„inReach“ ir „Garmin Explore“ privatumo politika

Paskutinį kartą atnaujinta: 2022 m. rugpjūčio 31 d.

„Garmin“ svarbus jūsų privatumas. Šią Privatumo politiką paruošėme siekdami jus informuoti, kaip mes ir kitos „Garmin“ valdomos įmonės, įskaitant „Garmin Services, Inc.“ (anksčiau vadinta „inReach, Inc.“), tvarkome jūsų asmens duomenis, kai lankotės „Garmin Explore“ svetainėje, kuriate „Garmin“ paskyrą, registruojate ir naudojate „InReach“ įrenginį, prenumeruojate ir naudojate „inReach“ palydovinio ryšio paslaugas bei naudojate programas „Earthmate“ ir „Garmin Explore“.

Kitoms „Garmin“ svetainėms, programoms ir produktams, kuriuose pateikta nuoroda į kitą „Garmin“ privatumo politiką, taikoma pastaroji privatumo politika. Spustelėkite čia ir peržiūrėkite kitas mūsų privatumo politikas.

Asmens duomenys – tai informacija apie fizinį asmenį, kuris yra identifikuotas arba kurį galima identifikuoti. Atskirame dokumente gali būti pateikta papildomos informacijos, skirtos konkrečiai jūsų jurisdikcijai. Slinkite prie skyriaus „Jūsų teisės“ ir peržiūrėkite papildomas galimai jums taikomas politikas. Šioje Privatumo politikoje aprašyto asmens duomenų tvarkymo teisiniai pagrindai paremti ES bendruoju duomenų apsaugos reglamentu (BDAR) ir įstatymais kitose jurisdikcijose, kuriose taikomi panašūs pagrindai.

Jei norite pereiti į konkretų šios privatumo politikos skyrių, spustelėkite toliau pateiktą nuorodą:

„Garmin“ tvarkomų asmens duomenų kategorijos

Asmens duomenys, tvarkomi, kai kuriate „Garmin“ paskyrą:

Kai kuriate „Garmin“ paskyrą, jūsų prašome nurodyti el. pašto adresą, vardą ir slaptažodį. Jei norite, vietoje vardo ir pavardės galite nurodyti tik vardą arba slapyvardį. Taip pat galime paprašyti nurodyti mobiliojo telefono numerį.

TIKSLAI IR TEISINIAI PAGRINDAI:

a) Jūsų el. pašto adresą ir slaptažodį tvarkome, nes juos naudojate prisijungdami prie savo paskyros. El. pašto adreso ir slaptažodžio tvarkymo šiuo tikslu teisinis pagrindas yra teisėtas mūsų interesas apsaugoti jūsų paskyrą. Jei naudojate dvielementį tapatumo nustatymą, mes tvarkome jūsų mobiliojo telefono numerį arba el. pašto adresą, kad galėtume išsiųsti apsauginį kodą SMS žinute arba el. paštu. Šios informacijos tvarkymo šiuo tikslu teisinis pagrindas yra teisėtas mūsų interesas apsaugoti jūsų paskyrą. Jei gyvenate žemyninėje Kinijoje, „Garmin“ tvarko jūsų mobiliojo telefono numerį tapatumo nustatymo pagal tikrąjį vardą tikslais.

b) Jūsų el. pašto adresą tvarkome ir siekdami jums siųsti svarbią informaciją apie „Garmin“ produktus, paslaugas, programas ir paskyrą, pvz., svarbią saugumo informaciją arba esminius šios Privatumo politikos pakeitimus. Jūsų pateiktas vardas yra susietas su jūsų paskyros profiliu ir rodomas, kai pateikiate komentarus ar kitą medžiagą mūsų svetainėse ar programose arba kai bendraujate su kitais „Garmin“ naudotojais. El. pašto adreso ir vardo tvarkymo šiais tikslais teisinis pagrindas yra teisėtas mūsų interesas teikti jums svarbią saugumo ar kitą informaciją apie „Garmin“ produktus, paslaugas, programas ar paskyrą ir apie esminius šios Privatumo politikos pakeitimus, taip pat suteikti jums galimybę bendrauti su kitais naudotojais.

c) Jei suteiksite leidimą jums siųsti „Garmin“ rinkodaros informaciją, jūsų el. pašto adresą tvarkysime ir siekdami siųsti jums rinkodaros informaciją apie „Garmin“ produktus, paslaugas ir programas bei naujienlaiškius. El. pašto adreso tvarkymo šiuo tikslu teisinis pagrindas yra jūsų sutikimas. Galite bet kada atšaukti savo sutikimą pakeisdami nuostatas „Garmin“ paskyroje arba spustelėdami prenumeratos atšaukimo nuorodą, esančią rinkodaros el. laiškų apačioje. Kokius rinkodaros el. laiškus gaunate iš mūsų, priklauso nuo jūsų pasirinktų „Garmin“ paskyros nuostatų, pagal interneto protokolo (IP) adresą nustatytos vietovės, prie „Garmin“ paskyros pridėtų „Garmin“ įrenginių tipų ir visų į „Garmin“ paskyrą įtrauktų prenumeratų. Šių duomenų tvarkymo šiuo tikslu teisinis pagrindas yra teisėtas mūsų interesas sumažinti kiekvienam konkrečiam klientui siunčiamų rinkodaros el. laiškų skaičių pasirenkant, kuriems klientams siųsti konkrečius rinkodaros el. laiškus, užuot siuntus visus rinkodaros el. laiškus visiems klientams, kurie sutiko juos gauti. Jei gyvenate žemyninėje Kinijoje, galime naudoti jūsų mobiliojo telefono numerį siųsdami rinkodaros pranešimus SMS žinute.

d) Jūsų el. pašto adresą tvarkome ir siekdami susieti jį su „Garmin“ paskyra, kai bendraujate su mūsų pagalbos klientams atstovais. Šio tvarkymo teisinis pagrindas yra teisėtas mūsų interesas teikti kokybišką pagalbą klientams.

e) Taip pat jūsų el. pašto adresą tvarkome siekdami informuoti klientus apie jų įvykdytus mūsų sąlygų pažeidimus. Šio tvarkymo teisinis pagrindas yra teisėtas mūsų interesas užtikrinti kokybę visiems naudotojams ir mūsų sąlygų laikymąsi.

Asmens duomenys, tvarkomi, kai įsigyjate „inReach“ palydovinio ryšio paslaugų prenumeratą:

Jums įsigyjant „inReach“ prenumeratą, renkame jūsų el. pašto adresą, pašto adresą, sąskaitų siuntimo adresą ir telefono numerį. Mes neperžiūrime ir nesaugome jūsų mokėjimo kortelių informacijos, kurią tvarko paslaugų teikėjai trečiosios šalys.

TIKSLAI IR TEISINIAI PAGRINDAI:

Jūsų el. pašto adresą tvarkome siekdami susieti jį su jūsų „inReach“ palydovinio ryšio paslaugų prenumerata, be to, jūsų el. pašto adresą ir telefono numerį tvarkome, kad galėtume siųsti sąskaitas ir kitą informaciją apie prenumeratą. Jūsų el. pašto adreso ir telefono numerio tvarkymo teisinis pagrindas yra sutarties vykdymas.

Asmens duomenys, tvarkomi, kai naudojate „inReach“ palydovinio ryšio paslaugas:

Jums naudojantis „inReach“ palydovinio ryšio paslaugomis, tvarkome jūsų pašto adresą, telefono numerį, pasirinktų skubios pagalbos kontaktų kontaktinę informaciją, į „inReach“ įrenginį ir iš jo siunčiamas tekstines, SMS ir el. pašto žinutes bei jūsų „inReach“ įrenginio vietą, kai jis užmezga ryšį su „Iridium“ palydovais.

TIKSLAI IR TEISINIAI PAGRINDAI:

(a) „inReach“ produktai ir palydovinio ryšio paslaugos skirtos atitinkamoms institucijoms perduoti žinią apie būtinybę reaguoti į avarinę situaciją. Jūsų ir jūsų skubios pagalbos kontaktų arba kitų pranešimų gavėjų kontaktinę informaciją (el. pašto adresą, telefono numerį arba pašto adresą, jei taikoma), į jūsų įrenginį ir iš jo siunčiamas tekstines, SMS ir el. pašto žinutes bei jūsų įrenginio vietą, kai jis užmezga ryšį su „Iridium“ palydovais, tvarkome, kad mes ir mūsų paslaugų teikėjai galėtume teikti šią paslaugą. Šios informacijos tvarkymo teisinis pagrindas yra sutarties vykdymas.

b) Jūsų pašto adresą ir telefono numerį tvarkome siekdami nustatyti, ar prenumeratorius nepaspaudė SOS mygtuko netyčia, būdamas savo gyvenamojoje vietoje. Šio tvarkymo teisinis pagrindas yra mūsų teisėtas interesas kuo labiau sumažinti netikro pavojaus signalų skaičių.

Asmens duomenys, tvarkomi sinchronizuojant „inReach“ įrenginį:

Kai sinchronizuojate „inReach“ įrenginį naudodami programas „Garmin Explore“, „Earthmate“, „Garmin Express“ arba „inReach Sync“, įrašome perdavimo duomenis, pvz., sinchronizuojant naudotą IP adresą, sinchronizavimo laiką ir datą, gedimų / diagnostinius duomenis, įrenginio geografinę vietą, įrenginio informaciją, sinchronizavimo tinklo (pvz., „Wi-Fi“ ar mobiliojo ryšio) informaciją ir įrenginio akumuliatoriaus įkrovos lygį.

TIKSLAI IR TEISINIS PAGRINDAS:

Šią informaciją tvarkome siekdami tiksliai identifikuoti įrenginius, kurie jungiasi prie mūsų sistemų, ir šalinti problemas mūsų įrenginiuose. Teisinis šio tvarkymo pagrindas yra mūsų teisėtas interesas didinti mūsų įrenginių stabilumą ir teikti klientams kokybišką produktą.

Asmens duomenys, tvarkomi, kai įkeliate savo su vieta susijusius duomenis naudodami programą „Garmin Explore“:

Galite įkelti su vieta susijusius savo duomenis, pvz., kelio taškus, maršrutus, trasas, takus, veiklas (pvz., bėgimus, žygius, nuotykius, medžiokles, bekelės maršrutus ir pan.) ir veiklos duomenis iš savo įrenginio į savo paskyrą naudodami programą „Garmin Explore“. Veiklos duomenys gali apimti tokius duomenis kaip vieta, laiko žyma, takai, aukštis, greitis ir atstumas. Galite naudoti įrenginį ir neįkeldami pas mus su vieta susijusių duomenų. Jei nuspręsite įkelti su vieta susijusius duomenis pas mus, patys kontroliuosite, ar jūsų su vieta susiję duomenys bus bendrinami su kitais naudotojais „MapShare“, socialiniuose tinkluose ar kitur.

TIKSLAI IR TEISINIS PAGRINDAS:

Su vieta susijusius jūsų duomenis tvarkome, jei nusprendžiate naudoti programą „Garmin Explore“ ir įkelti juos į „Garmin“ paskyrą, kad suteiktų jums galimybę analizuoti savo duomenis, matyti savo buvimo vietą veikloje ar trasoje, matyti metriką ir, jei norėsite, bendrinti savo duomenis su kitais. Teisinis šio tvarkymo pagrindas yra mūsų teisėtas interesas teikti mūsų klientams funkcijas, pagrįstas šiais duomenimis.

Asmens duomenys, tvarkomi jums bendraujant su „Garmin“:

Kai el. paštu, telefonu, internetu ar asmeniškai bendraujate su mūsų pagalbos klientams atstovais, renkame jūsų asmens duomenis, pvz., vardą ir pavardę, pašto adresą, telefono numerį, el. pašto adresą ir kontaktinę informaciją, taip pat informaciją apie jūsų turimus „Garmin“ produktus, pvz., jų serijos numerius ir įsigijimo datas bei įsigytas prenumeratas. Taip pat galime sukurti įvykių įrašus, kurie naudingi nustatant su produkto ar programos veikimu susijusias problemas ir gauti informacijos, susijusios su palaikymo ar aptarnavimo problemomis. Siekdami pagerinti klientų aptarnavimą, laikydamiesi taikytinų įstatymų taip pat galime įrašyti ir peržiūrėti pokalbius su pagalbos klientams darbuotojais ir analizuoti visus atsiliepimus, pateiktus savanoriškai pildomose klientų apklausose. Jums sutikus, jei reikia, mūsų pagalbos klientams darbuotojai gali prisijungti prie jūsų „Garmin“ paskyros, kad padėtų spręsti jūsų problemą.

TIKSLAI IR TEISINIAI PAGRINDAI:

Šią informaciją tvarkome siekdami teikti pagalbą klientams ir produktų palaikymą bei stebėti mūsų teikiamos pagalbos klientams ir produktų palaikymo kokybę bei rūšis, taip pat supaprastinti remonto darbų atlikimą ir produkto grąžinimą ar pakeitimą. Šios informacijos tvarkymo šiais tikslais teisinis pagrindas yra mūsų teisėtas interesas teikti kokybišką produktų palaikymą. Prisijungimo prie jūsų „Garmin“ paskyros, jei to reikia siekiant padėti išspręsti problemą, teisinis pagrindas yra jūsų sutikimas, kurį galite atšaukti.

Asmens duomenų gavėjų kategorijos

PAIEŠKOS IR GELBĖJIMO INSTITUCIJOS BEI REAGAVIMO Į KRITINES SITUACIJAS TARNYBOS:

Kai naudodami „inReach“ palydovinio ryšio paslaugas suaktyvinate SOS nelaimės signalą, galime teikti informaciją (pvz., jūsų vardą ir pavardę, el. pašto adresą, pašto adresą, telefono numerį, pranešimo turinį, išsiuntimo laiką ir pranešimo siuntėjo bei gavėjo tapatybės ir vietos informaciją) kompetentingoms paieškos ir pagalbos tarnyboms.

ŠEIMOS NARIAI:

Taip pat galime teikti informaciją, pvz., pranešimo turinį, siuntimo laiką ir pranešimo siuntėjo bei gavėjo tapatybę ir buvimo vietą, jūsų šeimos nariams, nurodytiems prenumeratos nustatymuose.

ŽMONĖS, KURIUOS PAKVIETĖTE STEBĖTI JŪSŲ BUVIMO VIETĄ:

Galite pakviesti šeimą, draugus ar kitus asmenis stebėti jūsų kelionės eigą kompiuteriuose ar mobiliuosiuose įrenginiuose naudojant „MapShare“ žiniatinklio portalą. Jūsų „inReach“ įrenginys buvimo vietą siųs iš anksto nustatytais laiko intervalais, kad sekėjai galėtų stebėti jūsų buvimo vietą internetu. Be to, galite pakviesti šeimą, draugus ar kitus asmenis naudojant „MapShare“ tikrinti jūsų įrenginio ryšį, peržiūrėti jūsų GPS vietą, stebėti jūsų judėjimą ir kelionės metu siųsti bei gauti pranešimus. Jei norite, „MapShare“ puslapį galite įterpti tinklaraštyje, svetainėje ar socialiniame tinkle.

PASLAUGŲ TEIKĖJAI:

Naudojame trečiųjų šalių, pavyzdžiui, „Adobe“, „SendGrid“, „Twilio“ tarnybos ir „Mailchimp“, debesų paslaugas, kurios padeda siųsti el. laiškus. Pasitelkus šias paslaugas stebimi su šiais el. laiškais susiję veiksmai, pvz., ar jie buvo atidaryti, ar buvo spustelėtos el. laiškuose pateiktos nuorodos ir ar po šių nuorodų spustelėjimo buvo atliktas pirkimas. Šiuos duomenis naudojame siekdami analizuoti savo el. laiškų skatinamus veiksmus. Be to, naudojame „Pipedrive“ siekdami tvarkyti korespondenciją su verslo klientais ir galime pasitelkti trečiąsias šalis, kurios išieško skolas iš nemokančių klientų.

Trečiųjų šalių paslaugų teikėjus, pavyzdžiui, „Adyen“, naudojame siekdami tvarkyti jūsų mokėjimo kortelės informaciją, kai įsigyjate „inReach“ palydovinio ryšio paslaugų prenumeratą. Daugiau informacijos apie „Adyen“ galite rasti čia.

„Azure Cloud“ , „Microsoft“ sprendimą naudojame duomenims ir tarnyboms laikyti serveriuose, esančiuose JAV, Australijoje ir Europoje. „Vonage“ ir „SendGrid“ bei „Twilio“ paslaugą naudojame siųsdami tekstines žinutes kaip savo paslaugų dalį ir stebėdami tokių žinučių pristatymą pagal gavėjo telefono numerį ir el. pašto adresą bei pasirinktą turinį. Be to, trečiųjų šalių paslaugomis naudojamės siekdami daugiau sužinoti apie mūsų svetainių ir programų naudojimą bei su tuo susijusiais tikslais.

KITI INFORMACIJOS ATSKLEIDIMO ATVEJAI:

Galime tvarkyti ir atskleisti jūsų asmens duomenis kitiems asmenims šiais atvejais: a) jei turime galiojantį jūsų leidimą tai daryti; b) vykdydami teisinę prievolę, pvz., galiojantį teismo šaukimą, teismo nutarimą ar nutartį arba kitą tinkamą procedūrinį dokumentą; c) siekdami įgyvendinti bet kokias mūsų nuostatas, sąlygas ir politiką; d) siekdami vykdyti galimas teisių gynimo priemones ar pagrįsti ieškinius; arba e) kai manome, kad tai būtina ar tinkama siekiant jums padėti gauti pagalbos įvykus nelaimei.

Jei įvyksta bet koks įmonės reorganizavimas, susijungimas, pardavimas, bendrosios įmonės steigimas, turto perdavimas, turto perleidimas ar kitas perdavimas, susijęs su visu mūsų verslu, turtu ar akcijomis arba jų dalimi, įskaitant turtą, susijusį su bankrotu ar panašiu procesu, galime perduoti informaciją su „Garmin“ susijusiai įmonei, patronuojamajai įmonei ar trečiajai šaliai, jei šiai įmonei, kuriai perduodame asmens duomenis, juos bus leidžiama tvarkyti tik taip, kaip aprašyta šioje Privatumo politikoje, apie tai jums nepranešant ir, jei būtina pagal taikytinus įstatymus, gavus jūsų sutikimą.

Tarptautinis asmens duomenų perdavimas

„Garmin“ yra pasaulinė įmonė. Kad galėtume siūlyti produktus, programas ir paslaugas, mums gali reikėti perduoti jūsų asmens duomenis kitoms „Garmin“ valdomoms įmonėms kitose šalyse. Peržiūrėkite „Garmin“ valdomas įmones.

Taikoma ne žemyninės Kinijos klientams: kai kuriate „Garmin“ paskyrą, prie paskyros profilio pridedate asmens duomenų arba į „Garmin“ paskyrą įkeliate duomenų, jūsų asmens duomenys renkami ir saugomi JAV, JK ir (arba) Australijoje esančiuose serveriuose. Taikoma klientams žemyninėje Kinijoje: kai kuriate „Garmin“ paskyrą, prie paskyros profilio pridedate asmens duomenų arba į „Garmin“ paskyrą įkeliate duomenų, jūsų asmens duomenys renkami ir saugomi „Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd.“ serveriuose žemyninėje Kinijoje.

Asmenų, kurie gyvena Europos ekonominės erdvės (EEE) valstybėse, Jungtinėje Karalystėje (JK) arba Šveicarijoje, duomenis valdo „Garmin Würzburg GmbH“. Jos vardu šiuos duomenis tvarko kitos „Garmin“ valdomos įmonės, atliekančios palaikymo, infrastruktūros, saugumo ir kitas svarbias funkcijas. „Garmin Würzburg GmbH“ į sutartis įtraukė patvirtintas pavyzdines sutarčių sąlygas, taikomas, jei šios įmonės nėra EEE teritorijoje arba jurisdikcijoje, kuri laikoma tinkama pagal taikomus duomenų apsaugos įstatymus.

Visos „Garmin“ valdomos įmonės privalo laikytis privatumo užtikrinimo praktikos, nustatytos šioje privatumo politikoje.

Slapukai ir panašios technologijos

Informacijos apie „Garmin“ slapukų ir panašių technologijų naudojimą mūsų svetainėse galite rasti mūsų Slapukų politikoje.

Stebėjimas ir analizė

Renkame duomenis iš naudotojų apie tai, kaip jie naudoja mūsų produktus, paslaugas, svetaines ir programas. Renkamos analitinės informacijos tipai: prisijungimo prie mūsų serverių data ir laikas, programinės arba integruotosios programinės įrangos versija, įrenginio vieta, kalbos nustatymas, atsisiųsta informacija ir failai, naudotojo elgsena (pvz., naudotos funkcijos ir naudojimo dažnumas), įrenginio būsenos informacija, įrenginio modelis, aparatūros ir operacinės sistemos informacija bei informacija apie produkto, paslaugos, svetainės ar programos veikimą. Šiuos duomenis „Garmin“ naudoja siekdama pagerinti savo produktų, paslaugų svetainių ar programų kokybę, saugumą ir funkcionalumą; taip pat siekdama kurti ir reklamuoti jums ir kitiems naudotojams geriausius produktus ir funkcijas ir kuo greičiau nustatyti stabilumo ir kitas tinkamumo problemas.

Šios analitinės informacijos tvarkymo teisinis pagrindas yra teisėtas mūsų interesas suprasti, kaip mūsų klientai sąveikauja su mūsų produktais, paslaugomis, svetainėmis ir programomis, kad galėtume pagerinti naudotojų patirtį ir funkcionalumą.

Toliau nurodyti keli trečiųjų šalių paslaugų teikėjai, kurių paslaugomis šiuo metu naudojamės.

  • Azure Application Insights: Azure Application Insights, Microsoft paslauga, naudojama, kad galėtume geriau suprasti naudojimą ir gerinti naudotojų patirtį.

  • „Loggly“: „Loggly“ naudojama „inReach“ pranešimų tvarkymo infrastruktūroje pasitaikančių klaidų informacijai stebėti, kad „Garmin“ galėtų padidinti sistemų efektyvumą.

Apie stebėjimo ir analizės paslaugų teikėjus, kurie kliaujasi slapukais, žr. skyriuje „Slapukai ir panašios technologijos“.

Vaikai

Mes prašome asmenų, jaunesnių nei 13 metų JAV ir jaunesnių nei 16 metų likusiame pasaulyje, neteikti „Garmin“ savo asmens duomenų. Jei sužinosime, kad rinkome asmens duomenis iš jaunesnio nei 13 metų vaiko JAV arba jaunesnio nei 16 metų vaiko likusiame pasaulyje, imsimės veiksmų siekdami kuo greičiau panaikinti tokią informaciją.

Privatumo politikos atnaujinimai

Kuriant naujus produktus, paslaugas ir programas, tobulinant esamus pasiūlymus ir keičiantis technologijoms bei teisės aktams, šią privatumo politiką galime atnaujinti. Šios privatumo politikos paskutinio keitimo data nurodyta šio puslapio viršuje, šalia įrašo „Paskutinį kartą atnaujinta“. Visi pakeitimai įsigalioja, kai atnaujintą privatumo politiką paskelbiame.

Jei šie pakeitimai esminiai, apie tai jums pranešime ir, jei to reikalauja galiojantys teisės aktai, sieksime gauti jūsų sutikimą. Šis pranešimas bus pateiktas el. paštu arba paskelbtas įspėjime apie pakeitimus, teikiamame „Garmin“ svetainėse ir programose, kuriose yra nuoroda į šią privatumo politiką.

Asmens duomenų saugojimas

Saugosime jūsų asmens duomenis tol, kol jūsų „Garmin“ paskyra bus laikoma aktyvia, arba vadovaudamiesi taikomais įstatymais ir teisės aktais. Be to, skyriuje „Jūsų teisės“ žemiau pateiktas jūsų teisės reikalauti ištrinti aprašymas.

Automatizuotas sprendimų priėmimas, įskaitant profiliavimą

„Garmin“ nepriima jokių sprendimų, pagrįstų algoritmais ar kitu automatizuotu apdorojimu, kurie jus reikšmingai paveiktų.

Duomenų valdytojas ir duomenų apsaugos pareigūnas

Jei gyvenate EEE šalyje, JK arba Šveicarijoje, „Garmin“ vykdomą jūsų asmens duomenų rinkimą kontroliuoja „Garmin Würzburg GmbH“, Beethovenstr. 1a 97080 Würzburg, Germany (Vokietija). Su įmonės ES duomenų apsaugos pareigūnu galima susisiekti el. pašto adresu [email protected].

Jei gyvenate žemyninėje Kinijoje, „Garmin“ renkamų jūsų asmens duomenų valdytoja yra „Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd.“, 37F, Tower A, New CHJ International Business Center, No 391, Guiping Road, Xuhui District, Shanghai 200233, China (Kinija). Įmonės duomenų apsaugos pareigūną žemyninei Kinijai galima pasiekti tuo pačiu adresu ir el. pašto adresu [email protected].

Jei gyvenate ne EEE, JK, Šveicarijoje ir žemyninėje Kinijoje, „Garmin“ renkamų jūsų asmens duomenų valdytojas yra „Garmin International, Inc.“, 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, USA (JAV). Su juo galite susisiekti el. pašto adresu [email protected]. Įmonės Brazilijos duomenų apsaugos pareigūnas dirba tuo pačiu adresu, jį galima pasiekti el. pašto adresu [email protected]. Su įmonės atstovu Turkijoje galima susisiekti el. pašto adresu [email protected].

Jūsų teisės

Jei gyvenate Europos Sąjungoje, JK arba Šveicarijoje, pagal bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (BDAR) arba kitus taikomus įstatymus turite teisę reikalauti, kad „Garmin“ leistų pasiekti jūsų duomenis, juos ištaisytų ir ištrintų, juos perkeltų ir ribotų jų tvarkymą; taip pat turite teisę nesutikti su jūsų asmens duomenų tvarkymu ir pateikti skundą priežiūros institucijai. Daugiau informacijos apie šias teises rasite BDAR skirtame Europos Komisijos puslapyje „Mano teisės“, kurį galima skaityti įvairiomis kalbomis. Jei gyvenate ne EEE, JK ar Šveicarijoje, galite turėti tokias pačias teises pagal vietos įstatymus.

Jei norite pasiekti, ištaisyti, perkelti ar ištrinti savo asmens duomenis arba panaikinti savo „Garmin“ paskyrą, apsilankykite mūsų Paskyrų tvarkymo centre.

Jei gyvenate EEE, JK ar Šveicarijoje ir norite pasinaudoti teise riboti asmens duomenų tvarkymą arba teise nesutikti su jų tvarkymu, susisiekite su įmonės ES duomenų apsaugos pareigūnu, dirbančiu „Garmin Würzburg GmbH“, Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany (Vokietija), arba siųskite e. laišką adresu [email protected].

Jei gyvenate žemyninėje Kinijoje ir norite pasinaudoti bet kokiomis savo kaip duomenų subjekto teisėmis, susisiekite su „Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd.“ el. pašto adresu [email protected].

Jei gyvenate ne EEE, JK, Šveicarijoje ar žemyninėje Kinijoje, bet manote, kad turite teisę naudotis nurodytomis arba kitomis teisėmis pagal vietos įstatymus, kreipkitės į „Garmin International, Inc.“ el. pašto adresu [email protected].

Informacija apie privatumo praktiką ir teises Kalifornijos gyventojams

Jei gyvenate Kalifornijoje, Kalifornijos įstatymuose gali būti numatyta papildomų teisių, susijusių su jūsų asmens duomenimis. Jei norite sužinoti daugiau apie privatumo teises Kalifornijoje, peržiūrėkite CCPA informaciją apie privatumą.

Visi prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.

Naujausios politikos versijos