Πολιτική απορρήτου για την Tacx

Τελευταία ενημέρωση: 29 Απριλίου 2021

Διαβάστε την προηγούμενη πολιτική

Η διαφύλαξη των προσωπικών δεδομένων σας είναι σημαντική για την Tacx, μια εταιρεία της Garmin. Αναπτύξαμε την παρούσα Πολιτική απορρήτου, για να σας παρέχουμε πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο που επεξεργαζόμαστε τα προσωπικά σας δεδομένα, όταν χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο, τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές για υπολογιστές και κινητά της Tacx.

Εάν δεν έχετε μεταβεί ακόμη από τον λογαριασμό Tacx που διαθέτετε σε έναν λογαριασμό Garmin, η επεξεργασία που σχετίζεται με τους λογαριασμούς και τα δεδομένα νέας δραστηριότητας που περιγράφονται στην παρούσα πολιτική απορρήτου και την πολιτική απορρήτου του Garmin Connect δεν ισχύει ακόμη για τον λογαριασμό σας, έως ότου μεταβείτε σε έναν λογαριασμό Garmin. Μπορείτε να βρείτε τη δήλωση απορρήτου της Tacx σε αυτούς του παλιούς λογαριασμούς Tacx εδώ.

Λάβετε υπόψη ότι ο ιστότοπος, οι υπηρεσίες και οι εφαρμογές για υπολογιστές και κινητά της Tacx δεν προορίζονται για χρήση στην Κίνα.

Άλλοι ιστότοποι, υπηρεσίες, εφαρμογές και προϊόντα της Garmin που εμπεριέχουν σύνδεσμο που παραπέμπει σε διαφορετική πολιτική απορρήτου της Garmin διέπονται από την εν λόγω πολιτική απορρήτου. Για παράδειγμα, διαθέτουμε μια ξεχωριστή πολιτική απορρήτου που ισχύει για το Garmin Connect και τις συμβατές με την εφαρμογή αυτή φορετές και άλλες συσκευές. Κάντε κλικ εδώ, για να διαβάσετε τις άλλες πολιτικές απορρήτου μας.

"Προσωπικά δεδομένα" είναι οι πληροφορίες που σχετίζονται με ένα ταυτοποιημένο ή ταυτοποιήσιμο φυσικό πρόσωπο.

Για να μεταβείτε σε μια συγκεκριμένη ενότητα αυτής της Πολιτικής απορρήτου, κάντε κλικ σε ένα σύνδεσμο παρακάτω:

Κατηγορίες προσωπικών δεδομένων που υποβάλλονται σε επεξεργασία από την Garmin

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού Garmin:

Για να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Garmin, θα πρέπει να παρέχετε τη διεύθυνση email σας, το όνομά σας και τον κωδικό πρόσβασής σας. Εφόσον το επιθυμείτε, μπορείτε να επιλέξετε να δώσετε μόνο το όνομά σας ή ένα ψευδώνυμο, αντί για το ονοματεπώνυμό σας.

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ:

(α) Η Garmin επεξεργάζεται τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασής σας, επειδή χρησιμοποιείτε αυτήν τη διεύθυνση email και τον κωδικό πρόσβασης για να συνδεθείτε στον λογαριασμό σας. Η νομική βάση για την επεξεργασία της διεύθυνσης email και του κωδικού πρόσβασης για τον συγκεκριμένο σκοπό βασίζεται στο έννομο συμφέρον της Garmin για την προστασία της ασφάλειας του λογαριασμού σας.

(β) Η Garmin επεξεργάζεται επίσης τη διεύθυνση email σας με σκοπό την αποστολή σε εσάς σημαντικών πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα, τις εφαρμογές, τις υπηρεσίες ή τον λογαριασμό Garmin που διαθέτετε, όπως σημαντικές πληροφορίες για την ασφάλεια ή σημαντικές αλλαγές στην παρούσα Πολιτική απορρήτου. Το όνομα που παρέχετε συσχετίζεται με το προφίλ του λογαριασμού σας και εμφανίζεται όταν υποβάλλετε σχόλια ή άλλο υλικό σε ιστότοπο ή εφαρμογή της Garmin ή όταν επικοινωνείτε με άλλους χρήστες της Garmin. Η νομική βάση για την επεξεργασία της διεύθυνσης email και τους ονόματός σας για τους συγκεκριμένους σκοπούς προκύπτει από το έννομο συμφέρον της Garmin για την παροχή σε εσάς σημαντικών πληροφοριών για την ασφάλεια ή άλλων πληροφοριών σχετικά με τα προϊόντα, τις εφαρμογές, τις υπηρεσίες ή τον λογαριασμό Garmin που διαθέτετε, ή ουσιαστικών αλλαγών στην παρούσα Πολιτική απορρήτου, καθώς και για την παροχή σε εσάς της δυνατότητας να επικοινωνείτε με άλλους χρήστες της Garmin.

(γ) Εάν δώσετε τη συγκατάθεσή σας για τη λήψη πληροφοριών μάρκετινγκ από την Garmin, η Garmin θα επεξεργαστεί επίσης τη διεύθυνση email σας με σκοπό την αποστολή σε εσάς πληροφοριών μάρκετινγκ σχετικά με τα προϊόντα, τις υπηρεσίες και τις εφαρμογές της Garmin, καθώς και ενημερωτικά δελτία. Η νομική βάση για την επεξεργασία της διεύθυνσης email σας για τον συγκεκριμένο σκοπό προκύπτει από τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας οποιαδήποτε στιγμή αλλάζοντας τις προτιμήσεις σας στον λογαριασμό σας Garmin ή μέσω του συνδέσμου κατάργησης εγγραφής στο κάτω μέρος των email μάρκετινγκ. Τα email μάρκετινγκ που λαμβάνετε από την Garmin βασίζονται στις προτιμήσεις που παρέχετε στο λογαριασμό σας Garmin, την τοποθεσία που υποδεικνύεται από τη διεύθυνση IP σας, τους τύπους των συσκευών Garmin που έχετε προσθέσει στο λογαριασμό σας Garmin και τυχόν συνδρομές που περιλαμβάνονται στο λογαριασμό σας Garmin. Η νομική βάση για την επεξεργασία των δεδομένων αυτών για τον συγκεκριμένο σκοπό βασίζεται στο έννομο συμφέρον της Garmin για τη μείωση του αριθμού των email μάρκετινγκ που αποστέλλονται σε κάθε συγκεκριμένο πελάτη, μέσω επιλογής των πελατών που θα λάβουν ένα συγκεκριμένο email μάρκετινγκ αντί για την αποστολή όλων των email μάρκετινγκ σε όλους τους πελάτες που έχουν συναινέσει στη λήψη email μάρκετινγκ.

(δ) Η Garmin επεξεργάζεται επίσης τη διεύθυνση email σας για να τη συσχετίσει με τον λογαριασμό σας Garmin, όταν επικοινωνείτε με τους εκπροσώπους του τμήματος υποστήριξης πελατών μας. Η νομική βάση για αυτή την επεξεργασία βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης πελατών υψηλής ποιότητας.

(ε) Η Garmin επεξεργάζεται επίσης τη διεύθυνση email σας, για να ενημερώνει τους πελάτες, όταν παραβιάζουν τους όρους μας. Η νομική βάση για αυτήν την επεξεργασία προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας να παρέχουμε μια άριστη εμπειρία χρήσης για όλους τους πελάτες μας και να διασφαλίζουμε την τήρηση των όρων μας.

Πρόσθετα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία, εάν επιλέξετε να τα παρέχετε κατά τη δημιουργία ενός λογαριασμού Garmin:

Μπορείτε να προσθέσετε επιπλέον στοιχεία στο προφίλ σας, όπως τη θέση σας, τους τύπους δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχετε (π.χ. τρέξιμο, πεζοπορία, ποδηλασία, γκολφ κ.λπ.), καθώς και το φύλο, την ημερομηνία γέννησης, το ύψος και το βάρος σας.

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό των θερμίδων που καταναλώνετε κατά τη διάρκεια μιας δραστηριότητας και για να σας δώσουν τη δυνατότητα να εμφανίζετε στις Συνδέσεις σας τους τύπους δραστηριοτήτων στις οποίες συμμετέχετε, εάν το επιθυμείτε. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών για τους συγκεκριμένους σκοπούς προκύπτει από τη συγκατάθεσή σας. Μπορείτε να ανακαλέσετε τη συγκατάθεσή σας διαγράφοντας αυτές τις πληροφορίες από το προφίλ του λογαριασμού σας.

Πρόσθετα προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία, όταν προσαρμόζετε ή προσθέτετε πληροφορίες ποδηλάτου στο προφίλ σας:

Μπορείτε να επιλέξετε να προσαρμόσετε τις προεπιλεγμένες πληροφορίες ποδηλάτου ή να προσθέσετε τις δικές σας πληροφορίες ποδηλάτου στο προφίλ σας, όπως μάρκα και μοντέλο ποδηλάτου, τεχνικές προδιαγραφές και όνομα για το ποδήλατο.

ΣΚΟΠΟΣ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Οι πληροφορίες αυτές χρησιμοποιούνται για τον υπολογισμό της απόδοσής σας κατά τη διάρκεια δραστηριοτήτων ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών για τους σκοπούς αυτούς βασίζεται στο έννομο συμφέρον μας για να σας παρέχουμε τις ακριβέστερες μετρήσεις που μπορούμε.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία, όταν επιλέγετε να πραγματοποιήσετε αποστολή των δεδομένων δραστηριοτήτων ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο στην Garmin:

Μπορείτε να επιλέξετε να αποστείλετε τα δεδομένα δραστηριοτήτων ποδηλασίας σας σε εσωτερικό χώρο (π.χ. απόσταση, διάρκεια, συχνότητα πεταλιάς, καρδιακοί παλμοί, ισχύς, ταχύτητας, θερμίδες που κάηκαν κ.λπ.) από τη συσκευή προπόνησης Tacx που διαθέτετε στον λογαριασμό σας Garmin. Μπορείτε να χρησιμοποιείτε τη συσκευή προπόνησης Tacx που διαθέτετε χωρίς να δώσετε τη συγκατάθεσή σας για αποστολή των δραστηριοτήτων σας στην Garmin. Εάν επιλέξετε να αποστέλλονται οι δραστηριότητές σας στην Garmin, μπορείτε να ελέγχετε εάν τα δεδομένα των δραστηριοτήτων ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο θα είναι ορατά σε άλλους μέσω των ρυθμίσεων απορρήτου στον λογαριασμό σας Garmin. Τα δεδομένα δραστηριοτήτων ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο έχουν ρυθμιστεί από προεπιλογή σε "Απόρρητο".

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ:

(α) Η Garmin επεξεργάζεται τα δεδομένα δραστηριοτήτων ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο, εάν επιλέξετε να τα αποστείλετε στην Garmin, για να έχετε τη δυνατότητα να αποθηκεύετε και να αναλύετε τα δεδομένα δραστηριοτήτων ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο, να αναγνωρίζετε οποιεσδήποτε συσκευές Garmin που χρησιμοποιείτε για να συλλέγετε δεδομένα κατά τη διάρκεια της δραστηριότητας, να βλέπετε μετρήσεις που σχετίζονται με τους καρδιακούς παλμούς σας, όπως η βαθμολογία άγχους, η ενέργεια του σώματός σας (Body Battery) ή το παλμικό οξύμετρο, να παρακολουθείτε τους στόχους φυσικής κατάστασης και, εάν το επιθυμείτε, να μοιράζεστε τα δεδομένα δραστηριοτήτων σας με άλλους. Εάν διαμένετε στον ΕΟΧ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ελβετία, η νομική βάση για τη συγκεκριμένη επεξεργασία προκύπτει από τη ρητή συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή μέσα από τον λογαριασμό Garmin που διαθέτετε.

(β) Εάν επιλέξετε να αποστείλετε τα δεδομένα δραστηριοτήτων ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο από τη συσκευή προπόνησης Tacx που διαθέτετε στον λογαριασμό Garmin και επιλέξετε να συμμετάσχετε στο Insights, τότε θα εμφανιστεί μια ενότητα Insights στον λογαριασμό Garmin που διαθέτετε, στην οποία θα σας παρέχονται προτάσεις και παρακινητικά μηνύματα, πληροφορίες και σύνδεσμοι σε άρθρα που ενδεχομένως σας ενδιαφέρουν βάσει των δεδομένων δραστηριοτήτων σας και μια σύγκριση των δεδομένων δραστηριοτήτων σας με συγκεντρωτικά δεδομένα δραστηριοτήτων άλλων στην κοινότητα Garmin Connect. Εάν διαμένετε στον ΕΟΧ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ελβετία, η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων για τον συγκεκριμένο σκοπό προκύπτει από τη ρητή συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή μέσα από τον λογαριασμό Garmin που διαθέτετε.

(γ) Η Garmin επεξεργάζεται επίσης με συγκεντρωτικό τρόπο τα δεδομένα δραστηριοτήτων ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο, αν επιλέξετε να τα αποστείλετε στην Garmin, με σκοπό την ανάλυση δεδομένων χρήσης και τάσεων και την ανάπτυξη ή τη βελτίωση λειτουργιών και υπηρεσιών. Η νομική βάση για αυτήν την επεξεργασία έγκειται στο έννομο συμφέρον της Garmin να παρέχει συναφείς και ποιοτικές λειτουργίες και υπηρεσίες.

(δ) Εάν επιλέξετε να αποστείλετε τα δεδομένα δραστηριοτήτων ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο στην Garmin και έχετε επιλέξει να συμμετέχετε στη βελτίωση προϊόντων, η Garmin θα επεξεργάζεται τα δεδομένα δραστηριοτήτων ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο που αποστέλλονται στον λογαριασμό σας, για σκοπούς έρευνας και ανάπτυξης εντός της Garmin για να μας βοηθήσουν στη δημιουργία καλύτερων και σχετικότερων προϊόντων και υπηρεσιών Garmin. Εάν διαμένετε στον ΕΟΧ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ελβετία, η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των δεδομένων για τον συγκεκριμένο σκοπό προκύπτει από τη ρητή συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε οποιαδήποτε στιγμή μέσα από τον λογαριασμό Garmin που διαθέτετε.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία, όταν συμμετέχετε σε Αναμετρήσεις Tacx μέσω του ιστοτόπου της Tacx:

Εάν επιλέξετε να συμμετάσχετε σε Αναμετρήσεις Tacx μέσω του ιστοτόπου της Tacx, σας ζητάμε να μας παράσχετε το ονοματεπώνυμο, τη διεύθυνση email, την ταχυδρομική διεύθυνση, τη χώρα σας και τον αριθμό ID του λογαριασμού Tacx Cloud που διαθέτετε.

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Επεξεργαζόμαστε τον αριθμό ID του λογαριασμού Tacx Cloud που διαθέτετε, για να ελέγξουμε τα δεδομένα δραστηριοτήτων σας και να επαληθεύσουμε ότι έχετε ολοκληρώσει την Αναμέτρηση Tacx. Επεξεργαζόμαστε το όνομα, τη χώρα και τα δεδομένα δραστηριοτήτων σας που σχετίζονται με τις απαιτήσεις της Αναμέτρηση Tacx, για να σας προσθέσουμε στη λίστα με τους Ήρωες αναμετρήσεων που έχουν ολοκληρώσει την Αναμέτρηση Tacx και για να προβάλουμε την ώρα και την ημερομηνία ολοκλήρωσης. Επεξεργαζόμαστε το όνομα και την ταχυδρομική σας διεύθυνση για να σας αποστείλουμε ένα βραβείο, εάν λάβετε ένα για την ολοκλήρωση μιας Αναμέτρησης Tacx. Η νομική βάση για την επεξεργασία των συγκεκριμένων πληροφοριών για τους σκοπούς αυτούς προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την προώθηση της συμμετοχής και των δραστηριοτήτων φυσικής κατάστασης των χρηστών Garmin, την επιβράβευση της συμμετοχής και τον εορτασμό της προόδου.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά την αγορά συνδρομής στις υπηρεσίες Tacx:

Όταν αγοράζετε μια συνδρομή στις υπηρεσίες Tacx, σας ζητάμε το ονοματεπώνυμό σας, τη διεύθυνση email και τη διεύθυνση χρέωσης ή τον αριθμό κουπονιού σας, εάν υπάρχει. Ένας τρίτος πάροχος υπηρεσιών, η Adyen, αναλαμβάνει την επεξεργασία των στοιχείων της κάρτας πληρωμής σας όταν αγοράζετε μια συνδρομή στις υπηρεσίες Tacx. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Adyen εδώ.

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Υποβάλλουμε σε επεξεργασία αυτές τις πληροφορίες για τη ρύθμιση της συνδρομής σας, την παροχή πρόσβασης στις υπηρεσίες που έχετε αγοράσει και την είσπραξη πληρωμών για τη συνδρομή που αγοράσατε. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών για τους συγκεκριμένους σκοπούς προκύπτει από την εκτέλεση σύμβασης.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία, όταν πραγματοποιείτε λήψη ή μετάδοση ροής ταινιών μέσω του ιστοτόπου της Tacx:

Όταν πραγματοποιείτε λήψη ή μετάδοση ροής μιας ταινίας μέσω του ιστοτόπου της Tacx, υποβάλλουμε σε επεξεργασία τις πληροφορίες λογαριασμού σας και το επιλεγμένο περιεχόμενο, για να ελέγχουμε την κατάσταση συνδρομής σας ώστε να σας παρέχουμε πρόσβαση στο ζητούμενο περιεχόμενο.

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΗ ΒΑΣΗ:

Υποβάλλουμε σε επεξεργασία τις πληροφορίες αυτές, για να επαληθεύσουμε το αίτημά σας και να σας παρέχουμε το περιεχόμενο που ζητάτε, εάν έχετε πραγματοποιήσει μια έγκυρη αγορά ή διαθέτετε μια έγκυρη συνδρομή. Η νομική βάση για αυτήν την επεξεργασία προκύπτει από την εκτέλεση σύμβασης.

Προσωπικά δεδομένα που υποβάλλονται σε επεξεργασία κατά την επικοινωνία σας με την Garmin:

Όταν επικοινωνείτε με τους εκπροσώπους του τμήματος υποστήριξης πελατών μας μέσω email, τηλεφώνου, online ή αυτοπροσώπως, συλλέγουμε προσωπικά δεδομένα, όπως το όνομα, η ταχυδρομική διεύθυνση, ο αριθμός τηλεφώνου, η διεύθυνση email και οι προτιμήσεις σας σχετικά με τον τρόπο επικοινωνίας, καθώς και πληροφορίες για τα προϊόντα Garmin που έχετε στην κατοχή σας, όπως οι σειριακοί αριθμοί και οι ημερομηνίες αγοράς τους, αλλά και συνδρομές που έχετε αγοράσει. Ενδέχεται επίσης να δημιουργήσουμε αρχεία καταγραφής συμβάντων που είναι χρήσιμα για τη διάγνωση προβλημάτων σχετικά με την απόδοση προϊόντων ή εφαρμογών και να καταγράψουμε πληροφορίες για θέματα υποστήριξης ή υπηρεσιών. Για τη βελτίωση της εξυπηρέτησης των πελατών, σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, ενδέχεται επίσης να καταγράψουμε και να εξετάσουμε συζητήσεις με τους εκπροσώπους του τμήματος εξυπηρέτησης πελατών, καθώς και να αναλύσουμε τυχόν σχόλια που μας έχουν αποσταλεί μέσω εθελοντικών ερευνών πελατών. Με τη συγκατάθεσή σας, οι εκπρόσωποι της υποστήριξης ελατών πελατών μας μπορούν να συνδεθούν στον λογαριασμό σας Garmin, εάν είναι απαραίτητο, για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση και την επίλυση προβλημάτων.

ΣΚΟΠΟΙ ΚΑΙ ΝΟΜΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ:

Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για την παροχή υποστήριξης πελατών και προϊόντων, καθώς και για την παρακολούθηση της ποιότητας και του είδους της εξυπηρέτησης πελατών και των προϊόντων που παρέχουμε στους πελάτες μας, όπως επίσης και για τη διευκόλυνση των επισκευών, επιστροφών και ανταλλαγών. Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των πληροφοριών για τους συγκεκριμένους σκοπούς βασίζεται στο έννομο συμφέρον της Garmin για την παροχή υπηρεσιών υποστήριξης υψηλής ποιότητας. Η νομική βάση για τη σύνδεση στον λογαριασμό σας Garmin (εάν χρειάζεται) με σκοπό την παροχή βοήθειας για την αντιμετώπιση και επίλυση προβλημάτων προκύπτει από τη συγκατάθεσή σας, την οποία μπορείτε να ανακαλέσετε.

Κατηγορίες ληπτών προσωπικών δεδομένων

ΑΛΛΟΙ ΧΡΗΣΤΕΣ ΤΟΥ GARMIN CONNECT:

Οι δραστηριότητες και τα δεδομένα δραστηριοτήτων σας που σχετίζονται με το λογαριασμό σας Garmin ορίζονται ως "Απόρρητα" από προεπιλογή. Μπορείτε να αποφασίσετε να επιτρέψετε σε άλλους χρήστες να βλέπουν τις δραστηριότητες και τα δεδομένα των δραστηριοτήτων σας, αλλάζοντας τις ρυθμίσεις προστασίας απορρήτου στο λογαριασμό σας Garmin. Μπορείτε να συμμετέχετε σε Ομάδες και να δημιουργείτε Συνδέσεις με άλλους χρήστες του Garmin Connect. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συμμετάσχετε σε Αναμετρήσεις και Πίνακες κορυφαίων μαζί με άλλους χρήστες του Garmin Connect. Όταν αλληλεπιδράτε με άλλα άτομα με αυτούς τους τρόπους, θα εμφανίζονται τα δεδομένα σας σχετικά με την Αναμέτρηση ή τον Πίνακα κορυφαίων (π.χ. συνολικός αριθμός βημάτων κατά τη διάρκεια ενός Πίνακα κορυφαίων ή μιας Αναμέτρησης βημάτων), ακόμα και αν οι ρυθμίσεις απορρήτου στο λογαριασμό σας Garmin Connect έχουν ρυθμιστεί σε "Απόρρητο".

ΑΝΤΙΠΑΛΟΙ ΣΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΧΡΟΝΟ:

Εάν επιλέξετε να ενεργοποιήσετε τη λειτουργία Αντίπαλοι σε πραγματικό χρόνο, άλλοι χρήστες που κάνουν την ίδια δραστηριότητα ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο θα μπορούν να βλέπουν την απόδοση της δραστηριότητάς σας (όπως ταχύτητα, απόσταση ή ισχύ), το όνομα και τη φωτογραφία προφίλ σας.

ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΙΣΤΟΤΟΠΟΥ TACX:

Όταν ολοκληρώνετε μια Αναμέτρηση Tacx, οι επισκέπτες του ιστοτόπου της Tacx που περιηγούνται στη σελίδα αυτής της Αναμέτρησης Tacx θα βλέπουν το ονοματεπώνυμό σας, την ώρα και την ημερομηνία ολοκλήρωσης, καθώς και τη χώρα σας στη λίστα Ηρώων αναμετρήσεων.

ΠΑΡΟΧΟΙ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ Ή ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΩΝ, ΑΛΛΑ ΤΡΙΤΑ ΜΕΡΗ:

Κατά καιρούς, κοινοποιούμε ή πωλούμε συγκεντρωτικά δεδομένα χωρίς δυνατότητα ταυτοποίησης σε εταιρείες που παρέχουν στην Garmin και τους πελάτες μας περιεχόμενο ή λειτουργίες, προκειμένου να βελτιώσουμε την ποιότητα του περιεχομένου ή των λειτουργιών που παρέχουν, καθώς και σε άλλα τρίτα μέρη για σκοπούς έρευνας ή άλλους.

ΛΟΙΠΟΙ ΠΑΡΟΧΟΙ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ:

Η Garmin χρησιμοποιεί υπηρεσίες cloud τρίτων, όπως η Adobe και η SendGrid, μια υπηρεσία της Twilio, το Spotler (πρώην MailPlus), και το Mandrill, μια υπηρεσία του Mailchimp, για να μας βοηθούν στην αποστολή email. Οι υπηρεσίες αυτές παρακολουθούν τις δραστηριότητες που σχετίζονται με αυτά τα email, όπως εάν ανοίχτηκαν, εάν έγινε κλικ στους συνδέσμους στα email και εάν πραγματοποιήθηκαν αγορές μετά από τα κλικ σε αυτούς τους συνδέσμους. Η Garmin χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για να αναλύει το επίπεδο συμμετοχής στα email της.

Η Garmin χρησιμοποιεί το Kinsta, τις υπηρεσίες φιλοξενίας Google και το Azure, μια υπηρεσία της Microsoft, για την παροχή υποδομών και φιλοξενίας για τις υπηρεσίες και τον ιστότοπο της Tacx. Η Garmin χρησιμοποιεί επίσης το Red Factory για τη συντήρηση του ιστοτόπου της Tacx.

Η Garmin χρησιμοποιεί, επίσης, τρίτους παρόχους υπηρεσιών για να μας βοηθήσουν στην κατανόηση της χρήσης του ιστοτόπου, των υπηρεσιών και των εφαρμογών για υπολογιστές και για κινητά της Tacx και για σχετικούς σκοπούς.

ΛΟΙΠΕΣ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ:

Ενδέχεται να αποκαλύψουμε προσωπικά δεδομένα σχετικά με εσάς σε άλλους: (α) εάν έχουμε την έγκυρη συγκατάθεσή σας να το πράξουμε, (β) για τη συμμόρφωσή μας με νομικές υποχρεώσεις, όπως στην περίπτωση έγκυρης κλήτευσης, δικαστικής εντολής ή άλλης έγκυρης νομικής διαδικασίας, (γ) για την επιβολή των όρων και προϋποθέσεων ή των πολιτικών μας ή (δ) όπως απαιτείται, για την επιδίωξη διαθέσιμων έννομων μέσων ή για την υπεράσπιση νομικών αξιώσεων.

Ενδέχεται επίσης να μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε μια σχετιζόμενη, θυγατρική ή τρίτη εταιρεία σε περίπτωση αναδιοργάνωσης, συγχώνευσης, πώλησης, κοινοπραξίας, εκχώρησης, μεταβίβασης ή άλλου τύπου διάθεσης όλων ή μέρους των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων, των παγίων ή των μετοχών της Garmin, όπως, μεταξύ άλλων, σε σχέση με οποιαδήποτε διαδικασία πτώχευσης ή παρόμοια, υπό την προϋπόθεση ότι η εν λόγω οντότητα στην οποία μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα δεν θα μπορεί να τα επεξεργαστεί με οποιονδήποτε άλλο τρόπο εκτός από αυτούς που περιγράφονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου χωρίς να σας ειδοποιήσει και, εφόσον απαιτείται από την ισχύουσα νομοθεσία, να λάβει τη συγκατάθεσή σας.

Μεταφορές προσωπικών δεδομένων

Η Garmin είναι μια παγκόσμια επιχείρηση. Για να μπορούμε να σας παρέχουμε τα προϊόντα, τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες μας, ίσως χρειαστεί να μεταφέρουμε τα προσωπικά δεδομένα σας σε εταιρείες που ανήκουν στην Garmin και βρίσκονται σε άλλες χώρες. Δείτε τις εταιρείες που ανήκουν στην Garmin.

Όταν δημιουργείτε λογαριασμό Garmin, προσθέτετε προσωπικά δεδομένα στο προφίλ του λογαριασμού σας ή ανεβάζετε δεδομένα στον λογαριασμό Garmin που έχετε, τα προσωπικά σας δεδομένα συλλέγονται και αποθηκεύονται σε διακομιστές στις ΗΠΑ, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή/και στην Αυστραλία.

Τα προσωπικά δεδομένα ατόμων που διαμένουν σε χώρα του Ευρωπαϊκού Οικονομικού Χώρου ("ΕΟΧ"), στο Ηνωμένο Βασίλειο (Η.Β.) ή στην Ελβετία υπόκεινται στον έλεγχο της Garmin Würzburg GmbH και υφίστανται επεξεργασία από εταιρείες που ανήκουν στην Garmin εκ μέρους της Garmin Würzburg GmbH, με στόχο την παροχή υποστήριξης, υποδομής, ασφάλειας και άλλων βασικών λειτουργιών. Η Garmin Würzburg GmbH έχει συνάψει ένα εγκεκριμένο από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μοντέλο συμβατικών ρητρών στις περιπτώσεις όπου αυτές οι εταιρείες δεν βρίσκονται στον ΕΟΧ ή σε μια περιοχή δικαιοδοσίας που κρίνεται αρμόζουσα από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Όλες οι εταιρείες που ανήκουν στην Garmin υποχρεούνται να τηρούν τις πρακτικές απορρήτου που ορίζονται στην παρούσα Πολιτική απορρήτου.

Cookies και παρόμοιες τεχνολογίες

Με σκοπό την ανάλυση του τρόπου με τον οποίο εσείς και άλλοι επισκέπτες περιηγείστε στον ιστότοπο της Tacx, τη συλλογή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων σχετικά με τη χρήση και την απόκριση της τοποθεσίας, τη διάγνωση τυχόν προβλημάτων στους διακομιστές της Garmin και τη διαχείριση του ιστοτόπου της Tacx, συλλέγουμε, με τη βοήθεια τρίτων παρόχων, συγκεκριμένες πληροφορίες όταν επισκέπτεστε τον ιστότοπό μας. Σε αυτές τις πληροφορίες περιλαμβάνονται η διεύθυνση IP, η γεωγραφική θέση της συσκευής, ο τύπος του προγράμματος περιήγησης, η γλώσσα του προγράμματος περιήγησης, η ημερομηνία και η ώρα του αιτήματός σας, οι ώρες των επισκέψεών σας, οι προβολές σελίδων και τα στοιχείων σελίδων (π.χ. σύνδεσμοι) στα οποία κάνετε κλικ. Έχουμε το δικαίωμα να χρησιμοποιούμε cookies, ετικέτες εικονοστοιχείων, προειδοποιητικά σήματα web, clear GIF ή άλλα παρόμοια εργαλεία στον ιστότοπό μας ή στα email που αποστέλλουμε για τη συλλογή και την ανάλυση ανάλογων πληροφοριών. Χρησιμοποιούμε αυτές τις πληροφορίες για την παροχή καλύτερου, πιο σχετικού περιεχομένου στον ιστότοπό μας, για τον προσδιορισμό και την επιδιόρθωση προβλημάτων, καθώς και τη βελτίωση της συνολικής εμπειρίας σας στον ιστότοπό μας.

Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των αναλυτικών πληροφοριών προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την κατανόηση του τρόπου αλληλεπίδρασης των πελατών με τους ιστοτόπους μας, ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε την εμπειρία των χρηστών και τη λειτουργικότητα των ιστοτόπων μας.

Σε περίπτωση που δεν επιθυμείτε τη συλλογή στοιχείων με χρήση αυτών των τεχνολογιών, υπάρχει μια απλή διαδικασία στα περισσότερα προγράμματα περιήγησης που σας επιτρέπει να απορρίπτετε αυτόματα πολλές από αυτές τις τεχνολογίες ή σας δίνει την επιλογή να τις απορρίπτετε και να τις αποδέχεστε κατά περίπτωση.

Παρακάτω ακολουθούν παραδείγματα τρίτων παρόχων που χρησιμοποιούμε επί του παρόντος:

  • Google: Το Google Analytics χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση των στατιστικών στοιχείων μιας τοποθεσίας και των δημογραφικών στοιχείων, των ενδιαφερόντων και της συμπεριφοράς των χρηστών στους ιστοτόπους. Επίσης, χρησιμοποιούμε το Google Search Console για να κατανοούμε πώς βρίσκουν οι επισκέπτες των ιστοτόπων μας τον ιστότοπό μας και για να βελτιστοποιούμε τον μηχανισμό αναζήτησής μας . Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ενδεχόμενο τρόπο χρήσης αυτών των αναλυτικών στοιχείων, τον τρόπο να ελέγχετε τη χρήση των πληροφοριών σας και τον τρόπο να αποκλείσετε τη χρήση των δεδομένων σας από το Google Analytics.

  • Azure Application Insights: Το Azure Application Insights, μια υπηρεσία της Microsoft, χρησιμοποιείται για να μας βοηθήσει στη διάγνωση των ζητημάτων του ιστοτόπου και των υπηρεσιών μας για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών.

Ανάλυση στοιχείων εφαρμογών

Συλλέγουμε δεδομένα από χρήστες σχετικά με τη χρήση των εφαρμογών για υπολογιστές και για κινητά της Tacx. Στους τύπους αναλυτικών πληροφοριών που συλλέγονται περιλαμβάνεται η ημερομηνία και η ώρα κατά την οποία η εφαρμογή αποκτά πρόσβαση στους διακομιστές μας, η έκδοση της εφαρμογής, η τοποθεσία της συσκευής, η ρύθμιση γλώσσας, οι πληροφορίες και τα αρχεία που έχουν ληφθεί στην εφαρμογή, η συμπεριφορά του χρήστη (π.χ. λειτουργίες που χρησιμοποιούνται, συχνότητα χρήσης), πληροφορίες κατάστασης της συσκευής, το μοντέλο της συσκευής, πληροφορίες για το υλικό και για το λειτουργικό σύστημα, καθώς και πληροφορίες που σχετίζονται με τον τρόπο λειτουργίας της εφαρμογής. Η Garmin χρησιμοποιεί αυτά τα δεδομένα για τη βελτίωση της ποιότητας και της λειτουργικότητας αυτών και άλλων εφαρμογών, για την ανάπτυξη και την εμπορική προώθηση προϊόντων και λειτουργιών που εξυπηρετούν καλύτερα εσάς και άλλους χρήστες, καθώς και για τον προσδιορισμό και την επιδιόρθωση ζητημάτων σταθερότητας εφαρμογών και άλλων προβλημάτων χρήσης το συντομότερο δυνατό.

Η νομική βάση για την επεξεργασία αυτών των αναλυτικών πληροφοριών προκύπτει από το έννομο συμφέρον μας για την κατανόηση του τρόπου αλληλεπίδρασης των πελατών με τα προϊόντα και τις εφαρμογές μας, ώστε να μπορούμε να βελτιώνουμε την εμπειρία των χρηστών και τη λειτουργικότητα των προϊόντων και των εφαρμογών μας.

Παρακάτω ακολουθούν παραδείγματα τρίτων παρόχων που χρησιμοποιούμε επί του παρόντος:

  • Google: Το Google Analytics χρησιμοποιείται για την παρακολούθηση των στατιστικών στοιχείων και των δημογραφικών στοιχείων, των ενδιαφερόντων και της συμπεριφοράς των χρηστών στις εφαρμογές. Μάθετε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον ενδεχόμενο τρόπο χρήσης αυτών των αναλυτικών στοιχείων, τον τρόπο να ελέγχετε τη χρήση των πληροφοριών σας και τον τρόπο να αποκλείσετε τη χρήση των δεδομένων σας από το Google Analytics.

  • Microsoft App Center; Firebase (Crashlytics): Το Microsoft App Center, πρώην HockeyApp, και το Firebase (Crashlytics), το οποίο αποτελεί μια υπηρεσία της Google, χρησιμοποιούνται για να μας βοηθήσουν να κατανοήσουμε καλύτερα τη χρήση των εφαρμογών Garmin για τη βελτίωση της εμπειρίας των χρηστών και να αναγνωρίζουμε και να επιλύουμε τις βασικές αιτίες σφαλμάτων των εφαρμογών.

Παιδιά

Ζητάμε από άτομα ηλικίας κάτω των 13 ετών στις Η.Π.Α. και κάτω των 16 ετών σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο να μην παρέχουν προσωπικά δεδομένα στην Garmin. Εάν υποπέσει στην αντίληψή μας το γεγονός ότι έχουμε συλλέξει προσωπικά δεδομένα από ένα παιδί κάτω των 13 ετών στις Η.Π.Α. και κάτω των 16 ετών σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο, θα προβούμε στις κατάλληλες ενέργειες προκειμένου να διαγράψουμε τα στοιχεία αυτά το συντομότερο δυνατό.

Ενημερώσεις Πολιτικής απορρήτου

Έχουμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε την παρούσα Πολιτική απορρήτου κατά διαστήματα λόγω της προσθήκης νέων προϊόντων, υπηρεσιών και εφαρμογών, της βελτίωσης των τρεχουσών προσφορών μας και των αλλαγών σε τεχνολογίες και νομοθεσίες. Μπορείτε να προσδιορίσετε την ημερομηνία τελευταίας αναθεώρησης της παρούσας Πολιτικής απορρήτου από το υπόμνημα "Τελευταία ενημέρωση" στο επάνω μέρος αυτής της σελίδας. Τυχόν αλλαγές θα τίθενται σε ισχύ από τη στιγμή της δημοσίευσης της αναθεωρημένης Πολιτικής απορρήτου.

Θα σας ειδοποιούμε σχετικά σε περίπτωση που αυτές οι αλλαγές είναι ουσιώδεις και θα λαμβάνουμε τη συγκατάθεσή σας, όποτε αυτό απαιτείται βάσει της ισχύουσας νομοθεσίας. Η ειδοποίηση αυτή θα παρέχεται μέσω email ή μέσω δημοσίευσης των αλλαγών στους ιστοτόπους και τις εφαρμογές της Garmin που συνδέονται με αυτήν την Πολιτική απορρήτου.

Διατήρηση προσωπικών δεδομένων

Θα διατηρούμε τα προσωπικά δεδομένα σας για όσο διάστημα ο λογαριασμός σας Garmin θεωρείται ενεργός. Οι πληροφορίες Αναμετρήσεων Tacx θα διατηρούνται έως ότου η συγκεκριμένη Αναμέτρηση Tacx καταργηθεί από τον ιστότοπο. Επίσης, δείτε παρακάτω στην ενότητα “Τα δικαιώματά σας” για μια περιγραφή του δικαιώματος διαγραφής που έχετε.

Αυτοματοποιημένη λήψη αποφάσεων, συμπεριλαμβανομένης της δημιουργίας προφίλ

Η Garmin δεν προβαίνει στη λήψη αποφάσεων βάσει αλγορίθμων ή άλλων αυτοματοποιημένων διαδικασιών που σας επηρεάζουν σημαντικά.

Ελεγκτής δεδομένων και υπεύθυνος προστασίας δεδομένων

Εάν διαμένετε σε μια χώρα εντός του ΕΟΧ, στο Ηνωμένο Βασίλειο ή στην Ελβετία, τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγονται από την Garmin ελέγχονται από την Garmin Würzburg GmbH, στη διεύθυνση Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany. Μπορείτε να επικοινωνήσετε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων για την ΕΕ της εταιρείας μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

Εάν διαμένετε εκτός του ΕΟΧ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελβετίας, τα προσωπικά δεδομένα σας που συλλέγονται από την Garmin ελέγχονται από την Garmin International, Inc., 1200 E. 151st St., Olathe, Kansas 66062, USA, με την οποία μπορείτε να επικοινωνήσετε μέσω email στη διεύθυνση [email protected]. Ο υπεύθυνος προστασίας προσωπικών δεδομένων για τη Βραζιλία της εταιρείας έχει έδρα στην ίδια διεύθυνση και μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί του στη διεύθυνση email [email protected].

Τα δικαιώματά σας

Εάν διαμένετε στον ΕΟΧ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ελβετία, έχετε το δικαίωμα, υπό τις προϋποθέσεις που ορίζονται στο πλαίσιο του Γενικού Κανονισμού Προστασίας Δεδομένων ("ΓΚΠΔ") ή άλλης ισχύουσας νομοθεσίας, να ζητήσετε από την Garmin πρόσβαση σε και διόρθωση ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας, φορητότητα των δεδομένων, περιορισμό της επεξεργασίας των προσωπικών σας δεδομένων, να αρνηθείτε την επεξεργασία των προσωπικών δεδομένων σας, καθώς και να υποβάλετε καταγγελία σε μια εποπτική αρχή. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με αυτά τα δικαιώματα, μπορείτε να επισκεφθείτε τη σελίδα "Τα δικαιώματά μου" της Ευρωπαϊκής Επιτροπής αναφορικά με τον ΓΚΠΔ, η οποία είναι διαθέσιμη σε αρκετές γλώσσες. Εάν διαμένετε εκτός του ΕΟΧ, του Ηνωμένου Βασιλείου και της Ελβετίας, μπορεί να έχετε παρόμοια δικαιώματα σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία.

Για να ζητήσετε πρόσβαση ή διόρθωση, φορητότητα ή διαγραφή των προσωπικών δεδομένων σας ή για να διαγράψετε τον λογαριασμό σας Garmin, επισκεφθείτε το Κέντρο διαχείρισης λογαριασμών.

Εάν διαμένετε στον ΕΟΧ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ελβετία και επιθυμείτε να ασκήσετε το δικαίωμά σας για τον περιορισμό της επεξεργασίας ή το δικαίωμά σας για την άρνηση της επεξεργασίας, επικοινωνήστε με τον υπεύθυνο προστασίας δεδομένων για την ΕΕ της Garmin Würzburg GmbH, στη διεύθυνση Beethovenstr. 1a, 97080 Würzburg, Germany, ή μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

Εάν δεν διαμένετε στον ΕΟΧ, το Ηνωμένο Βασίλειο ή την Ελβετία, αλλά πιστεύετε ότι έχετε το δικαίωμα άσκησης των συγκεκριμένων ή οποιωνδήποτε άλλων δικαιωμάτων σύμφωνα με την τοπική νομοθεσία, επικοινωνήστε με την Garmin International, Inc. μέσω email στη διεύθυνση [email protected].

Σημείωση για τους κατοίκους της Καλιφόρνια σχετικά με πρακτικές και δικαιώματα περί απορρήτου

Εάν είστε κάτοικος της Καλιφόρνια, η νομοθεσία της Καλιφόρνια μπορεί να σας παρέχει πρόσθετα δικαιώματα όσον αφορά τα προσωπικά σας δεδομένα. Για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα δικαιώματά σας περί απορρήτου βάσει της νομοθεσίας της Καλιφόρνια, μπορείτε να ανατρέξετε στη Δήλωση απορρήτου CCPA.

Όλα τα εμπορικά σήματα αποτελούν ιδιοκτησία των αντίστοιχων κατόχων τους.