Fleet management

Voor bedrijf en overheid

Garmin biedt een breed scala aan nuttige, veelzijdige en kostenbesparende fleet-oplossingen: van volledig autonome telematica-oplossingen tot camera's voor tijdens het rijden.

Fleet-oplossingen

Garmin Fleet-navigatie

Garmin is de wereldmarktleider op het gebied van navigatie, waardoor u kunt profiteren van een breed aanbod van navigatietoestellen voor uw specifieke behoeften, en van unieke functies zoals Real Navigation en Digitale verkeersinformatie. Het gaat echter niet alleen om navigatie van wereldformaat. Wij zijn ook trots op de service en ondersteuning die wij leveren, zoals het vereenvoudigen van het onderhoud van uw toestellen met ons Fleet Updater programma.

Fleet-management (telematica)

Behaal uw customer service- en efficiency-doelstellingen met telematica-oplossingen van Garmin.

Onze Garmin fleet 660/670 combineert de navigatie-ervaring van onze premium navigatietoestellen met de openheid en flexibiliteit van Android. Maak nieuwe bedrijfstoepassingen voor uw specifieke behoeften. Maak verbinding met en bedien allerlei verschillende externe toestellen via NFC, Wi-Fi, Bluetooth of een seriële FMI-kabel.

Met een Garmin Fleet Management Interface-kabel (FMI 15, FMI 25 of FMI 45) werken onze draagbare navigatietoestellen* tevens als terminals binnen uw fleet management-oplossing. De FMI-kabel wordt verbonden met een black-box gegevenstransponder die de draadloze verbinding met uw fleet monitoring centrum verzorgt.

Met Garmin kunnen uw chauffeurs en de centrale efficiënt en effectief met elkaar communiceren en de service aan de klant verbeteren. Samen met onze Fleet Solutions Partners werken we met u aan de optimalisatie van uw fleet, om zo de kosten te verlagen en de winst te verhogen.

Als alternatief voor bestelauto's en busjes biedt de fleet 590 van Garmin een combinatie van black-box gegevenstransponder en navigatietoestel in één simpele plug-and-play fleet-oplossing zonder installatievereisten!

*nüvi™ en dēzl™ toestellen uit de Advanced serie

Hoe werkt fleet-management?

Onze draagbare toestellen bieden professionele navigatiefuncties en voorzieningen voor berichtenverkeer in twee richtingen en logistieke functies. Wij werken samen met onze Accredited Fleet Solution Partners om u een complete oplossing aan te bieden. Die omvat:

  • Navigatie, routeplanning voor vrachtauto's en 'traffic avoidance'
  • Taakplanning
  • Chauffeursveiligheid en brandstofbesparing
  • Werktijdenbeheer
  • Fleet tracking en managementrapportages

Biedt u de fleet-managementfuncties die een snel rendement opleveren, plus de benodigde flexibiliteit om met uw bedrijf mee te groeien.

Accessoires

Garmin levert ook een groot en nog steeds groeiend aantal nuttige accessoires voor commerciële voertuigen, zoals voertuigcamera's en draadloze achteruitrijcamera's.

Contact opnemen met Garmin

Als u meer over onze oplossingen voor fleet-management wilt weten, neemt u dan contact met ons op.

Contact opnemen

fleet 670NIEUW!

Combineer de navigatie-ervaring van onze geavanceerde navigatietoestellen met de openheid en flexibiliteit van Android.

Meer informatie

Garmin Fleet-toestellen

Onze handheldtoestellen verzorgen de interactieve navigatie die nog ontbrak in uw fleet management-systeem:

Complete Fleet-oplossing

Garmin Fleet 590

Garmin fleet 590

De Garmin fleet 590 combineert de functie van een black-box gegevenstransponder en navigatietoestel in één simpele plug-and-play fleet-oplossing en nog veel meer.

Meer informatie
Garmin dēzl 760LMT

Garmin dēzl met FMI 45-kabel

Onze dēzl en FMI-bundels zijn ideaal voor het toevoegen van nieuwe voertuigen aan uw fleet-oplossing. Met de bundel bespaart u geld. Bovendien wordt de dēzl geleverd met de handige FMI 45-kabel.

dēzl 560LMT met FMI 45 dēzl 760LMT met FMI 45

Garmin navigatie

Garmin nüvi 2585TV

Garmin Advanced serie

De Advanced serie navigatiesystemen wordt ondersteund door de Garmin Fleet Management Interface en kan daarom worden gebruikt voor fleet-oplossingen.

Nu kopen
Garmin dēzl 760LMT

Garmin dēzl serie

De dēzl serie navigatiesystemen wordt volledig ondersteund door de Garmin Fleet Management Interface. Als vrachtwagens onderdeel uitmaken van uw wagenparkactiviteiten, vertrouwt u op navigatie die u altijd op de juiste plek brengt. Vertrouw op Garmin dēzl, navigatiesystemen speciaal voor de transportsector.

Nu kopen

Wagenparkoplossing voor het Android platform

fleet 660/670NIEUW!

Onze Garmin fleet 660/670 combineert de navigatie-ervaring van onze premium navigatietoestellen met de openheid en flexibiliteit van Android. Dankzij deze flexibiliteit kunt u uw eigen bedrijfstoepassingen integreren en uw oplossing ook buiten het voertuig gebruiken - denk bijvoorbeeld aan klanten die via het scherm tekenen voor de ontvangst van hun levering, en aan het online invullen van werkgerelateerde formulieren. Met als resultaat een sneller rendement uit uw investering.
Meer informatie

Fleet-accessoires

Garmin BC 20 draadloze achteruitrijcamera
BC 20 draadloze achteruitrijcamera

Probleemloos achteruitrijden met de BC 20 draadloze achteruitrijcamera. Deze camera werkt samen met uw dēzl 760LMT en geeft draadloos beelden weer op uw navigatietoestel.

Meer informatie
Garmin Dash Cam
Garmin Dash Cam™

Garmin Dash Cam is een gebruiksvriendelijke HD-camera met een LCD-beeldscherm van 2,3 inch, waarmee u zowel films als foto's kunt vastleggen. Bevestig de Garmin Dash Cam™ 10 of 20 op uw voorruit en neem uw rit op in 1080p, 720p of WVGA.

Meer informatie
Garmin FMI 45-kabel
Fleet Management Interface-kabel

Met de FMI-kabel (Garmin Fleet Management Interface) kan uw navigator communiceren met een gegevenstransponder. Professionele navigatie, files vermijden en tal van andere functies worden zo samengevoegd met populaire fleet-trackingsystemen via het web.

FMI 45 - verkeersinformatie en gegevens
FMI 25 - digitale verkeersinformatie en gegevens
FMI 15 - alleen gegevens

Partners voor fleet-navigatie

Wij werken samen met diverse externe partijen in Europa en Noord-, Midden- en Zuid-Amerika) om nuttige, veelzijdige en kostenbesparende oplossingen te creëren op het gebied van fleet-monitoring. Kies een van onze partners en bezoek hun website voor meer informatie:

Fleet-partners

Neem deel aan ons Accredited Partners Programma

Garmin werkt nauw samen met aanbieders van fleet-oplossingen om onze klanten de best mogelijke oplossingen te kunnen bieden.

Word partner