Tacx-tietosuojakäytäntö

Päivitetty viimeksi: 29.huhtikuu.2021

Tarkista aiempi käytäntö

Garmin-yritys Tacx arvostaa yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojakäytännössä on tietoja siitä, miten käsittelemme henkilötietojasi, kun käytät Tacx-sivustoa ja -palveluja sekä tietokone- ja mobiilisovelluksia.

Jos et ole vielä muuttanut Tacx-tiliäsi Garmin-tiliksi, tässä tietosuojakäytännössä ja Garmin Connect -tietosuojakäytännössä kuvattu tilien ja uusien suoritusten tietojen käsittely ei vielä koske tiliäsi, ennen kuin olet muuttanut sen Garmin-tiliksi. Näitä vanhoja Tacx-tilejä koskeva Tacx-yksityisyysilmoitus on nähtävissä täällä.

Huomioi, että Tacx-sivustoa ja -palveluja sekä tietokone- ja mobiilisovelluksia ei ole tarkoitettu käytettäviksi Kiinassa.

Muut Garminin sivustot, palvelut, sovellukset ja tuotteet, jotka sisältävät linkin johonkin muuhun Garminin tietosuojakäytäntöön, ovat kyseisen tietosuojakäytännön alaisia. Esimerkiksi Garmin Connectille ja sen kanssa yhteensopiville puettaville Garmin-laitteille ja muille laitteille on oma tietosuojakäytäntönsä. Katso muut tietosuojakäytäntömme napsauttamalla tätä.

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavaan luonnolliseen henkilöön.

Voit siirtyä tiettyyn tämän tietosuojakäytännön osaan valitsemalla linkin alta:

Garminin käsittelemien henkilötietojen luokat

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun luot Garmin-tilin:

Kun luot Garmin-tilin, pyydämme sähköpostiosoitteesi, nimesi ja salasanasi. Jos haluat, voit ilmoittaa meille vain etunimesi tai lempinimesi.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

(a) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi, koska käytät niitä kirjautuessasi tilillesi. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi ja salasanasi käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että tilisi suojeleminen on Garminin edun mukaista.

(b) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen lähettää sinulle tärkeitä tietoja Garmin-tuotteistasi, -palveluistasi, -sovelluksistasi tai -tilistäsi, kuten tärkeitä turvallisuustietoja tai tietoja olennaisista muutoksista tähän tietosuojakäytäntöön. Antamasi nimi liitetään tiliprofiiliisi, ja se näkyy, kun lähetät kommentteja tai muuta materiaalia Garminin sivustossa tai sovelluksessa taikka pidät yhteyttä muihin Garmin-käyttäjiin. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi ja nimesi käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota sinulle tärkeitä turvallisuustietoja tai muita tietoja Garmin-tuotteistasi, -palveluistasi, -sovelluksistasi tai -tilistäsi tai tietoja olennaisista muutoksista tähän tietosuojakäytäntöön sekä mahdollisuuden pitää yhteyttä muihin Garmin-käyttäjiin.

(c) Jos hyväksyt, että Garmin lähettää sinulle markkinointitietoja, Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen lähettää sinulle markkinointitietoja Garmin-tuotteista, -palveluista ja -sovelluksista sekä uutiskirjeitä. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on antamasi lupa. Voit peruuttaa suostumuksen milloin tahansa muuttamalla asetuksia Garmin-tililläsi tai valitsemalla markkinointiviestin lopussa olevan tilauksen peruutuslinkin. Garminilta saamasi markkinointiviestit perustuvat Garmin-tilisi asetuksiin, IP-osoitteesi sijaintiin, Garmin-tilillesi lisäämiesi Garmin-laitteiden tyyppiin ja mahdollisiin Garmin-tililläsi oleviin tilauksiin. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista vähentää kullekin asiakkaalle lähetettyjen markkinointiviestien määrää valitsemalla, ketkä asiakkaat saavat minkäkin viestin, sen sijasta, että kaikki viestit lähetettäisiin kaikille asiakkaille, jotka ovat hyväksyneet markkinointiviestit.

(d) Garmin käsittelee sähköpostiosoitteesi myös sen liittämiseksi Garmin-tiliisi, kun olet yhteydessä asiakastukemme edustajiin. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on etumme mukaista tarjota laadukasta asiakastukea.

(e) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen ilmoittaa asiakkaille käyttöehtojen rikkomuksista. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on etumme mukaista varmistaa laadukas käyttäjäkokemus kaikille asiakkaille ja varmistaa, että käyttöehtoja noudatetaan.

Muut käsiteltävät henkilötiedot, jos päätät antaa niitä luodessasi Garmin-tilin:

Voit lisätä profiiliisi muitakin tietoja, kuten sijaintisi, suoritustyyppejä, joihin osallistut (kuten juoksu, patikointi, pyöräily tai golf), sekä sukupuolesi, syntymäaikasi, pituutesi ja painosi.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

Näitä tietoja käytetään suorituksen aikana kuluttamiesi kaloreiden laskemiseen ja siksi, että yhteytesi näkevät halutessasi suoritustyypit, joihin osallistut. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on antamasi lupa. Voit peruuttaa luvan poistamalla tiedot tilisi profiilista.

Muut käsiteltävät henkilötiedot, kun mukautat tai lisäät pyörätietoja profiilissasi:

Voit mukauttaa profiilissasi pyörän oletustietoja tai lisätä omia pyörätietoja, kuten pyörän merkin ja mallin, tekniset tiedot ja pyörän nimen.

Tarkoitus ja oikeudellinen peruste:

Tietojen avulla lasketaan suorituskykyäsi sisäpyöräilysuorituksissa. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on se, että on etumme mukaista tarjota mahdollisimman tarkkoja laskelmia.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun lataat sisäpyöräilysuoritustesi tietoja Garminille:

Voit ladata sisäpyöräilysuoritustesi tietoja (kuten matkan, keston, poljinnopeuden, sykkeen, tehon, nopeuden ja kulutetut kalorit) Tacx-harjoitusvastuksestasi Garmin-tilillesi. Voit käyttää Tacx-harjoitusvastuslaitetta antamatta lupaa ladata suorituksiasi Garminille. Jos lataat suorituksiasi Garminille, määrität itse Garmin-tilisi yksityisyysasetuksista, näkevätkö muut sisäpyöräilysuoritustesi tiedot. Sisäpyöräilysuoritusten tiedot on määritetty oletusarvoisesti yksityisiksi.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

(a) Garmin käsittelee sisäpyöräilysuoritustietojasi, jos lataat niitä Garminille, jotta voit tallentaa ja analysoida sisäpyöräilysuoritustietojasi, tunnistaa Garmin-laitteita, joilla kerätään tietoja suorituksen aikana, tarkastella syketilastojasi, kuten stressitasoa, Body Battery -tietoja tai pulssioksimetritietoja, seurata kuntoilutavoitteitasi ja halutessasi jakaa suoritustietojasi muiden kanssa. Jos asut Euroopan talousalueella, Isossa-Britanniassa tai Sveitsissä, tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on nimenomaisesti antamasi lupa, jonka voit peruuttaa milloin tahansa Garmin-tililläsi.

(b) Jos lataat Tacx-harjoitusvastuslaitteen tuottamia sisäpyöräilysuoritustietoja Garmin-tilillesi ja haluat käyttää Insights-tietoja, Garmin-tilillesi ilmestyy Insights-osa, jossa näet suosituksia ja motivoivia viestejä, tietoja sekä linkkejä kolmannen osapuolen artikkeleihin, jotka saattavat kiinnostaa sinua suoritustietojesi perusteella. Lisäksi näet suoritustietojesi vertailun muiden Garmin Connect -yhteisön käyttäjien koostemuotoisiin suoritustietoihin. Jos asut Euroopan talousalueella, Isossa-Britanniassa tai Sveitsissä, oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelyyn tätä tarkoitusta varten on nimenomaisesti antamasi lupa, jonka voit peruuttaa milloin tahansa Garmin-tililläsi.

(c) Lisäksi Garmin käsittelee sisäpyöräilysuoritustietojasi, jos lataat niitä Garminille, koostemuodossa käytön ja trendien analysointia varten sekä ominaisuuksien ja palvelujen kehittämiseen tai parantamiseen. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on Garminin edun mukaista tarjota oleellisia ja laadukkaita ominaisuuksia ja palveluja.

(d) Jos lataat sisäpyöräilysuoritustietoja Garminille ja olet hyväksynyt osallistumisen tuotteiden parantamiseen, Garmin käsittelee tilillesi ladattuja sisäpyöräilysuoritustietojasi sisäisesti tutkimus- ja kehitystarkoituksiin voidakseen kehittää entistä parempia ja hyödyllisempiä Garmin-tuotteita ja -palveluja. Jos asut Euroopan talousalueella, Isossa-Britanniassa tai Sveitsissä, oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelyyn tätä tarkoitusta varten on nimenomaisesti antamasi lupa, jonka voit peruuttaa milloin tahansa Garmin-tililläsi.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun osallistut Tacx-haasteisiin Tacx-sivustossa:

Jos osallistut Tacx-haasteisiin Tacx-sivustossa, pyydämme koko nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, asuinmaasi ja Tacx Cloud -tilisi tunnusnumeron.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

Käsittelemme Tacx Cloud -tilisi tunnusnumeroa, jotta voimme tarkistaa suoritustietosi ja varmistaa, että olet suorittanut Tacx-haasteen. Käsittelemme nimeäsi, asuinmaatasi ja suoritustietojasi, jotka liittyvät Tacx-haasteen vaatimuksiin, jotta voimme lisätä sinut Challenge Heroes -luetteloon. Se sisältää Tacx-haasteen suorittaneet käyttäjät ja kunkin käyttäjän kohdalla suoritusajan ja -päiväyksen. Käsittelemme nimeäsi ja postiosoitettasi, jotta voimme lähettää sinulle palkinnon, jos Tacx-haasteen suorittamisesta voi saada palkinnon. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on se, että on etumme mukaista edistää Garmin-käyttäjien osallistumista ja kuntoilusuorituksia, palkita osallistumisesta ja juhlistaa saavutuksia.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun ostat Tacx-palvelutilauksen:

Kun ostat Tacx-palvelutilauksen, pyydämme koko nimesi, sähköpostiosoitteesi ja laskutusosoitteesi tai mahdollisen etusetelin koodin. Kolmas osapuoli Adyen käsittelee maksukorttisi tiedot, kun ostat Tacx-palvelutilauksen. Lisätietoja Adyenista on täällä.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

Käsittelemme näitä tietoja, jotta voimme määrittää tilauksesi, tarjota ostetut palvelut käyttöön ja kerätä maksut ostetusta tilauksesta. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on sopimuksen täytäntöönpaneminen.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun lataat tai suoratoistat videoita Tacx-sivustossa:

Kun lataat tai suoratoistat videoita Tacx-sivustossa, käsittelemme tilisi tietoja ja valittua sisältöä, jotta voimme tarkistaa tilauksesi tilan ja jotta saat pyytämäsi sisällön käyttöösi.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

Käsittelemme näitä tietoja, jotta voimme vahvistaa pyyntösi ja toimittaa pyydetyn sisällön, jos ostoksesi tai tilauksesi on voimassa. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on sopimuksen täytäntöönpaneminen.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun olet yhteydessä Garminiin:

Kun olet yhteydessä asiakastukemme edustajiin sähköpostitse, puhelimitse, verkossa tai henkilökohtaisesti, saatamme kerätä henkilötietoja, kuten nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja toivomuksesi yhteydenottotavasta, omistamiesi Garmin-tuotteiden tietoja, kuten sarjanumerot ja ostopäivät, sekä ostamiesi tilausten tiedot. Lisäksi saatamme luoda tapahtumalokeja, joiden avulla voidaan ratkaista tuotteen tai sovelluksen suorituskykyyn liittyviä ongelmia, sekä tallentaa tietoja tuki- tai palveluongelmasta. Asiakastuen parantamiseksi saatamme lisäksi tallentaa ja tarkistaa sovellettavien lakien mukaan keskusteluja asiakastuen edustajien kanssa ja analysoida palautetta, jota saamme vapaaehtoisista asiakaskyselyistä. Asiakastukemme edustajat voivat kirjautua tarvittaessa luvallasi Garmin-tilillesi ongelman vianmääritystä ja ratkaisemista varten.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

Käytämme näitä tietoja asiakas- ja tuotetuen toimittamiseen sekä tuotetukemme laadun ja tyyppien seurantaan sekä korjausten, palautusten ja vaihtojen helpottamiseen. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota laadukasta tuotetukea. Oikeudellinen peruste kirjautumiseen tarvittaessa Garmin-tilillesi vianmääritystä ja ongelman ratkaisemista varten on antamasi lupa, jonka voit peruuttaa.

Henkilötietojen vastaanottajien luokat

MUUT GARMIN CONNECT -KÄYTTÄJÄT:

Garmin-tiliisi liittyvät suoritukset ja suoritustiedot ovat oletusarvoisesti yksityisiä. Halutessasi voit sallia muiden käyttäjien tarkastella suorituksiasi ja suoritustietojasi muuttamalla Garmin-tilisi yksityisyysasetuksia. Voit liittyä ryhmiin ja muodostaa yhteyksiä toisiin Garmin Connect -käyttäjiin. Voit myös osallistua muiden Garmin Connect -käyttäjien kanssa haasteisiin ja sijoitustaulukoihin. Kun toimit tällä tavalla muiden kanssa, haasteeseen tai sijoitustaulukkoon liittyvät tietosi (kuten askelten kokonaismäärä askeliin liittyvän sijoitustaulukon tai haasteen aikana) näkyvät, vaikka ne olisi määritetty yksityisiksi Garmin-tilisi yksityisyysasetuksista.

REAALIAIKAISET VASTUSTAJAT:

Jos otat käyttöön reaaliaikaiset vastustajat, muut samaa sisäpyöräilysuoritusta tekevät käyttäjät näkevät suoritustietojasi (kuten nopeuden, matkan tai tehon), nimen ja profiilikuvan.

TACX-SIVUSTON KÄYTTÄJÄT:

Kun suoritat Tacx-haasteen, Tacx-sivuston käyttäjät, jotka käyvät kyseisen Tacx-haasteen sivulla, näkevät koko nimesi, suorituksesi ajan ja päiväyksen sekä asuinmaasi Challenge Heroes -luettelossa.

SISÄLLÖN TAI OMINAISUUKSIEN TARJOAJAT, MUUT KOLMANNET OSAPUOLET:

Ajoittain jaamme tai myymme suoritustietoja nimettöminä ja koostemuodossa yrityksille, jotka tarjoavat Garminille ja asiakkaillemme sisältöä tai ominaisuuksia, kyseisten sisältöjen tai ominaisuuksien täydentämiseksi, ja muille kolmansille osapuolille tutkimustarkoituksiin tai muihin tarkoituksiin.

MUUT PALVELUNTARJOAJAT:

Garmin käyttää sähköpostin lähettämiseen esimerkiksi seuraavien kolmansien osapuolten pilvipalveluja: Adobe, Twilion SendGrid-palvelu, Spotler (aiemmin MailPlus) ja MailChimpin Mandrill-palvelu. Kyseiset palvelut seuraavat sähköpostiviesteihin liittyvää toimintaa, kuten sitä, avattiinko viestit, napsautettiinko viesteissä olevia linkkejä ja tehtiinkö linkkien napsauttamisen jälkeen ostoksia. Garmin analysoi näiden tietojen avulla sitä, miten paljon asiakkaat käyttävät sähköpostiviestejä.

Garmin käyttää Kinstaa, Googlen isännöintipalveluja ja Microsoftin Azure-palvelua Tacx-palvelujen ja -sivuston infrastruktuurina ja isännöintiin. Lisäksi Garmin käyttää Red Factorya Tacx-sivuston ylläpitoon.

Garmin käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia myös Tacx-sivuston ja -palvelujen sekä tietokone- ja mobiilisovelluksen käytön analysointiin ja vastaaviin tarkoituksiin.

MUU LUOVUTUS:

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi muille: (a) jos meillä on siihen voimassa oleva lupasi, (b) jotta voimme noudattaa voimassa olevaa haastetta, oikeuden määräystä, lakia tai muuta lakivelvoitetta, (c) jotta voimme noudattaa käyttöehtojamme tai käytäntöjämme tai (d) voidaksemme käyttää tarvittaessa saatavilla olevia oikeuskeinoja tai puolustaa oikeudellisia vaateita.

Lisäksi voimme siirtää henkilötietosi tytäryhtiölle, tai kolmannelle osapuolelle Garminin liiketoiminnan tai sen osien, omaisuuden tai osakkeiden uudelleenorganisoinnissa, fuusiossa, myynnissä, yhteisyrityksessä, siirrossa tai muussa luovutuksessa (mukaan lukien konkurssi tai vastaava tilanne), kunhan kyseisellä taholla, jolle siirrämme henkilötietoja, ei ole lupaa käsitellä henkilötietojasi muutoin kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvatuilla tavoilla ilman erillistä ilmoitusta ja, jos sovellettavat lait sitä edellyttävät, ilman lupaasi.

Henkilötietojen siirrot

Garmin on maailmanlaajuinen yritys. Jotta voimme tarjota tuotteitamme, sovelluksiamme ja palvelujamme, meidän tarvitsee ehkä siirtää henkilötietojasi muissa maissa sijaitseville Garminin omistamille yrityksille. Näytä Garminin omistamat yritykset.

Kun luot Garmin-tilin, lisäät henkilötietoja tilisi profiiliin tai lataat tietoja Garmin-tilillesi, henkilötietosi kerätään ja ne tallennetaan palvelimiin Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja/tai Australiassa.

Euroopan talousalueella ("ETA"), Isossa-Britanniassa ("Iso-Britannia") tai Sveitsissä asuvien henkilöiden henkilötietoja hallinnoi Garmin Würzburg GmbH, ja niitä käsittelevät muut Garminin omistamat yritykset tuen, infrastruktuurin, suojauksen ja muiden olennaisten toimintojen toimittamiseksi. Jos nämä yritykset eivät sijaitse ETA-alueella tai muulla oikeudenkäyttöalueella, jonka Euroopan komissio on määrittänyt riittäväksi, Garmin Würzburg GmbH siirtää tiedot Euroopan komission hyväksymien mallisopimuslausekkeiden mukaisesti.

Kaikkien Garminin omistamien yritysten on noudatettava tässä tietosuojakäytännössä määritettyjä yksityisyyskäytäntöjä.

Evästeet ja vastaavat tekniikat

Jotta voimme analysoida Tacx-sivuston käyttöä, kerätä koottuja tilastotietoja sivuston käytöstä ja vastausasteesta, diagnosoida Garminin palvelimien ongelmia ja hallinnoida Tacx-sivustoa, keräämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajien avulla tiettyjä tietoja, kun käytät sivustoamme. Tiedot sisältävät IP-osoitteen, laitteen maantieteellisen sijainnin, selaimen tyypin, selaimen kielen, pyynnön päiväyksen ja kellonajan, käyntiajat, sivun katselukerrat ja napsauttamasi sivuelementit (kuten linkit). Saatamme käyttää sivustossamme tai sähköpostiviesteissämme evästeitä, jäljitteitä (pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä ja kirkkaita GIF-kuvia) tai muita vastaavia työkaluja kyseisten tietojen keräämiseen ja analysointiin. Näiden tietojen avulla pystymme tarjoamaan sivustossamme entistä parempaa, asianmukaisempaa sisältöä, tunnistamaan ja korjaamaan ongelmia ja parantamaan sivuston yleistä käyttökokemusta.

Jotta voimme analysoida Tacx-sivuston käyttöä, kerätä koottuja tilastotietoja sivuston käytöstä ja vastausasteesta, diagnosoida Garminin palvelimien ongelmia ja hallinnoida Tacx-sivustoa, keräämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajien avulla tiettyjä tietoja, kun käytät sivustoamme. Tiedot sisältävät IP-osoitteen, laitteen maantieteellisen sijainnin, selaimen tyypin, selaimen kielen, pyynnön päiväyksen ja kellonajan, käyntiajat, sivun katselukerrat ja napsauttamasi sivuelementit (kuten linkit). Saatamme käyttää sivustossamme tai sähköpostiviesteissämme evästeitä, jäljitteitä (pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä ja kirkkaita GIF-kuvia) tai muita vastaavia työkaluja kyseisten tietojen keräämiseen ja analysointiin. Näiden tietojen avulla pystymme tarjoamaan sivustossamme entistä parempaa, asianmukaisempaa sisältöä, tunnistamaan ja korjaamaan ongelmia ja parantamaan sivuston yleistä käyttökokemusta.

Oikeudellinen peruste näiden analyysitietojen käsittelemiseen on se, että on etumme mukaista tietää, miten asiakkaamme käyttävät sivustojamme, jotta voimme parantaa niiden käyttökokemusta ja toimintoja.

Jos et halua, että tietoja kerätään näillä tekniikoilla, voit kieltää monia näistä tekniikoista automaattisesti useimmissa selaimissa tai estää tai sallia niitä halutessasi.

Esimerkkejä tällä hetkellä käyttämistämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajista:

  • Google: Seuraamme Google Analytics -palvelun avulla sivustotilastoja sekä käyttäjien väestötietoja, kiinnostuksen kohteita ja sivustoissa tekemiä toimintoja. Google Search Consolen avulla näemme, miten sivustomme käyttäjät löytävät sivustomme, ja parannamme sillä hakukoneoptimointiamme. Lue lisätietoja siitä, miten näitä analyysitietoja voidaan käyttää, miten voit hallinnoida tietojesi käyttämistä ja miten voit kieltää Google Analyticsia käyttämästä tietojasi.

  • Azure Application Insights: Käytämme Microsoftin Azure Application Insights -palvelua sivustomme ja palvelujemme ongelmien diagnosointiin käyttökokemuksen parantamiseksi.

Sovellusanalytiikka

Lisäksi keräämme käyttäjiltä tietoja Tacx-tietokone- ja mobiilisovellusten käytöstä. Kerättävät analyysitiedot sisältävät päiväyksen ja kellonajan, jolloin sovellus käyttää palvelimiamme, sovellusversion, laitteen sijainnin, kieliasetuksen, tiedot sovellukseen ladatuista tiedoista ja tiedostoista sekä käyttäjän toiminnasta (esimerkiksi käytetyistä ominaisuuksista ja käyttötiheydestä), laitteen tilatiedot, laitteen mallin, laitteiston ja käyttöjärjestelmän tiedot sekä sovelluksen toimintaan liittyvät tiedot. Garmin käyttää näitä tietoja näiden ja muiden sovellusten laadun ja toimintojen parantamiseen, käyttäjille hyödyllisten tuotteiden ja ominaisuuksien kehittämiseen ja markkinointiin sekä sovellusten vakausongelmien ja muiden käytettävyysongelmien tunnistamiseen ja korjaamiseen mahdollisimman nopeasti.

Oikeudellinen peruste näiden analyysitietojen käsittelemiseen on se, että on etumme mukaista tietää, miten asiakkaamme käyttävät tuotteitamme ja sovelluksiamme, jotta voimme parantaa niiden käyttökokemusta ja toimintoja.

Esimerkkejä tällä hetkellä käyttämistämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajista:

  • Google: Seuraamme Google Analytics -palvelun avulla tilastoja sekä käyttäjien väestötietoja, kiinnostuksen kohteita ja sovelluksissa tekemiä toimintoja. Lue lisätietoja siitä, miten näitä analyysitietoja voidaan käyttää, miten voit hallinnoida tietojesi käyttämistä ja miten voit kieltää Google Analyticsia käyttämästä tietojasi.

  • Microsoft App Center; Firebase (Crashlytics): Microsoft App Center, aiemmin HockeyApp, ja Googlen Firebase (Crashlytics) -palvelu näyttävät, miten Garmin-sovelluksia käytetään, jotta voimme parantaa käyttökokemusta sekä tunnistaa ja ratkaista sovelluksen kaatumisen perimmäisiä syitä.

Lapset

Pyydämme, että alle 13-vuotiaat (Yhdysvalloissa) ja alle 16-vuotiaat (muissa maissa) eivät ilmoita henkilötietoja Garminille. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet alle 13-vuotiaan (Yhdysvalloissa) tai 16-vuotiaan (muissa maissa) lapsen tietoja, poistamme tiedot mahdollisimman pian.

Tietosuojakäytännön päivitykset

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain uusien tuotteiden, palvelujen ja sovellusten lisäämisen, nykyisen valikoimamme kehittämisen sekä tekniikoiden ja lakien muuttumisen vuoksi. Käyttäjä voi tarkistaa tämän tietosuojakäytännön viimeisen muutospäivän sivun yläreunan kohdasta Päivitetty viimeksi. Kaikki muutokset tulevat voimaan, kun muutettu tietosuojakäytäntö on julkaistu.

Ilmoitamme käyttäjälle, jos teemme merkittäviä muutoksia, ja pyydämme käyttäjältä luvan, jos sovellettava laki siihen velvoittaa. Toimitamme ilmoituksen sähköpostitse tai lisäämällä ilmoituksen muutoksista Garminin sivustoihin ja sovelluksiin, joissa on linkki tähän tietosuojakäytäntöön.

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietosi niin kauan kuin Garmin-tilisi on aktiivinen. Tacx-haasteiden tiedot säilytetään niin kauan kuin kyseinen Tacx-haaste poistetaan sivustosta. Lisätietoja oikeudestasi tietojesi poistamiseen on jäljempänä kohdassa Oikeutesi.

Automatisoitu päätöksenteko, mukaan lukien profilointi

Garmin ei tee algoritmeihin tai muihin automatisoituihin käsittelytapoihin perustuvia päätöksiä, jotka vaikuttavat käyttäjiin merkittävästi.

Tietoja valvova taho ja tietosuojavaltuutettu

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, Garminin keräämiä henkilötietojasi hallinnoi Garmin Würzburg GmbH, jonka osoite on Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany. Yhtiön EU:n alueen tietosuojavastaavaan saa yhteyden sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Jos et asu Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, Garminin keräämiä henkilötietojasi hallinnoi Garmin International Inc., jonka osoite on 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, USA, ja johon saa yhteyden myös sähköpostitse: [email protected] Yhtiön Brasilian tietosuojavastaava toimii samassa osoitteessa, ja häneen saa yhteyden sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Oikeutesi

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, sinulla on yleisen tietosuoja-asetuksen (GDPR, General Data Protection Regulation) tai muun sovellettavan lain mukainen oikeus pyytää Garminilta oikeutta henkilötietojesi käyttämiseen, korjaamiseen tai poistamiseen, tietojen siirtämiseen, henkilötietojesi käsittelemisen rajoittamiseen, henkilötietojesi käsittelemisen vastustamiseen ja valituksen tekemiseen valvontaviranomaiselle. Lisätietoja näistä oikeuksista on Euroopan komission Oikeuteni-sivulla (GDPR), joka on käytettävissä useilla kielillä. Jos et asu Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, sinulla voi olla vastaavia paikallisten lakien mukaisia oikeuksia.

Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi, pyytää korjaamaan, siirtämään tai poistamaan ne tai poistaa Garmin-tilisi tilinhallintakeskuksessa.

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä ja haluat käyttää oikeuttasi rajoittaa tai vastustaa tietojesi käsittelyä, ota yhteys yrityksen EU:n alueen tietosuojavaltuutettuun, joka toimii Garmin Würzburg GmbH:ssa osoitteessa Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany, tai sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Jos et asu Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, mutta uskot, että sinulla on oikeus käyttää näitä tai muita oikeuksia paikallisen lainsäädännön nojalla, ota yhteys Garmin International, Inc:iin osoitteessa [email protected]

Ilmoitus Kalifornian asukkaille yksityisyyden suojan käytännöistä ja oikeuksista

Jos asut Kaliforniassa, sinulla saattaa olla Kalifornian lainsäädännön mukaisia henkilötietojasi koskevia lisäoikeuksia. Voit lukea lisää yksityisyyden oikeuksista Kaliforniassa CCPA-yksityisyysilmoituksesta.

Kaikki tavaramerkit kuuluvat omistajilleen.