De interessante locaties van Garmin

uw Garmin GPS wordt geleverd met miljoenen interessante locaties (POI) die het navigatie gebruik erg vergemakkelijken. Op zoek naar hotel of restaurant ? Kies een bestemming uit de per thema geschikte POI’s en uw Garmin GPS leidt u er vlot heen.

Goed om weten

U vindt ook eenvoudig in de buurt van de gekozen bestemming of langs de actieve route; parking, brandstofstations, taxi’s, ziekenhuizen, geldautomaten, bar, restaurant, hotel, bibliotheek, bioscoop en nog veel meer.

POI Loader : Voeg zelf POI’s toe

POI Loader is een gratis software die u helpt interessante locaties in te laden in uw compatibele Garmin GPS. POI Loader ontwikkelt zelf geen interessante locaties, maar biedt dus wel de mogelijkheid POI bestanden die u vindt over te laden naar uw Garmin. Zo personnaliseert u de GPS op uw eigen maat, zodat u de vrijheid hebt steeds uw eigen lijst met POI’s te beschikken !

POI Loader downloaden

POI’s inladen via Google Maps

Een snelle en eenvoudige procedure laat toe POI’s te importeren vanuit Google. Wanneer u een dienst opzoekt via Google Maps, worden de zoekresultaten getoond op een kaart. Kies een van de resultaten zodat de details ervan getoond worden, dan klikt u op “verzenden”. In het volgende venster kan u dat punt als een POI inladen, door voor Garmin tie kiezen in de voorgestelde lijst.

Interessante locaties : Wereldbeker Skiën te Fiemme 2013

Gratis POI's van het Ski event te Fiemme vindt u hieronder.

Downloaden