Teenuste inReach ja Garmin Explore privaatsuspoliitika

Viimati värskendatud: 29 Aprill 2021

Vaata eelmist privaatsuspoliitikat

Sinu privaatsus on Garmini jaoks oluline. Esitame selles privaatsuspoliitikas teavet selle kohta, kuidas Garmin ja Garminile kuuluvad ettevõtted, sh Garmin Services, Inc. (varasema nimega inReach, Inc.), töötlevad sinu isikuandmeid, kui külastad veebisaiti Garmin Explore, lood teenuse Garmin konto, registreerid ja kasutad seadet inReach, tellid ja kasutad satelliitsideteenuseid inReach ning kasutad rakendusi Earthmate ja Garmin Explore.

Ettevõtte Garmin muud veebisaidid, rakendused ja tooted, mis sisaldavad mõne muu Garmini privaatsuspoliitika linki, on reguleeritud selle privaatsuspoliitikaga. Meie teiste privaatsuseeskirjade ülevaatamiseks klõpsa siin.

„Isikuandmed” on seotud tuvastatud või tuvastatava füüsilise isikuga.

Kõnealuse privaatsuspoliitika konkreetse osa juurde liikumiseks klõpsa allolevat linki.

Ettevõtte Garmin töödeldavate isikuandmete kategooriad

Isikuandmed, mida töötleme, kui lood Garmini konto:

Kui lood Garmini konto, palume sul esitada oma meiliaadressi, nime ja parooli. Võid soovi korral täisnime asemel sisestada vaid eesnime või hüüdnime.

Nolūki un juridiskais pamatojums

(a) Garmin töötleb sinu meiliaadressi ja parooli, sest logid kontole sisse oma meiliaadressi ja parooli abil. Su meiliaadressi ja parooli töötlemise juriidiline alus on ettevõtte Garmin õigustatud huvi su konto turvalisuse tagamiseks.

(B) Garmin töötleb su meiliaadressi ka ettevõtte Garmin toodete, teenuste, rakenduste ja kontoga seotud olulise teabe edastamiseks, nt olulise ohutusalase teabe või selle privaatsuspoliitika oluliste muudatuste kohta. Sinu esitatud nimi seotakse sinu konto profiiliga ning seda kuvatakse siis, kui kommenteerid või saadad teisi materjale ettevõtte Garmin veebilehel või rakenduses või suhtled teiste Garmini kasutajatega. Sinu meiliaadressi ja nime töötlemise juriidiline alus on ettevõtte Garmin õigustatud huvi pakkuda sulle ettevõtte Garmin toodete, teenuste, rakenduste või kontoga seotud olulist ohutusalast või muud teavet või selle privaatsuspoliitika oluliste muudatuste kohta ning võimalust suhelda teiste ettevõtte Garmin kasutajatega.

(c) Kui annad nõusoleku Garmini turundusteadete saamiseks, siis töötleb Garmin su meiliaadressi ka oma toodete, teenuste ja rakendustega seotud turundusteadete ja uudiskirjade edastamiseks. Juriidiline alus sinu meiliaadressi selliseks töötlemiseks on sinu nõusolek. Võid oma nõusolekust mis tahes ajal loobuda, kui muudad oma eelistusi Garmini kontol või kui kasutad meie turunduskirjade allosas olevat tellimusest loobumise linki. Ettevõttelt Garmin saadud turunduskirjad põhinevad Garmini konto eelistustel, Interneti-protokolli (IP) aadressi riigil, Garmini kontosse lisatud Garmin-seadmetel ja Garmini konto tellimustel. Juriidiline alus nende andmete taoliseks töötlemiseks on ettevõtte Garmin õigustatud huvi klientidele saadetavate turunduskirjade arvu vähendamiseks (valime konkreetse kirja adressaadid, mitte ei saada turunduskirju nõusoleku andnud kõikidele klientidele).

(d) Kui suhtled klienditeenindusega, töötleb Garmin sinu meiliaadressi selle sidumiseks sinu Garmini kontoga. Kõnealuse töötluse juriidiline alus on meie õigustatud huvi kvaliteetse klienditeeninduse pakkumiseks.

(e) Garmin töötleb meiliaadressi ka selleks, et teavitada kliente, kui nad on meie kasutustingimusi rikkunud. Selle töötlemise juriidiline alus on meie õigustatud huvi tagada kvaliteetne kasutuskogemus kõigile klientidele ning tagada ka kasutustingimuste järgimine.

Isikuandmed, mida töödeldakse, kui ostad ettevõtte InReach satelliitsideteenuste tellimuse :

Tellimuse InReach ostmisel kogub Garmin sinu e-posti aadressi, postiaadressi, arveldusaadressi ja telefoninumbrit. Kolmas osa Adyen töötleb sinu maksekaarditeavet, kui ostad ettevõtte InReach satelliitsideteenuste tellimuse. Lisateavet ettevõtte Adyen kohta leiate siin.

Nolūki un juridiskais pamatojums

Garmin töötleb sinu e-posti aadressi selle sidumiseks sinu satelliitsideteenuste inReach tellimusega ning sinu e-posti aadressi ja telefoninumbrit, et edastada sinu arveldusalast ja muud tellimusega seotud teavet. Sinu e-posti aadressi ja telefoninumbri töötlemise juriidiline alus nendel eesmärkidel on lepingu täitmine.

Isikuandmed, mida töödeldakse, kui sünkroonid oma seadet Garmin inReach

Kui kasutad satelliitsideteenuseid inReach, töötleb Garmin sinu postiaadressi, telefoninumbrit, sinu määratud hädaolukorra kontaktide kontaktandmeid, tekstsõnumeid ja e-kirju, mis on saadetud sinu seadmesse ja seadmest inReach ning sinu seadme inReach asukohateavet, kui see on ühenduses ettevõtte Iridium satelliitidega.

Nolūki un juridiskais pamatojums

(a) Ettevõtte inReach tooted ja satelliitsideteenused on ette nähtud kasutamiseks sidevahenditena, kui vajad hädaolukorras vastavate asutuste reageerimist. Garmin töötleb sinu ja sinu hädaolukorra kontaktide kontaktandmeid või teiste teate saajate kontaktandmeid (e-posti aadressi, telefoninumbrit või postiaadressi), tekstsõnumeid ja e-kirju, mis on saadetud sinu seadmesse ja seadmest ning sinu seadme asukohateavet, kui see on ühenduses ettevõtte Iridium satelliitidega, et Garmin ja tema teenusepakkujad saaksid seda teenust osutada. Töötlemise juriidiline alus on lepingu täitmine.

(b) Garmin töötleb sinu postiaadressi ja telefoninumbrit, et teha kindlaks, kas tellija on oma elukohas tahtmatult SOS-nupu aktiveerinud. Selle töötlemise juriidiline alus on ettevõtte Garmin õiguslik huvi minimeerida valehäirete arvu.

Isikuandmed, mida töödeldakse, kui sünkroonid oma seadet inReach

Kui sünkroonid seadet InReach rakenduste Garmin Explore, Earthmate, Garmin Express või InReach Sync kaudu, registreerime me edastamisega seotud andmeid, nagu sünkroonimisel kasutatav IP-aadress, sünkroonimise kellaaeg ja kuupäev, kokkujooksmiste/diagnostikalogid, seadme geograafiline asukoht, seadme teave, sünkroonimisel kasutatava võrgu teave (nt Wi-Fi või mobiilsidevõrk) ning seadme aku laetuse tase.

Eesmärgid ja juriidiline alus:

Kasutame seda teavet süsteemidega ühenduvate seadmete täpseks tuvastamiseks ja oma seadmetega seotud probleemide tõrkeotsinguks. Selle töötlemise juriidiline alus on ettevõtte Garmin õiguslik huvi oma seadmete stabiilsust parandada ning oma klientidele kvaliteetseid tooteid pakkuda.

Isikuandmed, mida töödeldakse, kui laadid rakenduse Garmin Explore kaudu üles oma asukohapõhiseid andmeid

Võid üles laadida oma asukohapõhised andmed, näiteks teekonnapunktid, marsruudid, rajad, tegevused (nt jooksud, matkad, seiklused, jahipidamine, maastikurajad jne) ja tegevuste andmed oma seadmest rakenduse Garmin Explore kaudu oma kontole Garmin. Tegevuste andmed võivad sisaldada selliseid andmeid nagu asukoht, ajatempel, rajad, kõrgus, kiirus ja vahemaa. Võid oma seadet kasutada ka ilma asukohapõhiseid andmeid ettevõttesse Garmin üles laadimata. Kui otsustad oma asukohapõhiseid andmeid ettevõttesse Garmin üles laadida, saad määrata, kas sinu asukohapõhiseid andmeid jagatakse teiste kasutajatega portaali MapShare, sotsiaalmeedia või muude kanalite kaudu.

Eesmärgid ja juriidiline alus:

Kui kasutad rakendust Garmin Explore ja laadid andmed üles ettevõttesse Garmin, töötleb Garmin sinu asukohapõhiseid andmeid, et saaksid oma andmeid analüüsida, näha tegevuse marsruudil oma asukohta, jälgida mõõteandmeid ning soovi korral jagada oma andmeid teistega. Töötlemise juriidiline alus on lepingu täitmine.

Isikuandmed, mida töötleme, kui suhtled ettevõttega Garmin:

Kui suhtled meie klienditeenindusega meilitsi, telefonitsi, veebis või personaalselt, siis kogume isikuandmeid, nagu nimi, postiaadress, telefoninumber, meiliaadress ja kontakteerumiseelistus ning su seadmeid Garmin puudutav teave, nagu seerianumber ja ostukuupäev, ning sinu tellimuste teave. Võime ka koostada sündmuste logisid, mis aitavad diagnoosida toote või rakenduse jõudlusega seotud probleeme või talletada klienditoega seotud teavet. Klienditeeninduse parendamiseks võime kohaldatavatest seadustest olenevalt ka salvestada ja kuulata sinu ja klienditoe esindaja vestlust ning analüüsida vabatahtliku kliendiküsitluse käigus esitatud tagasisidet. Sinu nõusolekul võib meie klienditoe töötaja logida sinu Garmini kontole ja aidata sul probleemi tuvastada ja lahendada.

Nolūki un juridiskais pamatojums

Kasutame seda teavet kliendi- ja tootetoe pakkumiseks, kliendi- ja tootetoe kvaliteedi ja viiside, mida me oma klientidele pakume, jälgimiseks ning seadmete paranduse, tagastamise või vahetamise hõlbustamiseks. Nimetatud teabe töötlemise juriidiline alus nendel eesmärkidel on ettevõtte Garmin õigustatud huvi kvaliteetse tootetoe pakkumiseks. Juriidiline alus sinu Garmini kontole sisselogimiseks (vajaduse korral) probleemide tuvastamisel ja lahendamisel on sinu nõusolek, mille võid tagasi võtta.

Isikuandmete saajate kategooriad

OTSINGU- JA PÄÄSTEASUTUSED JA HÄDAOLUKORDADE LAHENDAJAD

Kui kasutad satelliitsideteenuseid inReach ja käivitad SOS-hädaabisignaali, võib Garmin edastada teavet, nagu sinu nimi, e-posti aadress, postiaadress, telefoninumber, sõnumi sisu, saatmise kellaaeg ning sõnumisaatja ja -vastuvõtja isik ja asukoht, pädevatele otsingu- ja päästeasutustele ja hädaabiteenistustele.

PERELIIKMED

Garmin võib edastada teavet, nagu sõnumi sisu, sõnumi saatmise kellaaeg ning sõnumisaatja ja -vastuvõtja isik ja asukoht, sinu pereliikmetele, kelle oled oma tellimissätetesse lisanud.

INIMESED, KEDA KUTSUD OMA ASUKOHTI JÄLGIMA

Võid saata kutse pereliikmetele, sõpradele või teistele inimestele, et nad jälgiksid veebipõhise portaali MapShare kaudu sinu liikumist oma arvutites ja mobiilseadmetes. Seade inReach saadab jälgimispunkte eelmääratud ajaintervallide alusel, et jälgijad saaksid sinu asukohti võrgus jälgida. Võid kutsuda ka pereliikmeid, sõpru või teisi inimesi kasutama portaali MapShare, et pingida sinu seade ja vaadata sinu GPS-asukohta, jälgida sinu liikumist ja vahetada sinu teeloleku ajal sõnumeid. Saad soovi korral lisada oma lehe MapShare oma blogisse, veebisaidile või sotsiaalmeediasse.

MUUD TEENUSEPAKKUJAD:

Garmin kasutab e-kirjade saatmiseks kolmandate isikute nagu Adobe, ettevõtte Twilio teenuse SendGrid ja platvormi Mailchimp pilveteenuste abi. Nimetatud teenused jälgivad e-kirjadega seotud tegevusi, nt kirjade avamist, kirjas sisalduvate linkide klõpsamist ja ostude sooritamist pärast linkide klõpsamist. Garmin kasutab neid andmeid e-kirjadega seotud aktiivsustaseme analüüsimiseks. Garmin kasutab ka ettevõtte Pipedrive tarkvara äriklientidega suhtlemise haldamiseks ning võib kasutada kolmandaid isikuid maksevõlglastest kontode võlgnevuste sissenõudmiseks.

Garmin kasutab ettevõtte Microsoft lahendust Azure Cloud, et hostida Ameerika Ühendriikides, Austraalias ja Euroopas asuvates serverites olevaid andmeid ja teenuseid. Garmin kasutab ettevõtte Vonage teenuseid ja ettevõtte Twilio teenust SendGrid oma teenuste raames tekstsõnumite saatmiseks ning nende sõnumite saaja telefoninumbrile või e-posti aadressile kättetoimetamise ning valitud sisu jälgimiseks. Garmin kasutab kolmandatest isikutest teenusepakkujaid ka oma veebisaitide ja rakenduste kasutuse paremaks mõistmiseks ja teistel sarnastel eesmärkidel.

TEABE AVALDAMINE MUUL VIISIL:

Võime sinu isikuandmeid avalikustada teistele isikutele: (a) kui meil on selleks sinu kehtiv nõusolek; (b) seaduslike kohustuste, näiteks kohtukutse, kohtumääruse või -korralduse või muu kehtiva juriidilise menetluse täitmiseks; (c) oma sätete ja tingimuste või eeskirjade jõustamiseks; (d) vajaduse korral õiguskaitsevahendite rakendamiseks või juriidiliste nõuete eest kaitsmiseks või (e) kui oled hädaolukorras ja peame vajalikuks või kohaseks, et kutsuda sulle abi.

Võime sinu isikuandmed edastada tütarettevõttele, sidusettevõttele või kolmandale isikule oma ettevõtte ümberorganiseerimisel, liitumisel, müümisel, ühisettevõtte moodustamisel, jagamisel, või kogu meie äri või selle osa, vara või inventuuri üleminekul või muul viisil paigutamisel, sh (kuid mitte ainult) seoses pankroti või muu taolise protsessiga, tingimusel, et isikuandmete saajal ei ole õigust töödelda isikuandmeid käesolevas privaatsuspoliitikas märgitust erinevalt ilma sind eelnevalt teavitamata ja sinult nõusolekut saamata, kui seda nõuab kehtiv seadus.

Isikuandmete ülekandmine

Garmin on ülemaailmne ettevõte. Meie toodete, rakenduste ja teenuste pakkumiseks peame sinu isikuandmed võib-olla edastama teistesse Garmini ettevõtetesse muudes riikides. Vaata ettevõtte Garmin omanduses olevaid ettevõtteid.

Klientidele väljaspool Hiinat: Garmini konto loomisel, enda kontoprofiili isikuandmete lisamisel või andmete üleslaadimisel enda ettevõtte Garmin kontole kogutakse sinu isikuandmeid ning neid säilitatakse USA, Ühendkuningriigi ja/või Austraalia serverites. Klientidele Hiinas: ettevõtte Garmin konto loomisel, enda kontoprofiili isikuandmete lisamisel või andmete üleslaadimisel enda ettevõtte Garmin kontole, kogutakse sinu isikuandmeid ning neid säilitatakse ettevõtte Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd. serverites Hiinas.

Euroopa Majanduspiirkonnas (EMP), Ühendkuningriigis (ÜK) või Šveitsis elavate isikute isikuandmeid haldab Garmin Würzburg GmbH ja neid töötlevad ettevõttele Garmin kuuluvad ettevõtted, et pakkuda tuge, taristut, turvalisust ja muid põhifunktsioone. Ettevõte Garmin Würzburg Gmb on võtnud omaks Euroopa Komisjoni poolt heaks kiidetud näidis-lepingklauslid juhul, kui kõnealused ettevõtted ei asu Euroopa Majanduspiirkonnas (EMP) või juhul, kui Euroopa Komisjon on alluvusala heaks kiitnud.

Garmin International, Inc., Garmin Services, Inc. ja Garmin AT, Inc. vastavad EL-i ja USA ja Šveitsi ja USA privaatsuskaitse Privacy Shield eesmärkidele isikuandmete kogumise, kasutamise, jagamise ja piiramise asjus Euroopa Majanduspiirkonnas, UK-as ja Šveitsis, nagu seda on kirjeldatud meie EL-i ja USA privaatsuskaitse Privacy Shield sertifikaadis ning Šveitsi ja USA privaatsuskaitse Privacy Shield sertifikaadis. Lisateavet privaatsuskaitse Privacy Shield kohta

Garmin International, Inc., Garmin Services, Inc. ja Garmin AT, Inc. on USA föderaalse kaubanduskomisjoni järelevalve all ning vastutavad isikuandmete eest, mis edastatakse kolmandatele isikutele, kes neid andmeid meie eest töötlevad. Kui sul on kaebusi seoses andmekaitseraamistiku Privacy Shield järgimisega, võta meiega ühendust aadressil [email protected] Võid kaebuse edastada ka meie valitud sõltumatule kaebuste lahendamise komisjonile (JAMS) ja teatud juhtudel pöörduda andmekaitseraamistiku Privacy Shield vahekohtusse.

Kõik Garmini ettevõtted peavad täitma käesolevas privaatsuspoliitika avalduses esitatud privaatsusnõudeid.

Küpsised ja sarnased tehnoloogilised lahendused

Kui külastad meie veebisaiti, kogume koos kolmandatest isikutest teenusepakkujatega teatud teavet selleks, et paremini analüüsida sinu ja teiste külastajate navigeerimist veebisaidil Garmin Explore, koostada saidi kasutamise ja reaktsioonikiiruse koondstatistikat, lahendada Garmini serveritega seotud probleeme ja hallata veebisaiti Garmin Explore. Kõnealune teave sisaldab IP-aadressi, seadme geograafilist asukohta, brauseri tüüpi, brauseri keelt, päringu kuupäeva ja kellaaega, külastuste kellaaegu, klõpsatavaid lehti ja elemente (nt linke). Võime sellise teabe kogumise ja analüüsimise lihtsustamiseks kasutada oma saidil või e-kirjades küpsiseid, pikslisilte, veebimajakaid, nähtamatuid GIF-e ja muid taolisi vahendeid. Kasutame seda teavet oma veebisaidil parema ja asjakohasema sisu pakkumiseks, probleemide tuvastamiseks ja lahendamiseks ning üleüldise kasutuskogemuse parendamiseks.

Kõnealuse analüütilise teabe töötlemise juriidiline alus on meie õigustatud huvi mõista, kuidas meie kliendid meie veebisaite kasutavad, et saaksime täiustada oma veebisaitide kasutuskogemust ja funktsionaalsust.

Kui sa ei soovi, et sinu kohta kogutaks teavet eelnimetatud tehnoloogiliste vahendite abil, siis tea, et enamik veebibrausereid võimaldavad selliste tehnoloogiliste vahendite automaatset keelamist või sinu käest loa küsimist.

Kui asud Euroopa Liidus või jurisdiktsioonis, kus on meie veebisaitidel küpsiste kasutamiseks vajalik sinu nõusolek, siis võid muuta veebisaitide küpsiste sätteid, ent pea meeles, et teatud küpsised on veebilehe põhifunktsioonide jaoks vajalikud ning neid küpsiseid ei saa välja lülitada.

Siin mõned näited kolmandatest isikutest, kelle teenuseid me praegu kasutame:

  • Google: teenusega Google Analytics jälgitakse saitide statistikat ja kasutajate demograafilisi andmeid, huvisid ning käitumist veebisaitidel. Veebisaidi leitavuse analüüsiks ja otsingumootori optimeerimise parendamiseks kasutame ka rakendust Google Search Console. Lugege lisateavet selle kohta, kuidas seda analüütikateavet kasutada, kuidas oma teabe kasutamist hallata ning kuidas teenusel Google Analytics oma teabe kasutamine keelata.

  • New Relic; Loggly: Teenuseid New Relic ja Loggly kasutatakse veebisaidi toimimise, vigade ja kasutuse jälgimiseks, et võimaldada meil pakkuda paremat üldist kasutuskogemust ja parandada süsteemi toimimist.

Rakendusanalüütika

Kogume kasutajatelt andmeid selle kohta, kuidas nad kasutavad rakendusi Garmin Explore, Earthmate ja teenust Garmin Express. Kogutav analüütiline teave sisaldab serveritele rakendusega juurdepääsu kuupäeva ja kellaaega, rakenduse versiooni, seadme asukohta, keeleseadet, rakendusse alla laaditud andmeid ja faile, kasutaja tegevust (nt kasutatud funktsioonid, kasutussagedus), seadme olekuteavet, seadme mudelit, riistvara ja operatsioonisüsteemi andmeid ja rakenduse tööga seotud andmeid. Garmin kasutab seda teavet rakenduste kvaliteedi ja funktsionaalsuse täiustamiseks, sinu ja teiste kasutajate ootustele kõige paremini vastavate toodete ja funktsioonide arendamiseks ja turundamiseks ning rakenduse stabiilsuse ja kasutamisega seotud probleemide võimalikult kiireks tuvastamiseks ja lahendamiseks.

Analüütikateabe töötlemise juriidiline alus on meie õigustatud huvi mõista, kuidas kliendid meie tooteid ja rakendusi kasutavad, et saaksime täiustada oma toodete ja rakenduste kasutuskogemust.

Siin mõned näited kolmandatest isikutest, kelle teenuseid me praegu kasutame:

  • Azure Application Insights: Ettevõtte Microsoft teenus Azure Application Insights aitab meil mõista rakenduse Garmin Express kasutamist ja kasutuskogemust täiustada.

  • Loggly: Teenusega Loggily jälgitakse veateavet, mis ilmneb sõnumite töötlemise infrastruktuuris InReach, et Garmin saaks süsteemi toimimist täiustada.

Lapsed

Palume isikutel, kes USA-s on alla 13. aasta vanused või muus maailmas alla 16. aasta vanused ettevõttele Garmin oma isikuandmeid mitte esitada. Kui selgub, et oleme kogunud USA-s alla 13-aastastelt lastelt või mõnes muus riigis alla 16-aastastelt lastelt isikuandmeid, võtame meetmeid, et need andmed kustutada nii kiiresti kui võimalik.

Privaatsuspoliitika uuendused

Uute toodete ja rakenduste lisamisel, kehtivate müügipakkumiste parendamisel ning tehnoloogia ja seaduste muutumisel võime seda privaatsuspoliitikat aeg-ajalt uuendada. Privaatsuspoliitika viimase muudatuse kuupäeva saad teada, kui vaatad selle lehe ülaosas sissekannet "Viimati uuendatud". Muudatused jõustuvad uuendatud privaatsuspoliitika postitamisel.

Kui tegemist on oluliste muudatustega, siis edastame vastava teate ning piirkondades, kus see on kohaldatava seadusega sätestatud, küsime sinu nõusolekut. See muudatusi puudutav teade edastatakse e-kirjaga või postitatakse ettevõtte Garmin veebisaitidel ja rakendustes koos privaatsuspoliitika lingiga.

Isikuandmete säilitamine

Säilitame sinu isikuandmeid sinu Garmini konto aktiivse perioodi vältel. Kustutamisega seotud õiguste kirjeldust vt allpool olevast punktist „Sinu õigused“.

Automatiseeritud töötlusel põhinev otsustamine, sealhulgas profiilimine

Garmin ei tee algoritmidel ega muul automatiseeritud töötlemisel põhinevaid sind oluliselt mõjutavaid otsuseid.

Vastutav andmetöötleja ja andmekaitseametnik

Kui sa elad Euroopa Majanduspiirkonnas (EMP), Ühendkuningriigis või Šveitsis, siis haldab sinu isikuandmeid, mida Garmin kogub, ettevõte Garmin Würzburg GmbH, asukohaga Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany. Ettevõtte Euroopa Liidu andmekaitseametniku e-posti aadress [email protected]

Kui elad Hiinas, siis haldab sinu isikuandmeid, mida Garmin kogub, Garmin China Shanghai RHQ Co., Ltd., 37F, Tower A, New CHJ International Business Center, No 391, Guiping Road, Xuhui District, Shanghai 200233, Hiina, millega saab ühendust meiliaadressil [email protected]

Kui elad väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda, Ühendkuningriiki või Šveitsi ja Hiinat, siis kogub sinu isikuandmeid ettevõte Garmin International, Inc., 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, USA, millega saad võtta ühendust e-posti aadressil [email protected] Ettevõtte Brasiilia andmekaitseametnik asub samal aadressil ja tema meiliaadress on [email protected]

Sinu õigused

Kui ead Euroopa Majanduspiirkonnas või Ühendkuningriigis või Šveitsis, siis isikuandmete kaitse üldmääruse (GDPR) või muude kohaldatavate seaduste alusel võid ettevõttelt Garmin taotleda järgmist: oma isikuandmetele juurdepääs ning nende parandamine või kustutamine, andmete teisaldamine, oma isikuandmete töötluse piiramine, oma isikuandmete töötlusest keeldumine ja järelevalvega tegelevale ametiasutusele kaebuse esitamine. Nende õiguste kohta lisateabe saamiseks külasta Euroopa Komisjoni lehte „Minu õigused“ seoses GDPR-iga on saadaval mitmetes keeles. Kui elad väljaspool Euroopa Majanduspiirkonda ja Ühendkuningriiki ja Šveitsi, võivad sul kohalike seaduste järgi olla sarnased õigused.

Oma isikuandmetele juurdepääsu, nende teisaldamise või kustutamise taotluse esitamiseks või kogu oma ettevõtte Garmini konto kustutamiseks ava palun meie kontohalduskeskus.

Kui elad Euroopa Majanduspiirkonnas või Ühendkuningriigis või Šveitsis ja soovid kasutada oma õigust andmetöötlust piirata või seda keelata, võta palun ühendust ettevõtte Euroopa Liidu andmekaitseametnikuga ettevõttes Garmin Würzburg GmbH postiaadressil Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany, või e-posti aadressil [email protected]

Kui sa elad Hiinas ja soovid oma andmekaitseõiguseid kasutada, võta ühendust ettevõttega Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd. [email protected]

Kui sa ei ela Euroopa Majanduspiirkonnas või Ühendkuningriigis, Šveitsis või Hiinas, kuid leiad, et sul on õigus kasutada neid või muid kohalikest seadustest tulenevaid õigusi, võta ühendust ettevõttega Garmin International, Inc. meiliaadressil [email protected]

Privaatsustavade ja -õiguste teave California elanikele

Kui oled California elanik, võib sul California seaduste kohaselt olla täiendavaid isikuandmetega seotud õigusi. Enda California privaatsusõiguste kohta lisateabe saamiseks vaata palun meie CCPA privaatsusmärkust.

Kõik kaubamärgid kuuluvad nende vastavatele omanikele.