Op zoek naar een GPS cursus?

Gezien GPS steeds populairder wordt en volledig ingeburgerd geraakt, stelden wij vast dat leerrijke GPS cursussen de Garmin klanten kunnen ondersteunen bij het gebruik van hun toestel. Gezien de vele toepassingen en mogelijkheden, is de informatie wellicht vaak overdonderend, ondanks de gebruiksvriendelijkheid van de producten.
Soms volstaat het dat iemand u even voordoet hoe iets in zijn werk gaat en u bent op weg! Dat is het doel van de deze organisaties; met cursussen op maat helpen zij u graag het beste uit uw toestel te halen zodat u uw toestel goed kan benutten.


Galileo Training Center

Web : galileo-tc.be

Galileo Training Center is reeds jarenlang bekend als GPS-opleidingscentrum van de winkels van Waypoint (Leuven en Zolder), maar ook elders organiseerden zij opleidingen en events.

GPS Academy - Peter Gielen

Web : gpsacademy.be

Peter Gielen geeft reeds jarenlang GPS-cursussen. Hij was mede-oprichter en ondervoorzitter van de de Garmin Academy. In 2012 richtte hij GPSadventures.be op.

Begin 2017, bij het ontmantelen van Garmin Academy, heeft GPSadventures.be beslist verder te gaan GPS Academy vzw. Nu geven zij GPS-opleidingen in zowat heel Vlaanderen: Brugge, Gent, Dilbeek of Ternat, Antwerpen, Leuven, Dessel, Zolder, Bilzen. Maar je kan één van de lesgevers ook inhuren voor een opleiding of GPS-event ter plaatse voor je wieler- of wandelclub, voor je vereniging, overheidsinstelling of bedrijf.

gps4all met GPS club West-Vlaanderen - Wim Blomme

Web : gps-4all.be

In de Regio West-Vlaanderen, geeft gps4all voor elk niveau GPS cursussen, workshops en lezingen voor de sportieve recreatieve fietser, wandelaar, motorijder, enz... Ontdek de belangrijkste mogelijkheden of maak kennis met gps tijdens onze GPS basis cursus.

Gevorderde cursussen geven een vervolg op de basis: met oefeningen, praktijk & theorie leren we stapsgewijs werken met onze outdoor GPS. Software cursussen voor iedere Garmin GPS gebruiker: kaarten installeren, routes downloaden, zelf routes leren maken met Basecamp en nog veel meer… Oefendagen waar we tijdens een wandeling de belangrijkste mogelijkheden van een GPS leren gebruiken komen aan bod. Voorbereiding op uw vakantie of daguitstap kan het verschil maken.

GPS Consult VOF - Johan van de Put

Web : gpsconsult.be

Regio Antwerpen en Vlaanderen. Cursussen GPS gebruik: te voet, op de fiets of op de motor. Zowel sportief als recreatief gebruik of op reis. Plannen, meten en bewaren via PC en software. Maatwerk voor verenigingen & particulieren. GPS wandelingen en gebruik in de praktijk op de fiets en de motor. Ondersteuning bij realisatie van exclusieve reisprojecten zoals bv meerdaagse wandel- of fietstochten (Compostella, GR en LF tochten)

CVO SNT - Brugge

Web : snt.be

Cursussen van 15 leseenheden, met 8 contactlessen van telkens ongeveer 3 uur. Verschillende niveau's waarbij zowel BaseCamp als de GPS aan bod komt.
Gebruik Windows computers en geïllustreerde cursus zijn in de prijs inbegrepen. Mac gebruikers krijgen een addendum ter beschikking. Cursussen starten begin september (einde met Kerst) en midden januari (einde in mei)
Leslocatie: Stedelijke basisschool De Triangel, Diksmuidse Heerweg 159, 8200 Sint-Andries
Info en Inschrijvingen: Arsenaalstraat 4, 8000 Brugge, tel 050 44 11 40, [email protected]

Twondo

Web : Twondo.be

Afhankelijk van uw voorkennis van GPS, uw Garmin toestel en de beschikbare software zullen zij u steeds een geschikte cursus proberen aan te bieden. De beschikbare datums worden op deze pagina regelmatig bijgewerkt.