Op zoek naar een GPS cursus?

Gezien GPS steeds populairder wordt en volledig ingeburgerd geraakt, stelden wij vast dat leerrijke GPS cursussen de Garmin klanten kunnen ondersteunen bij het gebruik van hun toestel. Gezien de vele toepassingen en mogelijkheden, is de informatie wellicht vaak overdonderend, ondanks de gebruiksvriendelijkheid van de producten.
Soms volstaat het dat iemand u even voordoet hoe iets in zijn werk gaat en u bent op weg! Dat is het doel van de deze organisaties; met cursussen op maat helpen zij u graag het beste uit uw toestel te halen zodat u uw toestel goed kan benutten.


Garmin Academy

Garmin Academy

Web : Garminacademy.be

Vanuit een passie voor GPS toestellen, richtten enkele enthousiaste lesgevers eind 2010 de vzw Garmin Academy op. GPS wordt dagdagelijks gebruikt in verschillende domeinen : autonavigatie is daarvan het bekendste, maar GPS wordt ook gebruikt op de moto, fiets, boot, bij het lopen of wandelen. Om u wegwijs te maken bij het gebruik (beginners en gevorderden) of te helpen bij 't kiezen welke GPS bij u past, richt de Academy heel regelmatig cursussen in overal in België.

Galileo

Galileo

Web : Galileo-tc.be

Galileo Trainingscenter vzw organiseert GPS-opleidingen. Ontdek hier ons ruime aanbod aan kwalitatief hoogstaande GARMIN GPS-opleidingen en praktijkdagen. De Garmin GPS-opleidingen worden gegeven op vijf verschillende locaties: Antwerpen, Gent, Leuven, Ternat en Zolder.

Twondo

Twondo

Web : Twondo.be

Afhankelijk van uw voorkennis van GPS, uw Garmin toestel en de beschikbare software zullen zij u steeds een geschikte cursus proberen aan te bieden. De beschikbare datums worden op deze pagina regelmatig bijgewerkt.