GARMIN CLIPBOARD -VALMENNUSSOVELLUKSEN TIETOSUOJAKÄYTÄNTÖ

Päivitetty viimeksi: 29.huhtikuu.2021

Tarkista aiempi käytäntö

Garmin arvostaa yksityisyyttäsi. Tämä tietosuojakäytäntö sisältää tietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietoja, kun käytät Garmin Clipboard -valmennussovellusta tai liityt Garmin Clipboard -pelaajaluetteloon urheilijana.

Muut Garminin sivustot, palvelut, sovellukset ja tuotteet, jotka sisältävät linkin johonkin muuhun Garminin tietosuojakäytäntöön, ovat kyseisen tietosuojakäytännön alaisia. Esimerkiksi Garmin Connectille ja sen kanssa yhteensopiville puettaville Garmin-laitteille ja muille laitteille on oma tietosuojakäytäntönsä. Katso muut tietosuojakäytäntömme napsauttamalla tätä.

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavaan luonnolliseen henkilöön.

Voit siirtyä tiettyyn tämän tietosuojakäytännön osaan valitsemalla linkin alta:

Garminin käsittelemien henkilötietojen luokat

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun luot Garmin-tilin:

Kun luot Garmin-tilin, pyydämme sähköpostiosoitteesi, nimesi ja salasanasi. Jos haluat, voit ilmoittaa meille vain etunimesi tai lempinimesi.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

(a) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi, koska käytät niitä kirjautuessasi tilillesi. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi ja salasanasi käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että tilisi suojeleminen on Garminin edun mukaista.

(b) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen lähettää sinulle tärkeitä tietoja Garmin-tuotteistasi, -palveluistasi, -sovelluksistasi tai -tilistäsi, kuten tärkeitä turvallisuustietoja tai tietoja olennaisista muutoksista tähän tietosuojakäytäntöön. Antamasi nimi liitetään tiliprofiiliisi, ja se näkyy, kun lähetät kommentteja tai muuta materiaalia Garminin sivustossa tai sovelluksessa taikka pidät yhteyttä muihin Garmin-käyttäjiin. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi ja nimesi käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota sinulle tärkeitä turvallisuustietoja tai muita tietoja Garmin-tuotteistasi, -palveluistasi, -sovelluksistasi tai -tilistäsi tai tietoja olennaisista muutoksista tähän tietosuojakäytäntöön sekä mahdollisuuden pitää yhteyttä muihin Garmin-käyttäjiin.

(c) Jos hyväksyt, että Garmin lähettää sinulle markkinointitietoja, Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen lähettää sinulle markkinointitietoja Garmin-tuotteista, -palveluista ja -sovelluksista sekä uutiskirjeitä. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on antamasi lupa. Voit peruuttaa suostumuksen milloin tahansa muuttamalla asetuksia Garmin-tililläsi tai valitsemalla markkinointiviestin lopussa olevan tilauksen peruutuslinkin. Garminilta saamasi markkinointiviestit perustuvat Garmin-tilisi asetuksiin, IP-osoitteesi sijaintiin, Garmin-tilillesi lisäämiesi Garmin-laitteiden tyyppiin ja mahdollisiin Garmin-tililläsi oleviin tilauksiin. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista vähentää kullekin asiakkaalle lähetettyjen markkinointiviestien määrää valitsemalla, ketkä asiakkaat saavat minkäkin viestin, sen sijasta, että kaikki viestit lähetettäisiin kaikille asiakkaille, jotka ovat hyväksyneet markkinointiviestit.

(d) Garmin käsittelee sähköpostiosoitteesi myös sen liittämiseksi Garmin-tiliisi, kun olet yhteydessä asiakastukemme edustajiin. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on etumme mukaista tarjota laadukasta asiakastukea.

(e) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen ilmoittaa asiakkaille käyttöehtojen rikkomuksista. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on etumme mukaista varmistaa laadukas käyttäjäkokemus kaikille asiakkaille ja varmistaa, että käyttöehtoja noudatetaan.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun olet yhteydessä Garminiin:

Kun olet yhteydessä asiakastukemme edustajiin sähköpostitse, puhelimitse, verkossa tai henkilökohtaisesti, saatamme kerätä henkilötietoja, kuten nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja toivomuksesi yhteydenottotavasta, omistamiesi Garmin-tuotteiden tietoja, kuten sarjanumerot ja ostopäivät, sekä ostamiesi tilausten tiedot. Lisäksi saatamme luoda tapahtumalokeja, joiden avulla voidaan ratkaista tuotteen tai sovelluksen suorituskykyyn liittyviä ongelmia, sekä tallentaa tietoja tuki- tai palveluongelmasta. Asiakastuen parantamiseksi saatamme lisäksi tallentaa ja tarkistaa sovellettavien lakien mukaan keskusteluja asiakastuen edustajien kanssa ja analysoida palautetta, jota saamme vapaaehtoisista asiakaskyselyistä. Asiakastukemme edustajat voivat kirjautua tarvittaessa luvallasi Garmin-tilillesi ongelman vianmääritystä ja ratkaisemista varten.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

Käytämme näitä tietoja asiakas- ja tuotetuen toimittamiseen sekä tuotetukemme laadun ja tyyppien seurantaan sekä korjausten, palautusten ja vaihtojen helpottamiseen. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota laadukasta tuotetukea. Oikeudellinen peruste kirjautumiseen tarvittaessa Garmin-tilillesi vianmääritystä ja ongelman ratkaisemista varten on antamasi lupa, jonka voit peruuttaa.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun määrität valmentajaprofiilin Garmin Clipboard -valmennussovelluksessa:

Kun käytät Garmin Clipboard -valmennussovellusta, pyydämme sinua antamaan Garmin-tilisi tunnistetiedot tai luomaan Garmin-tilin, jos sinulla ei ole vielä tiliä. Sinua pyydetään määrittämään valmentajan nimi ja halutessasi profiilikuva.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

(a) Garmin käsittelee Garmin-tilisi tietoja linkittäessään Garmin-tilisi Garmin Clipboard -valmentajaprofiiliisi. Oikeudellinen peruste näille käsittelytoimille on antamasi lupa, jonka voit peruuttaa milloin tahansa poistamalla lajisi, joukkueesi ja tietosi Garmin Clipboard -valmennussovelluksen asetuksista.

(b) Garmin käsittelee valmentajanimeäsi ja mahdollista profiilikuvaasi, jotta ne voidaan näyttää urheilijoille, jotka kutsutaan liittymään pelaajaluetteloosi. Oikeudellinen peruste näille käsittelytoimille on antamasi lupa, jonka voit peruuttaa milloin tahansa poistamalla valmentajanimesi tai profiilikuvasi tai muuttamalla niitä Garmin Clipboard -valmennussovelluksen asetuksista.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun määrität pelaajaluettelon Garmin Clipboard -valmennussovelluksessa:

Kun määrität pelaajaluettelon Garmin Clipboard -valmennussovelluksessa, sinulta kysytään organisaatiosi nimi ja luokka, kuten oppilaitos tai urheiluseura, lajin tyyppi ja joukkueen nimi. Voit lisätä kuhunkin pelaajaluetteloon lisätietoja, kuten organisaation valokuvan tai värit tai joukkueen valokuvan.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

(a) Garmin käsittelee organisaatiosi nimeä ja lajin tyyppiä sekä valmentajanimeäsi, jotta pelaajaluetteloosi liittymään kutsutut urheilijat tunnistavat sinut. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelylle on oikeudellinen velvoitteemme kerätä tietoinen lupa kultakin urheilijalta hänen tietojensa jakamiseen tietyssä pelaajaluettelossa.

(b) Garmin käsittelee organisaatiosi tyypin voidakseen räätälöidä oletusasetukset organisaatiosi tyypin mukaan ja jotta saamme selkeämmän käsityksen käyttäjäkunnastamme. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on se, että on etumme mukaista tarjota laadukas käyttökokemus ja olennaiset ominaisuudet käyttäjillemme.

(c) Garmin käsittelee joukkueesi nimeä, jotta voit ryhmittää urheilijoita pelaajaluettelossasi ja tarkastella kyseisen joukkueen koostemuotoisia tietoja. Voit luoda pelaajaluetteloosi useita joukkueita ja valita, mitkä urheilijat liität mihinkin joukkueeseen. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on sopimuksen täytäntöönpaneminen.

(d) Jos määrität organisaatiosi valokuvan ja värit sekä joukkueen valokuvan, Garmin käsittelee niitä räätälöidäkseen pelaajaluettelosi tai joukkueidesi näkymää halutessasi. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on antamasi lupa. Voit peruuttaa antamasi luvan muuttamalla näitä tietoja tai poistamalla ne Garmin Clipboard -valmennussovelluksen asetuksista.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun liityt pelaajaluetteloon urheilijana:

Jos valmentaja kutsuu sinut liittymään pelaajaluetteloon etkä ole linkittänyt Garmin-tiliäsi Garmin Clipboard -sovellukseen, sinua pyydetään antamaan Garmin-tilisi tiedot tai luomaan Garmin-tili, jos sinulla ei ole vielä tiliä. Lisäksi sinua pyydetään antamaan lupa jakaa suoritustietojasi Garmin Connectista Garmin Clipboardiin. Jos sallit suoritustietojesi jakamisen Garmin Connectista Garmin Clipboardiin, sinua pyydetään määrittämään nimi tai lempinimi ja halutessasi profiilikuva. Lisäksi sinulta pyydetään lupa jakaa suoritustietojasi Garmin Clipboard -sovelluksesta tähän pelaajaluetteloon ja tälle valmentajalle, ja voit määrittää stressi- ja unitietojesi näkyvyyden.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

(a) Garmin käsittelee Garmin-tilisi tietoja linkittäessään Garmin-tilisi Garmin Clipboard -sovellukseen ja jotta Garmin Clipboard voi hakea suoritustietojasi Garmin Connectista. Oikeudellinen peruste näille käsittelytoimille on antamasi lupa, jonka voit peruuttaa milloin tahansa katkaisemalla Garmin-tilisi yhteyden Garmin Clipboard -valmennussovellukseen Garmin-tililläsi.

(b) Garmin käsittelee Garmin-tilisi tietoja myös voidakseen lisätä sinut valittuun pelaajaluetteloon ja jakaa Garmin Connect -suoritustietojasi tähän pelaajaluetteloon liittyvän valmentajan kanssa. Linkityksen jälkeen Garmin Connect -suoritustietosi näkyvät pelaajaluettelon valmentajalle Garmin Clipboard -valmennussovelluksessa erikseen ja koostemuodossa niiden muiden urheilijoiden tietojen kanssa, jotka valmentaja on liittänyt samaan joukkueeseen kanssasi. Näiden käsittelytoimien oikeudellinen peruste on antamasi lupa. Voit peruuttaa luvan milloin tahansa poistumalla pelaajaluettelosta Garmin Clipboard Athlete Portalissa, joka on täällä tai Garmin Connect -asetusten Garmin Clipboard -linkin kautta tai poistamalla profiilisi ja tietosi Garmin Clipboard Athlete Portalin kautta.

(c) Garmin käsittelee stressi- ja unitietojesi asetuksia suodattaessaan tietoja, jotka näkyvät valmentajalle Garmin Clipboard -valmennussovelluksessa. Voit muuttaa näitä asetuksia Garmin Clipboard Athlete Portalissa, joka on täällä tai Garmin Connect -asetusten Garmin Clipboard -linkin kautta. Oikeudellinen peruste näille käsittelytoimille on se, että on etumme mukaista sallia sinun halutessasi määrittää lisätietoja jakamisen valmentajan kanssa.

(d) Garmin käsittelee nimeäsi tai lempinimeäsi ja mahdollista profiilikuvaasi voidakseen näyttää ne valmentajalle Garmin Clipboard -valmennussovelluksessa. Oikeudellinen peruste näille käsittelytoimille on antamasi lupa, jonka voit peruuttaa milloin tahansa poistamalla nimesi tai lempinimesi taikka profiilikuvasi tai muuttamalla niitä Garmin Clipboard Athlete Portalissa, joka on täällä tai Garmin Connect -asetusten Garmin Clipboard -linkin kautta.

Henkilötietojen vastaanottajien luokat

VALMENTAJAT:

Kun liityt pelaajaluetteloon, siihen liittyvä valmentaja käsittelee Garmin Connect -suoritustietojasi, kuten halutessasi stressi- ja unitietojasi, nimeäsi tai lempinimeäsi ja mahdollista profiilikuvaasi.

PALVELUNTARJOAJAT:

Garmin käyttää kolmatta osapuolta, Amazon Web Services (AWS) -palvelua, ladattujen organisaatioiden, joukkueiden, pelaajaluettelojen tai profiilikuvien isännöintiin. Garmin käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia myös sivustojensa ja sovellustensa käytön analysointiin ja vastaaviin tarkoituksiin.

MUU LUOVUTUS:

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi muille: (a) jos meillä on siihen voimassa oleva lupasi, (b) jotta voimme noudattaa voimassa olevaa haastetta, oikeuden määräystä, lakia tai muuta lakivelvoitetta, (c) jotta voimme noudattaa käyttöehtojamme tai käytäntöjämme tai (d) voidaksemme käyttää tarvittaessa saatavilla olevia oikeuskeinoja tai puolustaa oikeudellisia vaateita.

Lisäksi voimme siirtää henkilötietosi tytäryhtiölle tai kolmannelle osapuolelle Garminin liiketoiminnan tai sen osien, omaisuuden tai osakkeiden uudelleenorganisoinnissa, fuusiossa, myynnissä, yhteisyrityksessä, siirrossa tai muussa luovutuksessa (mukaan lukien konkurssi tai vastaava tilanne), kunhan kyseisellä taholla, jolle siirrämme henkilötietoja, ei ole lupaa käsitellä henkilötietojasi muutoin kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvatuilla tavoilla ilman erillistä ilmoitusta ja, jos sovellettavat lait sitä edellyttävät, ilman lupaasi.

Henkilötietojen siirrot

Garmin on maailmanlaajuinen yritys. Jotta voimme tarjota tuotteitamme, sovelluksiamme ja palvelujamme, meidän tarvitsee ehkä siirtää henkilötietojasi muissa maissa sijaitseville Garminin omistamille yrityksille. Näytä Garminin omistamat yritykset.

Kun luot Garmin-tilin, lisäät henkilötietoja tilisi profiiliin tai lataat tietoja Garmin-tilillesi, henkilötietosi kerätään ja ne tallennetaan palvelimiin Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja/tai Australiassa.

Euroopan talousalueella ("ETA"), Isossa-Britanniassa ("Iso-Britannia") tai Sveitsissä asuvien henkilöiden henkilötietoja hallinnoi Garmin Würzburg GmbH, ja niitä käsittelevät muut Garminin omistamat yritykset tuen, infrastruktuurin, suojauksen ja muiden olennaisten toimintojen toimittamiseksi. Jos nämä yritykset eivät sijaitse ETA-alueella tai muulla oikeudenkäyttöalueella, jonka Euroopan komissio on määrittänyt riittäväksi, Garmin Würzburg GmbH siirtää tiedot Euroopan komission hyväksymien mallisopimuslausekkeiden mukaisesti.

Kaikkien Garminin omistamien yritysten on noudatettava tässä tietosuojakäytännössä määritettyjä yksityisyyskäytäntöjä.

Sovellusanalytiikka

Keräämme käyttäjiltä tietoja Garmin Clipboard -valmennussovelluksen käytöstä. Kerättävät analyysitiedot sisältävät päiväyksen ja kellonajan, jolloin sovellus käyttää palvelimiamme, sovellusversion, mobiililaitteen sijainnin, kieliasetuksen, tiedot sovellukseen ladatuista tiedoista ja tiedostoista sekä käyttäjän toiminnasta (esimerkiksi käytetyistä ominaisuuksista ja käyttötiheydestä), laitteen tilatiedot, laitteen mallin, laitteiston ja käyttöjärjestelmän tiedot sekä sovelluksen toimintaan liittyvät tiedot. Garmin käyttää näitä tietoja Garmin Clipboard -valmennussovelluksen ja muiden sovellusten laadun ja toimintojen parantamiseen, käyttäjille hyödyllisten tuotteiden ja ominaisuuksien kehittämiseen ja markkinointiin sekä sovellusten vakausongelmien ja muiden käytettävyysongelmien tunnistamiseen ja korjaamiseen mahdollisimman nopeasti.

Oikeudellinen peruste näiden analyysitietojen käsittelemiseen on se, että on etumme mukaista tietää, miten asiakkaamme käyttävät tuotteitamme ja sovelluksiamme, jotta voimme parantaa niiden käyttökokemusta ja toimintoja.

Esimerkkejä tällä hetkellä käyttämistämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajista:

  • Google: Seuraamme Google Analytics -palvelun avulla tilastoja sekä käyttäjien väestötietoja, kiinnostuksen kohteita ja sovelluksissa tekemiä toimintoja. Lue lisätietoja siitä, miten näitä analyysitietoja voidaan käyttää, miten voit hallinnoida tietojesi käyttämistä ja miten voit kieltää Google Analyticsia käyttämästä tietojasi.

  • Microsoft App Center; Firebase (Crashlytics): Microsoft App Center, aiemmin HockeyApp, ja Googlen Firebase (Crashlytics) -palvelu näyttävät, miten Garmin-sovelluksia käytetään, jotta voimme parantaa käyttökokemusta sekä tunnistaa ja ratkaista sovelluksen kaatumisen perimmäisiä syitä.

Lapset

Pyydämme, että alle 13-vuotiaat (Yhdysvalloissa) ja alle 16-vuotiaat (muissa maissa) eivät ilmoita henkilötietoja Garminille. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet alle 13-vuotiaan (Yhdysvalloissa) tai 16-vuotiaan (muissa maissa) lapsen tietoja, poistamme tiedot mahdollisimman pian.

Tietosuojakäytännön päivitykset

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain uusien tuotteiden, palvelujen ja sovellusten lisäämisen, nykyisen valikoimamme kehittämisen sekä tekniikoiden ja lakien muuttumisen vuoksi. Käyttäjä voi tarkistaa tämän tietosuojakäytännön viimeisen muutospäivän sivun yläreunan kohdasta Päivitetty viimeksi. Kaikki muutokset tulevat voimaan, kun muutettu tietosuojakäytäntö on julkaistu.

Ilmoitamme käyttäjälle, jos teemme merkittäviä muutoksia, ja pyydämme käyttäjältä luvan, jos sovellettava laki siihen velvoittaa. Toimitamme ilmoituksen sähköpostitse tai lisäämällä ilmoituksen muutoksista Garminin sivustoihin ja sovelluksiin, joissa on linkki tähän tietosuojakäytäntöön.

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietojasi niin kauan kuin Garmin-tilisi on tulkittavissa aktiiviseksi tai sovellettavien lakien ja säädösten vaatimusten mukaisesti. Lisätietoja oikeudestasi tietojesi poistamiseen on jäljempänä kohdassa Oikeutesi.

Automatisoitu päätöksenteko, mukaan lukien profilointi

Garmin ei tee algoritmeihin tai muihin automatisoituihin käsittelytapoihin perustuvia päätöksiä, jotka vaikuttavat käyttäjiin merkittävästi.

Tietoja valvova taho ja tietosuojavaltuutettu

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, Garminin keräämiä henkilötietojasi hallinnoi Garmin Würzburg GmbH, jonka osoite on Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany. Yhtiön EU:n alueen tietosuojavastaavaan saa yhteyden sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Jos et asu Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, Garminin keräämiä henkilötietojasi hallinnoi Garmin International Inc., jonka osoite on 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, USA, ja johon saa yhteyden myös sähköpostitse: [email protected] Yhtiön Brasilian tietosuojavastaava toimii samassa osoitteessa, ja häneen saa yhteyden sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Oikeutesi

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, sinulla on yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation) tai muun sovellettavan lain mukainen oikeus pyytää Garminilta oikeutta henkilötietojesi käyttämiseen, korjaamiseen tai poistamiseen, tietojen siirtämiseen, henkilötietojesi käsittelemisen rajoittamiseen, henkilötietojesi käsittelemisen vastustamiseen ja valituksen tekemiseen valvontaviranomaiselle. Lisätietoja näistä oikeuksista on Euroopan komission Oikeuteni-sivulla (GDPR), joka on käytettävissä useilla kielillä. Jos et asu Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, sinulla voi olla vastaavia paikallisten lakien mukaisia oikeuksia.

Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi, pyytää korjaamaan, siirtämään tai poistamaan ne tai poistaa Garmin-tilisi tilinhallintakeskuksessa.

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä ja haluat käyttää oikeuttasi rajoittaa tai vastustaa tietojesi käsittelyä, ota yhteys yrityksen EU:n alueen tietosuojavaltuutettuun, joka toimii Garmin Würzburg GmbH:ssa osoitteessa Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany, tai sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Jos et asu Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, mutta uskot, että sinulla on oikeus käyttää näitä tai muita oikeuksia paikallisen lainsäädännön nojalla, ota yhteys Garmin International, Inc:iin osoitteessa [email protected]

Ilmoitus Kalifornian asukkaille yksityisyyden suojan käytännöistä ja oikeuksista

Jos asut Kaliforniassa, sinulla saattaa olla Kalifornian lainsäädännön mukaisia henkilötietojasi koskevia lisäoikeuksia. Voit lukea lisää yksityisyyden oikeuksista Kaliforniassa CCPA-yksityisyysilmoituksesta.

Kaikki tavaramerkit kuuluvat omistajilleen.