CHIRP Echoloodtechnologie

Wat is CHIRP?

CHIRP is de meest geavanceerde echoloodtechnologie op de markt voor vissers en schippers. Het woord zelf is een acroniem voor Compressed High-Intensity Radiated Pulse..

Standaard echolood

Een standaard echolood verstuurt één enkelvoudige frequentie tegelijk. Aangezien de feedback alleen afkomstig is van deze enkelvoudige frequentie, die weinig bruikbare informatie levert, is de helderheid en resolutie van een standaard echolood zeer beperkt.

CHIRP echolood

In plaats van slechts van één enkelvoudige frequentie, verstuurt CHIRP verschillende frequenties, variërend van laag tot hoog. CHIRP echoloodtechnologie interpreteert deze frequenties stuk voor stuk zodra ze worden teruggekaatst. Deze verschillende soorten frequenties bieden veel meer informatie, waardoor het CHIRP echolood een zeer helder beeld van hoge resolutie kan produceren.

Voordelen van CHIRP

CHIRP heeft het vermogen en de gevoeligheid om beelden met hogere resolutie en helderheid weer te geven dan een standaard echoloodsysteem.

Waarom Garmin CHIRP?

De kracht van het CHIRP echolood schuilt in de interpretatie van de ontvangen gegevens. Hoe beter de interpretatie van de gegevens, des te beter het beeld. Vergelijk onbewerkte schermafbeeldingen van Garmin echoloodsystemen met andere CHIRP echoloodbeelden die u hebt gezien. U bent het vast met ons eens dat als het aankomt op de interpretatie van CHIRP echoloodgegevens er geen betere producten zijn dan die van Garmin.

Previous
Next

Garmin CHIRP producten

"Er zijn Garmin CHIRP echoloodproducten beschikbaar voor binnenvisserij en kustvisserij, evenals krachtige black box-systemen voor diepzeevissen. "

CHIRP capable products CHIRP capable products CHIRP capable products