämällä ilmoituksen muutoksista Garminin sivustoihin ja sovelluksiin, joissa on linkki tähän tietosuojakäytäntöön.

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin Garmin-tilisi on tulkittavissa aktiiviseksi tai sovellettavien lakien ja säädösten vaatimusten mukaisesti. Lisätietoja oikeudestasi tietojesi poistamiseen on jäljempänä kohdassa Oikeutesi.

Automatisoitu päätöksenteko, mukaan lukien profilointi

Garmin ei tee algoritmeihin tai muihin automatisoituihin käsittelytapoihin perustuvia päätöksiä, jotka vaikuttavat käyttäjiin merkittävästi.

Rekisterinpitäjä ja tietosuojavastaava

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, Garminin keräämiä henkilötietojasi hallinnoi Garmin Würzburg GmbH, jonka osoite on Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany. Yhtiön EU:n alueen tietosuojavastaavaan saa yhteyden sähköpostitse osoitteessa [email protected].

Jos asut Manner-Kiinassa, Garminin keräämiä henkilötietojasi hallinnoi Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd., jonka osoite on 37F, Tower A, New CHJ International Business Center, No 391, Guiping Road, Xuhui District, Shanghai 200233, China. Yhtiön Manner-Kiinan-tietosuojavastaava toimii samassa osoitteessa, ja häneen saa yhteyden sähköpostitse osoitteessa [email protected].

Jos et asu Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Sveitsissä tai Manner-Kiinassa, Garminin keräämiä henkilötietojasi hallinnoi Garmin International Inc., jonka osoite on 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, USA, ja johon saa yhteyden myös sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Yhtiön Brasilian-tietosuojavastaava toimii samassa osoitteessa, ja häneen saa yhteyden sähköpostitse osoitteessa [email protected]. Yhtiön Turkin-edustajaan saa yhteyden sähköpostitse osoitteessa [email protected].

Oikeutesi

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, sinulla on yleisen tietosuoja-asetuksen (”GDPR”, General Data Protection Regulation) tai muun sovellettavan lain mukainen oikeus pyytää Garminilta oikeutta henkilötietojesi käyttämiseen, korjaamiseen tai poistamiseen, tietojen siirtämiseen, henkilötietojesi käsittelemisen rajoittamiseen, henkilötietojesi käsittelemisen vastustamiseen ja valituksen tekemiseen valvontaviranomaiselle. Lisätietoja näistä oikeuksista on Euroopan komission Oikeuteni-sivulla (GDPR), joka on käytettävissä useilla kielillä. Jos et asu Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, sinulla voi olla vastaavia paikallisten lakien mukaisia oikeuksia.

Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi, pyytää korjaamaan, siirtämään tai poistamaan ne tai poistaa Garmin-tilisi tilinhallintakeskuksessamme.

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä ja haluat käyttää oikeuttasi rajoittaa tai vastustaa tietojesi käsittelyä, ota yhteys yrityksen EU:n alueen tietosuojavaltuutettuun, joka toimii Garmin Würzburg GmbH:ssa osoitteessa Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany, tai sähköpostitse osoitteessa [email protected].

Jos asut Kiinassa ja haluat käyttää rekisteröidyn oikeuksiasi, ota yhteys Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd:hen sähköpostiosoitteeseen [email protected].

Jos et asu Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Sveitsissä tai Manner-Kiinassa, mutta uskot, että sinulla on oikeus käyttää näitä tai muita oikeuksia paikallisen lainsäädännön nojalla, ota yhteys Garmin International, Inc:iin sähköpostitse osoitteessa [email protected].

Ilmoitus Kalifornian asukkaille yksityisyyden suojan käytännöistä ja oikeuksista

Jos asut Kaliforniassa, sinulla saattaa olla Kalifornian lainsäädännön mukaisia henkilötietojasi koskevia lisäoikeuksia. Voit lukea lisää yksityisyyden oikeuksista Kaliforniassa CCPA-yksityisyysilmoituksesta.

Kaikki tavaramerkit kuuluvat omistajilleen.

Käytännön uusimmat versiot