„InReach“ ir „Garmin Explore“ privatumo politika

Atnaujinta: 29 Balandis 2021

Peržiūrėkite ankstesnę politiką

„Garmin“ svarbus jūsų privatumas. Šią Privatumo politiką paruošėme siekdami jus informuoti, kaip mes ir kitos „Garmin“ valdomos įmonės, įskaitant „Garmin Services, Inc.“ (anksčiau vadinta „inReach, Inc.“), tvarkome jūsų asmens duomenis, kai lankotės „Garmin Explore“ svetainėje, kuriate „Garmin“ paskyrą, registruojate ir naudojate „InReach“ įrenginį, prenumeruojate ir naudojate „inReach“ palydovinio ryšio paslaugas bei naudojate programas „Earthmate“ arba „Garmin Explore“.

Kitoms „Garmin“ svetainėms, programoms ir produktams, kuriuose pateikta nuoroda į kitą „Garmin“ privatumo politiką, taikoma pastaroji privatumo politika. Spustelėkite čia, kad peržiūrėtumėte kitas mūsų privatumo politikas.

Sąvoka „asmens duomenys“ reiškia informaciją apie fizinį asmenį, kuris yra identifikuotas arba kurį būtų įmanoma identifikuoti.

Jei norite pereiti į konkretų šios privatumo politikos skyrių, spustelėkite toliau pateiktą nuorodą:

„Garmin“ tvarkomų asmens duomenų kategorijos

Asmens duomenys, tvarkomi, kai sukuriate „Garmin“ paskyrą:

Kai kuriate „Garmin“ paskyrą, jūsų prašome nurodyti el. pašto adresą, vardą, pavardę ir slaptažodį. Jei norite, vietoje vardo ir pavardės galite nurodyti tik vardą arba slapyvardį.

Tikslas ir teisinis pagrindas

(a) „Garmin“ tvarko jūsų el. pašto adresą ir slaptažodį, nes juos naudojate prisijungdami prie savo paskyros. El. pašto adreso ir slaptažodžio tvarkymo šiuo tikslu teisinis pagrindas yra teisėtas „Garmin“ interesas apsaugoti jūsų paskyrą.

(b) „Garmin“ jūsų el. pašto adresą tvarko ir siekdama jums siųsti svarbią informaciją apie „Garmin“ produktus, paslaugas, programas ir paskyrą, pvz., svarbią saugumo informaciją arba esminius šios Privatumo politikos pakeitimus. Jūsų pateiktas vardas ir pavardė yra susieti su jūsų paskyros profiliu ir rodomi, kai pateikiate komentarus ar kitą medžiagą „Garmin“ svetainėje ar programoje arba bendraujate su kitais „Garmin“ naudotojais. El. pašto adreso ir vardo bei pavardės tvarkymo šiuo tikslu teisinis pagrindas yra teisėtas „Garmin“ interesas teikti jums svarbią saugumo ar kitą informaciją apie „Garmin“ produktus, paslaugas, programas ar paskyrą ir apie esminius šios Privatumo politikos pakeitimus, taip pat suteikti jums galimybę bendrauti su kitais „Garmin“ naudotojais.

(c) Jei suteiksite leidimą jums siųsti „Garmin“ rinkodaros informaciją, „Garmin“ tvarkys jūsų el. pašto adresą siekdama siųsti jums „Garmin“ produktų, paslaugų ir programų rinkodaros informaciją bei naujienlaiškius.

El. pašto adreso tvarkymo šiuo tikslu teisinis pagrindas yra jūsų sutikimas. Sutikimą galite bet kada atšaukti pakeisdami nuostatas „Garmin“ paskyroje arba pasinaudoję prenumeratos atšaukimo nuoroda, pateikta rinkodaros el. laiškų apačioje. Kokius „Garmin“ rinkodaros el. laiškus gaunate, priklauso nuo jūsų pasirinktų „Garmin“ paskyros nuostatų, pagal interneto protokolo (IP) adresą nustatytos vietovės, prie jūsų „Garmin“ paskyros pridėtų „Garmin“ įrenginių tipų ir bet kokių į „Garmin“ paskyrą įtrauktų prenumeratų. Šių duomenų tvarkymo šiuo tikslu teisinis pagrindas yra „Garmin“ teisėtas interesas sumažinti kiekvienam konkrečiam klientui siunčiamų rinkodaros el. laiškų skaičių pasirenkant, kuriems klientams siųsti konkrečius rinkodaros el. laiškus, o ne visus rinkodaros el. laiškus siųsti visiems sutikusiems klientams.

(d) „Garmin“ jūsų el. pašto adresą tvarko ir siekdama susieti jį su „Garmin“ paskyra, kai bendraujate su mūsų pagalbą klientams teikiančiais atstovais. Šio tvarkymo teisinis pagrindas yra teisėtas mūsų interesas teikti kokybišką pagalbą klientams.

e) „Garmin“ taip pat tvarko jūsų el. pašto adresą siekdama klientus informuoti apie jų įvykdytus mūsų sąlygų pažeidimus. Šio tvarkymo teisinis pagrindas yra mūsų teisėtas interesas užtikrinti kokybę visiems naudotojams ir mūsų sąlygų laikymąsi.

Asmens duomenys, tvarkomi, kai prisijungiate prie „Garmin“ paskyros naudodami socialinės medijos prisijungimo duomenis:

Jums perkant „inReach“ prenumeratą, „Garmin“ renka jūsų el. pašto adresą, pašto adresą, sąskaitų siuntimo adresą ir telefono numerį. Kai perkate „inReach“ palydovinio ryšio paslaugų prenumeratą, jūsų mokėjimo kortelės informaciją tvarko trečioji šalis „Adyen“. Daugiau informacijos apie „Adyen“ galite rasti čia.

Tikslas ir teisinis pagrindas

„Garmin“ tvarko jūsų el. pašto adresą siekdama susieti jį su jūsų „inReach“ palydovinio ryšio paslaugų prenumerata, be to, tvarkome jūsų el. pašto adresą ir telefono numerį, kad galėtume siųsti sąskaitas ir kitą informaciją apie prenumeratą. Jūsų el. pašto adreso ir telefono numerio tvarkymo teisinis pagrindas yra sutarties vykdymas.

Asmens duomenys, tvarkomi, kai naudojatės „inReach“ palydovinio ryšio paslaugomis:

Jums naudojantis „inReach“ palydovinio ryšio paslaugomis, „Garmin“ tvarko jūsų pašto adresą, telefono numerį, pasirinktų skubios pagalbos kontaktų kontaktinę informaciją, į „inReach“ įrenginį ir iš jo siunčiamus tekstinius, SMS ir el. pašto pranešimus bei jūsų „inReach“ įrenginio vietą, kai jis užmezga ryšį su „Iridium“ palydovais.

Tikslas ir teisinis pagrindas

(a) „inReach“ produktai ir palydovinio ryšio paslaugos skirtos atitinkamoms institucijoms perduoti žinią apie būtinybę reaguoti į avarinę situaciją. „Garmin“ tvarko jūsų ir jūsų skubios pagalbos kontaktų arba kitų pranešimų gavėjų kontaktinę informaciją (el. pašto adresą, telefono numerį arba pašto adresą, jei taikoma), į jūsų įrenginį ir iš jo siunčiamus tekstinius, SMS ir el. pašto pranešimus bei jūsų įrenginio vietą, kai jis užmezga ryšį su „Iridium“ palydovais, kad „Garmin“ ir jos paslaugų teikėjai galėtų teikti šią paslaugą. Šios informacijos tvarkymo teisinis pagrindas yra sutarties vykdymas.

(b) „Garmin“ tvarko jūsų pašto adresą ir telefono numerį siekdama nustatyti, ar prenumeratorius nepaspaudė SOS mygtuko netyčia, būdamas savo gyvenamojoje vietoje. Šio tvarkymo teisinis pagrindas yra „Garmin“ teisėtas interesas kuo labiau sumažinti netikro pavojaus signalų skaičių.

Asmens duomenys, tvarkomi sinchronizuojant „inReach“ įrenginį:

Kai sinchronizuojate „inReach“ įrenginį naudodami programas „Garmin Explore“, „Earthmate“, „Garmin Express“ arba „inReach Sync“, įrašome perdavimo duomenis, pvz., sinchronizuojant naudotą IP adresą, sinchronizavimo laiką ir datą, gedimų / diagnostinius duomenis, įrenginio geografinę vietą, įrenginio informaciją, sinchronizavimo tinklo (pvz., „Wi-Fi“ ar mobiliojo ryšio) informaciją ir įrenginio akumuliatoriaus įkrovos lygį.

Tikslai ir teisinis pagrindas:

Naudojame šią informaciją siekdami tiksliai identifikuoti įrenginius, kurie jungiasi prie mūsų sistemų, ir šalinti problemas mūsų įrenginiuose. Teisinis šio tvarkymo pagrindas yra teisėtas „Garmin“ interesas didinti mūsų įrenginių stabilumą ir teikti klientams kokybišką produktą.

Asmens duomenys, tvarkomi, kai įkeliate savo su vieta susijusius duomenis naudodami programą „Garmin Explore“:

Galite įkelti su vieta susijusius savo duomenis, pvz., kelio taškus, maršrutus, trasas, takus, veiklas (pvz., bėgimus, žygius, nuotykius, medžiokles, bekelės maršrutus ir pan.) ir veiklos duomenis iš savo įrenginio į „Garmin“ paskyrą naudodami programą „Garmin Explore“. Veiklos duomenys gali apimti tokius duomenis kaip vieta, laiko žyma, takai, aukštis, greitis ir atstumas. Galite naudoti įrenginį ir neįkeldami su vieta susijusių duomenų į „Garmin“ saugyklą. Jei nuspręsite įkelti su vieta susijusius duomenis į „Garmin“ saugyklą, patys kontroliuosite, ar jūsų su vieta susiję duomenys bus bendrinami su kitais naudotojais „MapShare“, socialiniuose tinkluose ar kitur.

Tikslai ir teisinis pagrindas:

„Garmin“ tvarko su vieta susijusius jūsų duomenis, jei nusprendžiate naudoti programą „Garmin Explore“ ir įkelti juos į „Garmin“, kad suteiktų jums galimybę analizuoti savo duomenis, matyti savo buvimo vietą veiklos trasoje, matyti metriką ir, jei norėsite, bendrinti savo duomenis su kitais. Šios informacijos tvarkymo teisinis pagrindas yra sutarties vykdymas.

Asmens duomenys, tvarkomi jums bendraujant su „Garmin“:

Kai el. paštu, telefonu, internetu ar tiesiogiai bendraujate su mūsų pagalbos klientams atstovais, renkame jūsų asmens duomenis, pvz., vardą ir pavardę, pašto adresą, telefono numerį, el. pašto adresą ir kontaktinę informaciją, taip pat informaciją apie jūsų turimus „Garmin“ produktus, pvz., jų serijos numerius ir įsigijimo datas bei įsigytas prenumeratas. Taip pat galime sukurti įvykių įrašus, kurie naudingi nustatant su produkto ar programos veikimu susijusias problemas ir gauti informacijos, susijusios su palaikymo ar aptarnavimo problemomis. Siekdami pagerinti klientų aptarnavimą, laikydamiesi taikomų teisės aktų taip pat galime įrašyti ir peržiūrėti pokalbius su pagalbos klientams darbuotojais ir analizuoti visus atsiliepimus, pateiktus savanoriškai pildomose klientų apklausose. Jums sutikus, jei reikia, mūsų pagalbos klientams darbuotojai gali prisijungti prie jūsų „Garmin“ paskyros, kad padėtų spręsti jūsų problemą.

Tikslas ir teisinis pagrindas

Šią informaciją naudojame siekdami teikti pagalbą klientams ir produktų palaikymą bei stebėti mūsų teikiamos pagalbos klientams ir produktų palaikymo kokybę bei rūšis, taip pat supaprastinti remonto darbų atlikimą ir produkto grąžinimą ar pakeitimą. Šios informacijos tvarkymo šiais tikslais teisinis pagrindas yra teisėtas „Garmin“ interesas teikti kokybišką produktų palaikymą. Prisijungimo prie jūsų „Garmin“ paskyros, jei to reikia siekiant padėti išspręsti problemą, teisinis pagrindas yra jūsų sutikimas, kurį galite atšaukti.

Asmens duomenų gavėjų kategorijos

PAIEŠKOS, GELBĖJIMO IR SKUBIOS PAGALBOS TARNYBOS:

Kai naudodami „inReach“ palydovinio ryšio paslaugas suaktyvinate SOS nelaimės signalą, „Garmin“ gali teikti informaciją (pvz., jūsų vardą ir pavardę, el. pašto adresą, pašto adresą, telefono numerį, pranešimo turinį, išsiuntimo laiką ir pranešimo siuntėjo bei gavėjo tapatybės ir vietos informaciją) kompetentingoms paieškos ir pagalbos tarnyboms.

ŠEIMOS NARIAI:

„Garmin“ taip pat gali teikti informaciją, pvz., pranešimo turinį, siuntimo laiką ir pranešimo siuntėjo bei gavėjo tapatybę ir buvimo vietą, jūsų šeimos nariams, nurodytiems prenumeratos nuostatose.

ŽMONĖS, KURIUOS PAKVIETĖTE STEBĖTI JŪSŲ BUVIMO VIETĄ:

Galite pakviesti šeimos narius, draugus ar kitus asmenis stebėti jūsų kelionės eigą kompiuteriuose ar mobiliuosiuose įrenginiuose naudojant „MapShare“ žiniatinklio portalą. Jūsų „inReach“ įrenginys buvimo vietą siųs iš anksto nustatytais laiko intervalais, kad sekėjai galėtų stebėti jūsų buvimo vietą internetu. Be to, galite pakviesti šeimos narius, draugus ar kitus asmenis per „MapShare“ tikrinti jūsų įrenginio ryšį, peržiūrėti jūsų GPS vietą, stebėti jūsų judėjimą ir kelionės metu siųsti bei gauti pranešimus. Jei norite, „MapShare“ puslapį galite įterpti tinklaraštyje, svetainėje ar socialiniame tinkle.

KITI PASLAUGŲ TEIKĖJAI:

„Garmin“ siųsdama el. laiškus naudojasi trečiųjų šalių, pvz., „Adobe“ ir „SendGrid“ („Twilio“ teikiama paslauga), taip pat „Mailchimp“, debesijos paslaugomis. Per šias paslaugas stebimi su šiais el. laiškais susiję veiksmai, pvz., ar jie buvo atidaryti, ar buvo spustelėtos el. laiškuose pateiktos nuorodos ir ar po šių nuorodų spustelėjimo buvo atliktas pirkimas. „Garmin“ šiuos duomenis naudoja siekdama analizuoti savo el. laiškų skatinamus veiksmus. Be to, „Garmin“ naudoja „Pipedrive“ siekdama tvarkyti korespondenciją su verslo klientais ir gali pasitelkti trečiąsias šalis, kurios išieško skolas iš nemokančių klientų.

„Garmin“ naudoja „Microsoft“ sprendimą „Azure Cloud“ laikyti duomenims ir tarnyboms serveriuose, esančiuose JAV, Australijoje ir Europoje. „Garmin“ naudoja „Vonage“ ir „Twilio“ paslaugą „SendGrid“ siųsdama tekstinius pranešimus kaip savo paslaugų dalį ir stebėdama tokių pranešimų pristatymą pagal gavėjo telefono numerį ir el. pašto adresą bei pasirinktą turinį. Be to, „Garmin“ naudojasi trečiųjų šalių paslaugomis siekdama geriau suprasti mūsų svetainių bei programų naudojimą ir su tuo susijusiais tikslais.

KITI INFORMACIJOS ATSKLEIDIMO ATVEJAI:

Galime atskleisti jūsų asmens duomenis kitiems asmenims šiais atvejais: a) jei turime galiojantį jūsų leidimą tai daryti; b) vykdydami teisinę prievolę, pvz., galiojantį teismo šaukimą, teismo nutarimą ar nutartį arba kitą tinkamą procedūrinį dokumentą; c) siekdami įgyvendinti bet kokias mūsų nuostatas, sąlygas ir politiką; d) siekdami vykdyti galimas teisių gynimo priemones ar pagrįsti ieškinius; arba e) kai manome, kad tai būtina ar tinkama siekiant jums padėti gauti pagalbos įvykus nelaimei.

Jei įvyksta bet koks įmonės reorganizavimas, susijungimas, pardavimas, bendrosios įmonės steigimas, turto pardavimas, turto perleidimas ar kitas perdavimas, susijęs su visu mūsų verslu, turtu ar akcijomis arba jų dalimi, įskaitant turtą, susijusį su bankrotu ar panašiu procesu, mes galime perduoti jūsų asmens duomenis susijusiai įmonei, patronuojamajai įmonei ar trečiajai šaliai, su sąlyga, kad šiai įmonei, kuriai perduodame asmens duomenis, juos bus leidžiama tvarkyti tik taip, kaip aprašyta šioje privatumo politikoje, apie tai jums nepranešant ir, jei būtina pagal taikomus teisės aktus, gavus jūsų sutikimą.

Asmens duomenų perdavimas

„Garmin“ yra pasaulinė įmonė. Kad galėtume siūlyti produktus, programas ir paslaugas, mums gali reikėti perduoti jūsų asmens duomenis kitoms „Garmin“ valdomoms įmonėms kitose valstybėse. Peržiūrėkite „Garmin“ valdomas įmones.

Klientams ne Kinijos teritorijoje: kai sukuriate „Garmin“ paskyrą, prie paskyros profilio pridedate asmens duomenų arba į „Garmin“ paskyrą įkeliate duomenų, jūsų asmens duomenys renkami ir saugomi JAV, JK ir (arba) Australijoje esančiuose serveriuose. Klientams Kinijos teritorijoje: kai sukuriate „Garmin“ paskyrą, prie paskyros profilio pridedate asmens duomenų arba į „Garmin“ paskyrą įkeliate duomenų, jūsų asmens duomenys renkami ir saugomi „Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd.“ serveriuose Kinijoje.

Asmenų, kurie gyvena Europos ekonominės erdvės (EEE) valstybėse, Jungtinėje Karalystėje (JK) arba Šveicarijoje, duomenis valdo „Garmin Würzburg GmbH“. Jos vardu šiuos duomenis tvarko kitos „Garmin“ valdomos įmonės, atliekančios palaikymo, infrastruktūros, saugumo ir kitas svarbias funkcijas. „Garmin Würzburg GmbH“ į sutartis įtraukė Europos Komisijos patvirtintas pavyzdines sutarčių sąlygas, taikomas, jei šios įmonės nėra EEE teritorijoje arba nėra jurisdikcijoje, kurią Europos Komisija laiko tinkama.

„Garmin International, Inc.“, „Garmin Services, Inc.“ ir „Garmin AT, Inc.“ laikosi ES–JAV ir Šveicarijos–JAV privatumo skydo principų dėl asmeninės informacijos rinkimo iš EEE, JK ir Šveicarijos gyventojų, jų naudojimo, bendrinimo ir laikymo, kaip aprašyta mūsų ES–JAV privatumo skydo sertifikate ir Šveicarijos–JAV privatumo skydo sertifikate. Apie privatumo skydą sužinokite daugiau.

„Garmin International, Inc.“, „Garmin Services, Inc.“ ir „Garmin AT, Inc.“ veiklą prižiūri JAV Federalinė prekybos komisija; įmonė lieka atsakinga už asmens duomenis, perduodamus trečiosioms šalims, kurios juos tvarko mūsų vardu. Jei turite skundų dėl atitikties privatumo skydo reikalavimams, kreipkitės el. pašto adresu [email protected] Skundą galite pateikti ir mūsų pasirinktai nepriklausomai ginčų sprendimo institucijai JAMS, o esant tam tikroms aplinkybėms galite pradėti privatumo skydo arbitražo procesą.

Visos „Garmin“ valdomos įmonės privalo laikytis privatumo praktikos, nustatytos šioje privatumo politikoje.

Slapukai ir panašios technologijos

Siekdami analizuoti, kaip jūs ir kiti lankytojai naršo „Garmin Explore“ svetainėje, rinkti bendrą statistiką apie svetainės naudojimą ir reagavimo laiką, nustatyti bet kokias „Garmin“ serverių problemas ir administruoti „Garmin Explore“ svetainę, mes, padedami trečiųjų šalių, renkame tam tikrą informaciją, kai lankotės mūsų svetainėje. Ši informacija yra: IP adresas, įrenginio geografinė vieta, naršyklės tipas, naršyklės kalba, užklausos data ir laikas, apsilankymo (-ų) laikas (-ai), puslapio peržiūros ir spustelėti puslapio elementai (pvz., nuorodos). Savo el. pašto pranešimuose galime naudoti slapukus, pikselių žymas, žiniatinklio indikatorius, GIF failus ar kitus panašius įrankius siekdami rinkti ir analizuoti šią informaciją. Šią informaciją naudojame siekdami svetainėje teikti geresnį ir aktualesnį turinį, nustatyti ir išspręsti problemas bei pagerinti bendrą lankymosi svetainėje aplinką.

Šios analitinės informacijos tvarkymo teisinis pagrindas yra mūsų teisėtas interesas suprasti, kaip mūsų klientai sąveikauja su mūsų svetainėmis, kad galėtume pagerinti naudotojų aplinką ir šių svetainių funkcijas.

Jei nenorite, kad, naudojant šias technologijas, būtų renkama informacija apie jus, naršyklėje tai paprastai galite išjungti. Tokio išjungimo veiksmą galima atlikti daugelyje naršyklių ir jis automatiškai užblokuoja daugelį šių technologijų arba suteikia galimybę pasirinkti, ar norite jas naudoti, ar išjungti.

Jei gyvenate Europos Sąjungos šalyje ar kitoje jurisdikcijoje, kurioje mes privalome gauti jūsų sutikimą, kad galėtume naudoti slapukus interneto svetainėse, jūs turite galimybę šiose svetainėse tvarkyti slapukų nustatymus; nepaisant to, tam tikri slapukai būtini pagrindinėms interneto svetainės funkcijoms palaikyti, ir šių slapukų išjungti negalite.

Toliau nurodytos kelios trečiosios šalys, kurių paslaugomis šiuo metu naudojamės.

  • „Google“:Google Analytics“ naudojama svetainės statistikai, naudotojo demografinei informacijai, pomėgiams ir elgsenai svetainėse stebėti. Siekdami suprasti, kaip svetainės lankytojai ją randa, ir pagerinti paieškos sistemos optimizavimą, taip pat naudojame „Google Search Console“. Sužinokite daugiau apie tai, kaip gali būti naudojama ši analitinė informacija, kaip kontroliuoti informacijos naudojimą ir kaip atšaukti leidimą „Google Analytics“ naudoti jūsų duomenis.

  • New Relic; Loggly: Stebėdami svetainių efektyvumą, klaidas ir naudojimą pasitelkiame „New Relic“ ir „Loggly“, kurie padeda mums gerinti bendrąją aplinką ir didinti sistemų efektyvumą.

Programų analizė

Taip pat renkame duomenis iš naudotojų apie tai, kaip jie naudoja programas „Garmin Explore“, „Earthmate“ ir „Garmin Express“. Renkamos analitinės informacijos tipai: programos prisijungimo prie mūsų serverių data ir laikas, programos versija, įrenginio vieta, kalbos nustatymas, į programą atsisiųsta informacija ir failai, naudotojo elgsena (pvz., naudotos funkcijos ir naudojimo dažnumas), įrenginio būsenos informacija, įrenginio modelis, aparatūros ir operacinės sistemos informacija bei informacija apie programos veikimą. Šiuos duomenis „Garmin“ naudoja siekdama pagerinti šių ir kitų programų kokybę ir funkcionalumą; taip pat siekdama kurti ir reklamuoti jums ir kitiems naudotojams geriausius produktus ir funkcijas ir kuo greičiau nustatyti programos stabilumo ir kitas tinkamumo problemas.

Šios analitinės informacijos tvarkymo teisinis pagrindas yra mūsų teisėtas interesas suprasti, kaip mūsų klientai sąveikauja su mūsų produktais ir programomis, kad galėtume pagerinti naudotojų aplinką ir šių produktų ir programų funkcionalumą.

Toliau nurodyti keli trečiųjų šalių paslaugų teikėjai, kurių paslaugomis šiuo metu naudojamės.

  • „Azure Application Insights“: „Microsoft“ paslauga „Azure Application Insights“ naudojama siekiant geriau suprasti „Garmin Express“ naudojimą, kad būtų pagerinta naudotojų aplinka.

  • Loggly:Loggly“ naudojame „InReach“ pranešimų tvarkymo infrastruktūroje pasitaikančių klaidų informacijai stebėti, kad padidintumėte „Garmin“ sistemų efektyvumą.

Vaikai

Prašome asmenų, jaunesnių nei 13 metų, gyvenančių JAV, ir jaunesnių nei 16 metų, gyvenančių už JAV ribų, neteikti „Garmin“ savo asmens duomenų. Jei sužinosime, kad rinkome asmens duomenis iš jaunesnio nei 13 metų vaiko, gyvenančio JAV, arba jaunesnio nei 16 metų vaiko, gyvenančio už JAV ribų, imsimės veiksmų siekdami kuo greičiau panaikinti pateiktą informaciją.

Privatumo politikos atnaujinimai

Kuriant naujus produktus, paslaugas, programas, tobulinant esamus pasiūlymus ir keičiantis technologijoms bei teisės aktams, šią Privatumo politiką galime atnaujinti. Šios Privatumo politikos paskiausio keitimo data nurodyta šio puslapio viršuje, šalia įrašo „Atnaujinta“. Visi pakeitimai įsigalioja tada, kai atnaujintą Privatumo politiką paskelbiame.

Jei šie pakeitimai esminiai, apie tai jums pranešime ir, jei to reikalauja galiojantys teisės aktai, sieksime gauti jūsų sutikimą. Šis pranešimas bus pateiktas el. paštu arba paskelbtas įspėjime apie pakeitimus, teikiamame „Garmin“ svetainėse ir programose, kuriose patalpinta nuoroda į Privatumo politiką.

Asmens duomenų laikymas

Asmens duomenis laikysime tol, kol „Garmin“ paskyra bus laikoma aktyvia. Be to, žemiau esančiame skyriuje „Jūsų teisės“ pateiktas jūsų teisės ištrinti aprašymas.

Automatizuotas sprendimų priėmimas, įskaitant profiliavimą

„Garmin“ nepriima jokių jums reikšmingą įtaką darančių sprendimų, pagrįstų algoritmais ar kitu automatizuotu duomenų tvarkymu.

Duomenų valdytojas ir duomenų apsaugos pareigūnas

Jei gyvenate EEE valstybėje, JK arba Šveicarijoje, „Garmin“ vykdomą jūsų asmens duomenų rinkimą kontroliuoja „Garmin Würzburg GmbH“, Beethovenstr. 1a 97080 Würzburg, Germany (Vokietija). Su įmonės ES duomenų apsaugos pareigūnu galima susisiekti el. pašto adresu [email protected]

Jei gyvenate Kinijoje, „Garmin“ renkamų jūsų asmens duomenų valdytoja yra „Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd.“, 37F, Tower A, New CHJ International Business Center, No 391, Guiping Road, Xuhui District, Shanghai 200233, China (Kinija). Su ja galite susisiekti el. pašto adresu [email protected]

Jei gyvenate ne EEE, JK, Šveicarijoje ar Kinijoje, „Garmin“ renkamų jūsų asmens duomenų valdytoja yra „Garmin International, Inc.“, 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062 USA. Su ja galite susisiekti el. pašto adresu [email protected] Įmonės Brazilijos duomenų apsaugos pareigūnas dirba tuo pačiu adresu ir jį galima pasiekti el. pašto adresu [email protected]

Jūsų teisės

Jei gyvenate EEE, JK ar Šveicarijoje, pagal Bendrąjį duomenų apsaugos reglamentą (BDAR) ar kitus taikomus teisės aktus turite teisę reikalauti, kad „Garmin“ leistų pasiekti jūsų duomenis, juos ištaisytų ir ištrintų, juos perkeltų ir ribotų jų tvarkymą; taip pat turite teisę nesutikti su jūsų asmens duomenų tvarkymu ir pateikti skundą priežiūros institucijai. Jei reikia daugiau informacijos apie šias teises, apsilankykite Europos Komisijos puslapyje „Mano teisės“ apie BDAR, kurį galima skaityti įvairiomis kalbomis. Jei gyvenate ne EEE, JK ar Šveicarijoje, galite turėti tokias pačias teises pagal vietos teisės aktus.

Jei norite pasiekti, ištaisyti, perkelti ar ištrinti savo asmens duomenis, arba juos pašalinti iš „Garmin“ paskyros, apsilankykite Paskyrų tvarkymo centre.

Jei gyvenate EEE, JK ar Šveicarijoje ir norite pasinaudoti teise riboti asmens duomenų tvarkymą arba teise nesutikti su jų tvarkymu, susisiekite su įmonės ES duomenų apsaugos pareigūnu, dirbančiu „Garmin Würzburg GmbH“, Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany (Vokietija), arba siųskite e. laišką adresu [email protected]

Jei gyvenate Kinijoje ir norite pasinaudoti bet kokiomis savo kaip duomenų subjekto teisėmis, susisiekite su „Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd.“ [email protected]

Jei gyvenate ne EEE, JK ar Šveicarijoje, bet manote, kad turite teisę naudotis nurodytomis arba kitomis teisėmis pagal vietos teisės aktus, kreipkitės į „Garmin International, Inc.“ el. pašto adresu [email protected]

Informacija apie privatumo praktiką ir teises Kalifornijos gyventojams

Jei gyvenate Kalifornijoje, Kalifornijos teisės aktuose gali būti numatyta papildomų teisių, susijusių su jūsų asmens duomenimis. Jei norite sužinoti daugiau apie privatumo teises Kalifornijoje, peržiūrėkite CCPA informaciją apie privatumą.

Visi prekių ženklai yra atitinkamų savininkų nuosavybė.