Garmin Connectin, Garmin Sportsin ja yhteensopivien Garmin-laitteiden tietosuojakäytäntö

Päivitetty viimeksi: 29.huhtikuu.2021

Tarkista aiempi käytäntö

Garmin arvostaa yksityisyyttäsi. Tästä tietosuojakäytännöstä saat tietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun käytät Garmin Connect -sivustoa ja -mobiilisovellusta, Garmin Sports -sivustoa ja -sovellusta ja Garminin puettavia laitteita tai muita Garmin-laitteita, jotka tukevat Garmin Connectia.

Muita Garmin-sivustoja, -sovelluksia ja -tuotteita, jotka eivät sisällä linkkiä tähän tietosuojakäytäntöön, vaan johonkin toiseen Garmin-tietosuojakäytäntöön, koskee kyseinen tietosuojakäytäntö. Meillä on esimerkiksi erillinen yksityisyystiedote, joka koskee Garmin Pay -palveluamme. Voit katsoa muut tietosuojakäytäntömme napsauttamalla tätä.

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavaan luonnolliseen henkilöön.

Voit siirtyä tiettyyn tämän tietosuojakäytännön osaan valitsemalla linkin alta:

Garminin käsittelemien henkilötietojen luokat

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun luot Garmin-tilin:

Kun luot Garmin-tilin, pyydämme sähköpostiosoitteesi, nimesi ja salasanasi. Jos haluat, voit ilmoittaa meille vain etunimesi tai lempinimesi.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

(a) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi, koska käytät niitä kirjautuessasi tilillesi. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi ja salasanasi käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että tilisi suojeleminen on Garminin edun mukaista.

(b) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen lähettää sinulle tärkeitä tietoja Garmin-tuotteistasi, -palveluistasi, -sovelluksistasi tai -tilistäsi, kuten tärkeitä turvallisuustietoja tai tietoja olennaisista muutoksista tähän tietosuojakäytäntöön. Antamasi nimi liitetään tiliprofiiliisi, ja se näkyy, kun lähetät kommentteja tai muuta materiaalia Garminin sivustossa tai sovelluksessa taikka pidät yhteyttä muihin Garmin-käyttäjiin. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi ja nimesi käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota sinulle tärkeitä turvallisuustietoja tai muita tietoja Garmin-tuotteistasi, -palveluistasi, -sovelluksistasi tai -tilistäsi tai tietoja olennaisista muutoksista tähän tietosuojakäytäntöön sekä mahdollisuuden pitää yhteyttä muihin Garmin-käyttäjiin.

(c) Jos hyväksyt, että Garmin lähettää sinulle markkinointitietoja, Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen lähettää sinulle markkinointitietoja Garmin-tuotteista, -palveluista ja -sovelluksista sekä uutiskirjeitä. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on antamasi lupa. Voit peruuttaa suostumuksen milloin tahansa muuttamalla asetuksia Garmin-tililläsi tai valitsemalla markkinointiviestin lopussa olevan tilauksen peruutuslinkin. Garminilta saamasi markkinointiviestit perustuvat Garmin-tilisi asetuksiin, IP-osoitteesi sijaintiin, Garmin-tilillesi lisäämiesi Garmin-laitteiden tyyppiin ja mahdollisiin Garmin-tililläsi oleviin tilauksiin. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista vähentää kullekin asiakkaalle lähetettyjen markkinointiviestien määrää valitsemalla, ketkä asiakkaat saavat minkäkin viestin, sen sijasta, että kaikki viestit lähetettäisiin kaikille asiakkaille, jotka ovat hyväksyneet markkinointiviestit.

(d) Garmin käsittelee sähköpostiosoitteesi myös sen liittämiseksi Garmin-tiliisi, kun olet yhteydessä asiakastukemme edustajiin. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on etumme mukaista tarjota laadukasta asiakastukea.

(e) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen ilmoittaa asiakkaille käyttöehtojen rikkomuksista. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on etumme mukaista varmistaa laadukas käyttäjäkokemus kaikille asiakkaille ja varmistaa, että käyttöehtoja noudatetaan.

Henkilötiedot, joita käsitellään, jos päätät kirjautua Garmin-tilillesi yhteisöpalvelun tunnistetiedoilla (vain Kiina):

Jos asut Kiinassa, voit kirjautua Garmin-tilillesi yhteisöpalvelun tunnistetiedoilla (kuten WeChat- tai QQ-kirjautumistiedoilla). Jos valitset tämän tavan, sinua pyydetään ensimmäisellä kirjautumiskerralla hyväksymään, että yhteisöpalvelun tarjoaja toimittaa Garminille tiettyjä tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, profiilikuvan, julkaisuja, kommentteja ja muita yhteisöpalvelutiliisi liittyviä tietoja.

Yhteisöpalvelun tarjoaja toimittaa tiedot Garminille sen vuoksi, miten kirjautuminen palveluun toimii. Garmin säilyttää näistä tiedoista kuitenkin ainoastaan sähköpostiosoitteesi käsiteltäväksi. Jos et halua, että yhteisöpalvelun tarjoaja jakaa tietojasi Garminin kanssa, voit kirjautua Garmin-tilillesi Garmin-tilisi tunnistetiedoilla yhteisöpalvelutilisi tunnistetietojen sijasta.

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

Garmin liittää yhteisöpalvelun tarjoajan ilmoittaman sähköpostiosoitteen Garmin-tiliisi, jotta voit kirjautua Garmin-tilillesi jatkossa sähköpostiosoitteellasi, jos et halua enää käyttää kirjautumiseen yhteisöpalvelun tunnistetietojasi. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota sinulle vaihtoehtoinen kirjautumistapa ja suojata tiliäsi.

Muut käsiteltävät henkilötiedot, jos päätät antaa niitä luodessasi Garmin-tilin:

Voit lisätä profiiliisi muitakin tietoja, kuten sijaintisi, suoritustyyppejä, joihin osallistut (kuten juoksu, patikointi, pyöräily tai golf), sekä sukupuolesi, syntymäaikasi, pituutesi ja painosi.

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

Näitä tietoja käytetään suorituksen aikana kuluttamiesi kaloreiden laskemiseen ja siksi, että yhteytesi näkevät halutessasi suoritustyypit, joihin osallistut. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on antamasi lupa. Voit peruuttaa luvan poistamalla tiedot tilisi profiilista.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun lataat suorituksiasi, sijaintisi ja suoritustietoja Garminille:

Voit halutessasi ladata suorituksia (kuten juoksu-, kävely- ja pyörälenkkejä, uintikertoja, patikointimatkoja ja kuntosaliharjoituksia) ja suoritustietoja (kuten askelmääriä, matkaa, tahtitietoja, suoritusaikoja, kulutettuja kaloreita tai syke-, uni- ja sijaintietoja, golftilastoja, kuukautiskierto-, nesteytys- ja musiikintoistotietoja) laitteestasi Garmin-tilillesi. Voit käyttää laitetta antamatta lupaa ladata suorituksiasi Garminille. Jos lataat suorituksiasi Garminille, määrität itse Garmin-tilisi yksityisyysasetuksista, näkevätkö muut suoritustietojasi. Suoritustiedot on määritetty oletusarvoisesti yksityisiksi.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

(a) Garmin käsittelee suoritustietojasi, jos lataat niitä Garminille, jotta voit analysoida suoritustietojasi, tunnistaa Garmin-laitteita, joilla kerätään tietoja suorituksen aikana, tarkastella sijaintiasi suorituksesi reitillä ja osuuksien kartoissa, tarkastella syketilastojasi, kuten stressitasoa, Body Battery -tietoja tai pulssioksimetritietoja, seurata kuntoilutavoitteitasi ja halutessasi jakaa suoritustietojasi muiden kanssa. Jos asut Euroopan talousalueella, Isossa-Britanniassa tai Sveitsissä, tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on nimenomaisesti antamasi lupa, jonka voit peruuttaa milloin tahansa Garmin-tililläsi.

(b) Jos lataat suoritustietoja (tietoja esimerkiksi askeleista, matkasta, tahdista, suoritusajoista, kulutetuista kaloreista, sykkeestä, unesta, kuukautiskierrosta, nesteytyksestä tai musiikintoistosta) Garmin-laitteesta Garmin-tilillesi ja haluat käyttää Insights-tietoja, Garmin-tilillesi ilmestyy Insights-osa, jossa näet suosituksia ja motivoivia viestejä, tietoja sekä linkkejä kolmannen osapuolen artikkeleihin, jotka saattavat kiinnostaa sinua suoritustietojesi perusteella. Lisäksi näet suoritustietojesi vertailun muiden Garmin Connect -yhteisön käyttäjien koostemuotoisiin suoritustietoihin. Jos asut Euroopan talousalueella, Isossa-Britanniassa tai Sveitsissä, oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelyyn tätä tarkoitusta varten on nimenomaisesti antamasi lupa, jonka voit peruuttaa milloin tahansa Garmin-tililläsi.

(c) Lisäksi Garmin käsittelee suoritustietojasi, jos lataat niitä Garminille, koostemuodossa käytön ja trendien analysointia varten sekä ominaisuuksien ja palvelujen kehittämiseen tai parantamiseen. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on Garminin edun mukaista tarjota oleellisia ja laadukkaita ominaisuuksia ja palveluja.

(d) Jos lataat suoritustietoja Garminille ja olet hyväksynyt osallistumisen tuotteiden parantamiseen, Garmin käsittelee tilillesi ladattuja suoritustietojasi sisäisesti tutkimus- ja kehitystarkoituksiin voidakseen kehittää entistä parempia ja hyödyllisempiä Garmin-tuotteita ja -palveluja. Jos asut Euroopan talousalueella, Isossa-Britanniassa tai Sveitsissä, oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelyyn tätä tarkoitusta varten on nimenomaisesti antamasi lupa, jonka voit peruuttaa milloin tahansa Garmin-tililläsi.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun lisäät Garmin-laitteen Garmin-tilillesi:

Kun lisäät tiettyjä Garmin-laitteita Garmin-tilillesi, pyydämme lisätietoja, kuten sukupuolesi, pituutesi, painosi, syntymäaikasi, aktiivisuustason (matala, keskitaso tai korkea) sekä tavalliset nukahtamis- ja heräämisaikasi.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

Käsittelemällä näitä tietoja lasketaan suorituksen aikana kuluttamasi kalorit, annetaan Insight-tietoja suorituksistasi ja nukkumisestasi (jos nimenomaisesti sallit Insights-tiedot) ja määritetään puettava laite Älä häiritse -tilaan nukkumisajaksesi. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on antamasi lupa. Voit peruuttaa luvan milloin tahansa poistamalla laitteen Garmin-tililtäsi ja nämä tiedot profiilistasi.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun otat käyttöön sähköposti-ilmoitukset:

Jos otat käyttöön sähköposti-ilmoitukset, käsittelemme sähköpostiosoitettasi ilmoitusasetustesi mukaisesti.

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

Jos annat luvan, Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi ilmoitusten lähettämistä varten valintojesi perusteella (kun esimerkiksi liityt haasteeseen, kun haaste päättyy tai kun haasteeseen lähetetään kommentteja). Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on antamasi lupa. Voit peruuttaa tämän luvan milloin tahansa muuttamalla sähköpostiasetuksiasi siten, että estät kyseisten ilmoitusten vastaanoton tai poistat sähköposti-ilmoitukset käytöstä.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun osallistut kilpailuihin tai harjoitteluun Garmin Sports -sivustossa tai -mobiilisovelluksessa:

Halutessasi voit osallistua kilpailuihin tai harjoitteluun (kuten harjoitusleireille, -kursseille tai -ohjelmiin) Garmin Sportsin kautta, ja voit ladata niihin liittyviä suorituksia (kuten juoksu-, kävely- ja pyörälenkkejä, uintikertoja, patikointiretkiä tai kuntosaliharjoituksia) ja suoritustietoja (kuten kokonaisajan, matkan, keskitahdin, keskisykkeen, tahtialueen tai sykealueen) laitteesta Garmin Connect -tilillesi. Harjoitteluun tai kilpailuun liittyvät tiedot synkronoidaan Garmin Sports -tilillesi. Lisäksi voit osallistua laitteen kautta kilpailuihin tai harjoitteluun Garmin Sports -sivustossa tai -sovelluksessa antamatta lupaa.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

Garmin käsittelee suoritus- ja harjoitustietojasi, jos lataat niitä Garminille, jotta voit analysoida suoritustietojasi ja tarkastella kurssien harjoitusyhteenvetoja, jotka sisältävät tietoja esimerkiksi saavutussuhteestasi, oman ja kurssin suorituskyvyn vertailun, luokan pisteet, kilpailutulokset, kuten nopeuden tai tahdin kokonaispisteet, rasvanpolttotilastot, saavutukset, matkat ja korkeudet. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on antamasi lupa. Voit peruuttaa luvan milloin tahansa poistamalla suoritus- ja harjoitustietosi tililtäsi.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun synkronoit Garmin-laitteen:

Kun synkronoit laitteen Garmin Connect -sivuston tai -mobiilisovelluksen taikka Garmin Expressin kautta, kirjaamme tietoja siirrosta, kuten synkronointiin käytetyn IP-osoitteen, synkronointiajan ja -päivämäärän, kaatumis-/diagnostiikkalokit, laitteen maantieteellisen sijainnin, tietoja laitteesta, tietoja synkronointiin käytetystä verkosta (kuten Wi-Fi- tai mobiiliverkko) ja laitteen akun varaustason. Yhteensopivien tuotteiden yhteydessä keräämme lisäksi analyysitietoja siitä, miten määrität ja käytät tiettyjä ominaisuuksia (esimerkiksi Garmin Pay, Connect IQ ja musiikkiominaisuudet).

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

Käsittelemme näitä tietoja, jotta voimme tunnistaa ja korjata virheitä tai synkronointiongelmia. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista korjata virheet tai synkronointiongelmat ja tarjota laadukasta tuotetukea. Lisäksi käytämme näitä tietoja käytön ja trendien analysointiin sekä ominaisuuksien ja palvelujen kehittämiseen tai parantamiseen. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on Garminin edun mukaista tarjota oleellisia ja laadukkaita ominaisuuksia ja palveluja.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun yhdistät Garmin-tilisi halutessasi kolmannen osapuolen sovellukseen:

Jos määrität Garmin-tilisi käyttämään muiden sovellustoimittajien palveluissa luomiasi tilejä, kuten MyFitnessPal-, Strava- tai TrainingPeaks-tiliä, haemme kyseisiltä tileiltä tietojasi (esimerkiksi tiettynä päivänä kuluttamasi kalorimäärän MyFitnessPal-tililtäsi tai reittejä ja osuuksia Strava-tililtäsi).

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

Näiden tietojen avulla täydennetään Garmin Connectin suoritustietojasi kyseisille kolmannen osapuolen sovelluksille antamillasi tiedoilla. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on antamasi lupa. Voit peruuttaa luvan milloin tahansa katkaisemalla Garmin-tilisi yhteyden kolmannen osapuolen sovellukseen Garmin-tililläsi.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun olet yhteydessä Garminiin:

Kun olet yhteydessä asiakastukemme edustajiin sähköpostitse, puhelimitse, verkossa tai henkilökohtaisesti, saatamme kerätä henkilötietoja, kuten nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja toivomuksesi yhteydenottotavasta, omistamiesi Garmin-tuotteiden tietoja, kuten sarjanumerot ja ostopäivät, sekä tiedot ostamistasi tilauksista. Lisäksi saatamme luoda tapahtumalokeja, joiden avulla voidaan ratkaista tuotteen tai sovelluksen suorituskykyyn liittyviä ongelmia, sekä tallentaa tietoja tuki- tai palveluongelmasta. Asiakastuen parantamiseksi saatamme lisäksi tallentaa ja tarkistaa sovellettavien lakien mukaan keskusteluja asiakastuen edustajien kanssa ja analysoida palautetta, jota saamme vapaaehtoisista asiakaskyselyistä. Asiakastukemme edustajat voivat kirjautua tarvittaessa luvallasi Garmin-tilillesi ongelman vianmääritystä ja ratkaisemista varten.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

Käytämme näitä tietoja asiakas- ja tuotetuen toimittamiseen sekä tuotetukemme laadun ja tyyppien seurantaan sekä korjausten, palautusten ja vaihtojen helpottamiseen. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota laadukasta tuotetukea. Oikeudellinen peruste kirjautumiseen tarvittaessa Garmin-tilillesi vianmääritystä ja ongelman ratkaisemista varten on antamasi lupa, jonka voit peruuttaa.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun käytät Garmin-laitteen tai -sovelluksen sijaintiperustaisia palveluja:

Jos otat Garmin-laitteessa tai -sovelluksessa käyttöön sijaintiperustaisia palveluja, kuten sään, laitteesi fyysinen sijainti kerätään, jotta Garmin tai palveluntarjoajamme voivat tarjota sinulle näitä sijaintiperustaisia palveluja.

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

Laitteesi sijainnin käsittelyn tarkoituksena on tarjota sinulle haluamiasi sijaintiperustaisia palveluja. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on sopimuksen täytäntöönpaneminen.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun saat LiveTrack-kutsun tai joku lisää sinut hätäyhteyshenkilöksi Garmin-tilillään:

Jos Garmin-käyttäjä lähettää sinulle LiveTrack-kutsun tai lisää sinut hätäyhteyshenkilöksi Garmin-tililleen, hän ilmoittaa meille puhelinnumerosi tai sähköpostiosoitteesi.

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

Näiden tietojen avulla lähetämme sinulle LiveTrack-tiedot tai ilmoitamme sinulle kyseiseen Garmin-käyttäjään liittyvistä tapahtumista. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelyyn näitä tarkoituksia varten on se, että on Garminin edun mukaista antaa käyttäjille mahdollisuus lähettää LiveTrack-tietoja kavereilleen ja perheelleen ja ilmoittaa hätäyhteyshenkilöilleen itseään koskevasta tapahtumasta, jossa he tarvitsevat apua.

Henkilötietojen vastaanottajien luokat

MUUT GARMIN CONNECT -KÄYTTÄJÄT:

Garmin-tiliisi liittyvät suoritukset ja suoritustiedot ovat oletusarvoisesti yksityisiä. Halutessasi voit sallia muiden käyttäjien tarkastella suorituksiasi ja suoritustietojasi muuttamalla Garmin-tilisi yksityisyysasetuksia. Voit liittyä ryhmiin ja muodostaa yhteyksiä toisiin Garmin Connect -käyttäjiin. Voit myös osallistua muiden Garmin Connect -käyttäjien kanssa haasteisiin ja sijoitustaulukoihin. Kun toimit tällä tavalla muiden kanssa, haasteeseen tai sijoitustaulukkoon liittyvät tietosi (kuten askelten kokonaismäärä askeliin liittyvän sijoitustaulukon tai haasteen aikana) näkyvät, vaikka ne olisi määritetty yksityisiksi Garmin-tilisi yksityisyysasetuksista.

MUUT GARMIN SPORTS -KÄYTTÄJÄT:

Halutessasi voit osallistua harjoitteluun tai kilpailuihin muiden Garmin Sports -käyttäjien kanssa Garmin Sports -sivuston tai -sovelluksen kautta. Kun toimit näin muiden Garmin Sports -käyttäjien kanssa, harjoitusyhteenvetoosi tai kilpailutuloksiisi liittyvät tietosi näkyvät Garmin Sportsissa.

GARMIN JR. -HAASTEISIIN OSALLISTUJIEN PERHEENJÄSENET:

Kun osallistut haasteisiin, joihin osallistuvat henkilöt ovat Garmin jr. -perhetilin jäseniä, haasteisiin osallistujat ja kaikki heidän perhetilinsä jäsenet voivat tarkastella haasteeseen ja sen sijoitustaulukkoon liittyviä tietojasi, vaikka he eivät itse osallistuisi haasteeseen ja vaikka Garmin-tilisi asetus olisi yksityinen.

LIVETRACK-KUTSUTUT HENKILÖT:

Joissakin Garmin-laitteissa käytettävissä olevalla LiveTrack-toiminnolla voit lähettää haluamillesi henkilöille linkin, joiden kautta he näkevät laitteesi reaaliaikaisen sijainnin. Garmin-laitteesi reaaliaikainen sijainti näkyy kaikille, jotka voivat käyttää linkkiä, joten mieti tarkasti, keille haluat lähettää linkin, ja varmista, että kyseiset henkilöt eivät lähetä linkkiä muille, joiden et halua näkevän Garmin-laitteesi sijaintia.

HÄTÄYHTEYSHENKILÖSI:

Jos ilmoitat Garminille hätäyhteyshenkilöitä, joita käytetään, kun onnettomuus havaitaan tai siitä ilmoitetaan ja osallistut tapahtumaan, jonka Garmin-laitteesi havaitsee, ilmoitamme tapahtumaan liittyviä tietoja, kuten sijainnin, valitsemillesi hätäyhteyshenkilöille tekstiviestillä tai sähköpostitse.

SISÄLLÖN TAI OMINAISUUKSIEN TARJOAJAT, MUUT KOLMANNET OSAPUOLET:

Ajoittain jaamme tai myymme suoritustietoja nimettöminä ja koostemuodossa yrityksille, jotka tarjoavat Garminille ja asiakkaillemme sisältöä tai ominaisuuksia, kyseisten sisältöjen tai ominaisuuksien täydentämiseksi, ja muille kolmansille osapuolille tutkimustarkoituksiin tai muihin tarkoituksiin.

KOLMANNEN OSAPUOLEN SOVELLUSTEN, ALUSTOJEN TAI PALVELUJEN TARJOAJAT, JOIDEN KANSSA PYYDÄT GARMINIA JAKAMAAN TIETOJASI:

Jos annat Garminille luvan antaa kolmannen osapuolen (kuten hyvinvointiohjelman tarjoan) tai sovelluksen (kuten MyFitnessPal, Strava tai TrainingPeaks) käyttää Garmin-tilisi suoritustietoja, jaamme kyseiset tiedot kolmannen osapuolen kanssa. Emme tee tätä ilman nimenomaista lupaasi. Kun ohjaat meidät jakamaan tietoja kolmannen osapuolen kanssa, kyseinen kolmas osapuoli vastaa siitä lähtien henkilötietojesi käsittelystä. Tutustu siksi kyseisen kolmannen osapuolen tietosuojakäytäntöön huolellisesti. Voit lopettaa tietojesi jakamisen kolmannen osapuolen sovelluksen, alustan tai palvelun tarjoajan kanssa milloin tahansa Garmin-tililläsi.

MUUT PALVELUNTARJOAJAT:

Garmin käyttää sähköpostiviestien lähettämiseen kolmansien osapuolten (kuten Adobe ja Twilio-palvelu SendGrid) pilvipalveluja. Kyseiset palvelut seuraavat sähköpostiviesteihin liittyvää toimintaa, kuten sitä, avattiinko viestit, napsautettiinko viesteissä olevia linkkejä ja tehtiinkö linkkien napsauttamisen jälkeen ostoksia. Garmin analysoi näiden tietojen avulla sitä, miten paljon asiakkaat käyttävät sähköpostiviestejä. Garmin käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia Garmin Expressin sekä Garmin Connect -sivuston ja -sovelluksen käytön analysointiin ja vastaaviin tarkoituksiin.

MUU LUOVUTUS:

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi muille: (a) jos meillä on siihen voimassa oleva lupasi, (b) jotta voimme noudattaa voimassa olevaa haastetta, oikeuden määräystä, lakia tai muuta lakivelvoitetta, (c) jotta voimme noudattaa käyttöehtojamme tai käytäntöjämme tai (d) voidaksemme käyttää tarvittaessa saatavilla olevia oikeuskeinoja tai puolustaa oikeudellisia vaateita.

Lisäksi voimme siirtää henkilötietosi tytäryhtiölle, tai kolmannelle osapuolelle Garminin liiketoiminnan tai sen osien, omaisuuden tai osakkeiden uudelleenorganisoinnissa, fuusiossa, myynnissä, yhteisyrityksessä, siirrossa tai muussa luovutuksessa (mukaan lukien konkurssi tai vastaava tilanne), kunhan kyseisellä taholla, jolle siirrämme henkilötietoja, ei ole lupaa käsitellä henkilötietojasi muutoin kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvatuilla tavoilla ilman erillistä ilmoitusta ja, jos sovellettavat lait sitä edellyttävät, ilman lupaasi.

Henkilötietojen siirrot

Garmin on maailmanlaajuinen yritys. Jotta voimme tarjota tuotteitamme, sovelluksiamme ja palvelujamme, meidän tarvitsee ehkä siirtää henkilötietojasi muissa maissa sijaitseville Garmin-yrityksille. Näytä Garminin omistamat yritykset.

Jos asut muualla kuin Kiinassa ja luot Garmin-tilin, lisäät henkilötietoja tilisi profiiliin tai lataat tietoja Garmin-tilillesi, henkilötietosi kerätään ja ne tallennetaan palvelimiin Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja/tai Australiassa. Jos asut Kiinassa ja luot Garmin-tilin, lisäät henkilötietoja tilisi profiiliin tai lataat tietoja Garmin-tilillesi, henkilötietosi kerätään ja ne tallennetaan Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd:n palvelimiin Kiinassa.

Euroopan talousalueella ("ETA"), Yhdistyneessä kuningaskunnassa ("Yhdistynyt kuningaskunta") tai Sveitsissä asuvien henkilöiden henkilötietoja hallinnoi Garmin Würzburg GmbH, ja niitä käsittelevät muut Garminin omistamat yritykset tuen, infrastruktuurin, suojauksen ja muiden olennaisten toimintojen toimittamiseksi. Jos nämä yritykset eivät sijaitse ETA-alueella tai muulla oikeudenkäyttöalueella, jonka Euroopan komissio on määrittänyt riittäväksi, Garmin Würzburg GmbH siirtää tiedot Euroopan komission hyväksymien mallisopimuslausekkeiden mukaisesti.

Kaikkien Garminin omistamien yritysten on noudatettava tässä tietosuojakäytännössä määritettyjä yksityisyyskäytäntöjä.

Evästeet ja vastaavat tekniikat

Tietoja Garminin evästeiden ja vastaavien tekniikoiden käytöstä sivustoissamme on evästekäytännössämme.

Sovellusanalytiikka

Keräämme käyttäjiltä tietoja heidän Garmin Connect -mobiilisovelluksen, Garmin Sports -sovelluksen ja Garmin Expressin käytöstään. Kerättävät analyysitiedot sisältävät päiväyksen ja kellonajan, jolloin sovellus käyttää palvelimiamme, sovellusversion, laitteen sijainnin, kieliasetuksen, tiedot sovellukseen ladatuista tiedoista ja tiedostoista sekä käyttäjän toiminnasta (esimerkiksi käytetyistä ominaisuuksista ja käyttötiheydestä), laitteen tilatiedot, laitteen mallin, laitteiston ja käyttöjärjestelmän tiedot sekä sovelluksen toimintaan liittyvät tiedot. Garmin käyttää näitä tietoja näiden ja muiden sovellusten laadun ja toimintojen parantamiseen, käyttäjille hyödyllisten tuotteiden ja ominaisuuksien kehittämiseen ja markkinointiin sekä sovellusten vakausongelmien ja muiden käytettävyysongelmien tunnistamiseen ja korjaamiseen mahdollisimman nopeasti.

Oikeudellinen peruste näiden analyysitietojen käsittelemiseen on se, että on etumme mukaista tietää, miten asiakkaamme käyttävät tuotteitamme ja sovelluksiamme, jotta voimme parantaa niiden käyttökokemusta ja toimintoja.

Esimerkkejä tällä hetkellä käyttämistämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajista:

  • Google: Seuraamme Google Analytics -palvelun avulla tilastoja sekä käyttäjien väestötietoja, kiinnostuksen kohteita ja sovelluksissa tekemiä toimintoja. Lue lisätietoja siitä, miten näitä analyysitietoja voidaan käyttää, miten voit hallinnoida tietojesi käyttämistä ja miten voit kieltää Google Analyticsia käyttämästä tietojasi.

  • Azure Application Insights: Käytämme Microsoftin Azure Application Insights -palvelua Garmin Expressin käytön analysointiin käyttökokemuksen parantamiseksi.

  • Microsoft App Center; Firebase (Crashlytics): Microsoft App Center, aiemmin HockeyApp, ja Googlen Firebase (Crashlytics) -palvelu näyttävät, miten Garmin-sovelluksia käytetään, jotta voimme parantaa käyttökokemusta sekä tunnistaa ja ratkaista sovelluksen kaatumisen perimmäisiä syitä.

Lapset

Pyydämme, että alle 13-vuotiaat (Yhdysvalloissa) ja alle 16-vuotiaat (muissa maissa) eivät ilmoita henkilötietoja Garminille. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet alle 13-vuotiaan (Yhdysvalloissa) tai 16-vuotiaan (muissa maissa) lapsen tietoja, poistamme tiedot mahdollisimman pian.

Tietosuojakäytännön päivitykset

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain uusien tuotteiden, palvelujen ja sovellusten lisäämisen, nykyisen valikoimamme kehittämisen sekä tekniikoiden ja lakien muuttumisen vuoksi. Käyttäjä voi tarkistaa tämän tietosuojakäytännön viimeisen muutospäivän sivun yläreunan kohdasta Päivitetty viimeksi. Kaikki muutokset tulevat voimaan, kun muutettu tietosuojakäytäntö on julkaistu.

Ilmoitamme käyttäjälle, jos teemme merkittäviä muutoksia, ja pyydämme käyttäjältä luvan, jos sovellettava laki siihen velvoittaa. Muutoksia koskeva ilmoitus toimitetaan sähköpostitse tai julkaistaan Garmin websivuilla ja sovelluksissa joissa on linkki tietosuojakäytäntöön.

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietosi niin kauan kuin Garmin-tilisi on aktiivinen. Lisätietoja oikeudestasi tietojesi poistamiseen on jäljempänä kohdassa Oikeutesi.

Automatisoitu päätöksenteko, mukaan lukien profilointi

Garmin ei tee algoritmeihin tai muihin automatisoituihin käsittelytapoihin perustuvia päätöksiä, jotka vaikuttavat käyttäjiin merkittävästi.

Tietoja valvova taho ja tietosuojavaltuutettu

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, Garminin keräämiä henkilötietojasi hallinnoi Garmin Würzburg GmbH, jonka osoite on Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany. Yhtiön EU:n alueen tietosuojavastaavaan saa yhteyden sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Jos asut Kiinassa, Garminin keräämiä henkilötietojasi hallinnoi Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd., jonka osoite on 37F, Tower A, New CHJ International Business Center, No 391, Guiping Road, Xuhui District, Shanghai 200233, China ja johon saa yhteyden myös sähköpostitse: [email protected]

Jos et asu Euroopan talousalueella, Isossa-Britanniassa, Sveitsissä tai Kiinassa, Garminin keräämiä henkilötietoja hallinnoi Garmin International Inc., jonka osoite on 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, USA, ja johon saa yhteyden myös sähköpostitse: [email protected] Yhtiön Brasilian tietosuojavastaava toimii samassa osoitteessa, ja häneen saa yhteyden sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Oikeutesi

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, sinulla on yleisen tietosuoja-asetuksen ("GDPR", General Data Protection Regulation) tai muun sovellettavan lain mukainen oikeus pyytää Garminilta oikeutta henkilötietojesi käyttämiseen, korjaamiseen tai poistamiseen, tietojen siirtämiseen, henkilötietojesi käsittelemisen rajoittamiseen, henkilötietojesi käsittelemisen vastustamiseen ja valituksen tekemiseen valvontaviranomaiselle. Lisätietoja näistä oikeuksista on Euroopan komission Oikeuteni-sivulla (GDPR), joka on käytettävissä useilla kielillä. Jos et asu Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, sinulla voi olla vastaavia paikallisten lakien mukaisia oikeuksia.

Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi, pyytää korjaamaan, siirtämään tai poistamaan ne tai poistaa Garmin-tilisi tilinhallintakeskuksessamme.

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä ja haluat käyttää oikeuttasi rajoittaa tai vastustaa tietojesi käsittelyä, ota yhteys yrityksen EU:n alueen tietosuojavaltuutettuun, joka toimii Garmin Würzburg GmbH:ssa osoitteessa Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany, tai sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Jos asut Kiinassa ja haluat käyttää rekisteröidyn oikeuksiasi, ota yhteys Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd:hen sähköpostiosoitteeseen [email protected]

Jos et asu Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Sveitsissä tai Kiinassa, mutta uskot, että sinulla on oikeus käyttää näitä tai muita oikeuksia paikallisen lainsäädännön nojalla, ota yhteys Garmin International, Inc:iin osoitteessa [email protected]

Ilmoitus Kalifornian asukkaille yksityisyyden suojan käytännöistä ja oikeuksista

Jos asut Kaliforniassa, sinulla saattaa olla Kalifornian lainsäädännön mukaisia henkilötietojasi koskevia lisäoikeuksia. Voit lukea lisää yksityisyyden oikeuksista Kaliforniassa CCPA-yksityisyysilmoituksesta.

Kaikki tavaramerkit kuuluvat omistajilleen.