Privātuma politika lietotnei vivofit jr.

Pēdējoreiz atjaunots: 5 Jūnijs 2020

Skatīt iepriekšējo politiku

Jūsu privātums uzņēmumam Garmin ir svarīgs. Mēs izstrādājām šo privātuma politiku, lai sniegtu jums informāciju par to, kā mēs ievācam, izmantojam, apstrādājam un izpaužam personas datus, kad jūs un jūsu bērni lieto vívofit jr. lietojumprogrammu (lietotne “vívofit jr.”).

Citas Garmin tīmekļa vietnes, lietotnes un produktus, kas neietver saiti uz šo Privātuma politiku, bet ietver saiti uz citu Garmin privātuma politiku, pārvalda attiecīgā cita privātuma politika.

“Personas dati” ir informācija, kas saistīta ar identificētu vai identificējamu fizisku personu. Tie ietver “personas informāciju” atbilstoši šī termina skaidrojumam ASV bērnu tiešsaistes privātuma aizsardzības noteikumos (U.S. Children’s Online Privacy Protection (COPPA) Rule).

Lai pārietu uz noteiktu šīs Privātuma politikas iedaļu, lūdzu, noklikšķiniet uz saites zemāk.

Garmin apstrādāto personas datu kategorijas

Personas dati, kas tiek vākti un apstrādāti, kad jūs izveidojat Garmin kontu.

Kad jūs kā vecāks izveidojat Garmin kontu, mēs lūdzam jums norādīt e-pasta adresi, vārdu/uzvārdu un paroli. Ja vēlaties, varat nenorādīt pilnu vārdu un uzvārdu, bet tikai vārdu vai segvārdu.

Nolūki un juridiskais pamatojums

a) Garmin vāc un apstrādā jūsu e-pasta adresi un paroli, tāpēc ka jūs izmantojat e-pasta adresi un paroli, lai pierakstītos savā kontā. E-pasta adreses un paroles apstrādes juridiskais pamatojums šādā nolūkā balstās uz Garmin likumisku interesi aizsargāt jūsu konta drošību;

b) Garmin arī vāc un apstrādā jūsu e-pasta adresi, lai nosūtītu jums svarīgu informāciju par jūsu Garmin produktiem, lietotnēm vai kontu, piemēram, svarīgu drošības informāciju vai informāciju par būtiskām izmaiņām šajā Privātuma politikā. Jūsu norādītais vārds ir saistīts ar jūsu konta profilu. Juridiskais pamatojums jūsu e-pasta adreses un vārda apstrādei šādos nolūkos ir Garmin likumiska interese nodrošināt jums svarīgu drošības vai citu informāciju par jūsu Garmin produktiem, lietotnēm vai kontu vai nozīmīgām izmaiņām šajā Privātuma politikā;

c) ja jūs piekrītat saņemt no Garmin reklāmas informāciju, Garmin apstrādās jūsu e-pasta adresi arī, lai nosūtītu jums reklāmas informāciju par Garmin produktiem un lietotnēm. Juridiskais pamatojums jūsu e-pasta adreses apstrādei šādā nolūkā ir jūsu piekrišana. Savu piekrišanu jebkurā laikā varat atsaukt, mainot izvēles savā Garmin kontā vai izmantojot anulēšanas saiti mūsu reklāmas e-pasta vēstuļu apakšā. No Garmin saņemto reklāmas e-pasta vēstuļu pamatā ir izvēles, kuras norādāt savā Garmin kontā, atrašanās vieta, ko norāda jūsu IP adrese, Garmin ierīču veidi, kurus jūs pievienojāt savam Garmin kontam, un jebkuri jūsu Garmin kontā iekļauti abonementi. Juridiskais pamatojums šo datu apstrādei šādā nolūkā ir Garmin likumiska interese samazināt to reklāmas e-pasta vēstuļu skaitu, kas nosūtītas konkrētam klientam, atlasot, kuri klienti saņem noteiktas reklāmas e-pasta vēstules, nevis sūtot visas reklāmas vēstules ikvienam klientam, kurš ir piekritis saņemt reklāmas e-pasta vēstules;

d) Garmin arī vāc un apstrādā jūsu e-pasta adresi, lai saistītu to ar jūsu Garmin kontu, kad jūs sazināties ar mūsu klientu atbalsta dienesta pārstāvjiem. Juridiskais pamatojums šādai apstrādei ir mūsu likumiska interese sniegt kvalitatīvu atbalstu klientiem.

Papildu personas dati, kas tiek vākti un apstrādāti, kad jūs lejupielādējat lietotni vívofit jr. un izveidojat savu ģimenes profilu.

Kad jūs izveidojat savu ģimenes profilu lietotnē vívofit jr., jūsu Garmin Connect vārds tiek izmantots kā jūsu administratora vārds lietotnē vívofit jr. Jums arī lūgs norādīt savas ģimenes uzvārdu un katra tā bērna vārdu, kura vívofit jr. ierīces jūs pievienojat savam profilam. Vārdu laukos jums nav jānorāda savas ģimenes īstais uzvārds, bērnu vārds un uzvārds vai pat īstais vārds. Katram bērnam, kura vívofit jr. ierīces jūs pievienojat savam profilam, būs noklusējuma mošanās un gulētiešanas laiks. Jūs varat mainīt noklusējuma mošanās un gulētiešanas laiku, bet tas nav obligāti. Turklāt varat (nav obligāti) ierakstīt ģimenes atrašanās vietu (var būt jebkas, ko izvēlaties, piem., valsts, novads, pilsēta utt.) un bērnu dzimšanas dienu un dzimumu. Ja vēlaties, varat atstāt šos laukus tukšus.

Katram bērnam, kura vívofit jr. ierīci jūs pievienojat savam profilam, jūs lūgs norādīt displeja tekstu. Jūsu izraudzītais displeja teksts būs redzams bērna vívofit jr. ierīcē un var būt redzams, kad bērns iesaistās Toe-to-Toe sacensībās, kas atkarīgs no jūsu iestatījumiem, kā sīkāk aprakstīts tālāk sadaļā *“Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad bērns izmanto funkciju Toe-to-Toe sacensības.” *

Ja izvēlaties uzaicināt citu vecāku vai aizbildni ģimenē izmantot lietotni vívofit jr., mēs ievāksim šīs personas vārdu un e-pasta adresi.

Visbeidzot, iestatīšanas un lietošanas laikā Garmin ievāc katras tās ierīces identifikatoru (modeļa numuru un ierīces ID) un ierīces iestatījumus, kurā ir aktivizēta lietotne vívofit jr.

Nolūks un juridiskais pamatojums

a) Mēs vācam un apstrādājam jūsu Garmin Connect vārdu un izmantojam to kā jūsu administratora vārdu, kā arī mēs vācam un apstrādājam vārdu, kuru izmantojat kā ģimenes vārdu lietotnē vívofit jr., lai jūsu draugi un ģimenes locekļi var meklēt jūs un pievienot jūs vai jūsu ģimeni kā pievienotās personas. Tas, ja vēlaties, ļauj jums un jūsu ģimenes locekļiem piedalīties sacensībās ar citām ģimenēm. Juridiskais pamatojums šai apstrādei ir mūsu likumiskā interese dot jums un citiem lietotājiem iespēju meklēt paziņas un iesaistīties sacensībās.

b) Mēs vācam un apstrādājam vārdus, kurus izmantojat bērniem savā lietotnes vívofit jr. profilā, lai varat izmantot tādas lietotnes vívofit jr. funkcijas kā katra bērna aktivitāšu, rezultātu un apbalvojumu skatīšana un pārvaldīšana. Šīs apstrādes juridiskais pamatojums ir jūsu piekrišana. Savu piekrišanu varat atsaukt, bērna vārda laukā ierakstot tekstu, kas nav bērna vārds.

c) Mēs vācam un apstrādājam vārdu vai citu tekstu, kuru ierakstāt displeja teksta laukā, lai jūs varat izvēlēties vārdu vai citu tekstu, kas atkarībā no jūsu veiktajiem iestatījumiem ir redzams bērna vívofit jr. ierīcē, kā arī kad jūsu bērns piedalās Toe-to-Toe sacensībās. Ja izvēlaties izmantot bērna vārdu displeja teksta laukā, juridiskais pamatojums jūsu bērna vārda apstrādei šādā nolūkā ir jūsu piekrišana. Varat atsaukt savu piekrišanu jebkurā laikā, mainot displeja tekstu uz citu tekstu, kas nav jūsu bērna vārds.

d) Mēs vācam un apstrādājam bērna fotoattēlu, lai jūs varat personalizēt bērna darbību lietotnē. Jūsu piekrišana ir juridiskais pamatojums jūsu bērna fotoattēla apstrādei. Jebkurā brīdī varat atsaukt savu piekrišanu bērna fotoattēla apstrādei, noņemot fotoattēlu no bērna profila.

e) Mēs vācam un apstrādājam informāciju par jūsu bērna dzimšanas dienu, lai mēs varētu uzlabot lietotni vívofit jr. un veidot nākotnes produktus. Jūsu piekrišana ir juridiskais pamatojums jūsu bērna dzimšanas dienas informācijas apstrādei. Jebkurā brīdī varat atsaukt savu piekrišanu bērna dzimšanas dienas informācijas apstrādei, noņemot šo informāciju no bērna profila.

f) Mēs vācam un apstrādājam informāciju par jūsu bērna dzimumu, lai mēs varētu uzlabot lietotni vívofit jr. un veidot nākotnes produktus. Jūsu piekrišana ir juridiskais pamatojums jūsu bērna dzimuma informācijas apstrādei. Jebkurā brīdī varat atsaukt savu piekrišanu bērna dzimuma informācijas apstrādei, noņemot šo informāciju no bērna profila.

g) Mēs vācam un apstrādājam informāciju, kuru sniedzat mums par otru vecāku vai aizbildni, lai nosūtītu otram vecākam vai aizbildnim uzaicinājumu lejupielādēt lietotni vívofit jr. un “pievienojieties savai ģimenei.” Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei šādos nolūkos ir mūsu likumiska interese ļaut lietotājiem pievienot lietotnei vívofit jr. otru vecāku vai aizbildni.

h) Mēs vācam un apstrādājam informāciju par jūsu bērna ierīci (piem., modeļa nosaukumu un ierīces ID) un ierīces iestatījumiem, lai mēs varētu saistīt ierīci ar jūsu profilu, kurā varat pārskatīt un atjaunināt ierīces iestatījumus. Jūsu piekrišana ir juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei. Jūs varat atsaukt savu piekrišanu vai atteikt turpmāku atļauju vākt vai izmantot informāciju, zvanot mums uz tālruņa numuru 913-397-0872 vai sūtot e-pasta vēstuli uz adresi: [email protected]

Personas dati, kas tiek vākti un apstrādāti, kad jūs augšupielādējat Garmin kontā datus no vívofit jr. ierīces.

Kad sinhronizējat vívofit jr. ierīci ar lietotni vívofit jr., jūs augšupielādējat Garmin kontā informāciju par sava bērna ierīci (piem., modeļa nosaukumu un ierīces ID) un ierīces iestatījumus, kā arī sava bērna aktivitātes (rezultātus, apbalvojumus, soļus, attālumus, aktivitāšu laiku un miega iestatījumus).

Nolūki un juridiskais pamatojums

Garmin vāc un apstrādā bērna aktivitātes datus, lai ļautu jums skatīt un analizēt bērna aktivitāšu datus. Informācija par jūsu bērna ierīci un ierīces iestatījumiem, kas tiek augšupielādēti, sinhronizējot vívofit jr. Ierīci ar lietotni vívofit jr., tiek ievākti un apstrādāti, lai palīdzētu jums noteikt un atrisināt kļūdas vai sinhronizācijas problēmas. Šīs apstrādes juridiskais pamatojums ir jūsu piekrišana. Jebkurā laikā varat atcelt savu piekrišanu augšupielādēt Garmin kontā sava bērna aktivitāšu datus un informāciju par jūsu bērna ierīci un ierīces iestatījumiem, nesinhronizējot vívofit jr. Ierīci ar savu lietotni vívofit jr.

Papildu personas dati, kas tiek vākti un apstrādāti, kad jūs sinhronizējat savu Garmin ierīci.

Kad sinhronizējat vívofit jr. ierīci ar lietotni vívofit jr., jūs augšupielādējat Garmin kontā informāciju par sava bērna aktivitāti (piem., modeļa nosaukumu un ierīces ID) un ierīces iestatījumus, kā arī sava bērna aktivitātes (rezultātus, apbalvojumus, soļus, attālumus, aktivitāšu laiku un miega iestatījumus).

Nolūks un juridiskais pamatojums

Mēs vācam un apstrādājam šo informāciju, lai palīdzētu noteikt un atrisināt kļūdas vai sinhronizācijas problēmas. Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei šādā nolūkā ir Garmin likumiska interese novērst kļūdas vai sinhronizācijas problēmas un nodrošināt kvalitatīvu produkta atbalstu.

Personas dati, kas var tikt vākti, apstrādāti un izpausti, kad jūsu bērns izmanto funkciju Toe-to-Toe sacensības.

Displeja teksts, kuru izvēlaties ierakstīt displeja teksta laukā lietotnē vívofit jr., kopā ar kopējo soļu skaitu, ko bērns veicis sacensību laikā, būs redzams bērna draugu vai ģimenes locekļu ierīcēs, ja bērns iesaistās ar tiem Toe-to-Toe soļu skaitīšanas sacensībās, un tas būs redzams attiecīgo draugu un ģimenes locekļu vecāku lietotnēs vívofit jr. un to draugu vai ģimenes locekļu Garmin Connect kontā, kuri izmanto citas ierīces, lai iesaistītos Toe-to-Toe soļu skaitīšanas sacensībās ar jūsu bērnu. Ja nevēlaties, ka citu lietotāju ierīcēs vai to vecāku lietotnēs vívofit jr., vai citu personu Garmin Connect kontos ir redzams jūsu bērna īstais vārds, kad bērns piedalās Toe-to-Toe sacensībās, displeja teksta laukā pēc izvēles varat ievadīt jebkādu citu tekstu, kas nav bērna vārds.

Ja nevēlaties, ka displeja teksts ir redzams citu lietotāju ierīcēs vai to vecāku lietotnēs vívofit jr., vai citu personu Garmin Connect kontos, kad jūsu bērns piedalās Toe-to-Toe sacensībās, pat ja displeja teksts nav jūsu bērna vārds, savā lietotnē vívofit jr. varat mainīt iestatījumus uz anonīmiem, un šādā gadījumā displeja teksts, kas būs redzams citu lietotāju ierīcēs vai to vecāku lietotnē vívofit jr., vai citu personu Garmin Connect kontos, kad jūsu bērns piedalās Toe-to-Toe sacensībās, būs mainīts uz ģenerisku “JR2” vai līdzīgu ģenerisku vai anonīmu displeja tekstu.

Nolūks un juridiskais pamatojums

Ja jūs displeja teksta laukā norādāt bērna vārdu, mēs apstrādājam to, lai rādītu jūsu bērna ierīcē. Šīs apstrādes juridiskais pamatojums ir jūsu piekrišana, kuru jebkurā laikā varat atsaukt, mainot displeja tekstu uz tādu, kas nav jūsu bērna vārds. Ja jūs norādāt displeja teksta laukā bērna vārdu, mēs apstrādājam to arī citu personu ierīcēs un lietotnēs, kad jūsu bērns iesaistās Toe-to-Toe sacensībās. Šīs apstrādes juridiskais pamatojums ir jūsu piekrišana, kuru jebkurā laikā varat atsaukt, mainot displeja tekstu uz tādu, kas nav jūsu bērna vārds, vai manot iestatījumu uz anonīmu.

Personas dati, kas tiek apstrādāti, kad jūs sazināties ar Garmin.

Kad jūs sazināties ar mūsu klientu atbalsta dienesta pārstāvjiem e-pastā, pa tālruni, tiešsaistē vai personīgi, mēs vācam personas datus, piemēram, jūsu vārdu un uzvārdu, pasta adresi, tālruņa numuru, e-pasta adresi un kontaktinformācijas izvēli, kā arī informāciju par jums piederošajiem Garmin produktiem, piemēram, to sērijas numuru un iegādes datumu. Mēs arī varam izveidot notikumu žurnālus, kas ir noderīgi, diagnosticējot ar produkta vai lietotnes veiktspēju saistītas problēmas, un iegūstam informāciju, kas saistīta ar atbalsta vai pakalpojuma problēmu. Lai uzlabotu klientu apkalpošanu, saskaņā ar piemērojamajiem tiesību aktiem mēs varam arī ierakstīt un pārskatīt sarunas ar klientu atbalsta pārstāvjiem un analizēt jebkuru brīvprātīgās klientu aptaujās mums sniegto atsauksmi. Ar jūsu piekrišanu mūsu klientu atbalsta dienesta pārstāvji var pierakstīties jūsu Garmin kontā, ja piemērojams, lai palīdzētu novērst problēmas un atrisināt jūsu jautājumu.

Nolūks un juridiskais pamatojums

Mēs izmantojam šo informāciju, lai sniegtu jums klientu un produktu atbalstu un sekotu mūsu klientiem sniegtā atbalsta un produktu atbalsta kvalitātei un veidiem. Juridiskais pamatojums šīs informācijas apstrādei šādos nolūkos ir Garmin likumiska interese nodrošināt kvalitatīvu produkta atbalstu. Juridiskais pamatojums, pierakstoties jūsu Garmin kontā, ja piemērojams, lai palīdzētu novērst problēmu un atrisināt jūsu jautājumu, ir piekrišana, kuru jūs varat atsaukt.

To personu kategorijas, kurām tiek izpausti personas dati

Citi Garmin lietotāji.

Citi lietotnes vívofit jr. lietotāji varēs redzēt jūsu profilu. Lietotāji, kas nav jūsu paziņas, varēs redzēt jūsu ģimenes nosaukumu, kuru izraugāties savam profilam, jūsu administratora vārdu, jebkura papildu vecāka vai aizbildņa vārdu, kuru pievienojāt savam profilam, un savam profilam pievienoto bērnu skaitu. Lietotāji, kuri ir jūsu paziņas, varēs skatīt to pašu informāciju, kā arī vārdus, kurus ievadījāt bērniem savā profilā. Jūs varat izaicināt citu ģimeni uz soļu skaitīšanas sacensībām, kā arī izveidot savai ģimenei iekšēju sacensību starp ģimenes locekļiem. Kad jūs iesaistāties soļu skaitīšanas sacensībās ar citu ģimeni, kopējais katra jūsu ģimenes locekļa sacensību laikā veikto soļu skaits, jūsu ģimenes locekļu vārds un komentāri, kurus, izmantojot jūsu lietotni vívofit jr., ir iesnieguši sacensību dalībnieki — jūsu ģimenes locekļi, būs redzami citas ģimenes administratora lietotnē vívofit jr.

Citi pakalpojumu sniedzēji.

Garmin izmanto trešo personu, piemēram, Adobe un Emarsys, mākoņpakalpojumus, kas palīdz nosūtīt jums e-pasta vēstules. Šie pakalpojumi seko ar šīm e-pasta vēstulēm saistītām darbībām, piemēram, vai tās tika atvērtas, vai uz saitēm e-pasta vēstulēs tika noklikšķināts, un vai pēc noklikšķināšanas uz saitēm tika veikti pirkumi. Garmin izmanto šos datus, lai analizētu intereses par šīm e-pasta vēstulēm līmeni. Garmin izmanto trešās puses pakalpojumu sniedzējus, lai mēs labāk izprastu Garmin Express un mūsu tīmekļa vietņu un lietotņu lietojumu.

Citi informācijas atklāšanas gadījumi.

Mēs varam izpaust personas datus par jums un jūsu bērniem citām personām: a) ja mums ir spēkā esoša jūsu atļauja šādi rīkoties; b) lai ievērotu spēkā esošu tiesas pavēsti, tiesisku regulējumu, tiesas nolēmumu, tiesas procesu vai citas juridiskas saistības; c) lai izpildītu jebkurus mūsu noteikumus vai politikas; vai d) ja nepieciešams, lai izmantotu pieejamos tiesiskās aizsardzības līdzekļus vai aizstāvētu tiesībpamatotas prasības.

Turklāt mēs varam nodot jūsu un jūsu bērna personas datus filiālei, meitasuzņēmumam vai trešai personai jebkuras visa Garmin uzņēmuma vai visu aktīvu vai akciju reorganizācijas, apvienošanas, pārdošanas, iekļaušanas kopuzņēmumā, piešķiršanas, nodošanas vai citādas pārvietošanas gadījumā, tostarp (bet ne tikai) saistībā ar jebkuru bankrota vai līdzīgu procedūru, ar nosacījumu, ka jebkurš šāds subjekts, kuram mēs nododam personas datus, bez iepriekšēja paziņojuma jums un bez jūsu piekrišanas nedrīkstēs apstrādāt jūsu personas datus citā nolūkā, izņemot vienīgi šajā Privātuma politikā aprakstīto, ja to nosaka piemērojamie tiesību akti.

Personas datu pārsūtīšana

Garmin ir globāla līmeņa uzņēmums. Lai piedāvātu mūsu produktus, lietotnes un pakalpojumus, iespējams, mums ir jānodod jūsu personas dati citiem Garmin uzņēmumiem citās valstīs. Skatiet Garmin piederošos uzņēmumus. Klientiem ārpus Ķīnas — kad jūs veidojat Garmin kontu, pievienojat personas datus sava konta profilā vai augšupielādējat datus savā Garmin kontā, jūsu personas dati tiks vākti un uzglabāti Garmin International Inc. serveros Amerikas Savienotajās Valstīs un Garmin (Europe) Ltd. serveros Apvienotajā Karalistē. Klientiem Ķīnā — kad jūs veidojat Garmin kontu, pievienojat personas datus sava konta profilā vai augšupielādējat datus savā Garmin kontā, jūsu personas dati tiks vākti un glabāti Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd. serveros Ķīnā.

Personas datus personām, kuras uzturas Eiropas Ekonomikas zonas ("EEZ")) valstī, Apvienotajā Karalistē ("AK") vai Šveicē, pārvalda Garmin Würzburg GmbH un tā vārdā apstrādā Garmin International, Inc., Garmin Services, Inc. un Garmin AT, Inc.

Garmin International, Inc., Garmin Services, Inc. un Garmin AT, Inc. ievēro ES-ASV un Šveices-ASV Privātuma vairoga principus attiecībā uz personas informācijas vākšanu, lietošanu, koplietošanu un saglabāšanu, kā norādīts mūsu ES-ASV Privātuma vairoga un Šveices-ASV Privātuma vairoga apliecinājumā. Uzziniet vairāk par Privātuma vairogu.

Garmin International, Inc., Garmin Services, Inc. un Garmin AT, Inc. ir pakļauti ASV Federālās tirdzniecības komisijas uzraudzībai un saglabā atbildību par personas datu nodošanu trešām personām, kas apstrādā tos mūsu vārdā. Ja jums ir sūdzības par to, kā mēs ievērojam Privātuma vairoga prasības, lūdzu, rakstiet mums: [email protected] Jūs varat arī iesniegt sūdzību mūsu izraudzītai neatkarīgai strīdu risinājuma iestādei JAMS un atsevišķos gadījumos varat ierosināt ar Privātuma vairogu saistītu šķīrējtiesas procesu.

Visiem Garmin uzņēmumiem ir jāievēro privātuma prakse, kas noteikta šajā Privātuma paziņojumā.

Sīkfaili un līdzīgas tehnoloģijas

Mēs no lietotājiem vācam datus par to, kā viņi izmanto lietotni vívofit jr. Vāktās analīzes informācijas veidi ietver datumu un laiku, kad lietotne piekļūst mūsu serveriem, lietotnes versiju, ierīces atrašanās vietu, valodas iestatījumu, kāda informācija un faili tika lejupielādēti lietotnē, lietotāja uzvedību (piem., izmantotās funkcijas, lietošanas biežums), ierīces statusa informāciju, informāciju par ierīces modeli, aparatūru un operētājsistēmu, kā arī to, kā lietotne darbojas. Garmin izmanto šos datus, lai uzlabotu lietotnes vívofit jr. un citu Garmin lietotņu kvalitāti un funkcionalitāti, izstrādātu un piedāvātu produktus un funkcijas, kas vislabāk piemērotas jums un citiem lietotājiem, kā arī lai iespējami ātrāk noteiktu un novērstu lietotņu stabilitātes un citas lietojamības problēmas.

Juridiskais pamatojums šādas analīzes informācijas apstrādei ir mūsu likumiska interese izprast to, kā mūsu klienti strādā ar mūsu lietotnēm, lai varam uzlabot lietotāja iespējas un mūsu produktu, lietotņu un tīmekļa vietņu funkcionalitāti.

Privātuma politikas atjauninājumi

Tā kā mēs pastāvīgi pievienojam piedāvājumam jaunus produktus un lietojumprogrammas un uzlabojam mūsu aktuālos piedāvājumus un tā kā tehnoloģijas mainās un tiesību aktos tiek veikti grozījumi, mēs palaikam varam veikt izmaiņas šajā Privātuma politikā. Jūs varat redzēt, kad šī Privātuma politika pēdējo reizi ir pārskatīta,— to norāda uzraksts “Pēdējo reizi atjaunināts” šīs lapas augšā. Jebkuras izmaiņas stāsies spēkā no brīža, kad mēs publicēsim pārskatīto Privātuma politiku.

Ja veiktie grozījumi būs būtiski, mēs jums par tiem paziņosim, un gadījumos, kad to nosaka tiesību akti, mēs iegūsim jūsu piekrišanu. Šis paziņojums par izmaiņām tiks nosūtīts e-pasta vēstulē vai publicēts Garmin tīmekļa vietnēs un lietotnēs, kurām ir saite uz šo Privātuma politiku.

Personas datu saglabāšana

Mēs saglabāsim jūsu personas datus tik ilgi, kamēr jūsu Garmin konts būs uzskatāms par aktīvu. Skatiet tālāk arī sadaļu “Jūsu tiesības” par to, kādas ir jūsu tiesības dzēst informāciju.

Datu pārzinis un datu aizsardzības speciālists

Ja uzturaties EEZ valstī, Apvienotajā Karalistē vai Šveicē, Garmin savāktos jūsu personas datus pārvalda Garmin Würzburg GmbH, kura adrese ir Beethovenstraße 1a+b, 97080 Würzburg, Germany (Vācija). Uzņēmuma ES datu aizsardzības speciālists atrodas tajā pašā adresē, un ar to varat sazināties, arī rakstot e-pasta vēstuli uz adresi: [email protected]

Ja uzturaties Ķīnā, jūsu Garmin vāktos personas datus pārvalda Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd, kura adrese ir 37F, Tower A, New CHJ International Business Center, No 391, Guiping Road, Xuhui District, Shanghai 200233, China (Ķīna), ar ko varat sazināties, rakstot uz e-pasta adresi: [email protected]

Ja uzturaties ārpus EEZ, Apvienotās Karalistes, Šveices un Ķīnas, Garmin vāktos personas datus pārvalda Garmin International, Inc., 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, ar ko varat sazināties, rakstot e-pasta vēstuli uz adresi: [email protected]

Jūsu tiesības

ASV iedzīvotāji:

Ja ASV dzīvojat kā vecāks vai likumīgs aizbildnis, jums saskaņā ar bērnu tiešsaistes privātuma aizsardzības noteikumiem (COPPA) ir tiesības pārskatīt vai izdzēst informāciju, ko Garmin ievāc no jūsu bērna. Jūs varat arī neatļaut turpmāk ievākt vai lietot informāciju. Lai to izdarītu, lūdzu, sazinieties ar mums, zvanot uz numuru 913-397-0872 vai sūtot e-pasta vēstuli uz [email protected].

Papildu informācija
Ja jums ir kādi jautājumi, lūdzu, sazinieties ar mums: Garmin Privacy Office Garmin Ltd. 1200 E. 151st St. Olathe, KS 66062-3426 E-pasts: [email protected] Tālrunis: (913) 397-8200

Paziņojums Kalifornijas iedzīvotājiem par privātuma praksi un tiesībām

Ja esat Kalifornijas iedzīvotājs, Kalifornijas tiesību akti var piešķirt jums papildu tiesības attiecībā uz jūsu personas datiem. Lai uzzinātu vairāk par savām Kalifornijas privātuma tiesībām, dodieties uz vietni CCPA Privātuma paziņojums.

ES un Apvienotās Karalistes iedzīvotāji:

Ja uzturaties Eiropas Savienībā vai Apvienotajā Karalistē, saskaņā ar Vispārīgo datu aizsardzības regulu (VDAR) vai 2018. gada AK Datu aizsardzības likumu jums ir tiesības pieprasīt no Garmin piekļuvi saviem personas datiem un to labošanu vai dzēšanu, datu pārnesamību, jūsu personas datu apstrādes ierobežošanu, kā arī tiesības iebilst pret jūsu personas datu apstrādi un tiesības iesniegt sūdzību pārraudzības iestādei. Papildinformāciju par šīm tiesībām skatiet Eiropas Komisijas lapā par tiesībām saistībā ar VDAR; šī lapa ir pieejama vairākās valodās. Ja uzturaties ārpus Eiropas Savienības un Apvienotās Karalistes, iespējams, jums ir līdzīgas tiesības saskaņā ar vietējiem tiesību aktiem.

Lai pieprasītu piekļuvi saviem personas datiem vai savam Garmin kontam un lai labotu, pārnestu vai dzēstu savus personas datus vai dzēstu Garmin kontu, dodieties uz vietni Konta pārvaldības centrs.

Ja dzīvojat Eiropas Savienībā vai Apvienotajā Karalistē un vēlaties īstenot savas tiesības ierobežot vai iebilst pret savu datu apstrādi, sazinieties ar uzņēmuma ES datu aizsardzības speciālistu uzņēmumā Garmin Würzburg GmbH, kura adrese ir Beethovenstraße 1a+b, 97080 Würzburg, Germany (Vācija), vai rakstiet uz e-pasta adresi: [email protected]. Ja neatrodaties Eiropas Savienībā vai Apvienotajā Karalistē, bet uzskatāt, ka jums ir tiesības ierobežot vai iebilst pret savu datu apstrādi saskaņā ar vietējiem tiesību aktiem, lūdzu, sazinieties ar Garmin International, Inc., rakstot uz e-pasta adresi: [email protected].

Ja dzīvojat Ķīnā un vēlaties īstenot savas datu subjekta tiesības, sazinieties ar Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd., rakstot e-pasta vēstuli uz adresi [email protected].

Ja neatrodaties Eiropas Savienībā, Apvienotajā Karalistē vai Ķīnā, bet uzskatāt, ka jums ir pamats izmantot šīs vai citas tiesības saskaņā ar vietējiem tiesību aktiem, sazinieties ar Garmin International, Inc., rakstot uz e-pasta adresi [email protected].

Visas prečzīmes ir attiecīgo īpašnieku īpašums.