Yksityisyystiedote

TRUSTe European Safe Harbor -sertifikaatti

Päivitetty viimeksi: 14. helmikuuta 2017

Garmin arvostaa yksityisyyttäsi. Olemme laatineet tämän Yksityisyystiedotteen, jotta tiedät, miten keräämme, käytämme, jaamme ja tallennamme henkilötietojasi.

Tämä Yksityisyystiedote koskee kaikkia sivustoja, sovelluksia ja tuotteita, joissa tämä Yksityisyystiedote näkyy. Jos Garmin-sivustossa, -sovelluksessa tai -tuotteessa on linkki johonkin muuhun yksityisyystiedotteeseen, se koskee kyseisen sivuston, sovelluksen tai tuotteen käyttöäsi. Esimerkiksi Garmin Connectia ja sitä tukevia Garmin-rannelaitteita ja muita laitteita varten on käytössä erillinen yksityisyystiedote. Se on nähtävissä täällä.

Voit siirtyä tiettyyn tämän Yksityisyystiedotteen osaan valitsemalla linkin alta:

Tavat, joilla Garmin kerää ja käyttää Henkilötietoja

"Henkilötiedot" ovat tietoja, joista yksinään tai yhdistettynä muihin tietoihin voi tunnistaa henkilön. Kun yhdistämme muita tietoja (tietoja, joista ei voi yksinään tunnistaa henkilöä) Henkilötietoihin, käsittelemme yhdistettyjä tietoja Henkilötietoina.

Kun luot Garmin-tilin

Kun luot tilin Garmin-sivustossa tai -mobiilisovelluksessa, pyydämme sinulta Henkilötietoja, kuten nimeä ja sähköpostiosoitetta. Sinun ei tarvitse ilmoittaa koko nimeäsi, mutta voit ilmoittaa sen halutessasi. Käytät sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi, kun kirjaudut tilillesi. Garmin-tilisi on suojattu salasanalla. Nimesi avulla vahvistamme tilisi, kun otat yhteyden asiakastukeen.

Kun kirjaudut Garmin Connect -tilillesi yhteisöpalvelujen tunnistetiedoilla

Halutessasi voit kirjautua Garmin Connect -tilillesi yhteisöpalvelujen tunnistetiedoilla (esimerkiksi Facebook-kirjautumistiedoillasi). Jos päätät tehdä niin ja kirjaudut ensimmäisen kerran Garmin-tilillesi yhteisöpalvelun tunnistetiedoilla, sinulta kysytään, hyväksytkö sen, että yhteisöpalvelun tarjoaja saattaa ilmoittaa Garminille tiettyjä tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, profiilikuvasi, julkaisujasi, kommenttejasi ja muita yhteisöpalvelutiliisi liittyviä tietoja.

Yhteisöpalvelun tarjoaja ilmoittaa kaikki nämä tiedot Garminille yhteisöpalvelukirjautumisen määritysten mukaisesti, mutta Garmin säilyttää näistä tiedoista ainoastaan sähköpostiosoitteesi ja käyttää sitä. Garmin liittää yhteisöpalvelun tarjoajan ilmoittaman sähköpostiosoitteen Garmin-tiliisi, jotta voit kirjautua Garmin-tilillesi jatkossa sähköpostiosoitteellasi, jos et halua enää käyttää kirjautumiseen yhteisöpalvelun tunnistetietojasi.

Jos et halua, että yhteisöpalvelun tarjoaja jakaa tietojasi Garminin kanssa, voit kirjautua Garmin-tilillesi käyttämällä Garmin-tilisi kirjautumistietoja yhteisöpalvelun tunnistetietojen sijasta.

Kun ostat tuotteita Garmin-sivustossa

Jos ostat tuotteen Garmin-sivustosta, Garmin kerää sinulta Henkilötietoja, kuten nimesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi, jotta voimme käsitellä tilauksesi ja toimittaa ostoksesi. Emme tarkastele emmekä säilytä maksukorttitietojasi. Kolmas osapuoli, Adyen, käsittelee asiakkaiden maksukorttitiedot, kun Garminin asiakkaat tekevät ostoksia maksukortilla Garminin sivustossa. Suosittelemme, että tutustut Adyenin yksityisyyskäytäntöön perusteellisesti.

Kun olet yhteydessä Garminiin

Kun olet yhteydessä asiakastukemme edustajiin sähköpostitse, puhelimitse, verkossa tai henkilökohtaisesti, saatamme kerätä Henkilötietoja, kuten nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja toivomuksesi yhteydenottotavasta sekä omistamiesi Garmin-tuotteiden tietoja, kuten sarjanumerot ja ostopäivät. Lisäksi saatamme luoda tapahtumalokeja, joiden avulla voidaan ratkaista tuotteen tai sovelluksen suorituskykyyn liittyviä ongelmia, sekä tallentaa tietoja tuki- tai palveluongelmasta. Käytämme näitä tietoja asiakas- ja tuotetuen toimittamiseen. Saatamme käyttää Garmin-tiliäsi, jotta pystymme toimittamaan tarvittavan avun. Asiakaspalvelun parantamiseksi saatamme myös sovellettavien lakien rajoissa tallentaa ja tarkistaa keskusteluja asiakastuen edustajien kanssa ja analysoida vapaaehtoisten asiakaskyselyjen kautta saamaamme palautetta.

Saatamme käyttää Henkilötietojasi yhteyden ottamiseksi sinuun, esimerkiksi tietojen lähettämiseen tilistäsi tai toimistasi kanssamme, tärkeiden tuote- tai sovellustietojen lähettämiseen, tämän Yksityisyystiedotteen merkittävien muutosten ilmoittamiseen sekä tuote- ja sovellustarjousten ja -kampanjoiden lähettämiseen sinulle sovellettavien lakien ja kohdassa Markkinointiviestintään liittyvät valinnat kuvattujen valintamahdollisuuksiesi mukaisesti.

Kun käytät Garmin-laitteen sijaintiominaisuuksia

Jos päätät käyttää Garmin-sovelluksessa tai -laitteessa sijaintiperustaisia palveluja, kuten sääpalvelua, liikennetietoja, polttoainehintoja, elokuvien alkamisaikatietoja ja paikallisia tapahtumia koskevia tietoja, laitteen fyysistä sijaintia käytetään sijaintiperustaisten palvelujen toimittamiseen.

Kun käytät Garmin-autonavigointilaitetta tai -sovellusta

Jos annat luvan käyttäessäsi Garmin-autonavigointilaitetta tai -sovellusta, Garmin kerää ja lataa laitteesta tietoja, kuten sijainnin, nopeuden, suunnan sekä tallennusajan ja -päivän. Garmin muuttaa tiedot nimettömiksi ja käyttää niitä Garmin-tuotteiden ja sovellusten sekä Garminin ja sisällöntuottajien toimittamien liikenne- ja pysäköintiominaisuuksien sekä muiden ominaisuuksien parantamiseen. Jos annat kysyttäessä luvan, Garmin saattaa myös jakaa tai myydä näitä nimettömiä tietoja kolmansille osapuolille liikenne- ja pysäköintiominaisuuden sekä muiden sisällöntoimittajien toimittamien ominaisuuksien parantamiseksi.

Muut tavat, joilla Garmin käyttää Henkilötietoja

Garmin saattaa käyttää Henkilötietoja sisäisiin tilasto-, markkinointi- tai toimintatarkoituksiin, kuten myyntiraporttien luontiin sekä väestötietojen, käyttäjien ja asiakkaiden kiinnostuksen, ostotottumusten ja muiden trendien mittaamiseen ja seurantaan.

Toimijat, joiden kanssa Garmin saattaa jakaa Henkilötietoja

Muiden Garmin-yritysten kanssa

Garmin on maailmanlaajuinen yhtiö. Jotta voimme tarjota tuotteitamme, sovelluksiamme ja palvelujamme, meidän tarvitsee ehkä siirtää Henkilötietojasi muille Garmin-yrityksille muissa maissa, kuten Garmin International Inc:lle Yhdysvalloissa, missä monet palvelimistamme sijaitsevat. Kyseisissä maissa ei välttämättä ole samoja tietoturvalakeja kuin maassa, jossa alun perin annoit tiedot. Katso Garminin omistamat yritykset.

Tällaiset Henkilötietojen siirrot Euroopan talousalueella ("ETA") tai Sveitsissä sijaitsevista Garmin-yrityksistä Garmin International Inc:lle Yhdysvalloissa tehdään Euroopan komission hyväksymien mallisopimuslausekkeiden mukaisesti.

Kaikkien Garmin-yritysten on noudatettava tässä Yksityisyystiedotteessa määritettyjä yksityisyyskäytäntöjä.

Tietojen ja sisällön toimittajien kanssa

Jos käytät Garmin-autonavigointilaitetta tai -sovellusta ja annat luvan kysyttäessä, Garmin kerää ja lataa laitteesta tietoja, kuten sijainnin, nopeuden, suunnan sekä tallennusajan ja -päivän. Jos annat luvan, Garmin saattaa myös jakaa tai myydä näitä nimettömiä tietoja kolmansille osapuolille liikenne- ja pysäköintiominaisuuden sekä muiden sisällöntoimittajien toimittamien ominaisuuksien parantamiseksi.

Yhteisöpalvelujen tarjoajien kanssa

Ilmoitamme ajoittain yhteisöpalvelujen tarjoajille joidenkin sellaisten Garminin asiakkaiden sähköpostiosoitteita, jotka ovat lupautuneet vastaanottamaan Garmin-tuotteisiin ja -sovelluksiin liittyvää markkinointiviestintää, jotta voimme näyttää mainoksia muiden yhteisöpalvelun käyttäjien kanssa, joilla on joitakin vastaavia ominaisuuksia (kuten väestötietoja tai mielenkiinnon kohteita) kuin kyseisillä valituilla Garminin asiakkailla.

Jos tilaat meiltä sähköposti-ilmoituksen, kun tietty Garmin-tuote tai -sovellus on ostettavissa, ilmoitamme sinulle sähköpostitse, kun kyseinen tuote tai sovellus on ostettavissa, ja lisäksi saatamme ilmoittaa sähköpostiosoitteesi yhteisöpalvelujen tarjoajille, jotta voimme näyttää kyseisen tuotteen tai sovelluksen mainoksia yhteisöpalvelusivuillasi.

Palveluntarjoajien kanssa

Käytämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajia, jotka hallinnoivat tiettyjä toimintoja puolestamme, kuten ostosten toimittamista ja tuotteiden lähettämistä, luottokorttimaksujen käsittelyä, sähköpostin lähettämistä, mainontaa, sivustojemme ja sovellustemme käytön analysointia, markkinointikampanjoidemme tehon seuraamista sekä käyttäjien mahdollisuutta yhdistää yhteisöpalveluihin. Saatamme jakaa Henkilötietojasi kyseisten kolmannen osapuolen palveluntarjoajien kanssa ainoastaan siksi, että ne voivat tarjota palveluja puolestamme.

Käytämme esimerkiksi seuraavia kolmannen osapuolen palveluntarjoajia:

  • Sähköpostipalvelujen tarjoajat: Garmin käyttää sähköpostin lähettämiseen Adoben pilvipalveluja sovellettavien lakien ja jäljempänä olevan kohdan Markkinointiviestintään liittyvät valinnat mukaisesti.
  • Analyysipalvelut: Garmin käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia Garmin Expressin sekä muiden Garmin-tuotteiden ja -mobiilisovellusten käytön analysointiin ja vastaaviin tarkoituksiin. Tähän analysointiin ja vastaaviin palveluihin käyttämämme kolmannet osapuolet luetellaan jäljempänä kohdassa Evästeet ja vastaavat tekniikat.

Mainostapahtumalokit

Jos käytät Garmin-sovelluksia, jotka sisältävät mainoksia, saatamme kerätä tietoja esimerkiksi katsomistasi mainoksista, niiden napsautustiheydestä ja tiettyjen toimintojen (kuten etusetelin tallennuksen tai soittamisen tai reitin muodostamisen mainokseen liittyvään paikkaan) käyttötiheydestä, jotta mainonnan toimittajat voivat tarjota sinua erityisesti kiinnostavaa sisältöä ja mainontaa.

Muu luovutus

Saatamme luovuttaa Henkilötietojasi muille, jos meillä on siihen lupasi sovellettavan lain mukaisessa muodossa.

Saatamme luovuttaa Henkilötietojasi oikeudenkäyttöalueen sovellettavien lakien mukaisesti muille myös, kun katsomme sen välttämättömäksi tai sopivaksi: (a) sovellettavan lain tai säädöksen mukaan, mukaan lukien asuinmaasi ulkopuoliset lait tai säädökset, (b) lakien noudattamiseksi, (c) vastaamiseksi julkishallinnon ja viranomaisten pyyntöihin, mukaan lukien muiden kuin asuinmaasi viranomaiset, (d) Garminin tuotteisiin tai omaisuuteen liittyvän varkaustutkinnan avustamiseksi, (e) käyttöehtojemme tai käytäntöjemme toteuttamiseksi, (f) oman tai tytäryhtiöidemme toiminnan suojaamiseksi, (g) Garminin, sen tytäryhtiöiden, käyttäjän tai muiden oikeuksien, yksityisyyden, turvallisuuden tai omaisuuden suojaamiseksi tai (h) saatavilla olevien hyvitysten hankkimiseksi tai meille koituvien vahinkojen rajoittamiseksi.

Lisäksi saatamme siirtää tietoja tytäryhtiölle tai kolmannelle osapuolelle Garminin liiketoiminnan tai sen osien, omaisuuden tai osakkeiden uudelleenorganisoinnissa, fuusiossa, myynnissä, yhteisyrityksessä, siirrossa tai muussa luovutuksessa (mukaan lukien konkurssi tai vastaava tilanne).

Tavat, joilla voit jakaa Henkilötietoja tai ohjata Garminia jakamaan Henkilötietojasi

LiveTrack

Joissakin Garmin-laitteissa käytettävissä olevalla LiveTrack-toiminnolla voit lähettää haluamillesi henkilöille linkin, joiden kautta he näkevät laitteesi reaaliaikaisen sijainnin. Garmin-laitteesi reaaliaikainen sijainti näkyy kaikille, jotka voivat käyttää linkkiä, joten mieti tarkasti, keille haluat lähettää linkin, ja varmista, että kyseiset henkilöt eivät lähetä linkkiä muille, joiden et halua näkevän Garmin-laitteesi sijaintia.

Jos lähetät kutsun tarkastella Garmin-laitteesi sijaintitietoja kolmannen osapuolen yhteisösivustossa, muutkin kuin tarkoittamasi henkilöt saattavat nähdä tietosi kyseisen yhteisösivuston yksityisyyskäytännön mukaan. Harkitse siksi tarkasti, ennen kuin lähetät kutsun kolmannen osapuolen yhteisösivustossa. Tutustu lisäksi kyseisen yhteisösivuston yksityisyyskäytäntöihin huolellisesti.

Keskustelupalstat, foorumit

Joissakin Garmin-sivustoissa ja -sovelluksissa on keskustelupalstoja, foorumeita, chat-toimintoja, blogeja ja vastaavia ominaisuuksia, joilla voi julkaista tietoja, viestejä ja materiaaleja. Huomioi, että kaikki kyseisissä palveluissa tai muuten sivustossa julkaistut käyttäjien tiedot saattavat muuttua julkisiksi ja saattavat olla sivustojen käyttäjien ja suuren yleisön käytettävissä. Harkitse tarkasti, ennen kuin julkaiset Henkilötietoja tai muita tietoja sivustoissamme tai sovelluksissamme.

Kampanjat

Jos osallistut arvontaan, kilpailuun tai muuhun vastaavaan kampanjaan, saatamme käyttää antamiasi tietoja kyseisten kampanjoiden hallintaan. Mikäli kyseisen kampanjan Henkilötietojen käsittelyä koskevat käyttöehdot ovat ristiriidassa tämän Yksityisyystiedotteen kanssa, sovelletaan kampanjan käyttöehtoja.

Evästeet ja vastaavat tekniikat

Jotta voimme analysoida Garmin-sivustojen käyttöä ja kerätä koottuja tilastotietoja sivuston käytöstä ja vastausasteesta, keräämme kolmansien osapuolten analyysipalveluntoimittajien avulla tiettyjä tietoja, kun käytät sivustoamme. Tiedot sisältävät IP-osoitteen, laitteen maantieteellisen sijainnin, selaimen tyypin, selaimen kielen, pyynnön päiväyksen ja kellonajan, käyntiajat, väestötiedot, sivun katselukerrat ja napsauttamasi sivuelementit (kuten linkit). Saatamme käyttää sivustoissamme tai sähköpostiviesteissämme evästeitä, jäljitteitä (pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä ja kirkkaita GIF-kuvia) tai muita vastaavia työkaluja kyseisten tietojen keräämiseen ja analysointiin. Näiden tietojen avulla pystymme tarjoamaan sivustossamme entistä parempaa, asianmukaisempaa sisältöä, mittaamaan mainosten tehoa, tunnistamaan ja korjaamaan ongelmia ja parantamaan sivuston yleistä käyttökokemusta. Saatamme myös pyytää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia näyttämään mainoksia sivustoissamme puolestamme. Ne saattavat kerätä sivustojemme käyttötietoja pikselitunnisteen tai vastaavien tekniikoiden avulla ja suunnata mainontaa kyseisten tietojen avulla. Lisätietoja tästä käytännöstä sekä tietojen keräämisen ja käyttämisen kieltämisestä kolmansien osapuolten palveluntarjoajilta on osoitteessa Networkadvertising.org.

Jos et halua, että tietoja kerätään näillä tekniikoilla, voit kieltää monet näistä tekniikoista automaattisesti useimmissa selaimissa tai estää tai sallia niitä halutessasi. Jos lisäksi asut alueella, jolla edellytetään lupaasi evästeiden käyttämiseen sivustoissamme, voit määrittää evästeasetuksesi sivustoissa. Osa evästeistä on kuitenkin pakollisia sivuston keskeisten toimintojen käyttämiseksi, eikä niitä voi poistaa käytöstä.

Käytämme paikallisesti tallennettavia kohteita, Flash-evästeitä, tilanteissa, joissa käytämme Adobe Flash Playeria esimerkiksi videoiden näyttämiseen. Flash käyttää tätä tekniikkaa asetusten ja käytön tallentamiseen samantapaisesti kuin selainevästeet, mutta Flash-evästeitä ei hallita selaimessa. Lue, miten voit hallita Flash-evästeiden yksityisyys- ja tallennusasetuksia.

Kun synkronoit Garmin-laitteen Garmin Expressin kautta, laitteeseen tallennetut suorituksen tiedot siirretään laitteesta palvelimiimme. Synkronoinnin yhteydessä kirjaamme aina siirron tiedot, kuten synkronoitaessa käytetyn IP (Internet Protocol) -osoitteen, synkronointiajan ja -päivän, kaatumis-/diagnostiikkalokit, laitteen maantieteellisen sijainnin, tietoja laitteesta, tietoja synkronointiin käytetystä verkosta (kuten Wi-Fi tai matkapuhelinverkko) ja laitteen akun varaustason. Käytämme tietoja synkronointiongelmien tunnistamiseen ja ratkaisemiseen.

Lisäksi keräämme käyttäjiltä tietoja heidän Garmin Express- ja Garmin-mobiilisovelluskäytöstään. Kerättävät analyysitiedot sisältävät päiväyksen ja kellonajan, jolloin laite käyttää palvelimiamme, ohjelmistoversion, laitteen maantieteellisen sijainnin, kieliasetuksen, tiedot sovellukseen ladatuista tiedoista ja tiedostoista sekä käyttäjän toiminnasta (esimerkiksi käytetyistä ominaisuuksista ja käyttötiheydestä), laitteen tilatiedot, laitteen mallin, laitteiston ja käyttöjärjestelmän tiedot sekä laitteen toimintaan liittyvät tiedot. Garmin käyttää näitä tietoja Garmin Expressin sekä muiden Garmin-tuotteiden ja -sovellusten laadun ja toimintojen parantamiseen, käyttäjiä hyödyttävien tuotteiden ja ominaisuuksien kehittämiseen ja markkinointiin sekä käytettävyysongelmien tunnistamiseen ja korjaamiseen mahdollisimman nopeasti.

Käytämme tällä hetkellä esimerkiksi seuraavia kolmannen osapuolen analyysipalveluja ja vastaavia:

  • Analyysipalvelut:
    • Google: Seuraamme Google Analytics -palvelulla sivustotilastoja sekä käyttäjien väestötietoja, kiinnostuksen kohteita ja toimintaa sivustoissa. Toinen Googlen palvelu Firebase on käytössä joissakin mobiilisovelluksissamme. Sillä seuraamme markkinointikampanjoidemme ja mainostemme tehoa. Google Search Consolen avulla näemme, miten sivustomme käyttäjät löytävät sivustomme, ja parannamme sillä hakukoneoptimointiamme. Lue lisää siitä, miten näitä analyysitietoja käytetään ja miten voit hallita tietojesi käyttöä.
    • Azure Application Insights: Azure Application Insights -palvelun avulla näemme, miten Garmin Expressiä käytetään, jotta voimme parantaa käyttökokemusta. Azure Application Insights on Microsoftin palvelu. Katso Microsoftin tietosuojalauseke.
    • HockeyApp; Crashlytics (Fabric): HockeyApp, joka on Microsoftin palvelu, ja Crashlytics näyttävät, miten Garmin-mobiilisovelluksia käytetään, jotta voimme parantaa käyttökokemusta sekä tunnistaa ja ratkaista sovelluksen kaatumisen perimmäisiä syitä. Lue Crashlyticsin yksityisyyskäytäntö.
    • Flurry; Umeng; Amplitude: Flurry (Yahoon palvelu), Umeng ja Amplitude näyttävät, miten Garmin-mobiilisovelluksia käytetään. Käytämme niiden keräämiä tietoja käyttökokemuksen parantamiseen. Lue Umengin yksityisyyskäytäntö tai Amplituden yksityisyyskäytäntö.
    • Splunk: Splunkin avulla voimme analysoida, diagnosoida ja ratkaista Garminin tilikirjautumistoimintojen ajoittaisia ongelmia. Lisäksi sillä suojataan Garminin sivustoja ja sovelluksia haitalliselta käytöltä. Katso Splunkin yksityisyyskäytäntö.
  • Tag Management: Garmin käyttää Tealium IQ Tag Management -palvelua sivuston käytön mittaukseen käyttämiensä analyysipalvelujen sekä eväste- ja pikselitunnistetekniikoiden hallintaan. Tealium saa näiden palvelujen toimittamista varten Garminin sivustojen käyttäjiä koskevat perustason palvelinlokitiedot (kuten IP-osoitteen sekä selaimen ja käyttöjärjestelmän tiedot). Näiden tietojen käyttöä säätelee Tealiumin yksityisyyskäytäntö.
  • Yhteisöpalvelut: Kolmansien osapuolten yhteisöpalvelut, jotka tarjoavat vuorovaikutteisia laajennuksia tai yhteisöpalveluominaisuuksia (esimerkiksi mahdollisuuden etsiä yhteyksiksi lisättäviä kavereita Facebookista tai Googlesta sekä tykätä sivuista) Garmin-sivustoihin tai -mobiilisovelluksiin, saattavat kerätä tietoja sivustojemme ja sovellustemme käytöstä evästeiden tai muiden menetelmien (kuten verkkojäljitteiden) avulla. Se, miten kolmas osapuoli käyttää kyseisiä tietoja, määräytyy kyseisen yhteisöpalvelun sivustossa nähtävissä olevan yksityisyystiedotteen mukaan. Suosittelemme, että tutustut siihen. Tällaiset kolmannet osapuolet saattavat käyttää näitä evästeitä tai muita seurantamenetelmiä omiin käyttötarkoituksiinsa ja yhdistää käyttäjäkohtaisia sivuston käyttötietoja ja mahdollisia käyttäjästä saatavilla olevia henkilötietoja. Lisäksi saatamme saada yhteisöpalveluista analyysitietoja, joiden avulla voimme mitata sisältömme ja mainontamme tehoa yhteisöpalveluissa (esimerkiksi katselukerrat ja napsautukset).

Linkit, kolmansien osapuolten sovellukset ja kolmansien osapuolten yksityisyyskäytännöt

Garmin suojaa hallussaan olevia henkilötietoja kohtuullisessa määrin katoamiselta, väärinkäytöltä, luvattomalta käytöltä ja luvattomalta luovuttamiselta. Lue lisää.

Tietoturva

Garmin suojaa hallussaan olevia henkilötietoja kohtuullisessa määrin katoamiselta, väärinkäytöltä, luvattomalta käytöltä ja luvattomalta luovuttamiselta. Jos haluat lisätietoja Garminin tietoturvatoimista tai haluat ilmoittaa mahdollista suojaushaavoittuvuudesta tai -tapauksesta, napsauta tätä.

Markkinointiviestintään liittyvät valinnat

Me ja muut Garminin yritysryhmän jäsenet saatamme käyttää Henkilötietojasi Garmin-tuotteisiin tai -palveluihin liittyvää markkinointiviestintää (kuten sähköpostia) sen mukaan, miten olet määrittänyt sähköpostiasetukset Markkinointisähköpostin ilmoitusten hallinta -sivustossa. Emme jaa Henkilötietoja kolmansien osapuolten kanssa kolmansien osapuolten markkinointitarkoituksiin.

Jos et halua markkinointiviestintää Garminilta, päivitä sähköpostiasetuksesi Markkinointisähköpostin ilmoitusten hallinta -sivustossa tai peruuta tilaus Garminilta saamissasi markkinointisähköpostiviesteissä.

Lapsia koskeva käytäntö

Sivustojamme ja sovelluksiamme ei ole tarkoitettu alle 13-vuotiaille, ja pyydämme, että alle 13-vuotiaat eivät ilmoita henkilötietojaan Garminille missään Garmin-sivustossa tai sovellustemme kautta. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet alle 13-vuotiaan lapsen tietoja, poistamme tiedot mahdollisimman pian. Jos tiedät, että alle 13-vuotias käyttäjä käyttää Garminin sivustoa tai sovellusta, lähetä meille sähköpostia osoitteeseen productsupport.privacy@garmin.com.

Yksityisyystiedotteen päivitykset

Saatamme muuttaa tätä yksityisyystiedotetta ajoittain uusien tuotteiden ja sovellusten lisäämisen, nykyisen valikoimamme kehittämisen sekä tekniikoiden ja lakien muuttumisen vuoksi. Käyttäjä voi tarkistaa tämän yksityisyystiedotteen viimeisen muutospäivän sivun yläreunan kohdasta PÄIVITETTY VIIMEKSI. Kaikki muutokset tulevat voimaan, kun päivitämme muokatun yksityisyystiedotteen sivustoihin, joita yksityisyystiedote koskee. Ilmoitamme käyttäjälle, jos teemme merkittäviä muutoksia, ja pyydämme käyttäjältä luvan, jos sovellettava laki siihen velvoittaa. Toimitamme ilmoituksen sähköpostitse tai lisäämällä ilmoituksen muutoksista tarvittaviin sivustoihin tai tuotteisiin/sovelluksiin sovellettavien lakien mukaisella tavalla.

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme Henkilötietojasi niin kauan kuin tässä Yksityisyystiedotteessa määritetyt tarkoitukset edellyttävät, ellei laki edellytä sitä pidempää säilytysaikaa.

Omien Henkilötietojen tarkistaminen, korjaaminen, päivittäminen ja poistaminen

Garmin pyrkii kohtuullisessa määrin takaamaan, että kaikki kerätyt Henkilötiedot ovat tarkkoja, täydellisiä ja ajantasaisia. Voit pyytää saada nähdä Henkilötietosi ja pyytää virheellisten tai epätarkkojen Henkilötietojen päivittämistä. Lisäksi voit pyytää Henkilötietojesi ja Garmin-tilisi poistamista. Garmin vastaa pyyntöihisi viipymättä sovellettavan lain mukaisesti. Käyttäjän suojaamiseksi saamme toteuttaa ainoastaan siihen sähköpostiosoitteeseen liittyviin henkilötietoihin liittyviä pyyntöjä, josta käyttäjä on lähettänyt pyynnön, ja meidän on ehkä tarkistettava käyttäjän henkilöllisyys ennen pyynnön toteuttamista. Saatamme kieltäytyä käsittelemästä pyyntöjä, jotka vaarantavat muiden yksityisyyden, ovat erittäin epäkäytännöllisiä tai joiden vuoksi meidän pitäisi ryhtyä sovellettavien lakien vastaisiin toimiin. Lisäksi meidän tarvitsee ehkä säilyttää tietyt Henkilötiedot sovellettavien lakien mukaisesti kauemmin kirjanpidon vuoksi (esimerkiksi ostoksiin liittyvien tietojen säilyttäminen takuu- tai tilinhoitotarkoituksia varten).

Voit esittää saatavuus-, korjaus- tai poistopyyntöjä seuraavasti:

Sähköpostiosoite: productsupport.privacy@garmin.com
Postiosoite: Garmin International, Inc., c/o Garmin Legal, 1200 E. 151st St., Olathe, KS 66062, U.S.A.