Skip navigation links

Nieuwe gebouwen, veranderde straten. Zorg dat uw Garmin over de nieuwste kaarten beschikt.

Garmin nüvi sat nav map updates

Gratis kaartupdates

nüMaps Guarantee™ of levenslange kaartupdates

Meer informatie

nüMaps Onetime

Eenmalige kaartupdate - 59,00 EUR

Meer informatie

nüMaps Lifetime

Maximaal 3 kaartupdates per jaar - 89,00 EUR

Meer informatie

Voer een update uit en navigeer met de nieuwste kaarten.

Gerust op weg met de nieuwste geactualiseerde kaarten voor uw navigatiesysteem. Straten veranderen, bedrijven verhuizen en verkeersbeperkingen komen en gaan, maar met Garmin nüMaps heeft uw navigatietoestel altijd toegang tot de nieuwste Garmin updates van wegen, kruispunten, verkeersborden en snelheidsbeperkingen, alles wat nodig is om de optimale route naar uw bestemming te berekenen.

Met onze kaartupdates worden ook uw nuttige punten bijgewerkt met de meest actuele bedrijfsnamen, adressen, telefoonnummers en openingstijden, voor routebepaling waarop u bij elke afslag kunt vertrouwen.

Zorg dat uw Garmin over de nieuwste kaarten beschikt. Kies de beste optie voor u en uw Garmin:

Garmin nüvi sat nav map updates
Garmin nüvi sat nav map updates - nüMaps Guarantee

Gratis kaartupdates

nüMaps Guarantee

Garmin wil dat u volkomen tevreden bent met uw nieuwe aankoop en we doen er alles aan om u de meest nauwkeurige en actuele kaarten te leveren. Als er binnen 90 dagen na aankoop een kaartupdate beschikbaar komt, mag u met nüMaps Guarantee kosteloos de kaarten voor uw navigatietoestel bijwerken.

Let op: deze aanbieding is alleen geldig in de 90 dagen nadat u voor de eerste keer een satellietverbinding hebt gemaakt tijdens het rijden EN u uw toestel hebt geregistreerd. Zodra deze periode van 90 dagen is verstreken, moet u één van onze EENMALIGE of LEVENSLANGE kaartupdateproducten aanschaffen.

Check beschikbaarheid Kaartupdate

Levenslange kaartupdates

Gerust op weg met de allernieuwste kaarten. Garmin kent namelijk alle nieuwe bedrijven, straten en knooppunten. Met deze eenmalige aankoop worden uw nuttige punten, routes en adressen bijgewerkt zodra er nieuwe content beschikbaar is.

Sluit uw Garmin aan met de USB kabel en klik hier voor de nieuwste kaartupdate.

Geniet van uw reis met Garmin en navigeer vol vertrouwen in de wetenschap dat u beschikt over de meest recente kaarten.

Voorwaarden en bepalingen

nüMaps Onetime

Zorg dat uw Garmin navigatietoestel over de nieuwste kaarten beschikt.

Straten veranderen en nieuwe bedrijven openen hun deuren. Met deze eenmalige aankoop worden kaarten op uw toestel bijgewerkt met actuele straten, snelwegen en nuttige punten, zoals restaurants, hotels, geldautomaten, tankstations en nog veel meer.

Uw kaartupdate downloaden is eenvoudig: gebruik uw nüMaps Onetime productcode om uw kaartupdate op te halen.

Garmin navigatietoestellen zijn voorzien van vooraf geïnstalleerde regionale, continentale of trans-Atlantische City Navigator NT kaarten naar keuze. Zoek de meest geschikte nüMaps Onetime updates voor uw Garmin en ga op reis met de meest recente informatie.

nüMaps Onetime
Garmin Map Updates - nüMaps Onetime

BELANGRIJK: houd er rekening mee dat als gevolg van de continue verbetering en uitbreiding van het dekkingsgebied van onze Europese kaarten (City Navigator Europa NT), uw Garmin toestel mogelijk over onvoldoende geheugen beschikt voor de installatie van een volledige Europese update. In dergelijke gevallen dient u te klikken op ""Meer Opties"" en selecteert u een regio of een kleinere kaartenset uit de automatische vervolgkeuzelijst. Met Garmin MapSource software kunt u te allen tijden kaarten voor heel Europa installeren op uw computer. Met deze software kunt u de inhoud vervolgens downloaden naar een microSD/SD kaart. Die kunt u in uw toestel plaatsen wanneer u volledige dekking van heel Europa nodig hebt.

nüMaps Lifetime

Maximaal drie jaarlijkse kaartupdates gedurende de levensduur van uw navigatietoestel.

Ga gerust op weg met de nieuwste kaarten en vertrouw erop dat uw Garmin de nieuwste bedrijven, straten en knooppunten kent. Met deze eenmalige aankoop worden uw nuttige punten, routes en adressen bijgewerkt zodra er nieuwe content beschikbaar is.

Ga naar my.garmin.com om maximaal drie keer per jaar nieuwe kaartupdates te downloaden. Met nüMaps en de beschikbare kaartupdates geniet u, ongeacht welke originele kaarten uw Garmin heeft, van levenslange betrouwbare navigatie. Kies hieronder uw kaartregio om kaarten te kopen en downloaden:

nüMaps Lifetime

Europa

Nu kopen

nüMaps Lifetime

Noord-Amerika

Nu kopen

nüMaps Lifetime

Noord-Amerika
en Europa

Nu kopen

nüMaps Lifetime

Australië
en Nieuw-Zeeland

Nu kopen

nüMaps Lifetime

Midden-Oosten
en Noord-Afrika

Nu kopen

nüMaps Lifetime

Zuidelijk Afrika

Nu kopen

Kaarten voor nieuwe gebieden kopen

Hebt u kaarten nodig voor andere gebieden dan zijn meegeleverd op uw toestel? Bekijk alle kaarten die compatibel zijn met uw toestel.

Nu kopen

Garmin Express

Garmin Express is het nieuwe centrale punt om uw nüvi, zūmo of dēzl up-to-date te houden.

Meer informatie