Skip navigation links
Een man die op een boot langs de kust vist

Software-updates voor watersporttoestellen

Het is tijd om je watersportsoftware bij te werken. We verbeteren regelmatig onze producten om functionaliteit toe te voegen en je verbeterde functies te bieden. We hebben het je gemakkelijk gemaakt om deze nieuwe mogelijkheden toe te voegen aan je compatibele Garmin-toestellen. Lees meer over de functies die beschikbaar zijn in onze nieuwste release en begin dan met bijwerken.

Bekijk wat er nieuw is

Hulp nodig?

Hulp begint hier. Het Garmin Support Center biedt richtlijnen en kan veel van je vragen over bijwerken beantwoorden. Je kunt ook chatten, bellen of e-mailen voor extra productondersteuning.

Krijg hulp

1Vereist de ActiveCaptain app op je compatibele smartphone die is gekoppeld met je compatibele kaartplotter.

Mac is een handelsmerk van Apple Inc., geregistreerd in de Verenigde Staten en andere landen.