inReachin ja Garmin Exploren tietosuojakäytäntö

Päivitetty viimeksi: 29.huhtikuu.2021

Tarkista aiempi käytäntö

Garmin arvostaa yksityisyyttäsi. Tässä tietosuojakäytännössämme on tietoja siitä, miten me ja muut Garminin omistamat yritykset, kuten Garmin Services, Inc. (aiemmin inReach, Inc.), käsittelemme henkilötietojasi, kun käytät Garmin Explore -sivustoa, luot Garmin-tilin, rekisteröit inReach-laitteesi ja käytät sitä, tilaat ja käytät inReach-satelliittiviestintäpalveluja ja käytät Earthmate- ja Garmin Explore -sovellusta.

Muut Garminin sivustot, palvelut, sovellukset ja tuotteet, jotka sisältävät linkin johonkin muuhun Garminin tietosuojakäytäntöön, ovat kyseisen tietosuojakäytännön alaisia. Katso muut tietosuojakäytäntömme napsauttamalla tätä.

Henkilötiedot ovat tietoja, jotka liittyvät tunnistettuun tai tunnistettavaan luonnolliseen henkilöön.

Voit siirtyä tiettyyn tämän tietosuojakäytännön osaan valitsemalla linkin alta:

Garminin käsittelemien henkilötietojen luokat

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun luot Garmin-tilin:

Kun luot Garmin-tilin, pyydämme sähköpostiosoitteesi, nimesi ja salasanasi. Jos haluat, voit ilmoittaa meille vain etunimesi tai lempinimesi.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

(a) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi ja salasanaasi, koska käytät niitä kirjautuessasi tilillesi. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi ja salasanasi käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että tilisi suojeleminen on Garminin edun mukaista.

(b) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen lähettää sinulle tärkeitä tietoja Garmin-tuotteistasi, -palveluistasi, -sovelluksistasi tai -tilistäsi, kuten tärkeitä turvallisuustietoja tai tietoja olennaisista muutoksista tähän tietosuojakäytäntöön. Antamasi nimi liitetään tiliprofiiliisi, ja se näkyy, kun lähetät kommentteja tai muuta materiaalia Garminin sivustossa tai sovelluksessa taikka pidät yhteyttä muihin Garmin-käyttäjiin. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi ja nimesi käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota sinulle tärkeitä turvallisuustietoja tai muita tietoja Garmin-tuotteistasi, -palveluistasi, -sovelluksistasi tai -tilistäsi tai tietoja olennaisista muutoksista tähän tietosuojakäytäntöön sekä mahdollisuuden pitää yhteyttä muihin Garmin-käyttäjiin.

(c) Jos hyväksyt, että Garmin lähettää sinulle markkinointitietoja, Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen lähettää sinulle markkinointitietoja Garmin-tuotteista, -palveluista ja -sovelluksista sekä uutiskirjeitä. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on antamasi lupa. Voit peruuttaa suostumuksen milloin tahansa muuttamalla asetuksia Garmin-tililläsi tai valitsemalla markkinointiviestin lopussa olevan tilauksen peruutuslinkin. Garminilta saamasi markkinointiviestit perustuvat Garmin-tilisi asetuksiin, IP-osoitteesi sijaintiin, Garmin-tilillesi lisäämiesi Garmin-laitteiden tyyppiin ja mahdollisiin Garmin-tililläsi oleviin tilauksiin. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen tätä tarkoitusta varten on se, että on Garminin edun mukaista vähentää kullekin asiakkaalle lähetettyjen markkinointiviestien määrää valitsemalla, ketkä asiakkaat saavat minkäkin viestin, sen sijasta, että kaikki viestit lähetettäisiin kaikille asiakkaille, jotka ovat hyväksyneet markkinointiviestit.

(d) Garmin käsittelee sähköpostiosoitteesi myös sen liittämiseksi Garmin-tiliisi, kun olet yhteydessä asiakastukemme edustajiin. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on etumme mukaista tarjota laadukasta asiakastukea.

(e) Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi myös voidakseen ilmoittaa asiakkaille käyttöehtojen rikkomuksista. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että on etumme mukaista varmistaa laadukas käyttäjäkokemus kaikille asiakkaille ja varmistaa, että käyttöehtoja noudatetaan.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun ostat inReach-satelliittiviestintäpalvelujen tilauksen:

Kun ostat inReach-tilauksen, Garmin kerää sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi ja puhelinnumerosi. Kolmas osapuoli Adyen käsittelee maksukorttisi tiedot, kun ostat inReach-satelliittiviestintäpalvelujen tilauksen. Lisätietoja Adyenista on täällä.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

Garmin käsittelee sähköpostiosoitettasi voidakseen liittää sen inReach-satelliittiviestintäpalvelutilaukseesi, ja käsittelemme sähköpostiosoitettasi ja puhelinnumeroasi voidaksenne ilmoittaa sinulle tilaukseesi liittyviä tietoja esimerkiksi laskutuksesta. Oikeudellinen peruste sähköpostiosoitteesi ja puhelinnumerosi käsittelyyn näissä tarkoituksissa on sopimuksen täytäntöönpaneminen.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun käytät inReach-satelliittiviestintäpalveluja:

Kun käytät inReach-satelliittiviestintäpalveluja, Garmin käsittelee postiosoitettasi, puhelinnumeroasi, valitsemiesi hätäyhteyshenkilöiden yhteystietoja, inReach-laitteeseen ja -laitteesta lähetettyjä teksti- ja sähköpostiviestejä ja inReach-laitteesi sijaintia, kun se on yhteydessä Iridium-satelliitteihin.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

(a) inReach-tuotteet ja -satelliittiviestintäpalvelut on tarkoitettu hätävastauksen tarpeen ilmaisemiseen asianmukaisille viranomaisille. Garmin käsittelee yhteystietojasi ja hätäyhteyshenkilöidesi ja muiden viestien vastaanottajien yhteystietoja (sähköpostiosoitetta, puhelinnumeroa tai postiosoitetta tarpeen mukaan), laitteeseesi ja laitteestasi lähetettyjä teksti- ja sähköpostiviestejä ja laitteesi sijaintia, kun se on yhteydessä Iridium-satelliitteihin, jotta Garmin ja sen palveluntarjoajat voivat toimittaa tätä palvelua. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on sopimuksen täytäntöönpaneminen.

(b) Garmin käsittelee postiosoitettasi ja puhelinnumeroasi selvittääkseen, onko tilaaja aktivoinut SOS-painikkeen vahingossa asuinpaikassaan. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on se, että virheellisten hälytysten minimointi on Garminin edun mukaista.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun synkronoit inReach-laitteen:

Kun synkronoit inReach-laitteesi Garmin Explore-, Earthmate-, Garmin Express- tai inReach Sync -sovelluksen kautta, kirjaamme aina siirron tiedot, kuten synkronoinnissa käytetyn IP-osoitteen, synkronointiajan ja -päivän, kaatumis-/diagnostiikkalokit, laitteen maantieteellisen sijainnin, tietoja laitteesta, tietoja synkronointiin käytetystä verkosta (kuten Wi-Fi- tai matkapuhelinverkosta) ja laitteen akun varaustason.

Tarkoitukset ja oikeudellinen peruste:

Näiden tietojen avulla pystymme tunnistamaan järjestelmiimme yhteyden muodostavat laitteet oikein ja tekemään laitteidemme ongelmien vianmäärityksen. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen on se, että on Garminin edun mukaista parantaa laitteidemme vakautta ja tarjota laadukkaita tuotteita asiakkaillemme.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun lataat sijaintiperustaisia tietoja Garmin Explore -sovelluksen kautta:

Voit ladata sijaintiperustaisia tietoja, kuten reittipisteitä, reittejä, jälkiä, suorituksia (kuten juoksuja, patikointeja, metsästyksiä ja maastoreittejä) ja suoritustietoja laitteesta Garmin-tilillesi Garmin Explore -sovelluksen kautta. Suoritustiedot saattavat sisältää tietoja, kuten sijainnin, aikaleiman, jälkiä, korkeuden, nopeuden ja matkan. Laitetta voi käyttää lataamatta sijaintiperustaisia tietoja Garminille. Jos lataat sijaintiperustaisia tietoja Garminille, päätät itse, jaetaanko niitä muiden käyttäjien kanssa MapSharen tai yhteisöpalvelujen kautta tai muilla tavoilla.

Tarkoitukset ja oikeudellinen peruste:

Garmin käsittelee sijaintiperustaisia tietojasi, jos käytät Garmin Explore -sovellusta ja lataat tietoja Garminille, jotta voit analysoida tietojasi, tarkastella sijaintiasi suoritusreitillä, tarkastella mittaustietoja ja halutessasi jakaa tietojasi muiden kanssa. Tämän käsittelyn oikeudellinen peruste on sopimuksen täytäntöönpaneminen.

Henkilötiedot, joita käsitellään, kun olet yhteydessä Garminiin:

Kun olet yhteydessä asiakastukemme edustajiin sähköpostitse, puhelimitse, verkossa tai henkilökohtaisesti, saatamme kerätä henkilötietoja, kuten nimesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, sähköpostiosoitteesi ja toivomuksesi yhteydenottotavasta, omistamiesi Garmin-tuotteiden tietoja, kuten sarjanumerot ja ostopäivät, sekä ostamiesi tilausten tiedot. Lisäksi saatamme luoda tapahtumalokeja, joiden avulla voidaan ratkaista tuotteen tai sovelluksen suorituskykyyn liittyviä ongelmia, sekä tallentaa tietoja tuki- tai palveluongelmasta. Asiakastuen parantamiseksi saatamme lisäksi tallentaa ja tarkistaa sovellettavien lakien mukaan keskusteluja asiakastuen edustajien kanssa ja analysoida palautetta, jota saamme vapaaehtoisista asiakaskyselyistä. Asiakastukemme edustajat voivat kirjautua tarvittaessa luvallasi Garmin-tilillesi ongelman vianmääritystä ja ratkaisemista varten.

Tarkoitukset ja oikeudelliset perusteet:

Käytämme näitä tietoja asiakas- ja tuotetuen toimittamiseen, asiakas- ja tuotetukemme laadun ja tyyppien seurantaan sekä korjausten, palautusten ja vaihtojen helpottamiseen. Oikeudellinen peruste näiden tietojen käsittelemiseen näitä tarkoituksia varten on se, että on Garminin edun mukaista tarjota laadukasta tuotetukea. Oikeudellinen peruste kirjautumiseen tarvittaessa Garmin-tilillesi vianmääritystä ja ongelman ratkaisemista varten on antamasi lupa, jonka voit peruuttaa.

Henkilötietojen vastaanottajien luokat

ETSINTÄ- JA PELASTUSVIRANOMAISET SEKÄ PELASTUSHENKILÖSTÖ:

Kun käytät inReach-satelliittiviestintäpalveluja ja laukaiset SOS-hätäsignaalin, Garmin saattaa antaa tietoja, kuten nimesi, sähköpostiosoitteesi, postiosoitteesi, puhelinnumerosi, viestin sisällön, lähetysajan sekä viestin lähettäjän ja vastaanottajan henkilöllisyyden ja sijainnin, asianmukaisille etsintä- ja pelastusviranomaisille sekä pelastushenkilöstölle.

PERHEENJÄSENET:

Garmin saattaa myös toimittaa tilauksesi asetuksissa mainituille perheenjäsenillesi tietoja, kuten viestin sisällön, lähetysajan sekä viestin lähettäjän ja vastaanottajan henkilöllisyyden ja sijainnin.

HENKILÖT, JOITA KUTSUT SEURAAMAAN SIJAINTIASI:

Voit kutsua esimerkiksi perheenjäseniäsi tai kavereitasi seuraamaan edistymistäsi tietokoneella tai mobiililaitteella MapShare-verkkoportaalissa. inReach-laite lähettää jälkipisteitä ennalta määritetyin aikavälein, joten seuraajat voivat tarkastella sijaintiasi verkossa. Voit myös kutsua läheisiäsi, kavereitasi tai muita lähettämään MapSharen kautta ping-kutsuja laitteeseesi, seuraamaan GPS-sijaintiasi ja liikkeitäsi ja lähettämään ja vastaanottamaan viestejä kanssasi matkasi aikana. Halutessasi voit myös upottaa MapShare-sivusi blogiisi, sivustoosi tai yhteisöpalveluun.

MUUT PALVELUNTARJOAJAT:

Garmin käyttää sähköpostiviestien lähettämiseen kolmansien osapuolten (kuten Adobe, Twilio-palvelu SendGrid ja Mailchimp) pilvipalveluja. Kyseiset palvelut seuraavat sähköpostiviesteihin liittyvää toimintaa, kuten sitä, avattiinko viestit, napsautettiinko viesteissä olevia linkkejä ja tehtiinkö linkkien napsauttamisen jälkeen ostoksia. Garmin analysoi näiden tietojen avulla sitä, miten paljon asiakkaat käyttävät sähköpostiviestejä. Lisäksi Garmin käyttää Pipedrivea yritysasiakkaidensa viestinnän hallintaan ja voi myös käyttää kolmansia osapuolia velkaantuneiden tilien velkojen perimispalveluihin.

Garmin käyttää Microsoftin ratkaisu Azure Cloudia tietojen ja palvelujen isännöintiin palvelimissa Yhdysvalloissa, Australiassa ja Euroopassa. Garmin käyttää Vonagea ja Twilio-palvelu SendGridiä tekstiviestien lähettämiseen palvelujemme osana ja kyseisten viestien toimituksen seuraamiseen vastaanottajan puhelinnumeron tai sähköpostiosoitteen ja valitun sisällön perusteella. Garmin käyttää kolmannen osapuolen palveluntarjoajia myös sivustojensa ja sovellustensa käytön analysointiin ja vastaaviin tarkoituksiin.

MUU LUOVUTUS:

Saatamme luovuttaa henkilötietojasi muille: (a) jos meillä on siihen lupasi, (b) jotta voimme noudattaa voimassa olevaa haastetta, oikeuden määräystä, lakia tai muuta lakivelvoitetta, (c) jotta voimme noudattaa käyttöehtojamme tai käytäntöjämme, (d) voidaksemme käyttää tarvittaessa saatavilla olevia oikeuskeinoja tai puolustaa oikeudellisia vaateita tai (e) voidaksemme tarvittaessa yrittää toimittaa apua, jos joudut hätätilanteeseen.

Lisäksi voimme siirtää henkilötietosi tytäryhtiölle tai kolmannelle osapuolelle liiketoimintamme tai sen osien, omaisuuden tai osakkeiden uudelleenorganisoinnissa, fuusiossa, myynnissä, yhteisyrityksessä, siirrossa tai muussa luovutuksessa (mukaan lukien konkurssi tai vastaava tilanne), kunhan kyseisellä taholla, jolle siirrämme henkilötietoja, ei ole lupaa käsitellä henkilötietojasi muutoin kuin tässä tietosuojakäytännössä kuvatuilla tavoilla ilman erillistä ilmoitusta ja, jos sovellettavat lait sitä edellyttävät, ilman lupaasi.

Henkilötietojen siirrot

Garmin on maailmanlaajuinen yritys. Jotta voimme tarjota tuotteitamme, sovelluksiamme ja palvelujamme, meidän tarvitsee ehkä siirtää henkilötietojasi muissa maissa sijaitseville Garmin-yrityksille. Näytä Garminin omistamat yritykset.

Jos asut muualla kuin Kiinassa ja luot Garmin-tilin, lisäät henkilötietoja tilisi profiiliin tai lataat tietoja Garmin-tilillesi, henkilötietosi kerätään ja ne tallennetaan palvelimiin Yhdysvalloissa, Yhdistyneessä kuningaskunnassa ja/tai Australiassa. Jos asut Kiinassa ja luot Garmin-tilin, lisäät henkilötietoja tilisi profiiliin tai lataat tietoja Garmin-tilillesi, henkilötietosi kerätään ja ne tallennetaan Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd:n palvelimiin Kiinassa.

Euroopan talousalueella ("ETA"), Yhdistyneessä kuningaskunnassa ("Yhdistynyt kuningaskunta") tai Sveitsissä asuvien henkilöiden henkilötietoja hallinnoi Garmin Würzburg GmbH, ja niitä käsittelevät muut Garminin omistamat yritykset tuen, infrastruktuurin, suojauksen ja muiden olennaisten toimintojen toimittamiseksi. Jos nämä yritykset eivät sijaitse ETA-alueella tai muulla oikeudenkäyttöalueella, jonka Euroopan komissio on määrittänyt riittäväksi, Garmin Würzburg GmbH siirtää tiedot Euroopan komission hyväksymien mallisopimuslausekkeiden mukaisesti.

Kaikkien Garminin omistamien yritysten on noudatettava tässä tietosuojakäytännössä määritettyjä yksityisyyskäytäntöjä.

Evästeet ja vastaavat tekniikat

Jotta voimme analysoida Garmin Explore -sivuston käyttöä, kerätä koottuja tilastotietoja sivuston käytöstä ja vastausasteesta, diagnosoida Garminin palvelimien ongelmia ja hallinnoida Garmin Explore -sivustoa, keräämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajien avulla tiettyjä tietoja, kun käytät sivustoamme. Tiedot sisältävät IP-osoitteen, laitteen maantieteellisen sijainnin, selaimen tyypin, selaimen kielen, pyynnön päiväyksen ja kellonajan, käyntiajat, sivun katselukerrat ja napsauttamasi sivuelementit (kuten linkit). Saatamme käyttää sivustossamme tai sähköpostiviesteissämme evästeitä, jäljitteitä (pikselitunnisteita, verkkojäljitteitä ja kirkkaita GIF-kuvia) tai muita vastaavia työkaluja kyseisten tietojen keräämiseen ja analysointiin. Näiden tietojen avulla pystymme tarjoamaan sivustossamme entistä parempaa, asianmukaisempaa sisältöä, tunnistamaan ja korjaamaan ongelmia ja parantamaan sivuston yleistä käyttökokemusta.

Oikeudellinen peruste näiden analyysitietojen käsittelemiseen on se, että on etumme mukaista tietää, miten asiakkaamme käyttävät sivustojamme, jotta voimme parantaa niiden käyttökokemusta ja toimintoja.

Jos et halua, että tietoja kerätään näillä tekniikoilla, voit kieltää monia näistä tekniikoista automaattisesti useimmissa selaimissa tai estää tai sallia niitä halutessasi.

Jos lisäksi asut Euroopan unionin alueella tai muulla oikeudenkäyttöalueella, jolla edellytetään lupaasi näiden tekniikoiden käyttämiseen sivustoissamme, voit määrittää evästeasetuksesi sivustoissa. Osa evästeistä on kuitenkin pakollisia sivuston keskeisten toimintojen käyttämiseksi. Kyseisiä evästeitä ei voi poistaa käytöstä.

Esimerkkejä tällä hetkellä käyttämistämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajista:

  • Google: Seuraamme Google Analytics -palvelun avulla sivustotilastoja sekä käyttäjien väestötietoja, kiinnostuksen kohteita ja sivustoissa tekemiä toimintoja. Google Search Consolen avulla näemme, miten sivustomme käyttäjät löytävät sivustomme, ja parannamme sillä hakukoneoptimointiamme. Lue lisätietoja siitä, miten näitä analyysitietoja voidaan käyttää, miten voit hallinnoida tietojesi käyttämistä ja miten voit kieltää Google Analyticsia käyttämästä tietojasi.

  • New Relic; Loggly: Käytämme New Relic- ja Loggly-palveluja sivustomme suorituskyvyn, virheiden ja käytön seurantaan, jotta voimme tarjota paremman käyttökokemuksen ja parantaa järjestelmän suorituskykyä.

Sovellusanalytiikka

Keräämme käyttäjiltä tietoja Garmin Explore- ja Earthmate-sovelluksen sekä Garmin Expressin käytöstä. Kerättävät analyysitiedot sisältävät päiväyksen ja kellonajan, jolloin sovellus käyttää palvelimiamme, sovellusversion, laitteen sijainnin, kieliasetuksen, tiedot sovellukseen ladatuista tiedoista ja tiedostoista sekä käyttäjän toiminnasta (esimerkiksi käytetyistä ominaisuuksista ja käyttötiheydestä), laitteen tilatiedot, laitteen mallin, laitteiston ja käyttöjärjestelmän tiedot sekä sovelluksen toimintaan liittyvät tiedot. Garmin käyttää näitä tietoja näiden ja muiden sovellusten laadun ja toimintojen parantamiseen, käyttäjille hyödyllisten tuotteiden ja ominaisuuksien kehittämiseen ja markkinointiin sekä sovellusten vakausongelmien ja muiden käytettävyysongelmien tunnistamiseen ja korjaamiseen mahdollisimman nopeasti.

Oikeudellinen peruste näiden analyysitietojen käsittelemiseen on se, että on etumme mukaista tietää, miten asiakkaamme käyttävät tuotteitamme ja sovelluksiamme, jotta voimme parantaa niiden käyttökokemusta ja toimintoja.

Esimerkkejä tällä hetkellä käyttämistämme kolmansien osapuolten palveluntarjoajista:

  • Azure Application Insights: Käytämme Microsoftin Azure Application Insights -palvelua Garmin Expressin käytön analysointiin käyttökokemuksen parantamiseksi.

  • Loggly: Seuraamme Loggly-palvelun avulla inReach-viestinkäsittelyinfrastruktuurin virhetietoja, jotta Garmin voi parantaa järjestelmän suorituskykyä.

Lapset

Pyydämme, että alle 13-vuotiaat (Yhdysvalloissa) ja alle 16-vuotiaat (muissa maissa) eivät ilmoita henkilötietoja Garminille. Jos saamme tietoomme, että olemme keränneet alle 13-vuotiaan (Yhdysvalloissa) tai 16-vuotiaan (muissa maissa) lapsen tietoja, poistamme tiedot mahdollisimman pian.

Tietosuojakäytännön päivitykset

Saatamme päivittää tätä tietosuojakäytäntöä ajoittain uusien tuotteiden, palvelujen ja sovellusten lisäämisen, nykyisen valikoimamme kehittämisen sekä tekniikoiden ja lakien muuttumisen vuoksi. Käyttäjä voi tarkistaa tämän tietosuojakäytännön viimeisen muutospäivän sivun yläreunan kohdasta Päivitetty viimeksi. Kaikki muutokset tulevat voimaan, kun muutettu tietosuojakäytäntö on julkaistu.

Ilmoitamme käyttäjälle, jos teemme merkittäviä muutoksia, ja pyydämme käyttäjältä luvan, jos sovellettava laki siihen velvoittaa. Muutoksia koskeva ilmoitus toimitetaan sähköpostitse tai julkaistaan Garmin websivuilla ja sovelluksissa joissa on linkki tietosuojakäytäntöön.

Henkilötietojen säilyttäminen

Säilytämme henkilötietosi niin kauan kuin Garmin-tilisi on aktiivinen. Lisätietoja oikeudestasi tietojesi poistamiseen on jäljempänä kohdassa Oikeutesi.

Automatisoitu päätöksenteko, mukaan lukien profilointi

Garmin ei tee algoritmeihin tai muihin automatisoituihin käsittelytapoihin perustuvia päätöksiä, jotka vaikuttavat käyttäjiin merkittävästi.

Tietoja valvova taho ja tietosuojavaltuutettu

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, Garminin keräämiä henkilötietojasi hallinnoi Garmin Würzburg GmbH, jonka osoite on Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany. Yhtiön EU:n alueen tietosuojavastaavaan saa yhteyden sähköpostitse osoitteesta [email protected]

Jos asut Kiinassa, Garminin keräämiä henkilötietojasi hallinnoi Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd., jonka osoite on 37F, Tower A, New CHJ International Business Center, No 391, Guiping Road, Xuhui District, Shanghai 200233, China ja johon saa yhteyden myös sähköpostitse: [email protected]

Jos et asu Euroopan talousalueella, Isossa-Britanniassa, Sveitsissä tai Kiinassa, Garminin keräämiä henkilötietoja hallinnoi Garmin International Inc., jonka osoite on 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, USA, ja johon saa yhteyden myös sähköpostitse: [email protected] Yhtiön Brasilian tietosuojavastaava toimii samassa osoitteessa, ja häneen saa yhteyden sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Oikeutesi

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, sinulla on yleisen tietosuoja-asetuksen ("GDPR", General Data Protection Regulation) tai muun sovellettavan lain mukainen oikeus pyytää Garminilta oikeutta henkilötietojesi käyttämiseen, korjaamiseen tai poistamiseen, tietojen siirtämiseen, henkilötietojesi käsittelemisen rajoittamiseen, henkilötietojesi käsittelemisen vastustamiseen ja valituksen tekemiseen valvontaviranomaiselle. Lisätietoja näistä oikeuksista on Euroopan komission Oikeuteni-sivulla (GDPR), joka on käytettävissä useilla kielillä. Jos et asu Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä, sinulla voi olla vastaavia paikallisten lakien mukaisia oikeuksia.

Voit pyytää pääsyä henkilötietoihisi, pyytää korjaamaan, siirtämään tai poistamaan ne tai poistaa Garmin-tilisi tilinhallintakeskuksessamme.

Jos asut Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa tai Sveitsissä ja haluat käyttää oikeuttasi rajoittaa tai vastustaa tietojesi käsittelyä, ota yhteys yrityksen EU:n alueen tietosuojavaltuutettuun, joka toimii Garmin Würzburg GmbH:ssa osoitteessa Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany, tai sähköpostitse osoitteessa [email protected]

Jos asut Kiinassa ja haluat käyttää rekisteröidyn oikeuksiasi, ota yhteys Garmin China Shanghai RHQ Co. Ltd:hen sähköpostiosoitteeseen [email protected]

Jos et asu Euroopan talousalueella, Yhdistyneessä kuningaskunnassa, Sveitsissä tai Kiinassa, mutta uskot, että sinulla on oikeus käyttää näitä tai muita oikeuksia paikallisen lainsäädännön nojalla, ota yhteys Garmin International, Inc:iin osoitteessa [email protected]

Ilmoitus Kalifornian asukkaille yksityisyyden suojan käytännöistä ja oikeuksista

Jos asut Kaliforniassa, sinulla saattaa olla Kalifornian lainsäädännön mukaisia henkilötietojasi koskevia lisäoikeuksia. Voit lukea lisää yksityisyyden oikeuksista Kaliforniassa CCPA-yksityisyysilmoituksesta.

Kaikki tavaramerkit kuuluvat omistajilleen.